Peisforbud!??

Jeg er, som jeg tidligere har vært inne på, svært så påpasselig med å utvise respekt for mine meningsmotstandere, da det ikke er den minste tvil om at det å være utelukkende saklig i ens argumentasjon er eneste måten å kunne få gehør. – For om det generelt er vanskelig å få folk til å endre mening, så er det klin hakke umulig å omvende noen ved bruk av fornærmelser, stigmatiserende merkelapper, og hva som ellers måtte være av usaklige hersketeknikker.  Dette er en kjøreregel jeg har kjørt så slavisk at det aldri engang har slått meg at det også på dette feltet faktisk skulle finnes et slags grenseland! – Dvs. før jeg med mitt livs ‘jaw-drop’ kunne lese at statsminister Jonas Gahr Støre går ut med at han er ‘all for’ det siste oppgulpet av en EU -regel bestående av å forby det meste av vedfyring. Da kom jeg faktisk bare ikke forbi tanken om at mannen som faktisk er satt til å styre dette landet er jo pokka nødt til enten å være mindre begavet, borderline retarded eller stein hakke gal!!.. 

 

Vaksine eller svekket virus?

 

En kjapp googling av ‘vedfyringsforbud’ etter å ha gjenvunnet såpass med sans og samling at dette var gjennomførbart, viste jo umiddelbart at dette her faktisk er blitt viet 1.2 overskrifter årlig siden 2019. Jeg kan imidlertid ikke huske å ha fått med meg en eneste en av de, hvilket jo tyder på at det ikke har vært store greine, men snarere en sånn der sak som klassifiseres som irrelevant allerede i underbevisstheten, og kun har blitt viet plassen som rent fyllstoff.

Men obskurt ugjennomførbare oppgulp fra en miljø- og klimabevegelse på steroider er én ting. En vedtatt EU-bestemmelse som kongerikets statsminister vil gå ‘all in’ for å få gjennomslag for innføringen av også her på berget, er noe ganske annet; Da facer vi brått en ny absurditet som brått har tatt kvantespranget fra Eventyrland og Andeby -realisme til en svært sannsynlig realitet, -og dette på toppen av alt på det tidspunktet i historien noe slikt i utgangspunktet fremstår mer hjemmehørende i toppetasjen på asylet enn noensinne!!

Og det er her det nevnte grenselandet i hht dette med saklig argumentasjon hvor slikt som name-calling’ er ansett langt under ens verdighet. For her kommer jeg for første gang ikke utenom karakteristikkene ‘fullstendig retarded’ og stein hakkende sinnsyk’. Selv ikke i anledning de groveste- av de grove COVID -avsløringer av åpenbare løgner og logiske brister, har jeg (for hva jeg kan huske) tatt i bruk slike- eller tilsvarende uflatterende merkelapper, -og det sier nå vitterlig sitt!..

 

(foto: budstikka.no) Statsminister Jonas Gahr Støre har faktisk klartkunststykke å ta egen udugelighet til et helt nytt nivå i det han går ut med at han er ‘all for’ en innføring av det nye EU-vedtaket om å forby det meste av vedfyring i det vi facer vinteren i planetens aller nordligste nasjon! Når denne fullstendig avsindige ideen på toppen av alt skjer synkront med at strømprisene er like absurd som ministeren, så lurer jeg virkelig på hva faen det er som egentlig foregår her!??

 

Men denne gang er jeg rett og slett bare nødt til å kaste inn håndkledet i så måte, samtidig som jeg er blitt statig sikrere i min sak på at unntaket i så måte kun gjelder de respektive merkelappene, og derav ikke bryter med prinsippet som sådan, -hvor paradoksalt det enn må høres. For saken er at jeg for mitt bare liv ikke evner å komme opp med noen andre potensielle forklaringer på hva i heiteste som kan få mannen som besitter den øverste ministerposten i verdens aller nordligste rike til å gå inn for forbud mot vedfyring i forkant av en vinter hvor strømprisene befinner seg på et nivå som kun for et par år siden var for absurd selv for de villeste av konspirasjonsteoretikere! Om noen (mot formodning) skulle vise seg å ha klart å komme opp med et annet alternativ som kan forklare vårt såkalte nasjonale overhodes mind-set i dette anliggende, så håper jeg virkelig du/dere kan være så snille å forbarme deg/dere over oss med å dele dette i kommentarfeltet under. For mitt vedkommende, så står jeg iallefall like fast med de to nevnte muligheter; Altså;

A) At ett eller annet har forårsaket at demokratiet har gått på en smell borderline USAs valg av Trump for president i 2016, slik at også vi har fått oppleve at en regelrett retard på en eller annen måte har klart å kare seg til posisjonen som landets leder, eller –

B) At mannen rett og slett er rammet av den totale galskap av den typen som normalt er hjemmehørende på asylets aller øverste gemakker..

 

Skulle ønske det var jeg som skulle ta abort!

Hvor brutalt, provoserende og i det hele tatt hakkende galt denne overskriften må ha fremstått, er det faktisk en ordrett gjenfortelling av den tanken som slo meg etter å ha klikket inn på overskriften “Realityprofil måtte slette abortinnlegg etter massive reaksjoner” på TV2s nettside. Dette av den enkle grunn at jeg ville klart å stå i det som, forståelig nok, ble for mye for denne 23 år gamle jenta, da dette faktisk er et tema det vitterlig trengs en større åpenhet rundt.. 

 

 

Kort fortalt, dreier saken seg om at Ex on the beach -profilen, Caroline Nytter, gikk ut med at hun hadde blitt gravid og har satt seg opp for time til abort til uken, i det hun og kjæresten, Christian Brennhovd, kjent fra samme skandale-reality, av den enkle grunn at de ikke ønsker barn på sitt nåværende stadie i livet. – Hvilket valg jeg ikke bare anser som fullt forståelig for et par i begynnelsen av 20 -årene, men også for å være det ubestridelige korrekte valget å ta for enhver som ikke måtte være 100% klar for å innta foreldrerollen. For er det et valg som virkelig bør være gjennomtenkt her i livet, og som ene og alene bør foretas på et selvstendig grunnlag, så er det hvorvidt man ønsker- og er klar for å påta seg det livslange ansvaret det å sette et barn til verden faktisk er.

Nå skal det i all rettferdighet tas med at unge frk. Nytter har en.. – eehhh.. – noe uheldig måte å ordlegge seg på i hht det å kunne komme ut med et såpass betent tema på en heldig måte, for å si det sånn.

Jeg siterer:

«For å overshare litt mere: Jeg er kvalm, sur og supergravid.»

Videre skriver 23-åringen at hun har erfart at naturlig sykluser ikke fungerer som prevensjonsmiddel, men at det ikke er noen grunn til å sende henne gratulasjoner.

«Blir obv (åpenbart, journ. anm) ingen Cr Jr. Jeg skal reise og kose meg i mange år til», skrev hun i innlegget.

 

For med denne ordlyden, er det jo ikke til å stikke under en stol at de ikke bare fremstår som både umodne-, uansvarlige, -og når sant skal sies, borderline mindre begavet. Men om vi så ser forbi den flåsete, nærmest barnslige ordlyden, så koker det hele faktisk ned til at unge frk. Nytter har blitt gravid etter å ha driti seg ut på det samme idiotiet jeg er tilbøyelig til å tro vi alle har vært dumme nok til å ty til på ett eller annet tidspunkt; Nemlig å hoppe av i svingen, og utregninger av såkalt ‘sikre perioder’. Selv JEG, som har hatt dette med graviditet som et a de store skrekkscenarioer i gjennom hele mitt voksne liv (på Carolines alder var det intet mindre enn right up there ved siden av kreft), har paradoksalt nok de der på samvittigheten!  (Dog var jeg blant de heldige som slapp det å måtte face abortlegen i etterkant, men non the less..)

