Årets beste!

Tenkte nyttårsaften var et passende tidspunkt å kjøre en aldri så liten kavalkade over årets beste bilder! – Og vi begynner utendørs:

 

 

2021 har, om ikke annet, i allefall vært et formidabelt bloggår for min del! Det føles uendelig lenge siden, men det er faktisk ikke mer enn et år siden hele bloggingen holdt på å renne ut i sanden fordi jeg var demotivert etter nærmere tre år med minimalt av fremgang. Om noen hadde fortalt meg nyttårsaften 2020 at jeg skulle ha stabilisert meg blant de topp 20 i løpet av sommerferien, ville jeg rett og slett ringt ‘gule-bilen’ i hellig overbevisning om at vedkommende måtte være sprøyte gal..

2021 har også vært året da fotokunst ble en del av bloggingen for min del (hvorav siste serie utkom for bare noen dager siden i innlegget Jeg har sett lyset!) I så henseende, formelig krye det jo av forbilder her på plattformen, men min ‘muse’, er unektelig Margrethe (Ut i friluft) i det jeg deler hennes sans for å vise de i utgangspunktet små og ubetydelige ting fra en annen vinkel enn de vanligvis fremstår..

 

Jeg avslører…

Mens dette med fyrverkeri på nyttårsaften er tilnærmet like viktig som champagnen for den muntre og festglade delen av befolkningen for øvrig, kan jeg avsløre at jeg faktisk ikke kan fordra det.. 

 

 

Mest av alt, er dette mildt sagt anstrengte forholdet til fyrverkeri grunnet i at jeg har dyr, og dyr blir naturlig nok redde av dette her. Derfor feirer jeg heller ikke nyttår, og derav drikkes ikke så mye som en dråpe alkohol. Her må rett og slett velværet til ‘the furry five’ prioriteres!

 

 

Når det er sagt, ville jeg uansett ikke brukt ei krone på fyrverkeri, da jeg rett og slett ikke skjønner hvordan det kan være verdt prisen! Jeg mener.. Jeg er overhodet ikke økonomisk anlagt, men dette her er i mine øyne ensbetydende med å brenne penger! Ja, det sparkler og gnistrer i noen sekunder, men so what, liksom!? Jeg skjønner bare ikke greia.. Jeg går ut kl. 12 sånn for syns skyld, men det er alt..

 

 

Ei heller har jeg noe sånt som nyttårsforsetter. Dette er i bunn og grunn et annet nyttårskonsept jeg ikke skjønner meg på.. Om jeg ønsker å endre noe i livet mitt, så gjøres vel dette likså greit i april eller august, for å si det sånn!

Fjorårets nyttårsaften var imidlertid en spesiell greie, da jeg av en eller annen grunn hadde fått for meg at all elendigheten 2020 hadde bragt med seg ville forsvinne på magisk vis så snart 31.12.2020 bikket over til 01.01.2021. (- Yepp, that went well!..)

Det magiske tryllestøvet lot så visst vente på seg, for å si det sånn! Så denne gang går jeg inn i det nye året uten forventninger what so ever, og tar ting som de kommer slik jeg pleier. Da setter man ikke seg selv opp for skuffelser! Men når det er sagt, så håper selvsagt også jeg på et godt år, både for meg selv og andre!

Så med dette ønsker jeg dere alle et riktig godt nytt år!

 

QUOTES til KVELDS!

En Bloggers Bekjennelser!

En bloggers bekjennelser er et slags dagbok-konsept, dog med en humoristisk vri, der jeg vil dele de tanker og reaksjoner som utspiller seg i forbindelse med den besettelsen man, i kraft av det å være blogger, har i forhold til listeplasseringer og ditto antall sidevisninger + litt attåt. Tanken bak dette her, er at det kan være artig å få et usensurert innblikk i en bloggers mind-set på sitt mest navlebeskuende, hvilket tidvis vel må kunne sies å være borderline narsissistisk.. 

 

13 is the new 18..

 

Etter å ha vært en snartur av kortest mulige varighet innom plass nr. 14 i går, er jeg i dag tilbake på den 13 plassen jeg har tatt eierskap på siden lille julaften i dag. Det kan med andre ord se ut som om 13 kan vise seg å bli det nye 18 for mitt vedkommende!

Utsnitt fra dagens toppliste hos Blogg.no. 

 

Om denne corona-situasjonen suger aldri så mye, og uansett hvor skremmende det er å erfare at ytringsfriheten så visst ikke lenger er hva den var, så gir den i det minste gode besøkstall! Aldri så galt at det i det minste ikke er godt for noe, med andre ord! Men jeg kan ikke nekte for at det er slitsomt og frustrerende å legge frem det ene beviset etter det andre, basert på fakta det som regel har tatt talløse timer med jobb for å finne ut av. At man gis mindre troverdighet grunnet manglende titler å kunne smykke seg med, er i det hele tatt ganske urovekkende, når sant skal sies. For det er nå engang ikke gitt at en henter informasjon fra mindre pålitelige kilder fordi en er blogger og restaurantansatt enn en ville gjort om en var innehaver av en eller annen tittel! Med det handicapet en stiller med i hht troverdighet, vil jeg snarere si det motsatte er tilfelle, da alt en sier er pokka nødt til å være verifiserbart om en i det hele tatt skal ha den minste mulighet for å kunne nå ut med noe som helst! Men sånn er det nå engang å være fornuftens stemme!..  Og så lenge det faktisk er stadig fler som leser bloggen, er jeg såre fornøyd, jeg.

 

Tillitsbrudd..

Kjære deg som mener jeg må stole på myndigheter og FHI! 

Hvordan kan jeg stole blindt på disse når følgende opplysninger beviselig ikke har rot i virkeligheten!?… 

 

 

→  De påsto man som vaksinert ville utgjøre en betydelig mindre risiko i hht å spre smitten til andre i tillegg til selv å være beskyttet. ⇒ LØGN!

* Naturlig immunitet og immunitet gjennom vaksine er ett fett. 

→  De påsto dobbelvaksinering innebar immunitet. ⇒ LØGN!

* Om så var, ville jo viruset prellet av som vann på gåsa om en var dobbeltvaksinert, men i stedet er vi nå kommet dithen at folk gir vaksinen æren for at de ikke blir dødssyke.. 

→  De påsto flokkimmunitet ville være oppnådd ved en gitt andel dobbeltvaksinerte, med den følge at samfunnet kunne gjenåpnes. ⇒ LØGN!

* Det ble gjort klinende klart at vaksinen ikke ville fjerne viruset, men ufarliggjøre det, med den følge at antallet smittede ville øke i det samfunnet ble gjenåpnet. 

→  De påsto viruset ikke utgjorde noen fare for unger, slik at disse ikke behøvde vaksineres. ⇒ LØGN!

* Merkelig nok, begynner viruset å virke på unger, i tillegg til at de også blir smittebærere på lik linje med voksne i det øyeblikket gitt antall av den voksne befolkning er dobbeltvaksinert for at immunitet skal være oppnådd..

→  De gjeninnfører tiltak på bakgrunn av at Omicron-varianten er fryktsom. ⇒ LØGN!

* Muterte versjoner av virus av den typen C19 er tilhørende (altså virus med kort inkubasjonstid som overføres via luft/dråpesmitte), har bestandig en mindre sykdomshissighet (hvilket innebærer lavere dødelighet) enn sitt opphav. Ergo; Den britiske varianten var mindre farlig enn originalen, – Deltavarianten er mindre farlig enn den britiske, og Omicron er mindre farlig enn Delta.

 

(illustrasjon: KL the artist)

 

Dette er bare et ørlite utvalg av de talløse påviselige feilinformasjoner som er blitt servert i anledning C19, og allikevel er de av oss som ikke stoler blindt på de konspirasjonsteoretikere, ‘Jaqueson-disipler’ OSV!?

 

**Mer om C19 er bla.a å lese i innleggene; 

FADER COVID

Sanne løgner

Kan miste alt pga en løgn!

Grunnen til min kynisme

QUOTES til KVELDS!

Jeg har sett lyset!!

Jepp, nå har faktisk også jeg fått sett lyset!

Ikke sånn å forstå at jeg har blitt brå-religiøs i løpet av de timene som er gått siden siste innlegg ble sendt utover eteren, så det er ingen ytterligere grunn til bekymring over min mentale tilstand enn den som allerede måtte foreligge. Men like fullt har jeg sett lyset, i det jeg i dag faktisk har klart den bragden å få karet meg ut for min daglige porsjon av mosjon med frisk luft før mørket falt på! (- Jeg er blogger og restaurantarbeider! – Det skriker jo ikke akkurat morgenfugl, gjør det vel!?) 

– Og følgelig, så kan jeg altså i det minste føye en vinterlig bildeserie i dagslys til den som ble tatt i det sedvanlige bekmørket  for et par uker siden.. 

 

 

En Bloggers Bekjennelser!

En bloggers bekjennelser er et slags dagbok-konsept, dog med en humoristisk vri, der jeg vil dele de tanker og reaksjoner som utspiller seg i forbindelse med den besettelsen man, i kraft av det å være blogger, har i forhold til listeplasseringer og ditto antall sidevisninger + litt attåt. Tanken bak dette her, er at det kan være artig å få et usensurert innblikk i en bloggers mind-set på sitt mest navlebeskuende, hvilket tidvis vel må kunne sies å være borderline narsissistisk.. 

 

Every duck..

 

En plass ned fra gårsdagens 13 plass, uten at det har noen betydning. Besøkstallene er gode, og jeg er m.a.o ‘happy as a horse’.

 

Utsnitt av topp 100 -listen hos Blogg.no 

 

En av grunnene til at jeg startet dette konseptet her, er at jeg rett og slett ikke tillater meg selv noe misnøye når jeg er blant topp 20. Ideelt sett, så skulle en jo kunne dratt dette rundt et år tilbake i tid, da det er dette perspektivet som er av virkelig betydning. Men siden tidsreiser ikke lar seg gjøre sånn i en håndvending, så fikk jeg i det minste satt en standard å gå tilbake til ved oppstarten i september!

Greia er nemlig at for bare et år siden, så var jeg nær sagt så demotivert som en kan få blitt, og jeg var praktisk talt i ferd med å oppgi hele bloggingen. I fjor gjorde jeg kun to(!) innlegg i hele desember måned, og januar var ikke så himla mye bedre med åtte. Hadde det ikke vært for at det for alvor begynte å balle på seg med uregelmessigheter i C19 -anliggende, er jeg stygt redd bloggeren Gry ville vært passé i dag..

Under ser dere et utsnitt over månedene de siste tre årene.

Nå skal det sies at det både tok lang tid før jeg fikk denne Analytics-greia opp å gå, samt at den har hatt perioder der den bare har flatet ut, så vel som bare forsvunnet fra kontrollpanelet i kortere eller lengre perioder. Men det fremgår allikevel at jeg, etter nærmere tre år som blogger, følte jeg praktisk talt sto på stedet hvil. Dette er en bransje der det var utrolig vrient å ‘bli sett’ generelt, og for en aktualitetsblogger som meg spesielt.

Så når en ser på denne grafen, så er det jo åpenbart at det sjiktet jeg befinner meg i dag, kun et skarve år etter fjorårets ‘all time low’, er hinsides forbi hva jeg kunne ha forestilt meg i min villeste fantasi for bare ni-ti måneder siden.. – Dette blir iallfall ikke noe mindre kontrastfullt i det denne måneden allerede er min nest beste noensinne, og den beste jeg har gjort på egen hånd, for å si det slik. Toppen, hvilken ble nådd i juli, skyldes nemlig i vesentlig grad at dette var måneden jeg fikk den ‘boosten’ som skjøt meg rakt opp til dagens sjikt, liksom den oppskytingen som utgjorde første etappe på veien i april også kommer tydelig frem på denne grafen.

 

3 plassen som er datert til den 25 juli i år, er min beste plassering noen sinne.

 

Med andre ord, ville jeg aldri vært der hvor jeg er i dag uten den hjelpen jeg har fått fra ‘Kokken’  & ‘Kaninen’.

Årsaken til at jeg tar opp dette atter en gang, er at jeg vet det er flere fremdragende bloggere som tidvis sliter med motivasjonen av samme grunn og på samme vis som jeg selv gjorde, og som nærmest ble min bane. I den forbindelse, ønsker jeg ¨å vise at ‘every duck has its day’. Det kan riktig nok bli både vinter og vår en rekke ganger før den inntreffer, men en må bare ikke gi opp, for ‘the day will come for every bloody duck out there. – Trust me!..’

 

 

 

QUOTES til KVELDS!

Er de på crack??

Organisasjonen World justice project har rangert den rådende rettssikkerhet blant verdens nasjoner, og i år som i fjor, plasserer de Norge på en annenplass bak Danmark, og det med minste mulige margin. Dette kan kun la seg forklare med følgende to alternativ; 

A) Juryen må ha vært ruset hinsides fatteevne, eller 

B) Rettssikkerhet er rett og slett ikke-eksisterende i verden for øvrig.. 

