Hva om Viggo ikke gjorde det!?..

På forsommeren i år 2000, ble hele kongeriket rystet til grunnvollene da to 8-10 år gamle jenter ble voldtatt og drept i Baneheia like utenfor Kristiansand. I september samme år, blir Jan-Helge Andersen og Viggo Kristiansen pågrepet, mistenkt for ugjerningen. Andersen tilstår umiddelbart, mens den utpekte hovedmannen, Viggo Kristiansen, hele tiden har nektet enhver befatning med saken. Kristiansen blir dernest ikke bare den første her til lands med en sikringsdom, men også nasjonens hatobjekt nummer én.. 

Den gang var det ikke et menneske som trodde på ham.. Dette kan meget vel vise seg å være fatalt..

Det er nemmelig mye som kan tyde på at Viggo IKKE GJORDE DET alikevel! 

 

df-foto  

 

Den 19 mai, 2000, blir åtte år gamle Stine Sofie Sørstrønen og ti år gamle Lena Sløgedal Paulsen meldt savnet etter å ha vært og badet denne usedvanlig varme maidagen. To dager senere, ble de funnet voldtatt og drept, og hele nasjonen er rystet. Etter en sommer med intens jakt etter den eller de skyldige, får vi endelig et gjennombrudd i september samme år, da Jan-Helge Andersen og Viggo Kristiansen ble pågrepet, siktet for ugjerningen.

Den da 19 år gamle Andersen kommer umiddelbart med en full tilståelse i en forklaring som i aller høyeste grad innkluderer den drøyt ett år eldre kameraten, I følge Andersens forklaring, hvilken dommen hovedsakelig baserer seg på, var det nemmelig Kristiansen som ble utpekt som hovedmann og pådriver. Forholdet mellom de to, slik det ble presentert, gav et klart inntrykk av at Andersen var fullstendig kuet av Kristiansen, og ønsket etter sigende overhodet ikke å være delaktig i Kristiansens uhyggelige planer denne maidagen. Slik jeg husker det, ble Andersen fremstilt så totalt underlagt Kristiansens tyranni, at en faktisk endte opp med å syntes litt synd på ham. Viggo Kristiansen. Kristiansen på sin side, har i all den tid som har gått siden pågripelsen nektet enhver befatning med saken, men han talte til døve ører.. Juryen trodde, som sagt, på Andersens forklaring, og idømmer Andersen 19 års fengsel for drapet på Stine Sofie Sørstrønen, Mens Viggo Kristiansen blir den første som idømmes en sikringsdom på 21 år for drapet på Lena Sløgedal Paulsen, med tillegg for sin angitte rolle som pådriver, samt manglende bistand til å få fakta på bordet.. Kristiansen er på dette tidspunktet Norges desidert mest forhatte borger, hvilket han forblir inntil Anders Behring Breivik overtar den motbydelige tittelen etter 22 juli -massakeren 11 år senere.

 

[foto: VG] Friluftsområdet Baneheia der de to jentene var og badet i forkant av drapet. – innfelt: Den utpekte hovedmannen for ugjerningen, Viggo Kristiansen.

 

Jeg må bare bøye meg i støvet og skamfullt innrømme at jeg nå i ettertid så alt for tydelig ser hvordan jeg rimelig ukritisk fulgte ‘saueflokken’ i denne saken. Jeg, som vanligvis har en regelrett overdreven trang til å gå alt av ‘sannheter’ som serveres etter i sømmene før jeg godtar noe som helst.. – Jeg, som i en svært så ung alder leste rubb og rake av publiserte avhørs- og rettsdokumenter, for så å danne meg en klar mening i Orderudsaken som gikk på tvers av det bildet folket fikk servert gjennom pressen.. Jeg, som på bakgrunn av hvordan jeg lot meg sjokkere over spriket mellom den sannheten som ble oss servert gjennom nyhetskanalene og de faktiske bevis som forelå virkelig burde ha visst bedre enn å ta dette for god fisk..

– Heller ikke jeg så noen skjellig grunn til å betvile Andersens forklaring. Den antatte årsaken, er at han i aller høyeste grad involverte seg selv i denne forklaringen. Men i retrospekt, ser jeg jo tydelig at han ikke hadde annet valg, da det ble gjort funn som knyttet ham til ugjerningen! Det blir dermed å betrakte som en taktisk genistrek at han, tingenes tilstand tatt i betraktning, går ‘all in’ for å tegne et bilde av seg selv som noe tilnærmet et offer i form av å være så til de grader underlagt Kristiansen sin ‘kommando’ at han ikke engang evnet å motstå presset til å delta i en ugjerning som dette.

Noen unskyldning er det overhodet ikke, men jeg er nå langt fra den eneste som syntes å se saken i et helt annet lys i dag, for den ene etter den andre innen politi og påtalemakt står også frem med innrømmelser om at dette er en dom som mildt sagt gir inntrykk av å være forhastet.

 

[foto: nettavisen.no] Jan-Helge Andersens mor går kraftig ut mot forfatteren av boken som hevder sønnen var alene om de bestialske drapene i Baneheia 19 mai, 2000.  

 

Fakta i saken, forholder seg nemmelig slik:

→  Dommen er nær sagt utelukkende basert på Jan-Helge Andersens forklaring. – Mannen hvis funn ufravikelig knytter til åstedet og ugjerningen.

→  Det er ikke gjort et eneste funn som knytter Viggo Kristiansen til åstedet! Andersen skal derimot ha etterlatt seg en god dose DNA -materiale!

→  Retten unnlot å innkalle vitner som det nå er fremkommet vil kunne sette saken i et helt annet lys.

→  Aktiviteten på Kristiansens mobiltelefon, viser at denne befant seg i nærheten av hjemstedet hans, og ikke i omegnen rundt åstedet i tidsrommet da drapene skal ha funnet sted!

Jeg sier ikke at Viggo Kristiansen er uskyldig, for all del! Men at det i lys av de opplysninger som nå fremkommer, kan han imidlertid meget vel vise seg å være det. – Og dersom så skulle være, er det blitt begått et justismord uten sidestykke.. En sonet drapsdom, ville vært mer enn ille nok.. – En sikringsdom som nasjonens mest forhatte mann, er åpenbart hinsides selv dette. Om så vil vise seg, er Kristiansen påført en ubotelig skade og urett. -En urett og skade som er fullstendig utilgivelig, så vel som gjenopprettelig.. Hvordan rettssystemet da skal kunne gjenvinne det minste lille snev av tillit innen overskuelig fremtid etter noe slikt, er langt forbi min fatteevne.. – Og hva resten av oss angår.. Hvordan vi, det norske folk da skal kunne se Kristiansen i øynene etter fullstendig ukritisk å ha dømt ham nord og ned til over to tiår i et fengselshelvete som etter alt å dømme mangler sidestykke her til lands, står for meg som like ubegripelig..

Hva om Viggo viser seg å være uskyldig, folkens..

Hva faen gjør vi da!?..

 

 

De beste beauty-hacks noensinne!

Når gode råd er dyre og/eller når en er hinsides sent ute, er intet mer kjærkomment enn kjennskapen til akkurat de rette beauty-hacks’ene for å stille med et freshed og velpleid utseende! 

 

 

→  Rynkefjerner:  Den desidert mest effektive metoden for å gjevne ut/redusere de rynker som måtte irritere deg, er å plassere en tapebit på langs over den aktuelle rynken når du legger deg for kvelden. For å forsterke effekten ytterligere, bruk gjerne tapen når du bare skal slappe av hjemme på dagtid også!

→  Vannfast eyeliner som sitter:  Ta litt hårspray på applikatoren i det du påfører, og du vil få en 100% vannfasteyeliner som sitter som støpt!

→  Perfekt ‘curl’ på vippene:  Varm vippetangen med en lighter i noen sekunder før bruk, og effekten vil bli hinsides mye bedre.

→  Rett tone på foundation:  Det er mildt sagt vanskelig å avgjøre hvilken tone som matcher huden inne i butikken. Men dersom du setter de ulike fargetonene opp mot hverandre ved å påføre litt av hver på undersiden av armen, vil du umiddelbart se hvilken som matcher!

 

 

→  Fantastisk øyenbrynsfarge:  Svi den ene enden av en mandel, og voila!

→  Øyenbrynsmarkør:  Påfør farge på pinsetten, for så å plassere de fargede endene rundt brynet, oppe og nede, for så å tegne opp etter formen ved å klemme/slippe opp pinsetten.

→  Tørrshampoo-substitutt:  Er du tom for tørrshampoo og ikke har tid til å vaske håret, funker både mel, løst pudder og babypudder som erstatning i dennes sted.

→  Fett hår:  Blir håret ditt fort fett, bland 1/2 til 1 ts salt i shampoflasken, så holder hårvasken lenger!

 

 

Homoterapi og idioti

I forbindelse med at avgjørelsens time angående det foreslåtte lovforbudet mot såkaldt ‘homoterapi’ står for døren, er stortinget så vel som folket selvsagt like delt som de pleier å være når det kommer til følsomme saker som dette. Mitt engasjement i dette anliggende, er imidlertid grunnet i ren frustrasjon over at slikt vås i det hele tatt er et ‘issue’ i den (såkaldtI) opplyste delen av verden i det vi skrider inn i det herrens år 2020… 

 

 

 

At jeg tråkker over alt som er av streker og grenser i hht rådende politiske korrekte policy om ikke å snakke nedsettende om andres tro og livssyn får så være. For når sant skal sies, evner jeg rett og slett ikke å forene en overbevisning om at en kan ‘helbrede’ homofili gjennom djevelutdrivelse og den slags vås med begrepet ‘intelligent livsform’.. Dette er en virkelighetsoppfatning som hører hjemme i middelalderen, og ikke i et av verdens best opplyste nasjoner! At det derfor er ansett for nødvendig å behandle homoterapt i stortinget i det det andre tiåret i det 21 århunderet er i ferd med å renne ut, er hinsides flaut.

 

[foto: VG-TV] VG-TVs Morten Hegseth et aktuell med en svært så interessant serie som tar opp de ulike aspekter ved denne galskapen. Her sees han med 23 år gamle Brian, som ble utsatt for homoterapi i all sin gru i sitt eget hjem i et helt år til ende.

Vel så mye verdt å merke seg, er det jo at hver bidige gang en av disse idiotiske sakene med røtter i religiøs tro, er det ikke måte på samstemthet mellom kristne og muslimer! At de ikke ser dette selv etter at den samme historien gjentar seg gang på gang etter gang, anser jeg for å være svært så underbyggende for påstanden som ble rettet innledningsvis. Siste gangen det skjedde, er jo vitterlig ikke lenger tilbake enn ved endringen av abortloven for noen måneder siden! Så at disse to trosretningene fremdeles kan stå på hver sin tue og hevde at den andre er roten til alt vondt, står for meg som et mysterie. Et minstemål av gangsyn, og de ville jo innsett at de er som ‘two pieces in a pod’, og slått sine pjalter sammen for lengst! Her kan en jo imidlertid bare konstantere at sneversyntheten i det minste fører noe godt med seg, da denne unionen av galskap meget vel kunne blitt et sant helvete å ha med å gjøre..

At homoterapi er synonymt med religiøst viss-vass uten rot i virkeligheten, er udiskutabelt. Likeså, anser jeg det for hevet over enhver tvil at denne typen sludder ikke fører noe som helst godt med seg, og dermed burde vært eliminert en gang for alle. Men (tro det eller ei) jeg er faktisk ikke sikker på at et forbud er veien å gå! For det denne mulige loven går ut på, er å forby alt som tar sikte på å endre en persons seksuelle legning. At alt som måtte forsøkes i så måte, er fullstendig fåfengt, får så være, for med tanke på at dette eventuelle forbudet også vil forby slikt som bønner i denne retningen for de som (selv) måtte ønske dette, begynner det faktisk å skurre litt..

 

[foto: itromso.no] Uansett om det blir lovvedtak eller ei, og hvordan denne loven eventuelt vil lyde, får vi indelig håpe vi i det minste får gjennomført en kraftig reduksjon av de tilfeller hvor folk tvinges/presses til “behandling” av sin seksuelle legning.

At det må være forbudt med alle former for tvungen ‘behandling’, er hevet over enhver tvil. Men om vi også skal forby den frivillige, skurrer dette for det første med vår grunnleggende rettighet om at enhver helt og fullt er ‘eier’ av eget liv og legeme. For det andre, syntes det for meg også å skurre at dette kan forbys, men at idiotiet som ligger til grunn for det hele, fremdeles får stå standfast i sin uforholdsmessig sentrale posisjon i samfunnet med hånden dypt begravd i statskassen.. Men sterkest av alle argumenter i mot et slikt totalforbud, er at jeg er hellig overbevist om at det ikke kommer til å føre oss noe særlig videre. Jeg tror nemmelig heller det vil vise seg å gjøre ting værre ved at virksomheten vil bli bragt langt under jorden, for å si det sånn. Følgen vil, slik jeg ser det, høyst sannsynlig bli at den reduksjon som muligens vil følge hva den frivillige biten angår, vil ha en så alt for høy pris i form av at den tvungne vil holde hevd som aldri før. Med trusslen om rettslige konsekvenser, tror jeg trusslene mot å rømme fra- eller, gud forby, å melde fra om slikt, vil overgå de nåværende ‘big-time’. Her tror jeg unge med muslimsk bakgrunn og de med tilhørighet i mindre, sektlignende menigheter vil være de skadelidende, -hvilket vil si de loven etter alt å dømme hovedsakelig har som formål å beskytte i utgangspunktet.

Men for all del.. Det desidert best tenkelig scenariet i så måte, vil jo være at loven blir vedtatt, og at mine spådommer blir gjort fullstendig til skamme, og fenomenet derav blir eliminert for all fremtid!..

 

 

Ukens galeste fra Kvinneguiden!

‘Hold your horses’, godtfolk! Det er nemmelig atter igjen tid for vår ukentlige kåring av det aller galeste fra nettsamfunnenes ultimate galehus, Kvinneguiden!  

 

 

→  Når velferdsstaten ryker. 

Jeg siterer:..

Hvilke tilstander vil vi få da? Familier som må ta vare på sine multihandicappede barn, foreldre som ber om at for tidlig fødte ikke blir reddet, mer kriminalitet, mer rus?

Jeg spør:.. Hvor dumt er det menneskelig mulig å spørre!? Om vedkommende virkelig har greid å leve i ei boble, totalt skjermet for omverdnen, og derav alt av nyhetsoppslag og samfunnslære, viser h*n gjennom postingen av spm. at h*n i det minste evner å logge seg på nettet, så; Google u-land, og forholdene i store deler av verden vil poppe frem for et riktig så utfykt svar på dette spørsmålet!

 

→  Er oral sex på damer vanlig?

Jeg siterer:.. 

Er dame. Hatt 4 partnere og ingen har gjort det.

Jeg har sugd de. Synes egentlig at det er litt dårlig.

Her har vi tilsynelatende enda en som etter alt å dømme har vært boende ‘under en busk’.. Altså, jeg mener.. – Hallo!.. News-flash; Dette ER normalt, bare sånn så alle er inneforstått med dette..

 

→  .Når er man for gammel til å ha sex, altså samleie?.

Jeg siterer:..  

Kom til å tenke på dette av ren nysgjerrighet. Greit å vite liksom..

– Og det værste er at ikke bare gir svarene inntrykk av dette ikke er det minste åndssvakt å spørre om av et voksent menneske i et opplyst samfunn, men det er at mange av svarene er enda mer lavpannede enn spørsmålet, slik som f.eks. følgende:
Jeg siterer:..

Tenker det er på tide å legge inn årene i midten av 40-årene. Kvinner er ferdige med overgangsalderen og menn begynner å slite med libido.

– Men kanskje det aller rareste er at plutselig, midt i et gjørmehull av vrøvl, så dukker det plutselig opp en uttalelse som virkelig tyder på god refleksjonsevne! Og da mener jeg ikke ‘god’ etter Kvinneguiden-standard. men en som faktisk er å betrakte som velreflektert.etter en normal, oppegående målestokk!
Jeg siterer:..

Når og hvis man får en demenssykdom som gjør at man ikke lenger er sammtykkekompetent. Så lenge man kan ha sex frivillig og fysisk klarer dette er alder ingen hindring.

..- Noe som gjør meg særdeles nysgjerrig på hvordan i himmelens navn denne intelligensens oase har funnet veien til dette internettets galehus!?

 

→  Kan det være pga Kvinneguidens negative miljø?

Jeg siterer:..  

Har blitt så innmarrrrrii negativ etter jeg kom på kg! Jeg ante ikke at et forum kunne ha slik effekt, men jeg begynt å tenke på at å oppsøke dette er litt som å oppsøke en gruppe negative mennesker? Det er faktisk ikke særlig mye oppfløftende. Noe er det jo, men det er ALLTID ALLTID de som kommer og skal dra deg ned og disse får flest likes.

Alt har faktisk begynt å gå skikkelg nedover etter jeg begynte å henge her. Jeg har blitt sååå negativ, og jeg får jo bekreftelse her inne om at alt er rett når det har gått galt. Som om negative erfaringer bare er livets vekst, mens positive mennesker fremdeles bare er dumme og naive.

Sammenlign det med folk som blir med i sekter? Oppsøker religiøse steder. Disse tror på sin sak og påvirkes av det..

noen andre her med erfaring?

(???) Altså.. H*n går altså til Kvinneguiden(!) for råd etter at h*n opplever det rådende miljøet i nettopp dette forumet som så negativt at det har en i aller høyeste gtad merkbar negativ effekt på ham/henne og hans/hennes liv!?.. ..- Hæ!?..

 

 

Enkle tips for en naturlig glød!

Hvem ønsker vel ikke å ha en kjernesunt utseende hud som har en gjevn tone, og oser av friskhet og vitalitet! Vel.. Det krever faktisk ikke store innsatsen for å oppnå denne gløden.. 

 

df-foto

 

→  Bruk renseprodukter for ansiktsvasken istedet for såpe: Dette kan fint utføres ved hjelp av renseservietter, hvilket vil si at det faktisk tar mindre tid å rense enn å vaske. Ved minimum å rense huden hver kveld, og aller helst morgen og kveld, vil du få fjernet alt fra overflødig fett, make-up, støv, forurensning og annen skitt som tetter igjen porer og generelt gir huden et gustent skjær, samtidig som fukten i overhuden ikke forringes.

 

→  Peel/’skrubb’ huden minimum en gang pr. uke:  På denne måten, vil du både få fjernet døde hudceller, stimulert til økt produksjon av nye hudceller, og økt blodsirkulasjonen slik at godt med ‘næring’ blir fraktet opp til hudoverflaten.

 

→  Gå for produkter merket med ord som ‘brightening’, ‘moisterizing’ og ‘evens your skin-tone’ (ev. mot *age-spots’), i tillegg til at det er svært så gunstig om det står at de inneholder anti-oksidanter:  Dette fordi de aktive ingrediensene i produktet da besørger en gjevn pigmentproduksjon, samt at de tilfører fukt og næring.

 

 

→  Sørg for å få i deg rikelig med antioksidanter:  Den mest kjente, er vitamin C, men også vit.E og K er gode antioksidanter. Årsaken, er at disse bekjemper positivt- og negativt ladede atomer, hvilke kort fortalt skader huden ved at de ‘gir og tar’ elektroner fra omgivelsene, hvilket selvsagt innkluderer huden vår, etter hva som behøves for å nøytraliseres. Dette fører til en ubalanse i huden som gjerne gir seg utslag i slikt som acne og en gusten hudtone.

