Rik på krig!

Med et smågrettent utgangspunkt grunnet irritasjonen over bunadspolitiet og alle de som lar seg affisere av de respektive ‘piss-megger’, så kan en trygt si at scenen var satt for å oppnå status tvers igjennom muggen ved eksponering for nok et irritasjonsmoment. Og når så dette kommer så til de grader som det gjorde i går, så burde det vitterlig utdeles medalje for å ha unngått å ty til voldelige utbrudd i løpet av de påfølgende 24 timene.. For om den Polske statsministerens utspill om at Norge skor seg på Ukraina-krigen var aldri så uberettiget, så er det den norske pressens vinkling av dette i polsk favør som virkelig gnager!.. 

 

Anbefaler også Viktige saker som ikke bryr meg en dritt

 

Altså.. Polens statsminister, Meteusz Morawiecki, deltok lørdag på en kongress der han tok til orde for at Norge, indirekte, gjør store penger på Russlands angrep på Ukraina. Ikke sånn å forstå at jeg vil bestride riktigheten i påstanden om at krigen har ført til at det ramler inn noen ekstra olje-kroner i statskassen. Det vil alltid være slik at katastrofer og kriger vil gi en viss fortjeneste for de nasjoner som sitter på den/de varer som situasjonen fører til ekstra etterspørsel etter. – Og en kan jo forsåvidt mene sitt om det, men ikke desto mindre, er dette et ufravikelig fenomen.

Hva som imidlertid ikke holder vann her, er at statsministeren så setter seg godt til rette på sin høye hest, og tar til orde for at det er regelrett forkastelig å beholde denne fortjenesten selv. Dette er blodpenger som må deles, må vite! Videre vokter han seg så vel (til min overraskelse, må jeg ærlig innrømme) for å falle i fellen ved å fremstå grådig, da han ekskluderer seg selv, i det han påpeker at verdiene bør gå til Ukraina.

 

(foto: Michail Dyjuk / AP) Polens president Meteusz Morawiecki

 

Og at Ukraina bør støttes økonomisk, skal jeg vitterlig heller ikke motsi ham på! Men hva han åpenbart ikke har fått med seg, er at Norge faktisk støtter det krigsrammede landet big-time! Jeg mener.. En eller annen må da kunne få informert den mannen om at det vi måtte dra inn av ekstra olje- og gassinntekter er for småpenger å regne kontra det vi kunne dratt inn i ‘krigsutbytte’ via Kongsberg våpenfabrikk! Den eksakte verdien av sponsede våpen som blir donert ukrainerne fra Norge og NATO har jeg ikke giddet å grave etter, jeg bare vet at det er snakk om betydelige summer, i tillegg til det som gis av ren nødhjelp (mat, klær, medisiner, osv).

UDI påpeker imidlertid dette, mens pressen derimot holder fast ved å føre skam over eget folk på grunn av at vi er heldigstilt. Og det er her det virkelig butter for meg; For jeg kan virkelig ikke begripe hvorfor sterke krefter i samfunnet er så oppsatt på at vi skal skamme oss over å være priviligert! Jeg kan vitterlig ikke se noe motsetningsforhold mellom det å kunne erkjenne at en er født med den berømte sølvskjeen stappet inn i stryta – og nyte av de godene vi er blitt tildelt, samtidig som en erkjenner at andre lever under helt andre forhold, uten at det må være noe skamrelatert iblandet dette her! Vi hjelper Ukraina så godt vi kan, og pressen, som det folkets maktfaktor den er ment å være, burde vitterlig støtte opp om dette her istedet for å snakke en polsk presidents barnslig uttrykte misunnelse etter munnen!

Vurderer å leie bunad kun for å ha beltet opp-ned..

Like sikkert som grunnlovsdagen faller på den 17 mai hvert bidige år, så samles det ypperste av hva kongeriket har å by på av krenkede ‘piss-megger’ til en felles front mot uregelmessigheter i bunadsbruken rundt denne dagen. – Og de irriterer meg faktisk så til de grader at jeg vurderer å leie bunad til neste år, kun for å ‘stand my ground’ i hht min gudegitte rett til å kle meg etter eget forbannede forgodtbefinnende; Ergo; Søljen blir satt på skrå, hakket lenger ned, for ikke snakke om at beltet skal bæres opp ned (hva nå det vil si) på pur, infantil trass!.. 

 

Les også: 17 mai -survivor!

 

..- Og det stopper ikke der! For jeg vil nemlig heller ikke ha Østfoldnunaden, slik dette selverklærte bunadspolitiet påbyr siden dette er mitt hjemfylke! Jeg syntes nemlig ikke denne er særlig fin, så jeg vil da istedet velge en av de jeg liker best; Nemlig Nordlandsbunaden eller den der med mye off-white i!

Jeg mener.. Hvis jeg først skal legge penger i, og ikle meg et slikt kostyme, så vil jeg da selvsagt ha den jeg føler meg finest i! Jeg er norsk, plagget er norsk, og da får landsdel være landsdel!

Det blir jo unektelig regelrett paradoksalt at enkelte påberoper seg en diktatorisk rett til å legge seg opp i andre folks valg m.h.t bekledning i anledning den dagen som markerer vår individuelle frihet!

 

Østfoldbunaden.

 

For i følge dette bunadspolitiet er ikke dette et plagg en kan bære etter eget forgodtbefinnende, må vite, for her lurer det åpenbart ‘know-it-alls’ rundt hvert hjørne. I dagene før 17 mai, fininnstiller disse selvopphøyde bunadsnazier  haukeblikket, og sørger for å ha megge-faktoren på full styrke før de på- og ikke minst i etterkant av den store dagen kan boltre seg i forurettet indignasjon over alle de som på denne gledens dag tar seg friheter til å bære sine egne ‘klesskatter’ slik det måtte passe dem.

Og her er det nok å ta av for de grinebitende, for selv blant de som forsøker, florerer det av ‘utilgivelige’ feil! Listen er nemlig nærmest uendelig, for de nøyer seg ikke med antrekket som sådan. -Neida! Her stilles høye, ubøyelige krav til opptreden også, må vite!..

Av ‘ulovligheter’ angående antrekket kan nevnes;

 

! 17 mai -sløyfer!  [-Ja, du leste riktig..]

!  Håndveske (med unntak av den taske-lignende saken som følger med enkelte bunader),

!  Paraply, med mindre denne er sort, og av minste mulige størrelse.

!  Smykker, -kun [rett tilhørende] bunadssølv er lov!

!  Yttertøy [Her finnes intet slingringsmonn hverken hva temperatur angår, eller hvor kåper & frakker faktisk dekker hele stasen].

!  Alt av skotøy med unntak av bunadssko! [Hvorvidt disse syntes, er fullstendig irrelevant].

!  Farget neglelakk [At den røde lakken matcher rødfargen i bunaden, har ingenting å si].

!  Håret skal & må danderes i henhold til det respektive hodeplagget!

!  Make-up utover et strøk mascara, rouge & en diskret leppestift er likeså strengt forbudt!

Videre, er det strengt forbudt å nyte alt av sigaretter, alkohol & snus, da bunaden representerer gode, sunne norske verdier, må vite!..

– Og her er vi faktisk ved sakens kjerne, -tro det eller ei! – For saken er nemlig slik at jeg har et så totalt forskjellig syn på hva som ligger i ordene ‘gode & sunne norske verdier’ at det blir som to motpoler å regne.. Ifølge mitt verdisyn, er de gode norske verdier ensbetydende med friheten til å ta egne valg! Privilegiet vi har til å kunne juble av glede, og være sorgløse på nasjonaldagen, og ikke minst muligheten til å kunne ta for oss av livets goder, -hvilket i aller høyeste grad innkluderer muligheten til å kunne kjøpe et festantrekk hvis prisnivå er på linje med statsbudsjettet til en gjennomsnitts stat i sentralafrika!

For hånd i hånd med gleden, følger også den ydmykhet vi skylder de millioner av mennesker fra generasjonene før oss, hvis endeløse kamp gjennom århundrene har gitt oss de priviligerte livene vi tross alt lever som borgere av kongeriket Norge a-la 2022.

Smålige pekefingre angående andre menneskers påkledning, syntes derfor for meg direkte forkastelig på en dag da Norge skal feires, og de som ofret livet for nasjonen og friheten skal minnes. Jeg er for så vidt en svoren tilhenger av å passe sine egne saker året rundt, men skamligheten tas til et helt nytt nivå i det smålighet og pirk på uvesentligheter en på toppen av alt ikke har noe med får innpass på 17 mai, og feiringen av den grunnloven som ligger til grunn for at vi faktisk har toppet FNs liste over beste nasjon i nermere to tiår i strekk..

