GRYXEN-AWARDS 2021 – årets mannlige nykommer!

GRYXEN-AWARDS er helt enkelt min personlige vendetta mot det som i utgangspunktet var en pris for oss bloggere, men som under årets utdeling tok det siste steget i hht å bli ‘anything but’. Begrepet ‘Gryxen-awards’ var i utgangspunktet kun et jeg kom på i farten i det jeg skulle avslutte den tiraden som avstedkom etter den urett jeg mener ble begått ovenfor et knippe bloggere her på blogg.no. Dette skulle så vise seg å få ‘bein å gå på’, og for å gjøre en lang historie kort; Her er vi altså; GRYXEN-AWARDS 2021 er nå blitt en realitet!
Utdelingen vil foregå i form av at en vinner utropes daglig fra 1 t.o.m 24 desember.

 

 

Årets mannlige nykommer! 

Da tiden dessverre ikke strakk til for å kunne utføre en GRYXEN-utnevnelse i tråd med den kvaliteten som er gitt å skulle følge dette konseptet i går, så vil det i stedet bli foretatt to utdelinger fortløpende i dag.
På bakgrunn av dette, falt det seg derfor naturlig at dette gjøres for de to (antatt) nærmest beslektede kategoriene; Årets nykommere for hhv mannlig- og kvinnelig sådan.
Den første utmerkelsen som skal deles ut denne lørdagen den 4 desember, er prisen for ‘beste mannlige nykommer’ som er blitt innlemmet i stallen til blogg.no i løpet av dette herrens år, 2021.
I utvelgelsen som er blitt foretatt for denne prisen, er det blitt lagt vekt på at utgivelsen kvalitetsmessig holder en profesjonell standard. Videre, er det av vesentlig betydning at vedkommende har en egenart som gjør at den tilfører blogg-Norge noe som er helt unikt for akkurat denne bloggeren, og ikke minst at han representerer den mannlige blogger på et vis som vil bidra til bevisstgjøring i hht at bloggen også er en genre for menn- så vel som til å bidra til rekruttering av flere mannlige tilskudd.

Vinneren av prisen for ‘Årets mannlige nykommer’ er..  

 

Allan Kristensen med bloggen ‘Allans Verden‘ 

 

 

Begrunnelse: 

Allan Kristensen utviser i sin utgivelse ‘Allans verden’ en forbløffende evne til å kombinere hygge og humor uten at dette noen gang går på bekostning at dette uhåndgripelige som så tydelig får frem at både tekst og bilder som følger denne bloggen, er utført av en mann.  I og med det er teksten som først og fremst bærer denne bloggen, er det derfor lagt spesielt stor vekt på at språket som føres holder samme profesjonelle standard som den som råder for skribenter innen andre genre (journalister, forfattere, etc).  Men selv om vektleggingen av bildematerialet derav kan sies å bli sekundært i forhold til teksten i dette bloggkonseptet, er det av avgjørende betydning for helhetsinntrykket at det som blir presentert også er en bidragsyter til at det respektive innlegget etterlater de besøkende med en god leseropplevelse. Med andre ord, så er (et) vedlagt(e) bilde(r) nødt til å heve totalinntrykket av innlegget kontra det en hadde sittet igjen med dersom det/de var utelatt. 

Videre anser også juryen (les; meg) dette med å være aktivt tilstedeværende i egne kommentarfelt for å være av avgjørende betydning for vurderingen av en blogg. Dette er grunnet i at denne direkte kontakten/kommunikasjonen mellom leser og utgiver i vesentlig grad er hva som særpreger blogg-genren i forhold til bøker, aviser og tidsskrifter.

Valget av Allans verden v/Allan Kristensen som vinner av årets GRYXEN for beste mannlige nykommer var vel, når sant skal sies, så enkelt og så åpenbart at det knapt kan kalles for et ‘valg’. For jeg ville vel i utgangspunktet ikke engang ansett det å kunne stå til toppkarakter hva samtlige av disse kriteriene angår fra det øyeblikket en skrider inn i bloggverdenen så ‘grønn’ og uvitende en kan få blitt i hht denne genren, dens særpreg og dens natur.

Og sist, men så avgjort ikke minst, har Allan som person vist seg å være en fantastisk flott fyr som allerede bidrar til å spre positivitet, samhold og generelt god energi blant oss bloggerne i stallen til blogg.no.

 

GRATULERER! 

 

 

Tidligere Vinnere:

2.  ÅRETS PERSPEKTIVUTVIDER:   Vivian “Mamma på hjul” Brosvik

 

1.  ÅRETS BUSINESS:   Asbjørn “Kokkejævel” Sandøy

 

6 kommentarer
  1. Jaaaaaa! Den så jeg ikke før nå! Tusen takk for pris som årets mannlige nykommer, og for så hyggelig ord! Jeg er helt overveldet. Så artig! Jeg er kanskje eneste mann blant nye bloggere her inne, er vel flest damer her inne, så da hadde jeg vel ikke så mange konkurrenter hehe, men det spiller ingen rolle. Å, for en flott diplom. Den skal jammen skrive ut! Jeg har jo spøkt litt i noen innlegg med at jeg kan bli litt ovenpå og miste bakkekontakten litt etter at jeg en gang kom på 14. plass på topplista på blogg.no, men etter dette vet jeg ikke helt hvordan jeg skal komme ned på jorda igjen:) Igjen, tusen takk for pris og hyggelige ord. Så gøy å være her på blogg.no med så mange positive og hyggelige mennesker. Ha en fin advent alle sammen:)

   1. Bare hyggelig, og i aller høyeste grad vel fortjent!!
    – Det er faktisk ikke mange av verken det ene eller det andre kjønn som tas opp fra MiniBlogg! De har vist seg å være uhyre selektive m.h.t kvalitet for å kvalifisere til å bli hentet inn hit til hovedportalen. – Hvilket jeg vil si er ensidig positivt, da det innebærer at folk i stadig økende grad vil assosiere plattformen med at det som ligger her er garantert å være bra 😉
    – Du har all grunn til å være stolt, -både av bloggen og av resultatene dine m.h.t besøkstall og plasseringer! Om så skulle være, stiller jeg gjerne med en garanti der jeg LOVER å ta tak i deg dersom du mot formodning skulle begynne å få Anna Rasmussen -tendenser her inne *hahaha*

     1. *haha*
      Det er iallfall ingen grunn til uro pr. dags dato 😀 😛 😀
      For til sammenligning er det nok objektivt sett større grunn til uro at jeg nå begynt å fable om at GRYXEN detroniserer Vixen om et par års tid! Objektivt sett, så tilsier jo noe sånt typ ‘krisemenneske, borderline ‘mindre begavet’, blottet for realisme, men her inne, så er det faktisk såpass med galskap gjengs over at folk heier på det! – Så det ska’ itj stå på takhøgda, nei *haha*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg