Dagens Bilde!

Dagens bilde er et minikonsept der blogg-dagen avsluttes med et utvalgt bilde hverdagsbilde sammen med historien rundt.

 

Klikk her for det foregående dagens bilde! 

 

Vi som lever i hva som må kunne kalles ‘SoMe-alderen’, har vel alle etterhvert fått smertelig erfare hvor uendelig mange knips det er mellom hvert ‘insta-vennlige’ selvportrett som derav legges ut til offentligheten. – Når sant skal sies, er det noe inni granskauen mange traumefremkallende skrekkbilder som er blitt slettet imellom hvert nye selvportrett som blir lagt ut på blogg og/eller sosiale medier!

Som regel ligger skylden hos en selv, og det faktum at det er forbannet vanskelig å ta vellykkede bilder av en selv, men innimellom har vi også ‘force major’ -ødeleggelser av noe som faktisk hadde de beste forutsetninger for å bli bra, slik som dette.. Her var det nemlig nært opp til optimale lysforhold for en bloggers alltid pågående selfie-misjon, for så at det hele rett og slett blir ‘tatt av vinden’..

 

Ring dyrebeskyttelsen!!

Hallo, folk og fe i Norges land. – Rusken Her! 

Jeg har nå kuppet bloggen for å fortelle at jeg er blitt ydmyket på det groveste, og det av min aller nærmeste; Altså ‘mamma’n min..  

 

Året 20-furry-five 

 

De av dere som har lest innleggene som handler om oss som utgjør pelspøbel-gjengen ‘the furry five’, vet jo at jeg er selve alfahannen i denne byen. Og de av dere som er katter, vet jo at i vår verden er det ikke noe sånt kviss-kvass som demokrati; Her er det den største- og sterkestes rett til å styre de respektive diktatur, -eller revir, som de sier på menneske-munne, med jernpote som gjelder, -hvilket er en oppgave jeg selvsagt tar på det mjaueste alvor. – Det er tross alt ikke for ingenting at jeg har fått tilnavnet ‘Kim Jong-pus’, -hvis referanse jeg ærlig må innrømme jeg bærer med stolthet, da jeg vitterlig ikke er en leder som tolererer noe slinger i valsen, slik som f.eks uautorisert vandring innenfor mine enemerker..

Jeg er med andre mjau helt avhengig av å opprettholde mitt fryktringytende image utad i pelsmiljøet, og da sier det seg selv at det ikke er rom for den typen utilbørlig moderlig innblanding i min maktutøvelse jeg ble utsatt for i det en firbeint frekkas tok seg den avsindige frihet som ikke bare innebar å strene gatelangs etter eget forgodtbefinnende, men (tro det eller ei) å gjøre dette innenfor boligfeltet! – Altså mitt(!) boligfelt!! – Der INGEN har våget sette sin pote siden standarden ettertrykkelig ble slått fast i form kort tid etter innflytting! – Da sier det seg jo selv at dette må slås beinhardt ned på, hvilket mamma’n min utrolig nok har niks og nada forståelse for, – hvilket så skulle avstedkomme med det verst tenkelige utkommet..

 

Blæh!..

 

Hva som skjer er nemlig at i det jeg blåser mine i utgangspunktet kjempemessige 8 kg opp til full-blown piasavakost i det jeg, fra min utkikkspost på verandaen, til min hinsidige overraskelse ser nevnte frekkas skride inn forbi inngjerdingen til innkjørselen her, og gjør meg klar til å sette avgårde i en kattejakt det burde gå gjetord om i de kommende årtier, rekker jeg akkurat å observere den nesevise pelsdotten fryser til ved synet av mitt massive skue som åpenbarer seg i det han runder hjørnet før utgangsdøren åpner seg bak meg.. Mamma’en min kommer så ut, og i det jeg spenner i fra for å ta fatt på nevnte disiplinærutøvelse ‘Kim Jong-pus’ -style, kjenner jeg to folkepoters grep rundt magen parallelt med at mine kattepoter lettes fra bakken under meg, akkopangert av den pusestemmen som er elsket til innebruk, men som imidlertid er ren, skjær imageknuser utendørs, som kaller meg ‘lille bollen’ og fortsetter med at ‘lille pusegutten til mamma’n sin som skal få nam-nam’ i det døren glir igjen bak oss..

Jeg er rett og slett rystet inn til pelsroten! Jeg mjauer.. Makan til ydmykelse!! Ring dyrebeskyttelsen, Greenpeace, og gud-mjaue og hans oldemor, for hvordan i mjaue-skauen jeg skal kunne opprettholde mitt fryktede diktatorimage etter dette her, er beyond mjau..

 

Med vennlig maling,

Rusken Henriksen

 

 

 

When Hell freezes over…

Mye av det som var snø har nå blitt til is, -med ditto fastfrossede remedier som kommer til syne..

 

Kald Krystall!

Politidrap, hudfarge og kjønn..

Nok en gang har amerikansk politi begått et drap som ryster verden, i det 29 år gamle afro-amerikaneren Tyre Nichols døde av skadene han ble påført av politiet under hva som i utgangspunktet var en trafikkstans. I det dette viser at rasistisk motivert politivold fremdeles begås i USA parallelt med at samfunnet ellers har bikket over til omvendt rasisme, slo det meg at jeg faktisk ikke vet om de rasemessige forskjellsbehandlingene faktisk er så utbredt som nyhetsbildet tilsier, da jeg, når sant skal sies, i bunn og grunn har tatt dette for god fisk.. 

 

Hvit justis

It shouldn’t matter if you’re black or white…

 

I det jeg begynte faktagravingen, kan jeg vel ikke si annet enn at min umiddelbare reaksjon var en viss overraskelse, da det viste seg at de fleste ofre for urettmessige politidrap i USA faktisk er hvite! Altså.. Slik er statistikken over drap begått av amerikansk politi i hhv 2020, 2021 og 2022:

                               2020:            2021:          2022:

Hvit:                         459               302            374

Sort:                         243               177            220

Latin:                       171                 78             11

 Andre:                   27                 10               21

Ukjent:                     120               488            243

 

MEN.. Nå er dette kun en statistikk over det rene antall! – Og siden det er klart flest hvite amerikanere, må dette selvsagt tas med i betraktningen. For å komme til bunns i dette, er vi altså nødt til å se på antallet ofre pr. x-antall personer med tilhørighet i de respektive grupper, og da blir jo bildet et ganske annet. Kort fortalt, er det menn med tilhørighet i den amerikanske urbefolkningen som den dag i dag lider mest overlast her, da disse har hele 3,5 % større sjanse enn en hvit for å nå sitt endelikt som følge av politivold. Afro-amerikanske menn følger så som en god nummer to med 3% større sjanse for å bli drept av politiet enn den hvite mann. Hva kvinner angår, forventet jeg jo at antallet skulle være betydelig lavere, men hadde imidlertid forventet at en tilsvarende skjevhet i hht etnisitet ville være tilfelle hva sorte- vs. hvite kvinner angår. En viss ulikhet er det nå, men det springende punktet her, er at det i det hele tatt er forsvinnende få kvinner som utsettes for politivold.

Videre, er den respektive risikoforskjellen et gjennomsnitt, hvis prosenttall er utkommet av at det i all hovedsak er enkelte områder med en hinsides overvekt av fargede ofre (som f.eks i Chicago), mens det i de fleste stater faktisk er overraskende jevnt fordelt etnisitetene imellom. Men non the less, er det altså en sørgelig realitet at politiet i urovekkende mange distrikt den dag i dag dreper-, banker opp- og lemlester sorte menn over en lav sko, så at rasismen lever i god, gammel white supremacy -fashion, er m.a.o hevet over all tvil.

 

[foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix]

Når det er sagt, blir imidlertid dette urettmessige forholdet mellom sorte- og hvite amerikanere omtalt, analysert og fordømt opp og i mente, left, right & center i medier, utgivelser og folkebevegelser verden over, så jeg ser ikke noe poeng i å male på den samme kaka som millioner, -om ikke milliarder av andre. For slik jeg ser det, er det nemlig en enda mer graverende ulikhet som fremkommer av de respektive statistikker; Nemlig overvekten av menn vs. kvinner. – Hvilket er en forskjell som om mulig er enda mer graverende i hht ofre for politiskudd her på berget..

Nå vil jo sikkert den umiddelbare tanken hos mange være å tillegge den mannlige overvekten av kriminelle, -for ikke snakke om voldskriminelle- skylden for denne ulikheten. Men her må vi huske på at det her er snakk om urettmessige tilfeller av politivold- og skytinger, og ikke der de grep som tas er nødvendig i hht beskyttelse av seg selv og andre.