 

 

Jeg mener.. Her er vi altså knapt nok en formalitet unna å få hva som må være tidenes største rettsskandale prentet inn i historien. En rettsskandale bestående av et justismord så grovt, og ikke minst så forsettlig at selv en sharia-domstol ville sperret øynene opp er nå under full opprulling, er bare ikke forenlig med statusen ‘foregangsland’ hva rettssikkerhet angår, spør du meg!

Denne kåringen ble foretatt nylig, hvilket vil si i god tid etter at det kom for dagen at norsk politi og påtalemakt har manipulert både bevis og vitneføring etter alle kunstens regler for å få Viggo Kristiansen dømt (en sikringsdom, for sikkerhets skyld) for å ha vært hovedmann og pådriver for Baneheiadrapene i 2000. – Etter alt å dømme, er denne kåringen til og med foretatt etter de nye DNA-analysene avslørte at Jan-Helge Andersen er å finne ‘all over the place’, uten at de har funnet det minste av spor etter Kristiansen, -verken på noen av de drepte jentene eller på åstedet!  (Mer om justismordet mot Viggo Kristiansen er bla.a å lese HER).

Og Viggo Kristiansen er vitterlig ikke den eneste som har blitt utsatt for urett av groveste sort av de nevnte instanser i nyere tid: Her kan nevnes hvordan fetteren til Birgitte Tengs ble presset til en falsk tilståelse (hvis refleksjoner ang. fetterens uskyld kan leses HER). Nå ble imidlertid han frikjent av juryen i lagmannsretten, men det tar jo på ingen måte vekk det horrible forsøket på justismord han ble utsatt for, liksom belastningen ved å bli dømt til å betale erstatning til Tengs’ familie for det drapet han ble frikjent for i straffesaken!

Det er i det hele tatt en rekke saker der en med nød og neppe har unngått justismord av tilsvarende størrelsesorden som i Baneheiasaken; Eksempelvis ble det i Bjugn-saken på 80-tallet ført en heksejakt som mangler sidestykke i all den tid som var gått siden den siste helsen ble brent på bålet her til lands. Det var ikke småtteri det som ble fingert i forsøket på å få Ulf Hammern dømt som alle overgriperes mor heller, det er sikkert og visst!

 

Dette forsideoppslaget der man går ut med et ikke-eksisterende DNA-bevis illustrerer den ufattelige urett som ble begått i saken mot Viggo Kristiansen i 2000.

 

Videre, bare venter jeg på den dagen det justismordet jeg har vært hellig overbevist om siden siktelsen ble offentliggjort blir rullet ut for offentligheten; Nemlig Per og Veronica Orderuds dom for å ha stått bak drapene på Pers foreldre og søster i 1997. Jeg har lest absolutt alt av materialet jeg har kunnet få kloen i ang. denne saken, med det utkommet at jeg er hellig overbevist om at det tidligere ekteparet ble utsatt for et justismord av samme grandiose skala, om ikke enda verre, enn det Viggo Kristiansen ble utsatt for noen år senere. I denne saken, klandrer jeg imidlertid også juryen, da jeg ikke kan fatte og begripe hvordan de kunne dømme noen på hva som for det første kun var indisier, og for det andre, så var det ikke engang sterke indisier! Tross for mesterlig regi av politi og påtalemyndighet også her i hht å manipulere frem en dom, så er det intet mindre enn hårreisende at en jury kunne kjenne disse skyldig på det de hadde å fare med i den saken.. Hva Baneheiasaken angår, så klandrer jeg imidlertid ikke juryen, da det denne gangen rett og slett ble jukset med alt fra bevis- til vitneførsel.  Her var hele dommen ene og alene et resultat av at rettssaken ble fingert av politi og påtalemakt! (Les mer om det å bli uskyldig dømt i innlegget Kan du tenke deg noe verre!?)

Sist, men så avgjort ikke minst, kan nevnes den urett vi alle utsettes for i disse dager, med alle løgnene og fortielsene som foreligger i C19 anliggende, slik at vi atter igjen er på vei inn i det torturlignende tilstandene som har rådet de siste to årene..

Så hvordan denne juryen har klart å komme frem til at Norge, med alt det ‘snusk’ som foregår fra politi og påtalemaktens side, kan trone der oppe på toppen som verdens fremste rettsstat, tilsier at de rett og slett må ha vært på crack eller noe. For ellers kunne noe slikt bare ikke vært mulig..