Til dere som får vondt i bein & rygg av bunadsskoene; Bruk joggesko, clogs, eller ‘whatever’, så dere får kost dere og nytt dagen! Om det regner eller er kaldt, risiker for guds skyld ikke å ødelegge et plagg til et titalls tusen kroner, -og sitt heller ikke ufrivillig inne pga ‘feil’ farge på paraplyen! -Og er det kaldt, kle på dere!  Syntes du 17 mai sløyfe hører dagen til?.. Bruk den til hva faen du måtte velge å ha på deg! -Smink deg som du vil, røyk som du vil, og gjør akkurat hva faen du måtte ønske! Det er nettopp det som gjør at ‘på 17 mai, da er vi så glad!..

For når sant skal sies, er det også smått irriterende at folk faktisk ikke har ryggrad til å bare ignorere dette våset her (alternativt gi klar beskjed om at en kler seg etter eget forgodtbefinnende), -at de lar seg affisere av hva som burde prellet av som vann på gåsa…

 

17 mai -survivor!

Nå er det nok en del som har lurt på hvor i himmelens navn jeg har gjort av meg den siste uken! Greia er at jeg har rett og slett hatt så mye å gjøre i restauranten at det har tatt all tid og energi! Om jeg skulle ha blogget i denne perioden, ville det som utkom rett og slett ikke holdt mål rent kvalitetsmessig, og da er det langt å foretrekke å la være..

 

Morder har jeg også rukket å være den siste måneden, hvilken spinnvill drapssak du kan lese om i innleggene Jeg er mistenkt for mord! & (Sannsynligvis ikke) mitt siste blogginnlegg

 

Stille dager på bloggen, betyr nemlig at det er alt annet enn rolig i tilværelsen! I løpet av disse dagene. har jeg nemlig gjort alt fra å servere i konfirmasjoner og på årets travleste dag til å klatre i langt pokker-i-vold opp i et bjørketre via et gjerde, -midt i parken, i ‘beste sendetid’, for å skaffe kvister til 17 mai-dekoren! I tillegg, har jeg jo, som seg hør og bør, designet menyen for dagen, så dagene er såvisst ikke ensformig og kjedelig, for å si det sånn!

 

Årets 17 mai-meny, hhv for- og bakside.

 

Nå er det ikke akkurat stillstand selv om nasjonaldagen er vel overstått! I skrivende stund, er jeg faktisk bare hjemom et par timer mellom to skift, men nå foregår arbeidsdagen imidlertid i normale former, samt at det ikke er noe hjemmekontor ved siden av, så da får jeg i det minste skviset inn et innlegg. – Og på mandag, regner jeg med at jeg atter igjen får ta ‘helgen’ på mitt normale, bakvendte vis.

 

Her er vi i gang med å dekke bordet til konfirmasjon. 

 

Men selv om en såvisst blir sliten av å vekselsvis løpe rundt med matfat, bedrive avansert treklatring, virke som grafisk designer og mere til 24/7 i ei drøy uke, så klages det så visst ikke! For virket som bossens personlige slave er jo rene himmelriket å regne sammenlignet med den ørkesløse tilværelsen som har rådet de siste to årene!

 

 

 

Frodiths fargeutfordring: Orange!

I denne nest siste runden av Frodiths fargeutfordring, er det orange som står for tur! 

(Gårsdagens blå innlegg, er å finne HER)

 

 

Denne appelsinen er jo definitivt så orange det får blitt. 

Men først og fremst assosierer jeg orange med denne mannen:..

 

Men her var jeg imidlertid nødt til å låne et bilde fra CNN, da det å få vedlagt et egenknipset bilde bød på et par uoverkommelige utfordringer..

Bhurka-påbud neste??

Hva faen er det som skjer med verden egentlig!? Som om det ikke var mer enn nok med COVID-19, en russisk president fullstendig ute av kontroll, og et Norge som tillater strømpriser som ikke hører noe sted hjemme (for å nevne noe), så finner brått USA’s høyesterett det for godt å kjøre århundre med likestillingskamp rett i dass ved å oppheve abortloven! 

 

Anbefaler også mine refleksjoner fra 2019, da dette lov-helvete a-la Taliban først ble bragt på bane i innlegget  Abortloven fra Helvete

 

Altså; Nasjonen som har frontet den frie delen av verden, og gått i bresjen for sånt som frihet og likeverd er dette øyeblikk i ferd med å eliminere den retten til fri abort som er, -eller snarere har vært, blir det vel nå, nedfelt i selve grunnloven, -eller the constitution, som den kalles ‘over there’..

Jeg ble rett og slett sittende å gape i sjokktilstand da det ble meg bevisst at det denne gang ikke ‘bare’ var snakk om det sedvanlige gnetet fra republikanernes ytre konservative fløy, men noe som var i ferd med å bli en realitet. Samtlige tanker ble øyeblikkelig eliminert til fordel for et typ indre hyl om at jeg MÅTTE ha misoppfattet hva som kun var et forslag til endring som en realitet, for dette var mer enn hva hjernen evnet å akseptere som et faktum!

Men i det reporterne holder det gående i den samme stilen, hvilken ikke etterlot så mye som den minste tenkelige glippe av tvil i hht hva som ble formidlet, ble selv min særs motvillige bevissthet nødt til å godta den informasjonen den mottok igjennom hørselskanalene. Følgelig, blir det rommet som til da var okupert av benektelsens hyl, overtatt av spørsmålet om hvordan i helvete det kan ha seg at USA, – ‘the land of the free, and the home of the brave’, og diktaturenes- og undertrykkernes ypperstemotstander, brått foretar en lovendring som går den Talibanstyrte ondskapens akse i næringen hva kvinnediskriminerende policy angår!?

 

(foto: reuters) Grunnlovsendringen faller slettes ikke i god jord hos den tenkende delen av befolkningen, for å si det sånn!..

 

Og som om dette ikke var mer enn horribelt nok i seg selv, så ‘begrenser’ dette seg så visst ikke til ‘bare’ å gjelde de graviditeter som faller under betegnelsen ‘uhell’. For denne endringen, gjelder SAMTLIGE svangerskapsavbrudd, hvilket altså er ensbetydende med at kvinner tvinges til å fullføre svangerskap oppstått som følge av VOLDTEKT og INCEST!!!

Her fylles så skjermen av en slesk pamp av et konservativ, pietistisk rasshøl som begrunner dette her med at kvinnekroppen er vertskap til et menneskeliv, hvilket han så selvgodt og motbydelig gudfryktig proklamerer skal ha samme juridisk beskyttelse ovenfor drap fre første celledeling som enhvert fullutviklet, og ikke minst født menneske.

VERTSKAP!!? Det er da for faen ikke snakk om en utleiebolig, men om en menneskekropp!! En kropp som ene og alene er tilhørende den respektive kvinnen. – Hvilken er et levende, fullutviklet individ, som på toppen av alt HAR ET NAVN, og sin helt unike persona!

 

(foto: NewsMo)

 

Ei heller her stopper det totale vanviddet bestående av å sende nasjonen på returtoget tilbake til middelalderen her! For ironien tar seg faktisk til et helt nytt og hittil ukjent nivå i det det også hører med til historien at denne lovendringen fra helvete faktisk innebærer en endring av den grunnlov som de SAMME forbannede bibel-svergende IS -wannabe’s hardnakket påsto (- og fremdeles påstår) IKKE LAR SEG ENDRE i hht en innstramming av våpenloven under samtlige av de samfulle fire årene av Donald Trumps regjeringstid!

HVOR FUCKED UP ER IKKE DET!??

Villeste ‘enten-eller’ ever!!

Etter et par personopplysningsrunder med ‘normal-Gry’ i fokus, nå sist i innlegget Bucket-list, tro det eller ei så er lesernes tale klar: Det er ‘gale-Gry’ som selger! – Og er det galskap dere vil ha, er det galskap det skal bli!

So hold your horses, Ladies & Gents, and get ready for the most outrageous round of ‘enten-eller’ in the history of times..

 

 

–>>  Truth or dare? 

Begynner knallhardt med et borderline umulig valg.. Men jeg tror jeg må gå for truth, da det ikke er noen sannhet jeg ikke KAN si, sånn for min egen del, mens det er de vågestykker jeg aldri kunne fått meg til å gjort under noen omstendighet.

 

–>>  One night stand eller sex med en ex?  

Her kommer det faktisk helt an på hvilken ex vs. hvem som er aktuell som one noght -stand.. Men om jeg måtte velge, hvilket er hva denne leken forutsetter, tror jeg faktisk jeg ville gått for den gruppen jeg i det minste vet med sikkerhet var frie for sykdommer i løpet av min tid. Jeg mener.. Det er iallefall noe!..

 

–>>  Om du med 100% sikkerhet visste du hadde max 1 mnd igjen å leve, og du fikk muligheten til å ta med deg en hvis død ville gjort verden til et bedre sted inn i det hinsidige i dag: Ville du grepet muligheten, eller gått for å gjøre max ut av den tiden du hadde igjen?  

Det er selvsagt umulig å si hva en faktisk ville gjort i en slik situasjon, men slik ståa er her og nå, håper jeg faktisk jeg ville hatt ‘baller nok’ til å ta med meg noe ‘søppel’ på veien, for å si det sånn..

 

–>>  Scizophreni (å ha stemmer i hodet) eller splittet personlighet? 

Et skikkelig ‘pest eller kolera’ -valg der det uansett er snakk om et sant helvete. Men jeg tror jeg måtte gått for schizophrenien, da jeg antar at det å ha x-antall ‘personer som lever i en slags ikke-eksisterende sameksistens inne i hodet ditt, tross alt er å foretrekke fremfor selv å BLI x-antall personer.  Den schizophrene får i det minste være seg selv hele tiden, hvilket tross alt innebærer en kontroll som er totalt fraværende om en lider av personlighetsspaltning.

 

–>>  Edderkopp eller veps, – hvilken avstedkommer med den høyeste graden av panikk?  

Mine fobier er så irrasjonelle de kan få blitt. Dette innebærer bla.a at jeg overhodet ikke finnes redd for veps, huggorm, eller andre kryp som faktisk kan skade en, mens sånt som f.eks edderkopper, mark, snegler, møll eller frosk er ensbetydende med full panikk der jeg ikke lenger er meg bevisst på hva jeg gjør, og faktisk kan gå inn i en sjokktilstand..

 

 

–>>  Synsk eller klarsynt? 

Altså; Jeg ville vitterlig ikke sagt nei-takk til hverken å kunne se inn i fremtiden eller kunne kommunisere med de døde a-la Matt Frasier, Lena Ranahag, osv. Men valget ville allikevel vært det enkleste i verden, da det å kunne ha kontakt med den andre siden innebærer en visshet som ville eliminert min eksistensielle angst.

 

–>>  Tillatelse eller tilgivelse? 

Som den edsvorne liberalist jeg er, går jeg definitivt for tillatelse.

 

–>>  Rikdom eller intelligens?  

Rikdom every day of the week! For det eneste som skiller en med en såkalt høy IQ fra ‘normalen i tillegg til en noe kjappere innlæring på teoretiske områder, er at en blir belemret med forståelsen av hvor forbannet korket vi mennesker faktisk er..

 

–>>  Alvorlig skade eller kronisk sykdom? 

Siden det ikke er snakk om død, tenker jeg som så at uansett hvor alvorlig skaden måtte være, er sjansen for at denne vil kunne fikses uansett til stede, selv om de er aldri så små. En kronisk sykdom derimot, ville jo ikke vært kronisk dersom helbredelse var mulig, så..

 

–>>  Busemenn eller ørevoks, – hva er kvalmest? 

Ikke sånn å forstå at noen av disse to motbydeligheter er å foretrekke, men hva graden av avskyelighet angår, så  går faktisk ørevoks snørrklumpene en høy gang her på berget. Ørevoks er så kvalmt at det er ‘helt oppe og nikker’ med avføring som det mest motbydelige av samtlige av kroppens etterlatenskaper.

 

 

(- Og det er selvsagt fritt frem for ‘stjeling’..) 

 

 

 

 

Bunnys regnbueutfordring!

Her går vi fra den ene fargeutfordringen til den andre, da min gode venn & blogger in crime, Bunny, har oppfordret oss til å gi våre assosiasjoner til de 7 fargene i Pride-flagget! Hvilke er: Rød, orange, gul, grønn, turkis & lilla.  

 

 

Rød: Jul og hjerter 

Orange:  Appelsiner og Donald Trump (uten sammenligning for øvrig).

Gul: Solen (selv om den egentlig ikke er gul i det hele tatt), bananer og løvetann. 

Grønn: Blader/trær og gress

Turkis: Sånn skikkelig klart vann. 

Blå:  Himmelen, kulde og lille-Bunny.

Lilla:  ‘Horelyset’ som faktisk er forbannet kult på balkongen til en kjent og kjær venn.. 😉 

 

Purple as a Bunny!..

Stolt som blond!

Har du noen gang reflektert over hvor store forskjeller det er på hvem som har lov til å ytre hva, -og ikke minst til hvem!? 

I utgangspunktet skal vi jo alle være like for loven. Så selvsagt er dette prinsippet i vår del av verden at vi tar det som en selvfølge at dette like fullt gjelder for de uskrevne- som for de skrevne regler. Likhet for loven, er rett og slett fundamentet i en rettsstat, og sitter dermed så dypt forankret i bevisstheten vår at vi faktisk ikke evner å se de tilfeller der det overhodet ikke er sånn. For det ER faktisk en rekke eksempler på områder hvor det overhodet ikke råder noen likhet i hht lovlighet og forbud, og de øker i antall as we speak! Om du ikke tror meg, så kan du f.eks ta for deg den velkjente frasen ‘en sånn typisk dum blond(ine)’, hvorpå du bytter ut blondinen med en hvilken som helst annen gruppe i samfunnet..  

 

Les også: Lovlig & ulovlig rasisme og Fargede dukker er rasistisk, hvite dukker er diskriminerende 

 

Tips; Etnisiteter gjør virkelig susen i det nevnte tankeeksperimentet! ‘Farget’, ‘afrikaner’,  ‘pakistaner’, ‘jøde’.. – Your pic! De avstedkommer med den nøyaktige samme følelsen av avsmak over noe som overhodet ikke syntes greit alle som en! – Så da må en jo bare spørre hvordan det kan ha seg at et utsagn som er så til de grader ugreit i forhold til alt som er av grupperinger, har samfunnets fulle aksept når det kommer til akkurat denne ene gruppen bestående av de som har en lys hårfarge!?

Et annet eksempel, er hvordan samtlige etnisiteter med unntak av de som går under betegnelsen ‘hvit caucasian ‘ kan uttrykke stolthet over sin etnisitet og sitt opphav. – Ja, her har faktisk det hvite måttet spesifiseres til den vest-europeiske caucasian, for har du din opprinnelse i de østlige gemakker, så er dette faktisk i de fleste tilfeller godt nok til å bli tilkjennegitt nesten et likeså fritt spillerom på fronten som hva som gjelder for fargede minoritetsgrupper!

Ja, nå må en vel kunne anta at retten til en uttrykt stolthet over å være russer har fått seg et aldri så lite skudd for bauen i løpet av de siste månedene. Men allikevel er det nok ikke verre enn at en uttrykt sympati for det ukrainske folk skulle reise kjerringa helt opp i stående, for å si det sånn! – Men dette øst-europeiske privilegiet begrenser seg til stedsbenevnelser av etnisiteten, for å si det sånn. For om så en skulle ha vært fra Ujkraina, med all den sympatien som følger, kan jeg se for meg at det lar seg gjøre å komme unna med et ‘Stolt av å være hvit’ -utsagn!

Men det er imidlertid 100% innafor å uttrykke all verdens ‘proud to be black’ -statements!

 

 

Så hva er greia her, egentlig!? Hvorfor er det ikke en kjeft på hele forbannede planeten som ser spor av rasisme i en farget persons ‘black pride’ statement, mens et tilsvarende ‘white pride’ -statement fra en lyshudet etter alt å dømme ville avstedkommet med et forelegg fra politiet i tillegg til å ha avsatt en plett på rullebladet! Den ene har ikke lagt et grann mer rasisme eller annet surr i dette utsagnet, men ikke desto mindre, vil den hvite dømmes for rasisme av verste sort, mens den sorte ikke engang vil måtte møte i avhør.. – Hva faen er greia, liksom??

Om man tror det å legge til ytterligere faktorer som skal avgrense de ulike menneskegrupper, så kan jeg si her og nå at følgen istedet vil bli anything but! Og dessverre er det nettopp dette folk går rundt å inbilder seg, ergo; Antirasismen, lik som all annen motstand av hets, ulikheter og segregering, jobber imot seg selv, for intet kan vel sette ulike grupper mot hverandre enn det å tillate- og forby ting ut i fra hvor en er hjemmehørende! Greit nok at jeg ikke er sosionom, eller noe, men dette her er jo logikk. – Og om jeg er aldri så blottet for titler å slå i bordet med, så er jeg like forbannet grasalt god på logikk og logiske slutninger! – Ikke fordi jeg tror verdenssamfunnet er mottagelig for fornuft (- kanskje unødvendig å nevne at ‘cocky’ også er å finne blant mine personkige ‘assets’..), men nå har jeg i det minste sagt det (- som mutter’n pleide å si i det avkommet ikke var utpreget mottagelig for gode råd)..