hits
Sommer, Svette & Skrekk

Sommer, Svette & Skrekk

Værste sommerminne 2018 for #bloggnosommerkonk2018

1

Sommer & sol er såvisst ikke bare slaraffenliv & smil for en med insektsfobi & lang vei til stranden! 

Dessuten har ferie- & fridager en uforklarlig tendens til å være de med regnvær..

2

Hva de resterende dagene angår, -altså arbeidsdagene, later det imidlertid til å råde en varmeforbannelse.. De færreste sier det, men jeg tør påstå at alle tenker det: Hetebølger utenfor ferietid er et helvete uten like! Kun en eneste ting er værre enn en steikeovn av en arbeidsplass; Nemmelig rushtrafikken hjem, hvor det føles som om stjernen fyrer av all sin vrede direkte mot bilen din, -godt hjulpet av kvelende eksos fra et utall medtrafikkanter på tomgang..

3

Vinterens definitive trumf-kort, er imidlertid dens velsignede 'wipe-out' av alt som er av sommerlig utyske; Fra generelle ufyseligheter til panikkfremkallende fryktsomheter. For oss tilhørende ekstremversonen av insekts- og krypdyrsfobikere, innebærer disses tilstedeværelse gjennom den varme årstiden langt fler og større følger enn som så!..

4

I tillegg til en uungåelig dose av panikkanfall og regelrette sjokktilstander, må vi nemmelig belage oss på å måtte punge ut et anseelig beløp i insektssprayer og annet massedrapsmateriale i så måte. Personlig sverger jeg til Radar sin produkt-serie, bestående av krypdyrspray for edderkopper og krypende insekter i tillegg til fluespray & vepsespray, som har hvert sitt 'spesialfelt' hva det flygende faenskapet angår.. 

5

Topper seg, gjør elendigheten imidlertid først når et regnvær virkelig har gjort jobben med å gjøre gaten om til en eneste kvalmende smørje av mark & snegler, så brekningene gjør en ute av stand til å gå ned til togstasjonen, og dermed må ta taxi til jobb!.. Dette scenariet er en jævlig dårlig start på dagen, for å si det slik, da en brått må ut med hele dagslønnen, om ikke mer, for å komme seg på jobb!..

6

Så da sitter jeg nå her, som den vaskeekte kjærringa mot strømmen som jeg er, og drømmer om kaldere og mørkere dager..

7
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar