dagens blogg: HVIS JEG VAR DEG [lene e. tarnes *2*]

Fordi det er hakket mer tidkrevende å skulle innta rollen som bloggeren selv, kontra ‘bare’ å skrive en omtale, blir man i denne runden værende dagens blogg i to dager, hvor man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i vedkommendes spirit ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

Så nå skal det altså komme for en dag, for dere så vel som for meg selv, hvorvidt jeg evner å være noen andre enn meg selv!..  Den første delen av denne runden, åpenbarer seg  umiddelbart om du klikker   

           –>>> HER! <<<–

 

 

LENE E. TARNES! 

 

Siden jeg følte jeg lykkes overraskende bra med bildene a-la Lena Lykke, så skred jeg kjepphøy til verket i det jeg skulle inn i rollen som Lene Elisabeth Tarnes. – Og hva har vi lært av det? Jo, at med en gang en inntar den holdningen, så skjærer det seg! Det jeg ikke hadde tenkt på, var at mens Lena og jeg har svært så mange felles vinkler (fra hvor en er mest fotogen), så har derimot Lene en en karakterlook på bildene sine som innebærer den verst tenkelige vinkel for meg.. Men etter mye om og men, så lykkes jeg til slutt å finne noe tilnærmet. – Fra julaften! – I tillegg til at jeg denne gang også har gjort så sidetoppen står i stil med plagiatet ellers..

 

 

NÆR DØDEN OPPLEVELSE

 

I går så fikk Rune og jeg endelig plantet om plantene våre i større potter. Dvs. at det var jeg som holdt på å jobbe med plantene, mens Rune, som selvsagt ikke var her, bidro på på sin måte ved å snekre et sett utemøbler hjemme hos seg selv og originalversjonen av Lene (siden det tross alt er henne han er gift med), før han fikk satt opp en takveranda hvor jeg hjalp til – in spirit, utenfor soverommet som vi kan ta morgenkaffen vår på. Det ble så utrolig fint! Jeg er altså så imponert over alt det den mannen får til! Jeg, (i form av mitt alterego) har virkelig funnet min drømmemann!

For in del, ble alle de 98 premieplantene våre vellykket overflyttet til potter sånn at de skal få mere plass og vokse på. Men jeg fikk imidlertid et lite sjokk underveis, da den nye, praktfulle verandaplanten hang med hodet på nesten alle blomstene, og blader var blitt slappe og døde! Jeg skjønte ikke hva som var galt, siden den hverken var tørr eller manglet lys! Den så rett og slett ut som den var døden nær, uten at jeg forsto hvorfor! Men jeg tok en sjanse, og satset på at den kunne jo være en skikkelig dranker. Så jeg vannet den selv om det ikke virket som om det skulle være nødvendig, og heldigvis så var den i tipp topp form da jeg gikk ut på verandaen i dag tidlig. Faktisk ser den bedre ut enn noensinne!

Da skal jeg bare drikke opp kaffen min, og så skal jeg begynne å male møblene Rune satt sammen i går, og når han er tilbake fra jobb, så skal vi lage oss en ny seksjon til stuen, og etterpå skal vi bare slappe av og kose oss med god mat og et glass vin, bare vi to. Det er viktig å ha litt avslappende dager innimellom!

Lag dere en fin dag!

 

Gry alias Lene Elisabeth

Barbiedukker og Body-shaming..

Badesesongen er i gang, og som seg hør og bør, blir kropp et issue i det klærne skal av.. Mange føler seg ukomfortable med å vise seg i badetøy, hvilke gjerne representeres av de hvis årsak til denne sjenansen ligger i noen kilo for mye..

Jeg støtter 100% oppunder kroppspositivisme og alles rett til å nyte strandlivet med den kroppen de har, uten å bli møtt med så mye som et tilløp til body-shaming..

– MEN!…  

 

Jeg er generelt klein som person, så et filter med litt ilagt skog i miniatyrformat måtte til for at jeg skulle føle meg komfortabel med å legge ut et bikinibilde for offentligheten.. 

 

Hva overraskende få later til å koble i det de tar til orde mot body-shaming, der man tilsynelatende skal idealisere mangfoldet, er at det faktisk bedrives body-shaming over en lav sko!

Ikke at det nødvendigvis trenger å være vondt ment i de fleste av tilfellene, men samtidig må jeg jo ærlig innrømme at jeg tidvis lurer på hvor sneversynt det går an å bli. Så lenge det har vært ‘noen kilo for mye’ som har lagt til grunn for de fleste med komplekser i forhold til idealet, så har dette i realiteten blitt denne majoritetens kamp. Og i det det er ens egne interesser som fremmes igjennom en stor gruppe, så mister en raskt evnen til å se ut av eget hode, for å si  det sånn. Som representant for de som, i kroppspositivismens motivasjonstaler på sitt mest flatterende  omtales som  ‘anorektiske barbiedukker’ som er intet mindre enn feilvarer i forhold til hvordan damer er ment å se ut, så må jeg jo allikevel si det er påfallende få reaksjoner på hva som er body-shaming av groveste slag!

Jeg vet nemlig hvordan slike bemerkninger fører til at tynne/slanke vegrer seg for å gå på stranden o.l der man ikke får gjemt seg bak lagvis med klær. Hva kraftige/overvektige angår, så er det i det minste ikke sosialt akseptert å kommentere deres utseende. Er man derimot slank/undervektig, er det fritt frem for folk å si hva faen de vil rettet mot utseende!

– Og mange orker bare ikke tanken på å sette seg i en situasjon der de stiller seg lagelig for hugg. For om en til stadighet blir fortalt at de er hakket for tynn, og at de burde legge på seg x antall kilo, osv, er det nemlig fort gjort å pådra seg en viss sjenanse i hht å kle seg i badetøy.
Dette med kroppspositivisme og avstandstakende fra body-shaming er jo ment å ha et mål der idealet ligger i mangfoldet. Problemet er at folk glemmer at også vi som tilhører det mindretall som tilsynelatende matcher idealene også er en del av dette mangfoldet! Så bemerkninger som ‘sulteforede barbiedukker’, o.l føles faktisk tilsvarende hva en med noen kulo for mye ville følt om de ble betegnet som flodhest, hval eller elefant!
Selv tar jeg i bruk bikinien nå, dog etter at valget av sådan har blitt til en ren vitenskap m.h.t push-up og visuelle effekter for formenes skyld. Dessuten vet jeg hvordan man adder til inntrykket gjennom å overføre kunsten fra kroppssminke til selvbruning.. Men oss du ser, tilhører faktisk et mindretall, og vi er langt fra så kjepphøye som folk later til å tro. For min del, hadde jeg jævlig flaks, og kom utfor et menneske som i løpet av en 5-10 minutters do-kø klarte å si de tingene som tok brodden av kommentarer på utseendet som tynn for all fremtid. I tillegg, var jeg så heldig å få den bekreftelsen som ligger i en henvendelse fra en modellagent. Så selv om jeg, som nær sagt alle andre, aldri kan fri fri meg helt fra egne komplekser, så har jeg i det minste blitt meg bevisst på de fordeler som kommer med min bygning. Men om så dette slanke mindretall så seg selv som feilfrie fra topp til tå, så ville det fremdeles ikke vært greit å body-shame! – Og ihvertfall ikke i den hensikt å trykke andre ned for å føle seg bedre selv!

dagens blogg; HVIS JEG VAR DEG! [lene e. tarnes *1*]

I denne omgangen av ‘Dagens blogg’, vil man i realiteten inneha den fornemme tittelen i to dager, der man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i dennes spirit ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

..Og nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut papirkulen som avgjør hvem som blir i sentrum i denne verdenspremiæren (hvilket det aldri så ydmykt bør presiseres at vi står ovenfor) av et bloggkonsept, er… 

69

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

 

LENE E. TARNES! 

 

Shit! Dette her kan jo bli interessant.. For hvordan dette her skal gå uten at jeg blir nødt til å rasere verandaen, for så å ferdigstille den i en super-fancy versjon innen i morgen, eller et annet driftig foretakende som jeg er fullstendig sjanseløs i hht å kunne utføre, aner jeg virkelig ikke!.. For mens Lene ikke bare er handy som få, men også elsker å gjøre ‘en manns jobb’ sammen med sin mann, så er jeg ikke bare fullstendig ubrukelig, men her på berget er vi også ute av stand til å kunne snu på et stuebord uten å føre verden til randen av 3 verdenskrig!..

Ergo; Alle former for snekkerarbeid bortfaller..

Men heldigvis, så har ei dame flere sider, for å si det sånn, så det skal bli artig å se hvordan jeg vil ta meg ut i det jeg ikler meg rollen som Lene Elisabeth Tarnes!..

(Omtalen av denne utgivelsen, åpenbarer seg umiddelbart etter du har klikket –>>> HER! <<<–)

Unnskyld meg, men…

I praktisk talt samtlige sosiale medier, nettsamfunn og diskusjonsforum i den vestlige verden, finner vi følgende (det være seg skrevet på engelsk, norsk, eller hva det enn måtte være av språk som råder i området der nettstedet er hjemmehørende: 

” Det er ikke lov å komme med nedsettende kommentarer rettet mot hudfarge/etnisitet, kjønn, legning og/eller religion “..

Ved første øyekast, er dette en policy som etterlater seg gode vibber ved at der råder likeverdet, i det det forteller om en nulltoleranse ovenfor hets grunnet hudtone, om en er av hannkjønn, hunnkjønn eller en eller annen mer flytende variant, og hvilket/hvilke kjønn en tiltrekkes av.
Så har man altså funnet det for godt å dytte religion inn i denne sammenhengen, og her mister d
u meg.. 

 

 

Altså.. At den argumentasjon som rettes inn mot fargetonen på hud, hvorvidt en har inn- eller utovertiss, eller om man ‘hooker’ med Per eller Kari ikke er relevant, og derav basert på feilaktige fordommer, er vitenskapelige sannheter.

Religionene, derimot, er etterlevninger fra en svunnet tid, med fundament i et verdensbilde som strengt tatt burde vært passé i det middelalderen når sitt endelikt, og vi befinner oss ved inngangen til den industrielle revolusjon! Så hva faen har religion å gjøre i denne mixen?

Religion skal ikke omtales i negative ordlag, – og da lurer jeg på hva i himmelens navn som forsvarer noe sånt! – Altså; Hvorfor skal en ikke få ta til orde for at folk skal kunne skille facts from fiction??

Disse begrensningene som foreligger i hht å ta til orde, og fremlegge bevis for at det verdensbildet som presenteres igjennom disse, er galt, har jo den logiske følge at det tar himla mye lenger tid å opplyse verdens befolkning! Dette fører igjen til at det i overskuelig fremtid vil være en betydelig andel som lever i troen på et verdensbilde som ikke skiller seg en tøddel fra det som gis gjennom den norrøne-, romerske, og gud-vet-hva-mytologien!

Og det som gjør at jeg, og mange med meg, ikke bare kan la dette være som det er, og la de leve i troen, er at det er disse troene som ligger i bunn for nært opptil samtlige kriger som har rast på planeten de siste 2000 år! – Liksom det er i disse troene roten til de ovenfor nevnte fordommer rettet mot seksuell legning og kjønn! – Altså nok et eksempel på menneskehetens idiotiske selvmotsigelser!..

Altså.. Siden vi tross alt befinner oss i Pride-måneden, så syntes det bare rett og rimelig å la homofobien få være sentret i den følgende fremstillingen av det urimelige:..

 

 

dagens blogg: HVIS JEG VAR DEG! [lena lykke *2*]

Dette nye konseptet, viste seg fort å innebære en vei som kommer til mens man går! I praksis, betyr det i første omgang at jeg ikke har tenkt på at det vil være hakket mer tidkrevende å operere i andre enn min egen ånd, so to speak. Derfor blir man i grunnen værende dagens blogg i to dager, hvor man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i vedkommendes spirit ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

Så nå skal det altså komme for en dag, for dere så vel som for meg selv, hvorvidt jeg evner å være noen andre enn meg selv!.. Hvordan opptakten til det kommende scenario tok seg ut, kan du enkelt finne ut ved å klikke –>>> HER! <<<–

 

 

LENA LYKKE! 

 

Vel.. Dette kunne ha fått en betydelig enklere start, for å si det sånn! For ikke bare har Lena en utpreget særegenhet i bildene sine, men bloggen er også svært variert m.h.t innhold! Jeg kom derfor frem til at den beste oddsen for å få til et typisk Lena Lykke-innlegg var å hente opp ‘Tastaturheksa’ som hun opererte under som singel, med hyppige innlegg omhandlende de mange ‘froskene’ som måtte kysses før prinsen endelig åpenbarte seg -på en annen app! Om jeg lykkes som Lena Lykke impersonator, er jeg imidlertid litt usikker på.. 

 

 

 

 

Om du leter etter den rette på Tinder, så forbered deg på å møte mange frosker før du treffer prinsen! Kunsten er at du ikke begynner å tvile på deg selv, og tro det er DEG det er noe galt med!

Her har du de typiske Tinder-drittsekkene:

 

 

Fuckboys – De som sier det du vil høre bare for å få deg i senga.

De umodne – De som får middag på døren, og klær og hjem vasket av mamma, eller i verste fall fremdeles bor hjemme på gutterommet når de er 40.

De som ikke tør å binde seg – Han som gir inntrykk av å være drømmemannen, men som får panikk når forholdet begynner å bli seriøst, og ghoster deg.

De som ikke er over ex’en – Enten om de sammenligner deg med ex’en, eller snakker dritt om henne.

De med dårlig oppførsel – De som f.eks skjeller ut servitøren, eller på annen måte gjør deg flau, eller i verste fall engstelig over måten de oppfører seg på.

Drittsekkene  – De som påpeker feil ved utseendet ditt eller måten du kler deg på.

 

 

Er dette pent??

Nå later det gudsjelov til at denne trenden fra helvete med å la seg operere ut av alt som kan minne om symmetri, er på god vei til å ebbe ut. Men det er så visst ikke over enda! For selv om den kretsen der det fremdeles tviholdes på illusjonen at utseendemessige trekk så ut av proposjoner at de gir assosiasjoner til de tidligere tiders sirkusattraksjoner er vakre, er relativt liten, så er den ikke ubetydelig i hht å kunne påvirke trendbildet!.. 

Jeg ble akkurat minnet på et innlegg som ble lagt ut for et par år siden, der jeg photoshoppet meg selv i tråd med normen for de mest ihugede plastikk- og fillers-fantastene, -hvilket jeg anså verdig en re-post til skrekk og advarsel. – I tillegg, inneholder denne versjonen en tilsvarende moderering av kroppen som ble utført i anledning dette innlegget.. 

 

 [Repost]

 

[Nytt bilde hvor det er kroppen som har vært lagt under den metaforiske kniven i Photoshop.. – Og jeg ser meg nødt til å presisere at jeg ikke har hatt fore å fremstille en overdrivelse. Jeg har faktisk gått inn for å gjøre endringene i tråd med hva som er blitt å anse som vanlig i løpet av de siste 5 årene..] 

 

[Repost]  Jeg tenkte først å benytte et bilde hvor jeg var usminket, men kom frem til at jeg heller ville ta utgangspunkt i slik jeg gjerne fremstår til daglig (på jobb o.l), hvilket innebærer en helt normal, lett dagmake-up. Årsaken er rett & slett at det ikke er noen grunn til å gå ‘all in’ for å gjøre forskjellen  så dramatisk som mulig, -fordi den er mer enn nok drastisk med det den er, uten noen som helst virkemidler!

Hva jeg har gjort, er rett & slett å benytte Photoshop til å endre utseendet mitt i hht den siste tidens trend med filling, løshår, osv tilsvarende det de mange ‘moteslavene’ har gjort i denne tiden. – Og resultatet.. – Ja, hva skal jeg si?..

Som svoren forkjemper for folks rett til full bestemmelsesrett over eget liv & kropp, vil jeg selvsagt støtte folks rettigheter også på dette punktet. Men når det er sagt, sitter jeg med en sterk fornemmelse av at folk, og da spesielt ungdom, lar tidens trend ta styringen over deres egen, subjektive formening av hva som er vakkert og hva som er mindre flatterende, for å si det slik. Ofte er det imidlertid lettere å se realiteten presentert av- oh på en tredjeperson, og dette fører oss dermed til formålet med dette innlegget..

Så.. Hva er så DIN ærlige mening i sakens anledning?

[dagens blogg] HVIS JEG VAR DEG! [lena lykke *1*]

Dette nye konseptet, viste seg fort å innebære en vei som kommer til mens man går! I praksis, betyr det i første omgang at jeg ikke har tenkt på at det vil være hakket mer tidkrevende å operere i andre enn min egen ånd, so to speak. Derfor blir man i grunnen værende dagens blogg i to dager, hvor man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i vedkommendes spirit ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

..Og nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut papirkulen som avgjør hvem som blir i sentrum i denne verdenspremiæren (hvilket det aldri så ydmykt bør presiseres at vi står ovenfor) av et bloggkonsept, er… 

37

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

 

LENA LYKKE! 

 

Lena Lykke, altså; Positivisten med et alterego som russisk tastaturheks, vendte tilbake til sin opprinnelige tittel for en tid tilbake, uten at dette er ensbetydende med at hun har mistet evnen til å synge ut sin hjertens mening ved behov. Men selv om Lena såvisst innehar et temperament ei tastaturheks verdig, så er det som den russiskfødte indikasjonen på norsk nasjonalromantikk hun er som oftest kommer til uttrykk i bloggen også.
Ja, dette her kan jo bli svært så interessant! For å få tak i den mesterfotografen som kreves for matche selfies’ene til Lena en lørdag ettermiddag, som attpåtil markerer starten på skoleferien, er bare å glemme! Hadde jeg hatt en uke-14 dgr på meg, vil jeg tro jeg har såpass til kontaktnett innen den bransjen at det ville kunnet la seg gjøre, men ikke til i morgen!..
– Og hva det er med russere (- iallfall de jeg kjenner, hvilket jeg vil tro er fler enn de fleste) som gjør de så absurd kjappe til å lære språk så fremmede at de til og med opererer med et annet bokstavsystem, er for meg en gåte. Men følgen er iallfall at Lena har et språk og en grammatikk godt over det norske snittet, so I sure have to step up my game! – Hvilket også innebærer å holde meg til et(!) språk hele veien.. – Ingen engelsk, ikke noen svenske fraser.. – Kun norsk!..
Vel..
Følg med i morgen!..

(Bli bedre kjent med Lena Lykke i dagens blogg-omtalen som åpenbarer seg ved å klikke –>>> HER! <<<–