Gal i hodet men frisk til sinns!..

Som kjent, har det rukket å bli over ti år siden Anders Behring Breivik gjorde seg skyldig i verdenshistoriens største massedrap begått av en enkeltperson. Følgelig, er det også passert ti år siden han ble idømt sikringsdommen pälydende 21 år, hvorav det følger en mulighet for å søke prøveløslatelse i skrivende stund. – En mulighet han selvsagt har benyttet seg av til fulle, om ikke annet, så for nok en gang å få boostet oppmerksomheten rundt sin person..

 

 

Som seg hør og bør når fyren er i vinden, blir spørsmålet om hans mentale tilstand bragt på bane. At han i sin tid ble erklært å være sine handlinger bevisst, har såvisst ikke satt sluttstrek for diskusjonene rundt dette, det er allfall sikkert!

Selv så undres jeg, den gang som nå, over hvordan vi mennesker later til å ha et behov for at de av oss som begår slike uhyrlige handlinher SKAL erklæres sinnsyke, i betydningen at de ikke kan holdes ansvarlig for sine handlinger. For vi ser akkurat den samme gjentagende debatten i forbindelse med alt fra Adolf Hitler til Ted Bundy!

Nå er jeg, som kjent, ingen psykolog, og følgelig ikke kvalifisert til verken å diagnostisere- eller det motsatte. Men om jeg ikke kvalifiserer til å fastslå galskap i medisinsk forstand, så anser jeg meg i det minste for å være rimelig oppegående i hht å spotte høy intelligens når jeg ser det, for å si det sånn! – Og er det noe jeg husker spesielt godt fra den rettsaken, er det erkjennelsen av at denne fyren faktisk er like forbannet glup som han er forrykt..

 

 

Det som røpet ham, var måten han uttrykte seg på. Men det som virkelig har gjort meg bevisst på den IQ’en som Breivik besitter, er rett og slett hvordan han gang på gang får boostet oppmerksomheten rundt sin person igjennom disse i utgangspunktet häpløse rettsrundene han har satt i scene i løpet av disse årene. For han bruker den parolen som går på IKKE å gi ham den oppmerksomheten de innvolverte er fullt klar over at han søker, til nettopp å få AKKURAT den dosen av fornyet oppmerksomhet som han søker. – Han bruker med andre ord de styrendes intensjoner mot de på et vis som jeg faktisk ikke kan la være å fascineres av..

 

 

Slik jeg ser det, er denne mannen, som nå er folkeregistrert som intet ringere enn Fjotolf Hansen, selve indikasjonen på konseptet ‘evil genious’.. Han vet så indelig vel at denne pågående rettergangen vedrørende prøveløslatelse i seg selv er fullstendig fåfengt, men at den til fulle innfrir i hht sitt egentlige formål, er imidlertid helt sikkert!

Skal vi ta mer hensyn til de feite?..

I åtte samfulle år har hun sittet som øverste leder for dette landet, og er fremdeles blant de styrende i kraft av sin rolle som stortingsrepresentant. Et land som er bygget på demokrati, solidaritet, og ethvert menneskes gudegitte eierskap til eget liv, og derav bestemmelsesretten over eget legeme.. Følgelig er det et og annet som ikke sømmer seg for en lederskikkelse og folkevalgt representant for kongeriket Norge. Å slå et slag for segregering er definitivt en av de.. 

 

Urin kurerer IKKE COVID-19!

 

Morgenkaffen gikk rett i vrangstrupen i det jeg åpnet VG torsdag morgen, og får se tidligere statsminister Erna Solberg i festpositur under overskriften ‘Skal vi ta mer hensyn til de uvaksinerte enn det store flertallet?’

Først og fremst, må jeg jo da spørre hvem faen som har fremmet noe som helst i retning av at en større hensynstagende skal gjelde for noe- eller noen bortsett fra de koronasykes prioritet vs. øvrige diagnoser! – Hvilket jo er en skjevhet hun selv har gått i bresjen for å innføre!

Dernest, så synker hun med dette ned til et sådant lavmål at jeg nesten skammer meg for å følge henne ned dit en må for å kunne konfrontere henne på det nivå hun har plassert seg. – Men siden det bare er nesten, og nesten som kjent aldri bar vært nok, så jumpe r jeg ned de nødvendige metaforiske avsatser, og stiller motspørsmålet; Skal flertallet måtte ta regningen for de som ikke gidder ta såpass vare på kroppen at de evner å holde seg innenfor rammene av normalvekt?

 

 

At det er så politisk ukorrekt som det vel kan få blitt å snakke høyt om, gjør ikke et bevislig faktum mindre sant. For det er nemlig en kjensgjerning at det klart største helseproblemet her til lands ikke er COVID-19, men overvekt. Faktisk er det så galt at det f.eks følger en større kreftfare ved å være overvektig enn å røyke! Og i tillegg, har vi jo de mer kjente følgene av fedme som hjerteinfarkt og andre hjerte/karsykdommer, diabetes, belastningsskader på skjelettet, – for ikke å glemme; Økt risiko for alvorlig sykdom ved smitte av viruset COVID-19.

Og her må det vel trygt kunne sies å foreligge en skjebnens ironi, i det den godeste fru Solberg unektelig er overvektig.. Så på bakgrunn av dette, så burde det vel da falle seg tilsvarende naturlig å stille spørsmålstegn ved hvorvidt flertallet skal måtte ta hensyn til de som ikke er i stand til å utvise tilstrekkelig vedlikehold/ivaretagende av eget legeme til å holde seg innenfor rammene av det normalvektige!

 

 

Selv mener jeg at en slik segregering i utgangspunktet ville vært forkastelig, -på samme vis jeg mener at ALL segregering er forkastelig! – Også den som retter seg mot de uvaksinerte. MEN.. Dersom en skal segregere den ene gruppen, får man pokker ta også segregere den andre! Det er da vitterlig bare rett og rimelig!..

 

En Bloggers Bekjennelser!

En bloggers bekjennelser er et slags dagbok-konsept, der jeg vil dele de tanker og reaksjoner som utspiller seg i forbindelse med den besettelsen man, i kraft av det å være blogger, har i forhold til listeplasseringer og ditto antall sidevisninger + litt attåt. Tanken bak dette her, er altså å gi et usensurert innblikk i en bloggers borderline narsissistiske  mind-set på sitt mest navlebeskuende.. 

 

Bloggverdenens gjengangere!

 

Atter en bekjennelse hvor mine egne data på ‘blogghimmelen’ tilsynelatende er uten nevneverdige endringer fra de foregående bekjennelser. Jeg har unektelig klart å stabilisere meg i dette sjiktet, hvor jeg stort sett plasserer et sted mellom 12 og 18 plass på topplisten.

 

Utsnitt fra dagens toppliste hos blogg.no

 

MEN.. I mitt tilfelle, liksom i de fleste andres, så forutsetter disse plasseringene at det faktisk har blitt blogget dagen i forkant! En eneste dag uten blogging, og jeg er i fritt fall! – Liksom atter igjen var tilfellet tidligere denne uken da det var et par dager hvor bloggen måtte legges på is..
Men, som jeg har vært inne på tidligere, så er det enkelte av de gamle ‘rosa’ storheter som dropper innom med et innlegg dann og vann, med den følge at de nærmest tatoverer seg fast blant de topp 20 i månedsvis! Og blant disse igjen, er ‘Stina’ helt ekstrem.. Som ‘Bunny’en nevnte i går, har jo vi undres over dette fenomenet i lengre tid, men i og med vi tross alt har oppgaven å vekke et helt folk fra transetilstanden, så har vi dessverre aldri fått anledning til å komme til bunns i mysteriet med de ikke-bloggende topp-bloggere.

 

 

Nå skulle det i midlertid til alt hell vise seg at det heller ikke blir nødvendig, for så lenge vi har en ‘Vibbedille’ i blant oss, så er i praksis problemet løst! – Ikke la deg lure at de tilsynelatende troskyldige image med søte strikketing og fancy armbånd, for innimellom disse perler og masker, så befinner det seg nemlig ei dame med bein i nesa så det holder! – For ikke snakke om en mesterdetektiv når det kommer til å nøste opp i shady adferd rundt om!

Svaret på gåten, er intet ringere enn at de linker til sine gamle innlegg (eventuelt etter å ha foretatt de nødvendige modifikasjoner i hht tid og sted) left, right & center! – Og brått så har de på sett og vis aldri sluttet å blogge i det hele tatt! – Riktig så snedig, dette her! – Og slettes ikke noe de kan ‘tas’ for! Besøkstallene deres er jo vitterlig reelle klikk, og ikke noe elektronisk manipulasjon er involvert, what so ever.

Men når det er sagt, så vil jeg vel ikke bli overrasket om de fleste av dere ville foretrukket ‘levende’, aktive blogger på listen, snarere enn blogger hvor siste autentiske innlegg var datert flerfoldige måneder tilbake! I nevnte Stinas tilfelle, har det faktisk gått så langt at det bikker året i neste måned en gang!

 

 

Tro det eller ei, men det er faktisk langt enklere å få til dette enn man skulle tro! Først og fremst, så anbefaller jeg å ta en titt på datoen for siste innlegg. Er dette mer enn en måned eller to tilbake, så dropp den respektive bloggen, og klikk deg inn på en av de andre i stedet. – Her skal også nevnes at det faktisk ikke lenger er slik at det er noen kvalitetsforskjell på de bloggene som ligger på topp 100 -listen slik det til en viss grad var tidligere. Blogg.no kjører nemlig beinhardt på kvalitetskravene i hht hvem de velger å ta inn i stallen, slik at det bare blir et spørsmål om interesse!

Klikk på oss aktive og levende blogger, så skal du se de levende kjapt vil erobre hele listen også!

Avslutningsvis, vil jeg gratulere Kari Engesvik med første topp 20 plassering! – Way to go – blogg!

 

QUOTES til KVELDS!

Urin kurerer ikke C19!

Jeg har jo gått temmelig hardt ut mot å avfeie alt som måtte fremkomme av mulig ‘snusk’ fra styresmaktenes side som konspirasjonsteorier, men heller ikke denne ‘regelen’ er uten unntak, for å si det sånn! For det er nemlig mer enn nok av påstander som rett og slett er.. – Ja, konspirasjonsteorier, i ordets fulle betydning. Og et stjerneeksempel på nettopp dette, er at urin kurerer corona! 

 

 

Vaksinemotstanderen Christopher Key, har nå, tro det eller ei, lansert konseptet ‘urinterapi’ i en video postet på nettstedet Telegram! Dette går, kort fortalt, ut på at mannen har klokketro på at naturen forsyner oss med det vi trenger! Jeg siterer:

“Drinking your own urine is “the antidote” to the coronavirus based on “tons and tons of research. I know to a lot of you this sounds crazy, but guys, God’s given us everything we need,” Key said, adding, “This vaccine is the worst bioweapon I have ever seen…I drink my own urine!”

Nå er jo jeg, som enkelte ynder å påpeke, verken legeutdannet eller forsker, men ikke desto mindre er jeg den samme cocky hunndjevelen jeg alltid har vært, og går derfor ikke av veien for å gå ut med følgende påstand; Urin kurerer ikke COVID!
Ei heller kurerer det noen andre sykdommer, så uansett hva som måtte bli hevdet, og uansett hvilke titler vedkommende eventuelt måtte ha å smykke seg med, så drikk IKKE tiss!! Det kan faktis være livsfarlig!

 

 

Forhåpentligvis vil dette stå seg som årets mest unødvendige advarsel, for dersom noen ville vurdert dette om det ikke var for meg, er jeg stygt redd de vil bukke under ved neste korsvei uansett. – Men non the less, altså, jeg er verken legeutdannet eller forsker, så..

 

** Relaterte emner:

Jeg er redd det er slutt..

Sanne løgner!

Jeg er genierklært!

Det forskes jo på så mangt i disse ulvetider, hvorav det som fremkommer sjelden er positivt. Men nå og da  så glimtes det til med en skikkelig gladnyhet! For selv om troverdigheten objektivt sett ikke er noe høyere for ‘kvasi-vitenskap’ med positivt utkomme enn den er for det overveldende flertall av det motsatte, tillater jeg meg å lulle meg inn i illusjonen om at de er nettopp det. Et stjerne-eksempel på slike oppløftende forskningsresultater, er følgende tegn på høy intelligens.. 

 

 

Jo flere av disse en oppfyller, dess smartere skal en altså være:..

->  Du kan spille ett eller flere instrument.  *check*

->  Du er eldst i søskenflokken.  *check*

->  Du er slank.  *check*

->  Du ble ammet som baby.  *check*

->  Du likte å lese allerede som barn.  *check*

->  Du er venstrehendt.  *partly*

->  Du bekymrer deg for ‘alt mulig’.  *nope*

->  Du er høy. *check*

->  Du er morsom.  *check* (Jeg mener.. Jeg legger jo ut dette våset her. så..)

->  Du er nysgjerrig. *check* 

->  Du er perfeksjonist.  *partly*

->  Du er nattemenneske.  *check*

->  Du har en ujevn, mindre vakker håndskrift.  *nope* 

 

Så med dette regner jeg med at samtlige er innforstått med hvilken begavelse de har med å gjøre her!..

Kan jeg stole på vedkommende??

Å gi ens tillit til et menneske som bryter denne, er gjerne en dyrekjøpt erfaring en gjerne skulle vært foruten. I tillegg, vil det å oppleve et grovt tillitsbrudd gjerne føre til at en mister evnen til å åpne seg til et annet menneske for ettertiden. 
Men til alt hell, er det visse tegn som avslører de mennesker som bør holdes på en armlengdes avstand!.. 

 

 

* Flere episoder med brutte løfter, og/eller at de ‘kommer i skade’ for å røpe ting som er sagt i fortrolighet.

*  De skjuler deler av sitt liv (overdrevet opptatt av å forsikre seg om at ingen ser i telefonen deres, skifter umiddelbart tema i det man kommer inn på bestemte deler av livet deres, osv).

*  Deres oppførsel strider mot deres beskrivelse/oppfatning av seg selv.

*  Generell uforutsigbar oppførsel går ofte hånd i hånd med at vedkommende ikke er til å stole på.

*  De reagerer negativt på alt mulig, og/eller blir sure/sinte for de minste og/eller merkeligste ting.

*  De utviser en ‘syklig’ sjalusi.

*  De verner om sine svake sider ved å bruke din usikkerhet/dine kompleksområder mot deg.

*  De sprer sladder, baksnakker, og/eller røper ting andre har fortalt de i fortrolighet.

 

***  Hvordan du kan finne ut hvorvidt en person liker deg eller ei, er å lese i DETTE innlegget!

En Bloggers Bekjennelser!

En bloggers bekjennelser er et slags dagbok-konsept, der jeg vil dele de tanker og reaksjoner som utspiller seg i forbindelse med den besettelsen man, i kraft av det å være blogger, har i forhold til listeplasseringer og ditto antall sidevisninger + litt attåt. Tanken bak dette her, er altså å gi et usensurert innblikk i en bloggers borderline narsissistiske  mind-set på sitt mest navlebeskuende.. 

 

Edmond er irriterende!

 

Som jeg var inne på i mine forrige bekjennelser, så aner jeg konturene av at blogg-genren så smått kan ha startet snuoperasjonen opp fra den bølgedalen den har vært, -og for så vidt fremdeles er, nede i i forbindelse med de endringer som har skjedd i løpet av det siste halvannet året. Hypotesen holder fremdeles stikk, for å si det sånn, og i dag kom nok en bekreftelse i det mine drøye 1000 sidevisninger ‘kun’ holdt til en 17 plass på dagens liste! (Jeg sier ‘kun’ fordi det i månedsvis har vært forbeholdt de beste mandagslistene hvor denne plasseringen har stått med såpass høye besøkstall).

 

Utsnitt fra dagens toppliste hos blogg.no.  

 

Dersom den ante begynnende utvikling (forhåpentligvis) holder stikk, så er dette i allefall ikke takket være selskapet som står som utgiver; Edmond. De har nemlig ikke gjort en dritt! En ting er at de verken har leet en finger for å promotere blogg.no generelt eller oss bloggere spesielt, men de har ikke engang gitt oss muligheten til å promotere oss selv! Hvordan dette selskapet har greid å bli et av de ledende i sitt slag, er derfor for meg en gåte, for maken på mangel på utvist næringsvett har jeg aldri sett maken til!

Jeg mener.. Her sitter de altså på rettighetene til et konsept som er blitt totalforandret i løpet av kort tid; En forandring som innebærer at det favner hinsides mye bredere i befolkningen; En bør da vitterlig ikke være skolert innen markedsføring for å skjønne at man da vil tjene grovt på å få spredt det inntrufne ut til folket!  Det kreves da ikke et geni på området for å innse at flere besøk på bloggene betyr flere penger i kassen for dem!

Etter alt å dømme, flyter de på ukebladutgivelsene sine, med dette sladderbladet i spissen. Er ledelsen sløv nok, så er de såre tilfreds bare de ser en jevn pengestrøm som triller inn hver regnskapsperiode, og tenker ikke så langt som til å sjekke hvorvidt driften som sådan er fullstendig bortreist i hht hva de faktisk kunne dratt inn.. – Hva vet jeg! Men noe må det iallfall være!..

 

Helt Himmelsk!

Jeg har en fascinasjon for himmelriket, om en kan si det på den måten, med det utkomme at det til stadighet fotograferes oppover. Men siden det ikke tas såpass i en jafs at det blir et innlegg av det, så blir de rett og slett glemt bort. Men nå har jeg imidlertid fått samlet sammen et lite knippe himmelske bilder for deling.. 

 

 

 

 

** Fotosamlinger fra 2021: 

Årets beste; Utendørsfoto

Årets beste; Selfies

Årets beste; Alt mulig annet