Kvinneguidens galeste av de gale!

Fasten your seat-belts, Ladies and Gents! Det er nemlig atter en gang duket for en fersk kåring av de 3 galeste på nettasylet, alias Kvinneguiden!  

 

 

Rundens første vil jeg tro har de edleste hensikter, der det uttrykkes den fulle støtte til transseksuelle. Når det er sagt, er det hele fremlagt på et, i mine øyne, merksnodig vis, med en ordlyd som klinger som om det var et utdrag fra en stil skrevet av en 7 klassing. Men det som virkelig gjorde susen, var et av svarene som fulgte.. 

AnonymBruker

Å suge en kvinnes penis gjør deg ikke homofil

Herlighet, hvorfor forstår ikke folk at det finnes kvinner med peniser og menn med vaginaer?

Hvis du som cis-mann har seksuell kontakt med en kvinne (som har penis), så er det IKKE en homofil handling. Det samme gjelder for cis-kvinner som har seksuell kontakt med menn (som har vagina), du er ikke lesbisk. Vi er faktisk kommet til 2020.

 

  On 9/16/2020 at 1:53 PM, AnonymBruker said:

Ikke hvis hun identifiserer seg som kvinne 😠 Hallo! Vi er i 2020!

Anonymkode: 7a9be…72b

Om jeg identifiserer meg som en hest, betyr det da at jeg er en hest?

Det tok både tid og stunder før jeg evnet å stagge den latteren som fulgte såpass at jeg igjen kunne innta en så tilnærmet normal sittestilling at jeg kunne fortsette skrivingen etter denne!

W.A.F!?.. Jeg er vitterlig ingen bakteriofob (eller hva det nå heter), men seriøst!?.. 

AnonymBruker

Er det farlig å vaske toalettbørsten i oppvaskmaskinen?

 

Hæ?!? Mange som lurer på dette?? Jeg er sjokkert over at det i det hele tatt finnes NOEN som anser toalettbørsten som et egnet remedie for renhold i oppvaskmaskinen!! 

Sist, men så avgjort ikke minst, er et menneske som fremstår som om h*n nettopp har ankommet planeten, for så å søke til Kvinneguiden for å sette seg inn i ‘the basics’ av ting det er greit å ha ‘kåll’ på for å kunne navigere seg rundt og menge seg med andre her på planeten.. 

 

 

AnonymBruker

Hva er en kvinne?

 
Hvordan ser man at noen er en kvinne? Må hun ha sminke, langt hår, smykker og feminine klær? Er det holdningen? Det kvinnelige kroppsspråket?
Hvordan vet man at man er en kvinne om man ser bort fra de biologiske forskjellene fra å være mann? Er det noe man føler i hodet? Føler man kjønnet?
Er ei kvinne ei med sminke, langt hår, smykker og feminine klær eller kan en kvinne og være uten sminke, ha kort hår, null smykker og gå i jeans og flanellskjorter?

Tja.. Hva skal en si, -eller rettere sagt, hvor skal en begyne?..

10 tegn på at du blir manipulert!

For enkelte av oss, er andre mennesker kun å betrakte som et slags verktøy; Bruksgjenstander for å skaffe oss det vi måtte ønske og/eller oppnå det vi vil. Disse menneskene er som oftest svært så dyktige når det kommer til dette med å utnytte de som måtte stille seg til rådighet uten at de skjønner hva som foregår. Erkjennelsen av hva som faktisk har foregått er dermed svært vond når ‘katta først er ute av sekken’. Men heldigvis er ikke ‘vanskelig’ synonymt med ‘umulig! Det finnes nemlig visse visse fellestrekk som går igjen hos manipulatorene blant oss, så gjør en seg disse bevisst, er kjangsene store for at en vil klare å avsløre disse giftige personene på et tidlig tidspunkt.

 

 

  • De er ‘passive-aggressive:  Manipulatorene unngår åpen/direkte konfrontasjon etter beste evne. Istedet lar de gjerne sin frustrasjon komme til uttrykk gjennom en tredjeperson, som ved at en felles venn forteller deg at ‘X er ikke særlig fornøyd med deg for tiden. Du burde virkelig ta en prat med ham/henne’. Dette er manipulativt fordi X har alt ansvaret over på deg til å få skværet opp mellom dere.
  • De lytter aldri til det du har å si:  Samtalene dere har dreier seg skjelden om deg og ditt liv, og når de en skjelden gang gjør det, har du en sterk fornemmelse av at de ikke hører etter. De kan f.eks sitte å trykke på telefonen, eller så går de rett og slett inn og avbryter med noe som ikke har noe med saken å gjøre. Uansett forholder de seg til deg på et vis som tilsier at det du har å si er fullstendig uinteressant, -eller i allefall langt fra er langt fra så interessant som det de har å berette.
  • De er maktsyke og sørger for å ha overtaket:  De vil bestandig være den som har ‘øverste kommando’. Av den grunn sørger de gjerne for å be deg hjem til seg, og/eller gjøre ting hvor h*n føler seg på hjemmebane. Videre har de en tendens til å lure/presse deg med på ting som er utenfor din komfortsone for å sette seg i en sårbar posisjon, og derav måtte ty til ham/henne for veiledning/hjelp.
  • De går rett i forsvar om de konfronteres for sin oppførsel:  Når en konfronterer en manipulator med noe de har gjort eller noe ved deres oppførsel, går de rett i forsvar, og utviser ingen intensjoner om å høre din side av saken. De tyr imidlertid ofte til følelsesutbrudd i slike situasjoner for å dra fokus vekk fra det respektive problemet som tas opp til deres nåværende tilstand, eller så klandrer de gjerne en tredjeperson og/eller en spesiell hendelse e.l for at de har opptrådt sånn eller slik. Altså; Føler du at du ikke når igjennom når du tar opp ting med vedkommende, er det meget mulig at du blir manipulert.
  • De spør om en masse tjenester:  En skal bestandig gjøre sitt ytterste for å hjelpe sine venner, det er ikke dét, men dersom det bestandig kommer noe i veien/ikke passer når det er du som måtte trenge en hjelpende hånd, er det grunn til uro..
  • De trekkes mot folk med makt/posisjon til å hjelpe de opp/frem:  De enesta gangene en manipulator stiller opp for andre, er når de har noe å vinne på det på sikt. Å stille opp for deg passer aldri, men med en gang en som er i posisjon til å kunne hjelpe de opp og frem, er det ikke måte på hvor langt de kan strekke seg.
  • De ‘jatter’ med, og sier bare det du vil høre:  Om de ikke finner noen/noe å legge skylden på, og det heller ikke finnes noen andre utveier, ‘jatter’ de gjerne med, og sier akkurat det de vet du vil høre uten å ha noen intensjon om å endre sin oppførsel. Dette innebærer at dersom du har ‘fått snakket ut’ med en sannsynlig manipulator, og kommet frem til en løsning på problemet, bør du vente å se om de faktisk følger opp det dere er blitt enige om i praksis, slik at du ikke tar seieren på forskudd.
  • De benytter seg av kompliment og smiger for å få deg på gli:  Et av mankipulatorens beste våpen, er å ta i bruk noe flatterende om deg for å få deg på gli, som f.eks: ‘Du som er så engasjert i kampen mot fattigdom i u-land, hvordan kan du i det hele tatt vurdere ikke å hjelpe denne gutten som befinner seg i din egen bakgård!?’
  • De ‘guilt-tripper’ til den store gullmedaljen:  Manipulatoren er også ekspert i å spille på følelsene dine generelt og samvittigheten spesielt for å få deg til å danse etter deres pipe.
  • De spiller dumme og hjelpesløse:  Dette er et så vanlig triks hos den kvinnlige manipulatoren at det ofte ikke engang gjøres bevisst. Like fult er og blir det manipulasjon når de får deg til å gjøre ting for de ved å si slikt som f.eks: ‘Jeg er jo helt håpløs på slikt! -Jeg kommer jo bare til å rote til alt.. -Please, du må bare hjelpe meg!..’

Fredagskjolen! (3)

Da var det jammen fredag igjen, hvilket vil si et nytt innlegg til Frodiths bloggerutfordring hvis plot er å vise frem kjolesamlingen ved å stille iført ulike kledninger hver fredag så langt lagret rekker.  

 

 

Denne ukens kjole er en knelang stroppekjole, hvit med sort  påtegnet mønster. Denne kjolen supplerer jeg bestandig med en jakke e.l som her, da jeg ellers føler mønstret blir en anelse for voldsomt til en spedbygd figur som min. Snittet er imidlertid midt i blinken for mitt vedkommende, og komforten er upåklagelig.

 

 

Når positiv tenkning blir giftig!

Sosiale medier er fylt til randen av inspirerende sitater; ‘Du kan få til alt du måtte ønske, bare du jobber hardt nok!’ – ‘Du er unik, enestående og fantastisk!’ – ‘Dine muligheter er ubegrensede!’ – osv, osv. Hensikten bak spredningen av en slik innstilling, er utvilsomt den beste, men dessverre viser det seg at den pågående pushingen av en ‘positivitet for alle penga’ -innstilling har en lei tendens til å være mer til skade enn gagn.. 

 

 

→  Dersom den positive ‘punchen’ en person overøses med er langt unna vedkommendes eget selvbilde/hva h*n opplever som reelt, ender en gjerne med motsatt effekt i form av at selvbildet svekkes ytterligere. Den store avstanden mellom positivitetsparolen og hvordan personen anser de faktiske forhold for å være, fører til at de opplever veien frem for å være urealistisk lang..

→  Den visualiseringen av mestring som nærmest er beskrevet som en slags trolldomsformel for suksess, viser seg ofte å tappe vedkommende for energi slik at de heller presterer under- enn over pari når de skal i ilden.

→  I det sorg, sinne, oppgitthet, osv skal iprentes at ‘det går over’, ‘dette vil gjøre deg sterkere!’, ‘du vil være beriket av dette på sikt!’, osv, gjør at en for å oppnå dette, undertrykker følelser. Disse parolene blir som den reneste ‘mind-control’, hvor de negative følelsene skal skvises ned i underbevissthetens dype gemakker, -hvilken skadeeffekt er viden kjent..

→  Når en jobber inn evnen til å ‘ta brodden av’ de negative følelsene, går brodden av de positive følelsene med i dragsuget, slik at en ender opp med å bli flatere og flatere følelsesmessig.

→  Ved å gå ‘all in’ for innstillingen om at en kan komme hvor langt som helst innen et hvilket som helst område, legger en opp til et emosjonelt fall av dimensjoner. En kan nemlig ikke nå til topps innen hva som helst! Eksempelvis er det unge som hvert eneste år knuses på audition for diverse talentshow, all den tid de har vært hellig overbevist om at de kan bli popstjerner. Selv er jeg f.eks født kjangseløs til både en sangkarriere, til å bli Norges svar på Simone Biles, til å kunne håndtere et kjøretøy som Henning Solberg, og gudene vet hvor mye annet. Dette fordi jeg rett og slett er så blottet for talent på disse områdene at jeg aldri ville kunne nå toppen uansett den innsats som måtte vært nedlagt i så måte..

Kunne min tale reddet Trump??..

Etter at jeg i natt bevitnet hva som i enhver annen debattsammenheng ville vært å betrakte som den totale skandale, men som i Donald Trumps tilfelle ansees som oppsiktsvekkende bra, er hans tid som USAs president etter alt å dømme passé. Det eneste som vel kunne hatt en ørliten mulighet for å redde ham slik det ser ut nå, ville vært den følgende talen som jeg har skrevet for ham. – En tale hvor alle kort legges på bordet, og vi henvender oss til de morbide i tillegg til de rikeste og aller dummeste.. 

 

 

Nå som løgnene er avslørt liksom hans sanne, i beste fall ‘kun’ narsissistiske ‘jeg’, ligger det eneste ørlille håp om gjenvalg så langt jeg kan se, i å appellere til hans likesinnede i tillegg til de aller dummeste. Dette lyder så visst som en så alt for smal gruppe, men jeg er redd den kan vise seg være langt større enn en tror, så..

** Talen er selvsagt på engelsk, da det tross alt dreier seg om en henvendelse til Amerikas idioter.. 

 

Dear America..

I’m standing here in front of you today, in all my orange glory, because I’ve realized I’m pretty much doomed. The only way I can possibly get re-elected, is through a complete honesty. – Which will be extremly difficult for me, as the one approach I’ve never done before..

Well, where do I start.. You’re all familiar with my capabilities of lying by now, so there’s nothing left to say about that.. What you may not have noticed, on the other hand (ehh.. probably not, I suppose, considering I’m addressing my own potential voters..), is that the limit to my ability to lie was revealed in the previous debate (you know, the one where I got diagnosed with COVID straight after making a complete ass of myself..) with vise-president, Joe Biden. You all could see me, as I was being nagged about that ‘black lives matter’ -crap, and they went on and on about me taking a stand against the white supremacy going on.. I tried, oh, God knows I tried to satisfy y’all by delivering a convincing, beautiful lie about being all for equality for all citizents of the US.. – You could see that, right!? – And I couldn’t! You saw I just couldn’t, – that I was completely incapable to deny the rightness to those in favor of white supremacy, didn’t you!?..

Instead of saying what y’all know I should have said for the posibility to get re-elected, I told my people to wait until after the election through the statement ‘Stand back, and stand by’. For some strange reason, my opponents (those stupid motherfuckers) managed to express doubt as to what I meant by that! (haha) – That’s funny.. That’s so, very funny…

Then we’ve got that bloody virus that keeps being brought up.. That Chinese virus, the Coronavirus.. Which is, when truth’s to be told, a blessing, through its ability to free this country for a lot of the colored, less fortunate human crap populating this country. China is to blame, -hail China! With that being said.. You should have come up with something better when you were at it.. 220 000 deaths in a country like ours, where a significant part of the population is denied access to medical care because of powerty, is too damn few.. It should have been more, -a million, – two millions, -I don’t know.. But the death rate that we’ve got, is too small.. Way too little… You sure should have done a better job on that one, China! I know I would..

I won’t bore you by telling the truth to every lie I’ve told over the past 4 yrs. Most of them are  reveiled, and the rest should be obvious to everyone.. I’ll therefor just summarize to y’all the truth of what to expect by providing me with another 4 yrs in the white house:

– The white supremacy will be taken to another level! I’ll make sure our police force fulfills its responsibility of cleaning the streets of as many people of color as they possibly can!
– The COVID’s being allowed to keep it’s course towards a less populated America!
– The ritchest are gonna be even richer through removing their taxes all together! – Witch, obviously will make the poorest even poorer, along with everybody else, for that matter.
– Imigration will be limited to milky white and utterly wealthy Norwegians (ethnic Norwegians, that is).. They’re beautiful people.. Beautiful white people who’s presens will make the US the most beautiful country in the world.. (Just as my German role-models Adolf and Heinrich brought to our awareness back in the 30’s)..
–  Our allies will get kicked to the curve, so that I’ll be free to live out the dream of good, old Adolf.. – He never got the nuclear park needed to fulfill his dream back in the 40’s. I’ll live it out for him, as I’ve sure got both the arsenal- and the enemies needed in order to get a 3 world war rolling! Where to aim that 1st bomb, I’m not sure of yet, but I’ll sure figure it out!

Finally, I need to point out that we’re already fucked.. Our nation is fucked beyond repair, -you know that, right!? It doesn’t matter what Joe Biden, ‘Crocked Hillary’, or anybody else for that matter does at this point.. With that in mind, do I offer you the unique ability to see how crazy things can possibly get! There’s no hope of improvement, as fucked up as our  country of today.. So why not make sure to go down with a laughter, laughing your asses of about how stupid one can possibly get!? Wouldn’t that be great! Doesn’t that sound great!? I know that’d be sooo great!.. – So so great…

Thanks so much for listening! You’re good people.. – Good, beautiful people.. ‘God bless’, and fuck off!

 

Sincerely Your President,

Donald J. Trump.

 

Hva COVID har gitt meg..

Intet er så galt at det ikke er godt for noe, heter det seg. – Et ordtak hvis sannhet jeg tenkte det kunne være interessant å etterprøve i lys av tidens enerådende politisk korrekte ‘positiv inntil det absurde’ -innstilling, kombinert det fremdeles pågående COVID-helvetet av 2020.. For mellom oss sagt, må jeg ærlig innrømme å inneha en viss negativitet til den påtvungne ‘happy, happy forever greatful & positivity no matter what’ fronten som gjennomsyrer sosiale medier for tiden, -all den tid som i realiteten slettes ikke er positiv i det hele tatt! 

Jeg sitter med andre ord på den største utfordringen som tenkes kan i form av meg selv når det kommer til den nevnte etterprøving. I dette innlegget, vil jeg dermed gjengi det COVID -perioden har tilført meg som menneske, for så å overlate til andre å bedømme verdien av de respektive tilføyelser.. 

 

Her må jeg, av respekt for ‘bilderedigeringspolitiet’, presisere at dette bildet er redigert for at det skal syntes som om jeg er i ferd med å slukes av et overdimensjonert virus av typen COVID-19. Dette er imidlertid ikke tilfellet, liksom ei heller en mutasjon av den magnitude som indikeres ut i fra den størrelsen som syntes å fremgå av bildet på noen som helst måte er en gjengivelse av virkeligheten.

 

→  Jeg er blitt meg langt mer bevisst på hva jeg kan finne meg i, samt at det viser seg at jeg har ‘baller’ til å gjennomføre de mest politisk ukorrekte stunt for det jeg verdsetter mest.

→  Min kreativitet hva blogg angår er fullstendig avhengig av at ting skjer i samfunnet rundt meg. Uten hendelser, følger den totale skriveblokkering for mitt vedkommende.

→  Den gjennomføringen av å komme seg igjennom en hel episode av Keeping up with the Kardashians som for meg syntes umulig etter flere totalt mislykkede forsøk (hvorpå det første er gjengitt i et detaljert referat i DETTE innlegget), mestrer jeg nå til fulle takket være COVID-19.

→  Mitt bekjentskap med meg selv har blitt forsterket, i det jeg i isolasjonsperiodene (jepp, her på berget dreier det seg om isolasjonsperioder i flertall) er gjort kjent med sider jeg enten ikke hadde noen anelse om, og/eller er av en noe annerledes karakter enn hvordan de tidligere fremsto. Bla.a har jeg i løpet av disse månedene fått påvist en langt kortere lunte enn den gjennomsnittskraften jeg oppfattet som gjennomgående for mitt temperament.

 

Coronaperioden har virkelig gjortr meg bevisst på sannheten i Albert Einsteins berømte sitat ‘Det er kun to tilfeller en kan snakke om uendelig; Universet og den menneskelige dumskap. Hva universet angår, vet jeg imidlertid ikke’ (om så er tilfelle)..

 

→  Jeg har fått mistanken om at 3-årstrassen i mitt tilfelle aldri helt ble tilbakelagt bekreftet. Bekreftelsen fant sted i form av den bokstavelig talt uimotståelige trang til å trosse de smittevernstiltak som har gått på våre grunnlovsgitte rettigheter løs. Her fantes det nemlig flere ting jeg aldri ville følt for å gjøre dersom det ikke var for pålegget om å la være..

→  For mitt vedkommende, er sinnets friskhet rett og slett avhengig av et virke også utenfor hjemmet. Likeså er det meg blitt bevisst å kjenne på takknemmeligheten av å ha en yrkesmessig tilhørighet med kolleger, sjefer, og alt som hører med. I dette, ligger også en nyvunnen innsikt i det privilegiet det faktisk er, og den tilfredsstillende følelsen det er å dumpe ned i sofaen helt pumpet etter å ha løpt rundt som et lemen på speed i timevis.

→  Altså, har det blitt meg bevisst hvor mye jobben i restauranten betyr for mitt velvære, for ikke snakke om opplevelsen av å være blant de som savnet jobben aller mest.

→  Det har i denne perioden vist seg at jeg virkelig har en forbløffende evne til å beholde roen og se tingene i et rasjonelt lys om verden rundt meg aldri så mye har gått av skaftet, og løper panisk omkring  som hodeløse høns iført munnbind og marinert i antibac for å sikre seg de nødvendige paller med toalettpapir..

 

 

 

Fredagskjolen!

Oh, shit! Jeg glemte nesten å få av gårde ukens innlegg i Frodiths bloggerutfordring, fredagskjolen!.. 

 

df-foto 

 

Av ren tidsmangel, blir jeg dermed nødt til å hente frem dagens kjolebilde i fra arkivet, men blogger foreviget i kjolebekledning ‘blei det då denna veka læll..’

Guilty pleasures!

Det finnes vel knapt de som ikke har noen smått pinlige ting de mesker seg med i all hemmelighet og/eller innehar noen lite sjarmerende preferanser; Det være seg alt fra ting en putter i munnen til TV-/internettpreferanser til smått barnslig/smålig ‘rusk’ i personligheten.. Selv må jeg ærlig innrømme å være blant de som har en god del slike tidvis godt kamuflerte ‘guilty pleasures’  og usjarmerende personlighetstrekk på samvittigheten, og nå er tiden inne for en aldri så liten runde tilståelser..

 

 

→  Jeg elsker smågodt og søtsaker i samme grad som jeg gjorde som barn.

→  Jeg elsker hamburgere generelt, og mc.Donalds-burgere spesielt. Videre, er jeg også som voksen like lite begeistret for grønnsaker som det jeg var som barn, med den følge at jeg legger igjen betydelige summer i helsekost for å få i meg alt av næringsstoffer kroppen trenger.

→  Jeg formelig digger såkalt søppel-TV og skandale-reality! Med andre ord, er jeg blod-fan av serier som Ex on the beach, paradise hotel, real housewives in *several places’, osv. – Og dette ble ikke akkurat bedre av å sitte isolert i coronaperioden, for å si det sånn!..

→  Jeg er en ‘oppmerksomhets-junkie’, hvorpå jeg elsker å være sentrum for andres beundring og interesse..

→  Jeg har en tendens til kun å gidde å påta meg oppgaver o.l innen områder hvor jeg ser en mulighet for at jeg kan bli ‘best’. Her er det konkurransemennesket som kicker inn, hvorpå jeg er en elendig taper, og kjempebra ikke er verdt en dritt dersom dette ikke er/kan utvikles til ‘best’.

→  Jeg er rett og slett fysisk avhengig av å ha en tlf, PC eller nettbrett å sitte å fikle med/trykke på. Uten noe slikt for hånden, blir jeg regelrett desperat. Det er rett og slett fysisk smertefullt, og jeg blir virrende rundt som et lemen på speed..

→  På såkalte ‘ugly-days’, altså de dagene jeg føler jeg ser helt forferdelig ut, hjelper det dersom jeg får anledning til å dra frem modellbilder, og da gjerne legge de sammen med bilder av andre modeller fra magasiner o.l for den bekreftelsen det gir. At slike bilder ikke gjenspeiler virkeligheten, er jeg fullt klar over, samtidig som det, når sant tross alt skal sies, demmer opp for selvtillitskrisen å vite at det tross alt er meg som figurerer på disse bildene..

 

Vel.. Disse avslørte ‘skyggesider’ ved min person må vel sies å være usjarmerende på elitenivå, men er man blogger, så er man blogger, og da er det nå engang sannheten som skal frem, -uansett!..

 

 

(nye) Upopulære meninger!

Det er såpass lenge siden siste innlegg av denne typen at jeg vil tro verden kan klare en ny dose.. 

 

 

→   Nå får jeg nok ‘mamma-politiet’ på nakken med fulle sirener, men saken er den at jeg faktisk syntes amming i full offentlighet er smakløst. Greit nok, ungen må ha mat, men jeg kan imidlertid ikke se nødvendigheten i at den skal inntas typ midt i en kafé/restaurant!

→  Den prisen som betales i form av smittevernstiltakene er for høy. Liv og livsverk legges i ruiner ‘as we speak’, og da har det i mine øyne gått for langt.  Videre, tyder stadig mer på at det ligger skjulte agendaer i kulissene her..

→  Hadde jeg skulle oppdra et barn, ville det sagt ‘mummy’ før det sa ‘mamma’, for å si det sånn. Språk for meg, handler ene og alene om kommunikasjon, og derfor ser jeg en uten sammenligning høyere verdi i å mestre det engelske språket enn det norske. Med engelsk kan en kommunisere med folk over hele verden, mens norsk holder deg knapt nok ‘flytende’ til vestlandet..

→  Det er uheldig dersom elimineringen av kroppspress går for langt (slik det ser ut til å ville gjøre), da dette vil fjerne en betydelig del av folks motforestillinger mot fedme. Saken er nemlig slik at fedme er livsfarlig. Bla.a er det en større kreftrisiko ved det å være overvektig enn å røyke, hvilket jeg mener sier sitt!

→  En farlig bakside ved demokratiet som styreform, er at idiotene får bestemme. Jeg mener derfor det burde innføres elementære kunnskapskrav for å få lov til å avgi stemme ved valg for å sikre at folk vet utkommet av den politikken de stemmer på. Det er bare å se på USA, så vet en hvor dette kommer fra..

 

 

6 idiotiske myter om sex!

Til tross for den nærmest grenseløse åpenheten som råder rundt sex i vår del av verden, er det av en eller annen ubegripelig grunn et knippe grandiose misoppfatninger som nær sagt har tatovert seg inn i den allmenne bevisstheten; Disse seiglivede myters mor dreier seg om de mest grunnleggende ting som på mirakuløst vis har å bestå som sannheter i den ellers tett opptil overopplyste norske folkesjelen..

 

 

♥ Gutter/menn er mer ‘sexfokusert’ enn jenter/kvinner… Tro det eller ei, men begge kjønn tenker faktisk like mye og ofte på sex!

♥ Sex med kondom er ‘som å spise sjokolade med papiret på’… Det er i mine øyne helt utrolig at dette argumentet fremdeles holder stand i vår opplyste del av verden. Følgelig, risikerer en ikke bare uønsket graviditet og greit kurerbare kjønnssykdommer, men også varige, -og til og med livstruende sykdommer av redsel for tap av Casanova-imaget ved eventuell småfikling ved påføringen!..

♥ Manglende sexlyst (i kortere eller lengre perioder) er i bunn & grunn et kvinnefenomen, mens det gjengs over er utroskap som ligger til grunn når dette inntreffer hos menn.. En katastrofal misoppfatning/vranglære som ofte fører til alvorlige samlivskriser.

♥ Ved påvist kjønnssykdom, pliktes en (etter beste evne) å gå igjennom den, for mange, særs traumatiske ringerunden til samtlige sexpartnere gjennom X-antall år…  For det første, kommer en eventuell opplysningsplikt helt an på hvilken sykdom det dreier seg om, og om det så skal være, finnes det faktisk folk her du kan bes henvist til som kan foreta disse oppringingene for deg. -Helt anonymt.

♥ Manglende orgasmer = dårlig sex… Dette er faktisk IKKE tilfelle, -verken for menn eller kvinner!

♥ Mens noen er gode, er andre ‘dårlige i senga’… Det er faktisk ingen målbare standarder som kan legges til grunn for å generalisere folks skills mellom lakenene, for å si det slik. Dette går mer enn noe annet på personkjemi, så mens en person oppleves som en seksuell tragedie av den ene, har vedkommende brått  legendestatus hos den andre.