Greia er jo unektelig den at politiets oppgave er å beskytte folk og samfunn. Følgelig, er de som innehar denne profesjonen gitt hva som best kan betegnes som et monopol på voldsutøvelse, hvilket inkluderer det å avfyre skudd, der så er påkrevd i hht situasjonen. – Og i dette med hva som er for ‘påkrevd i hht situasjonen’ å regne ligger faktisk et enormt ansvar hos de tilhørende denne utøvende makt. – Et ansvar bestående i at de må ha gjennomgått den nødvendige opptrening, for ikke snakke om psykiske evaluering, som kreves for å kunne holde hodet kaldt nok til å kunne skille reell risiko fra det å se spøkelser på høylys dag, for å si det sånn. For det er- og blir like forbannet uakseptabelt å pepre løs mot en person fordi man har misoppåfattet mobilen vedkommende holdt i hånden med en pistol uansett hvilket kjønn- og etnisitet det måtte dreie seg om.

 

[foto: Kari Løberg Skår / NRK]

I det hele tatt, er det i USA spesielt og i vår del av verden generelt- et fullstendig uakseptabelt antall menn som utsettes for urettmessig politivold- og i verste fall drap. Som sagt, er politiets funksjon, som de sier i USA, ‘to serve and protect’, og i dette ligger det unektelig at de skal tjene og beskytte alle på samme rettmessige vis, der samtlige er underlagt de samme vilkår. For å være i stand til å utføre denne oppgaven på en tilfredsstillende måte, er en faktisk nødt til å inneha et solid antall spesialegenskaper, både medfødte- såvel som opptrenede, liksom de som søker seg til denne profesjonen er nødt til å være inneforstått med den risikoen hva eget liv og helse angår som følger dette yrket; Altså er de, der situasjonen krever det, nødt til å sette publikums sikkerhet foran sin egen, hvis graverende eksempel på det stikk motsatte som fant sted under Utøya-massakeren førte til at min tillit til denne etaten dessverre møtte sitt endelikt..

 

Dagens Bilde!

Dagens bilde er et minikonsept der blogg-dagen avsluttes med et utvalgt bilde fra det inneværende døgn.

 

Klikk her for det foregående dagens bilde! 

 

Fredags-quiz’en har formelig eksplodert det siste halvåret, og har i det siste dratt fulle hus. Det som gjør dette konseptet så spesielt, er at det fenger alle aldre! Jeg mener.. Hvor ofte finner du utelivskonsept der ungdom som eldre morer seg i skjønn forening!?

For all del, trivselen i restauranten er upåklagelig, men ikke desto mindre, er favorittjobben unektelig her oppe i festlokalet i 2 etg.

Dagens bilde er altså et ‘landskapsbilde’ fra min ‘utsiktspost’ bak baren, av hvilket det fremkommer at lokalet vel må sies å være så fullt det får blitt.

 

Slik overvinner du hersketeknikerne!

‘Hersketeknikker’ er en uting som i stadig økende grad blir benyttet for å latterliggjøre og/eller ‘fordumme’ ens meningsmotstandere i ordvekslinger overalt i samfunnet; På den politiske arena, på arbeidsplassen, i hjemmet.. – You name it. Heldigvis finnes det imidlertid enkle måter å overvinne disse på.. 

 

Er kvinner dummere enn menn??

 

->>> Når du blir avbrutt, fullfør setningen uansett! Om så vedkommende er aldri så høylytt, så fullfør setningen uansett om ingen får med seg et ord av det som blir sagt. Dette er faktisk kjernepunktet i hht å bli respektert, så det på la seg avbryte ved å tie, kontra det å kjøre på ufortrødent, innebærer intet ringere enn et vinn- eller forsvinn.

->>> I en gruppesetting, ta for deg de øvrige involverte som enkeltindivider! Dette gjøres først og fremst ved å tiltale de ved navn, men kan også gjøres ved å søke øyekontakt, som så holdes i sånn ca 3 sek. Å gi folk følelsen av å ‘sett’ som individ, er nemlig et sikkert kort i hht å vinne de over på din side, så når du føler du er i ferd med å tape gehør/oppmerksomhet til din opponent i en gruppe, så er det å gi hver og enkelt noen sekunders blikkfokus et sikkert kort i hht å vinne de tilbake.

->>> Mennesker søker inkludering! Vi mennesker er flokkdyr, og har derfor en ‘greie’ med å bli inkludert i et fellesskap. Følgelig, vil det å påpeke likheter mellom en selv- og ens samtalepartner (som f.eks; ‘Vi er jo begge/alle byjenter her, slik at hver og en av oss dermed har erfart…’, eller ‘X og jeg er jo begge oppvokst på 80 -tallet, slik at…’) veien å gå for å skape en felles plattform som gjør at det å gå til angrep vil sitte betydelig lenger inne da det vil gi en følelse av å gå til angrep på en av ens egne.

 

I våre dager er det å være slagkraftig verbalt det en trenger for å vinne frem, så her er det om og gjøre ikke å la seg overkjøre!

 

->>> Benytt kroppsspråk/ordløs kommunikasjon når du ikke har ordet! Gode/positive signaler, slik som f.eks et smil- bifall med øynene, etc har en oppmuntrende effekt på mottakeren til å fortsette i samme spor, mens negative signaler, i form av slikt som et ‘skjevt blikk’, eller rett og slett å ignorere vedkommende, har en dempende effekt på det utviste adferdsmønsteret. – Og intet er faktisk mer effektivt i hht å ta brodden av en hersketeknikk som det å ikke respondere i det hele tatt, men snarere bare holde blikket til vedkommende, gjerne med et spørrende uttrykk.

->>> Ta tak i hva du mener er ufin oppførsel! I første omgang kan dette gjøres uten å gå på den/de de gjelder, men istedet legges frem på et generelt grunnlag (som f.eks; ‘Nå bør vi vel avstå fra å gå til personangrep dersom vi skal kunne komme frem til en løsning i denne saken..’). Dette for å gi vedkommende en sjanse til å ‘reise kjerringa’ i hht adferd. Men om dette ikke virker, og de er nødt til å tas individuelt, så vær helt konsekvent på at det er handlingen/oppførselen som skal tas, og ikke vedkommende som person. På denne måten, hever en seg over det lavmålet du vil ta bukt med, mens du i motsatt fall ville latt deg dras ned til samme nivå som din motstander.

->>>  Distanser deg selv som person fra det som blir sagt! Verbale angrep vil vi imidlertid uansett, i større eller mindre grad utsettes for i løpet av livet, og her er kunsten rett og slett å jobbe med deg selv, med det mål for øyet å kunne bygge opp et typ usynlig ‘skjold’ som stanser/forhindrer treffende/sårende bemerkninger fra å kunne ‘nå inn’. Dette er spesielt relevant for oss som opererer på nett, da det å mestre dette rett og slett er synonymt med å være ‘immun’ ovenfor nettroll.

Tidenes bagatellisering!!

Etter å ha tatt turen innom NRKs nettside, syntes det å være et presserende behov for å få rettet opp i hva jeg må si er noen i overmåte graverende feilformuleringer i form av slikt som at ukevis med de reneste fossefall av noen underlivsblødninger betegnes som ‘menstrasjonsforstyrrelser’..  

 

En må krige for freden!

 

Jeg er hverken lege-, sykepleier, eller noen form for forsker innen medisin og legekunst, men ikke desto mindre er jeg 100% sikker i min sak i det jeg kan meddele følgende;

Det er kun de underlivsblødninger med en varighet på max en uke som avstedkommer fra at kroppen kvitter seg med ubefruktede egg i en (ca) 28 dagers syklus som er menstrasjonsblødninger. Følgelig er de blødninger som i nevneverdig grad avviker fra dette IKKE menstrasjonsblødninger, hvilket innebærer at de har en annen årsak, hvilket i denne sammenhengen er synonymt med at noe er galt fatt..

Ut i fra denne allmenne viten om menneskekroppens biologi, følger det dermed logisk at det å fossblø fra underlivet i uker til ende etter å ha latt seg injisere av ett eller annet, hvilket i dette tilfellet dreier seg om en COVID -vaksine, så er det IKKE snakk om noen menstrasjonsrelatert blødning!

HVA det er ved denne guffa som folk har fått sprøytet inn i blodåren ved gjentatte anledninger, og derav HVORFOR slike blødninger har vist seg å være en riktig så hyppig bivirkning, har jeg selvsagt ingen svar på. – Og ei heller har jeg, når sant skal sies, noen interesse av å grave etter noe detaljkunnskap i så henseende, da det uansett ikke vil gjøre noe fra eller til for mitt vedkommende. Men de som på sine ulike vis er ansvarlige for å ha forårsaket denne- og andre skader på folks kropp og helse, skylder imidlertid de som er rammet av slike graverende bivirkninger å komme til bunns i saken, i hht hvor alvorlig de respektive skader er, og ikke minst om de de kan være av permanent karakter, og om de lar seg behandle.

 

Det som kommer aller først i rekken i hht å gjøre bot for skade, er imidlertid å utvise et såpass minstemål av anstendighet og ansvarstagen at en sørger for at de innvilgede erstatningskrav blir etterkommet på en anstendig måte. – Og slikt som f.eks å avfeie en som har opplevd underlivsblødninger med de reneste hån av noen summer som strekker seg fra en 500 -lapp til et par-tre tusen til å dekke opp for “økte utgifter for bind, tamponger og eventuelt ødelagte klær- og madrasser” er i mine øyne så langt fra anstendig det kan få blitt. Tilsvarende må det vitterlig kunne sies at 2000,- for en kraftig betennelse i hjertet(!) er så uverdig det kan få blitt, for ikke snakke om at en nærmeste pårørendes (ektefelle, foreldre og barn) død avfeies med en skarve million, og knapt nok det..

Men når det er sagt, ville jeg faktisk sett helt annerledes på denne saken dersom det ikke var for de særdeles shady forholdene som følger dette vaksineprogrammet. Altså; Jeg ville i utgangspunktet hatt full forståelse for at det prekære behovet for en vaksine under en global pandemi fører til at man ikke kan ta seg tid til å teste ut disse på samme omstendige vis som vanligvis gjøres i forbindelse med nyutviklede medisiner og behandlingsmåter. Følgelig innebærer dette at det avstedkommer en økt risiko for uforutsette bivirkninger som mottakeren derfor bare må se seg nødt til å ta når liv- og helse står på spill. Problemet i dette tilfellet, er imidlertid at en slettes ikke ubetydelig andel av de som har mottatt denne vaksinen i beste fall har tatt avgjørelsen basert på falske opplysninger som er nødt til å ha blitt gitt med forsett, mens de i verste fall er blitt tvunget til å la seg injisere for å kunne beholde jobben, fordi de har vært fengslede, etc.

 

 

At det bevisst ble løyet fra myndighetenes side for å få folk til å la seg vaksinere, fremkommer nemlig av at vaksinen består av en DNA -kode som ble utvunnet fra blodplasma donert av personer med naturlig immunitet. Når de så igangsetter en underminering av den naturlige immuniteten ut av denne verden (- det være seg de som hadde denne naturlig, altså fra fødselen av (- hvis gruppe jeg skulle vise meg å tilhøre) eller de som ble naturlig immune etter å ha blitt smittet) i form av påstanden om at immunitet ved vaksinering avstedkom med bonuseffekten bestående av at sjansene for å overføre viruset til andre skulle reduseres til det nærmest ikke-eksisterende, så har vi nemlig med en beviselig løgn å gjøre. En trenger nemlig ingen ekspertise what so ever for å være helt på det rene med det faktum at en kopi av noe, -samme faen hva det måtte dreie seg om, ALDRI vil kunne inneha noen andre egenskaper enn originalen!! Om noe skulle skille de to, -altså kopi fra original, så består dette, uten unntak, i at kopien er hakket dårligere. At det omvendte skulle kunne skje, er imidlertid klin, hakk umulig.

Og som om ikke dette var mer enn nok av misligheter, så rakk nettet å snøre seg godt nok sammen hva de stadig utvidede områdene omfattet av vaksinepasset angikk til at det etter alle solemerker kun var et tidsspørsmål når vi i realiteten ville blitt påtvunget denne vaksinen for å kunne bevege oss i det offentlige rom. Ergo har vi altså et bortfall av de prinsipper om tjenester som ble gitt for å tjene pasientens liv og helse som, med rette, ligger til grunn for at det skal langt mere til for å vinne frem i en erstatningssak mot helsevesenet her i landet. Og det er nettopp dette med at et ukjent antall av de skadelidende fra denne vaksineringen er hhv lurt, manipulert- og/eller regelrett påtvunget dette stoffet uten at de i realiteten hadde noe nevneverdig behov for en vaksine i utgangspunktet som i mine øyne gjør det hånet som nå foregår i form av disse småpengene som innvilges som erstatning for tort og svie i  rettsalene over det ganske land som ligger til grunn for at jeg reagerer med avsky.

 

Dagens Bilde!

Dagens bilde er et minikonsept der blogg-dagen avsluttes med et utvalgt bilde fra det inneværende døgn.

 

Klikk her for det foregående dagens bilde! 

 

Pepsi er jo virkelig et kapittel for seg selv når det kommer til esker. Når hun i tillegg er en selskapspus av rang, og derfor både vil bli sett- for ikke snakke om selv å kunne se så mye av det som foregår som mulig, har hun nå fått overta vegghyllen i stuen. Problemet er imidlertid at hun er én av fem, med det utkommet at det tidvis kan være at ens favorittplass er okkupert av en av de andre, hvorpå de er hensatt til å respektere førstemann til mølla -prinsippet..

Nå utgjør imidlertid ikke Rusken, -og forsåvidt heller ikke Knert i særlig grad, noen ‘trussel’ i hht kapring av denne esken, liksom de også er blitt alt for store til å kunne legge seg til på toppen av klatrestativet. Men Tufsa er derimot ikke større enn at hun får skviset seg nedi, – hvilket hun vitterlig også gjør med jevne mellomrom, i tillegg til at også Dolly har blitt sett oppe i der ved et par anledninger.

Her ser man en særs indignert pusejente som endelig har fått igjeninntatt sin rettmessige trone, av hvilket følger den tydelige ‘ikke tenk på det engang!!’ -attituden som fremkommer i dette bildet.

 

Krystall-Kulde!

Fortsetter vel på sett og vis der vi slapp ved siste fotoinnlegg, – hvilket vil åpenbare seg ved å klikke her, da vi denne gang skal ta for oss vinterens fascinerende krystallformasjoner.. 

 

 

 

De mest idiotiske produkt-advarsler ever!

I det jeg deiser ned i sofaen, lander blikket ved en tilfeldighet på produktinformasjonen som følger den nyinnkjøpte tørrsjampoo-sprayflasken som står på bordet foran meg. – Hvis inkluderte advarsler skulle vise seg å være intet mindre enn førsteklasses komikk i liten skrift.. 

 

Hvordan står det til?..

 

Vel.. Som seg hør og bør, åpnes jo ballet med de ‘heads-up’ som følger det faktum at slike spraybeholdere er brannfarlige, som at de ikke må settes i kontakt med åpen ild, og alt det der. Dernest følger de imidlertid opp med et avsnitt hvis ‘no-no’s er produsentens egenkomponerte humor-show;

For her blir det nemlig forbrukeren (- hvilket altså er meg i dette tilfellet) fortalt at dette produktet så visst ikke er ansett egnet for innånding av nevneverdig grad. – Først har vi så et erketypisk eksempel på de henvisninger til overforsiktighet på steroider som seg hør og bør for enhver produsent av forbruksvarer som ser verdien i å gå all in m.h.t å begrense mulighetene for gale forbrukeres mangemillionerssøksmål i det de på det sterkeste anbefaler at produktet brukes i store rom med god utlufting.

Her humres det allerede litt i skjegget, i det jeg nå har kommet til denne produktmerkingens klimax..

 

 

Jeg siterer: 

“..Forsettlig misbruk ved at man med vitende og vilje konsentrerer- og inhalerer innholdet kan enten være skadelig- eller dødelig. Ikke spray deg i øynene!..”

– Jeg mener.. No shit Sherlock!!..

Dette ble altså en riktig så god latter som derav gir meg blod på tann, med den følge at jeg griper tak i det første og beste; En såpebobledispenser fra ‘rotebollen’. – Og såpebobleprodusenten leverte også de! Men her var det et heller underlig fokus som utgjorde gullkornet i liten print;

For her blir det nemlig på det sterkeste advart mot å la småbarn få kloen i produktet uten tilsyn pga. en angivelig kvelningsfare bestående av at produktet kan deles opp i mindre deler..

– Ut i fra all den logikk jeg evner å skrape sammen, så ville jeg vel anse svelging av såpevannet for å utgjøre det røde flagget i denne sammenhengen, og ikke at en halvmeterlang unge skal kveles etter på mirakuløst vis å ha fått skviset enten lokk med blåseringer- eller beholder på størrelse med hele hodet deres inn i gapet!.. Jeg mener.. Det er jo fullstendig meningsløst å advare mot følgene av et scenario det er fysisk umulig å gjennomføre!

 

[Forts. følger!..]