 

(foto: martin habbestad / tv2) Caroline Nytter med kjæresten Christian Brennhovd

 

M.a.o er det unge realty-paret så langt i fra alene om å oppleve dette scenarioet her. De er faktisk i selskap med tusenvis av andre kvinner- og par som havner i samme situasjon hvert eneste år, og derfor er den åpenheten Nytter ønsket rundt dette her så viktig at vi får! – Og dermed ditto ødeleggende at ikke lot seg gjennomføre for ei ung jente som Caroline Nytter, til tross for den erfaringen hun har opparbeidet seg i hht det å takle hets- og krass kritikk på nett igjennom sin tid som influencer. Nå ble det ikke gitt noen eksempler på hva som ble sagt i det respektive kommentarfeltet, men det er bvel strengt tatt heller ikke nødvendig for å være på det rene med at det ikke har skortet på grovheter og drøye merkelapper, for å si det sånn! – For her har parets i utgangspunktet temmelig kontroversielle renommé i hht sånt som plastikkirurgi og den slags utyske i hht tidens politiske korrekte rammer unektelig kommet inn og boosted utskjellingsnivået til nye høyder. – Og det å takle hets for tannutskiftninger og rompeplastikk i Tyrkia er nok noe ganske annet for en 23 årig ‘jentunge’ enn å få morder, sadist -stemplet med ditto ønsker om å bli utsatt for sadistiske drap – og regelrette trusler av hundrevis, -kanskje til og med tusenvis- av illsinte navnløse personer i regelrett harnisk!

For alskens kontroversielle realitydeltagelser- fulgt av en ditto influencer-image som såkalt insta-modell til tross; Enkelte ting krever noe som er hakket mer robust enn en overbeskyttet jentunge på 23. Dette her er m.a.o snarere av den kaliber som krever en godt over gjennomsnittet kontroversiell harrytass av en ‘ghetto-barbie fra østlandet med vokabularet til en finnmarking som kan skilte med en 20 år lengre fartstid på planeten! Så derfor ville jeg byttet plass med unge Caroline any day of the week for faen skal vite at jeg ikke ville slettet det der innlegget!

Dagens Bilde!

Dagens bilde er et minikonsept der blogg-dagen avsluttes med det beste på fotofronten inneværende døgn.

 

Klikk her for gårsdagens bilde! 

 

Dagens bilde er, som den observante leser kan se, så langt i fra noe mesterstykke hva fotokunst angår, men snarere et skyggebilde som med et par enkle påtegninger ble en smått særegen tegneseriefigur..

Med døden blir allting glemt!..

“Om 100 år er allting glemt”, sies det. Men når sant skal sies, er ‘allting glemt’ i god tid før den tid, da elimineringen av ens respektive ‘wrong-doings’ skjer i det øyeblikket vi forlater den legemlige tilværelse i nært opptil samtlige tilfelle . – Hvilket er et pussig fenomen som i særdeleshet kommer til uttrykk når det er prominente personer personer som tar kvelden. – Slik som f.eks dronning Elizabeth II..

 

Prins og voldtektsmann 

 

Forrige torsdag gikk inn i historien som enden på en æra; Britenes dronning Elizabeth ll dør 96 år gammel etter å ha besittet tronen i rekordlange 70 år, og all verdens publikasjoner overgår både seg selv og hverandre i sin lovprisning av hennes liv og virke. – Og for all del; Dama har unektelig viet sitt liv til denne rollen, i begrepets fulle betydning. Men ikke desto mindre har dronningen vært et menneske av kjøtt og blod, akkurat som deg og meg. -Og mennesker av kjøtt og blod, driter som kjent på draget med jevne mellomrom. -Så også HRH Queen Elizabeth II.

 

(foto: cheatsheat) HRH Queen Elizabeth II

Ut i fra den (så til de grader massive) pressedekningen hennes [ikke så alt for overraskende] død [må det være lov å si for en som er godt inne i sitt 97 år] er blitt til del, skulle man imidlertid tro det var en kvinnelig Jesus-skikkelse vi hadde med å gjøre her. For her er det lovsang på steroider av et liv som ut i fra de talløse resymeene av hennes liv og virke har vært friere for synder enn vårherres eget avkom sies å ha vært!  – Glemt er den distanserte kongelige barneoppdragelsen. Om mulig enda mer glemt er det at hun nektet sin førstefødte å gifte seg med den borgerlige dama han ville ha, for så å presse et ekteskap ut av den allerede forbigåtte kvarter-lange romansen med en adelig tenåring – med alt av de (mildt sagt) uheldige konsekvenser dette førte med seg. – Og glemt er ihvertfall det faktum at hun lot de to kusinene Nerissa og Katherine Bowes-Lyon forbli stuet vekk på en særs godt skjermet mentalinstitusjon fra de ble lukket inne rundt 1940 og frem til den siste av de døde så sent som i 2014 uten så mye som å avlegge en eneste visitt..

Ikke sånn å forstå at dama var ondsinnet eller noe, da det er all grunn til å tro at hun handlet ut i fra det handlings- og tankemønsteret hun var oppdratt- og drillet i fra hun fikk sin livsoppgave forseglet, men noen helgen med et nært opp til 100 årig liv fritt for feilgrep har hun dog ikke levd!

 

(foto: ghetty images) Dronningens to kusiner, Katherine & Narissa Bowes-Lyon levde sine liv godt gjemt for publikums øye innesperret på et mentalinstitusjon frem til den siste av de døde så sent som i 2014..

 

Om dronningens nekrologer er aldri så ‘parfymerte’, kan jeg vel allikevel ikke si annet enn at dette fenomenet virkelig har vært morsomt i forbindelse med ektemannen, prins Philips død for et par år siden! For mens ‘the grand old lady royals’ blemmer tross alt avstedkom hennes streben etter adelig perfeksjon på steroider, så er også ettermælet til den bannende, flåkjeftede, tidvis vulgære, og derav i mine øyne særs likendes prinsen hennes like forbannet en lytefri Jesus-skikkelse verdig!

Og her kan jeg liksom bare ikke fri meg fra å ønske en har muligheten til å få sett ens egne nekrologer og minneord fra det hinsidige. For med tanke på hvordan de har klart kunststykket å saliggjøre fremstillingen av den godeste dronning-gemal- og hertug av Eddinborough sitt 100 år lange liv uten at det fremstår falskt, så dør jeg jo rett og slett etter å få vite hva som blir den gjenstående sannhet om mitt! For alvorlig talt.. Når det har gått så til de grader glatt å underminere alt fra nazi-forbindelser til det mest upassende av uttalelser i Phillips tilfelle, så bør vitterlig denne løgnaktige guddommelighetens ettermæle også bli meg til del!

 

 

 

Urettferdig rettferdighet??

På NRK sin nettside, kan en lese om hvordan det har seg at den arbeidsledige firebarnsmoren Amal Adan har kunnet kjøpe seg et eget hus til tross for at hun lever under den såkalte fattigdomsgrensen. – Og hun er så langt i fra den eneste som har kommet inn på boligmarkedet på dette viset. Spørsmålet mitt, er hvorvidt det er rettferdig i hht solidaritetsprinsippet eller blodig urettferdig at vi nå har fått denne ordningen som i realiteten tilsier at staten kommer inn og ordner bolig til deg dersom du enten er fremmedkulturell innvandrer eller har klart å ‘fucke’ til livet ditt i tilstrekkelig grad?

 

U-hjelpsaksjon for de fattige barna i Norge!? 

 

Ordningen består i praksis av et samarbeid mellom NAVs boligtjeneste og Husbanken, og er beskrevet som en ordning for at de som ellers ikke ville hatt mulighet til å komme seg inn på boligmarkedet også skal få muligheten til å investere i egen bolig.

Førsteinntrykket er jo borderline rørende, da prinsippet om at alle skal få en sjanse ser riktig så hjertevarmende solidarisk og nestekjærlig ut på papiret! Men er det virkelig så fint og flott som ordlyden skulle tilsi? – Og ikke minst er det rettferdig??

Selv med en så vakker ‘innpakning’ som den respektive NRK-journalisten, bistått av representanten for Drammen kommune, har gitt denne ordningen i det omtalte tilfellet, er det ikke til å komme fra at denne ordningen har sine ‘issues’, for å si det sånn. For slik det legges frem i denne artikkelen, at såkalte lavinnteksfamilier står høyest på prioriteringslisten, hvilket er begrunnet med et siktemål om å skape stabile boforhold for ungene. – Og bare her så er det grunn til å stille et par kritiske spørsmål som dessverre er ansett så pålitisk ukorrekte at de færreste tør stille de;

Først og fremst mener jeg det i det minste bør diskuteres hvor langt vi skal gå i hht å skape en illusjon der unger skal vokse opp i den tro at alle har like mye, slik den politisk korrekte målsetting lyder i disse dager. Dernest kommer jeg heller ikke utenom at det også er ting som kan diskuteres rundt dette med at staten forer på med penger og goder så snart en setter en unge til verden. For det er nå unektelig så at det å få barn er fullt og helt kvinnens egen avgjørelse i dagens Norge, og som den edsvorne liberalist jeg er, mener jeg det bør følge et ansvar med de friheter man har. Og i dette tilfellet, innebærer altså dette spørsmålet om det ikke burde stilles visse krav til at dette med at et så skjellsettende livsvalg som å sette barn til verden faktisk er gjennomtenkt, der slikt som økonomi tas med i betraktningen?..

Nå er det imidlertid så langt i fra bare alenemødre- og lavinntektsfamilier som får nyte godt av denne ordningen. I min kommune, er ordningen nemlig mer enn noe annet kjent som boliglån for de som har fucket opp livet sitt så til de grader at de, når den usminkede sannhet skal sies, ikke er i stand til å følge opp de forpliktelser som følger by a long shot.

 

Er ordninger som gjør at de som ikke er i arbeid kommer heldigere ut enn de som er selvforsynt?

 

Når det er sagt, er også jeg ‘all for’ at de som har falt utenfor skal få en mulighet til å kunne rydde opp i livet sitt. Problemet er at jeg har fått førstehånds beretninger om at der de enten blir kastet ut pga bråk e.l eller ikke overholder låneforpliktelsene, så kom,mer NAV inn og betaler de ut av den respektive boligen, for så å gi de en ny. Så utrolig det enn lyder, så vet jeg, med 100% sikkerhet at så faktisk blir gjort, og da begynner det for alvor å skurre, spør du meg.

For det første, er det jo fullstendig krise for ordinære låntakere ikke å ha fått solgt sin gamle bolig i det de overtar den nye, da dette innebærer en fordobling av boutgifter. Dessuten kommer jeg heller ikke utenom at dette her føyer seg inn i rekken av ordninger som gjør at samfunnet later til å bevege seg i retning av at en for å lykkes enten må tilhøre den økonomiske eliten, eller det stikk motsatte, mens de av oss som befinner oss et stred midt imellom ikke blir begunstiget med en dritt. For mitt vedkommende, har ikke denne ordningen noe å si av den enkle grunn at jeg er så til de grader sær at jeg faktisk ikke ønsker å bli boligeier. Men i det jeg setter meg selv i en situasjon der jeg faktisk hadde ønsket dette med min nåværende helt normale innkomst, ville dette definitivt ha provosert meg grenseløst da jeg ikke ville hatt en snøballs sjanse i helvete til å få innvilget et boliglån på egen hånd. For er det på noen måte rettferdig at goder en som arbeidstaker ikke har råd til skal gis de som ikke tjener sine egne penger??

Jeg har vitterlig ikke noe ensidig svar på disse spørsmålene, men at de bør kumne diskuteres, er iallefall hevet over all tvil.

Villeste tankeleser-triks ever!!

Du står fritt til å velge absolutt hvilket tall du vil som utgangspunkt i det du følger instruksjonene under. Om du skulle velge 1 eller noe sånt som 47.239.988.217 er ett fett. Jeg vil på magisk vis kunne oppgi summen du ender opp med uansett!.. 

 

Dagens utfordring!

 

1)  Velg et tall, hvilket som nevnt innledningsvis, kan være et hvilket som helst tall, i ordets fulle betydning.

2)  Doble verdien av (gang) det respektive tallet med 2

3)  Legg så til (pluss) 10.

4)  Dernest deler du din nåværende tallverdi på 2.

5) ..- Før du avslutter med å trekke fra (minus) tallet du startet med.

 

↓↓↓

 

– Hvorpå svaret du endte opp med er…  

  • 5

Jeger my ass!

Hva det skyldes, aner jeg ikke, men ‘the furry five’ er vitterlig ikke som normale katter by a long shot! Jeg mener.. Når du har en katt som er redd mus, så sier vel det det meste om hvor landet ligger.. 

 

Under kongens verdighet!

 

Var det noen som nevnte rovdyr og de perfekte jegere?? Denne karakteristikken kunne vel ikke truffet noe dårligere hva denne gjengen angår. – Iallefall fire av de fem. Dolly kommer nå med ett og annet bytte dann og vann, men ingen av de andre fire har ikke så mye som krummet et hår på en musekropp på årevis! Dette til tross for at det såvisst ikke står på muligheten. da vi bor ved et skogholt  – Og nei, de er så avgjort ikke for gamle, lik som de er friske som lopper. Det er bare under deres verdighet å sysle med sånt!

 

Tufsa er utvilsomt gjengens peace-maker, da hun ikke bare er den eneste som nær sagt aldri krangler med noen (innad i familen, vel og merke), men også kan gi de andre et klaps med poten dersom noen av andre har en disputt som går på bekostning av matroen.

 

Pepsi (øverst) er til og med redd for mus! Hun har aldri i løpet av sine 5 leveår jaktet annet enn lekene sine, og knapt nok det, -og slik vil det etter alt å dømme fortsette. For da hun i et øyeblikks nysgjerrighet våget å pirke borti et av søsterens bytter, skvatt hun tilbake som om hun var meg i møte med en edderkopp! At musen var død som ei sild hadde tydeligvis ingenting å si, for dette her var tydeligvis det mest creepy hun hadde vært borti i sitt liv..

 

Dolly er ikke bare den eneste som kan ta seg en jakt fra tid til annen, men pr i dag er hun også den eneste av ‘the furry five’ som klatrer i noe annet enn møblementet innendørs. 

 

Tro det eller ei, men så hinsides artstypisk adferd er faktisk den her gjengen at de ikke liker biff! – Vel.. Med mindre det er stjålet eller tigget, for da liker de nemlig alt (jordbærsyltetøy og den slagsinkludert). Men legg det på matplassen deres, og de ser på deg som om du har gått fra forstanden. – For ‘the royal fur-balls’  er det nemlig kattemat av gourmet-slaget som gjelder!

 

Det er ikke tvil om at de er knyttet til hverandre, selv om de også har sine småkrangler.

 

En annen ting som er høyst spesielt, er at Dolly og Tufsa, og forsåvidt også Rusken, ville fulgt meg til fots til verdens ende om så var, for så at jeg kan be de vente, gå inn på bestemmelsesstedet, for så at de venter til jeg kommer ut igjen.. – Og ikke nok med det! For er Rusken med, er han, som eldste hanne- og derav lederen av flokken, utrolig nok sitt ansvar bevisst ved å gå bakerst, hvorpå han sørger for at samtlige er med. Tar noen en avstikker, venter han en liten stund, for så at han går å henter vedkommende tilbake i flokken!

 

Husets ubestridte herre tillater såvisst ingen slinger i valsen! 

 

I Ruskens fravær, er det eventuelt Knerten som inntar den respektive baktroppen. Men husets lille glad-pøbel mistenkes vel i grunnen for å ha misforstått denne rollen som et frikort til å starte en krangel med Dolly.. Den eneste som er lei å få med å gå, er Pepsi. Hun har separasjonsangst ut av denne verden, og setter seg å piper på det mest hjerteskjærende vis med en gang noen skrider utenfor boligfeltet. Husets prinsesse forlanger å bli båret om så er!

 

Knerten er leken, ung og sprek, men noen jeger er den lille bollen vitterlig ikke.. 

 

 

 

 

 

Gode Nyheter!!

ER verden virkelig så elendig stilt som vi gis inntrykk av?

Tro det eller ei, men det er faktisk ikke så hakkende galt som det dommedagsbildet vi får servert igjennom de ulike nyhetskanalene. – For det er nemlig rikelig med både morsomme- og gode nyheter også! Problemet er bare at de gis så alt for liten plass i forhold til de dårlige, så derfor tenkte jeg å påta meg ansvaret for å muntre opp i folkesjelen ved å blåse opp disse gladsakene som skjuler seg inniblant det oppblåste elendet.. 

 

Verden blir bare bedre!

 

Ut i fra det verdensbildet vi får servert igjennom de ulike nyhetsformidlere, gis en inntrykk av at det bare er sorgen. – At dårlig stilt, at en skulle tro dommedag var anslått til  avstedkomme mellom tirsdag og torsdag neste uke; Ikke før COVID-hysteriet har lagt seg, kommer de mest apete kopper feiende inn fra venstre. Og som om ikke svartedauden anno det 21 århundre var mer enn nok, så  pøses det på med strømpriser fullstendig ute av kontroll, hvilket angivelig skal være grunnet i vannreservoarer som paradoksalt nok fortsetter å synke, tilsynelatende fullstendig uanfektet av nedbørsmengder, hvorpå matvareprisene anslås å følge etter hakk i hel. Dernest krydres denne elendighetens lapskaus med den sedvanlige voldskriminaliteten av god, gammel utgave..

At de gode nyhetene etter alt å dømme er betydelig flere enn de dårlige, går en hus forbi, da disse gjerne kun vies små notiser godt gjemt inniblant det alltid like oppblåste elendet. Jeg ser dermed ingen annen råd enn at jeg egenhendig blir nødt til å muntre opp den norske folkesjelen ved å blåse opp dagens gode- og morsomme nyhetssaker…

 

(foto: collect / pa real life) Britiske Norah Shaw fikk seg sin livs overraskelse i det den usedvanlig lettkledde servitøren Eddie Betteridge dukket opp på 106 årsdagen hennes.

 

Liksom nyhetsformidlerne konsekvent gjør dagens angivelig verste nyhet til sin hovedsak, gjør jeg den beste til min. – Og oppslaget som avstedkom med den høyeste ‘feel-good’ -faktoren her på berget, er definitivt TV2 -oppslaget om den britiske 106 -åringen Nora Shaw, hvis datter, Gill Shaw, sørget for fikk sitt livs bursdagoverraskelse i det brettene med hhv snitter, scones og ‘champagne bæres inn av en mannlig lekkerbit kun iført et serveringsforkle! Bursdagsbarnet kunne så rapportere at hun fikk seg litt av et sjokk da hun kunne konstatere at fyren ikke engang hadde undertøy på seg. Men sjokket var vitterlig av den gode typen, da hun videre forteløler at det hele var ganske så morsomt, da hun bare måtte fortsette å titte, så hun ba ham om å hente noen smørbrød!

Den overraskende lettkledde servitørhjelpen ble hyret inn som følge av at den særs freske 106 åringen på spørsmålet om bursdagsønske hadde svart at hun ønsket seg en ‘kjekkas’.

Jeg mener.. Finnes det noe kulere enn 90-100 -åringer med en humor- og mind-set som om de var 25!..

 

(foto: craig brough / reuters) Hvem ville trodd de skulle få oppleve at fotballverdens største stjerne hadde norsk pass for 5 år siden? – Ikke jeg, iallefall!

 

Nå utgjør riktignok sporten generelt- og fotballen spesielt unntaket som bekrefter regelen i hht den rådende ubalanse mellom de gode- og dårlige nyhetsoppslagene, men non the less.. – Godt nytt blir jo ikke noe mindre godt av å få spalteplass!

Og det kan jo umulig være noen som har unngått å få med seg at fotballverdens største stjerne ikke lenger er en portugiser ved navn Christiano Ronaldo, men en vaskeekte nordmann ved navn Erling B. Haaland!

Videre, viser det seg at antallet dødsulykker grunnet kjøring i ruspåvirket tilstand formelig har falt med hele 26% på et år, liksom jeg velger å ta en positiv vinkling på siste nytt fra det store Britania; Nemlig at det kan se ut til at den smått tilårskpomne arveprinsen Charles faktisk skal få oppleve den kongekroningen som han er født til før oppnådde gjennomsnitts levealder i det respektive øyriket..

.

Dagens Bilde!

Dagens bilde er et minikonsept der blogg-dagen avsluttes med det beste på fotofronten inneværende døgn.

 

Klikk her for gårsdagens bilde! 

 

Dagens bilde er Pepsi standfast i hennes siste tilskudd av okkuperte bag’er, -hvilket later til å ha vært et kjempekupp av sitt slag.