 

→  Sov godt 7½ – 8 timer i døgnet:  Verdens desidert beste ‘hudpleiemiddel’, er kvalitativt god og sammenhengende søvn i 7½ til 8 timer i døgnet. Dette fordi huden fornyer seg hovedsakelig når en sover, pluss at balansen gjenvinnes, samt at en i søvnen får eliminert stresshormoner og annet utyske som virker uheldig på både kropp og sinn.

 

 

Pervo-Prins eller ei?

Den britiske prins Andrew er, som jeg vil tro de fleste har fått med seg, i ferd med å forårsake den største skandalen i det britiske kongehuset på gudjammerlige tider, noe som vitterlig ikke sier så rent lite.. Nå har det faktisk gått så langt at hans egen mor og bror har gått i bresjen for å få ham ‘kicket’ ut av familien! Det er med andre ord ting som tyder på at den godeste prinsen ikke har vært den uskyldige relasjonen som ikke hadde den ringeste anelse om at ‘bestisen’, Jeffery Epstein, levde det ultimate dobbeltliv.. 

 

 

Bare det at prinsen hadde hatt et nært vennskap med den overgrepssiktede Jeffery Epstein, var i utgangspunktet mer enn skandaløst nok. Men hadde det bare stoppet der, ville det ikke vært stort værre enn sånt som broren hans, tronfølgeren prins Charles’ offentliggjorte sms til elskerinnen, Camilla Parker-Bowles hvor han uttrykte et ønske om å være en av hennes tamponger.. Episoden førte jo i sin tid til ganske så mye ståhei, men det var alikevel ikke værre enn at det lot seg reparere med tiden til hjelp. Det samme er jeg rimelig sikker på at den skandalen som ville fulgt Andrews vennskap med den nå avdøde Epstein ville vært.

Men for Andrews del, later det til å være langt værre enn som så. For ikke bare skulle mannen stå for tidenes mest feilslåtte gjennoppretningsstrategi av navn og rykte ved å la seg intervjuve på riksdekkende TV. Det har også dukket opp kvinner som hevder de har vært utsatt for ‘shady’ oppførsel fra prinsen selv, -og det med bildebevis! En kan trygt si at troverdigheten blir betydelig svekket når en benekter ethvert hjennskap til både angitt sted og person når personen står der med et  bevist uforfalsket bilde av prinsen smilende inn i kameraet, mens han halvveis lener seg over dama på det angitte stedet!

 

[CNN] Prince Andrew, Duke York skal angivelig ha gitt jenta, som da var 17 år, 150 000 for en ‘runde i sengehalmen’. Prinsens benektelser av kjennskap til både person og angitt lokalitet fikk et kraftig skudd for baugen, for å si det mildt, da dama faktisk kunne skilte med fotobevis.

 

Dette har nå nådd dithen at hans egen mor og bror nå ettersigende har slått sine pjalter sammen for å få kicket mannen ut av kongehuset, -hvilket jo i vesentlig grad er synonymt med familien. Under ‘normale omstendigheter, ville jeg for det første avskåret denne typen oppslag som rent sladder som ikke bør tas for god fisk, mens jeg for det andre neppe ville brydd med et døyt om disse menneskenes gjøren og laden. Men det er jo ikke til å stikke under en stol at saken fanger en viss interesse når hans samarbeidspartnere nå rapporteres å ha trukket seg fra sine avtaler, for ikke snakke om at alt prinsen skulle hatt av oppdrag i overskuelig fremtid er blitt kansellert.

Det er dette som vil bli prins Andrews ettermæle nå. Det er dette han vil bli huisket for, og det er etter alt å dømme ‘no turning back’.. Om det nå skulle være så at prinsen faktisk er uskyldig, i form av at han ikke hadde den ringeste anelse om vennens dobbeltliv, vil jo dette være en tragedie uten sidestykke. Så når det faktisk er blitt så massivt som det er blitt, har jeg et absurd håp om at den skjebnen hertugen av York, prins Andrew, nå går i møte, ikke er ufortjent, for å si det sånn..

 

 

Toppbilder fra start til nå

For ca halvannen uke siden, foretok jeg atter en fornyelse av toppbildet, og i det jeg klikker meg inn i bloggarkivet for å plassere dette siste skuddet på stammen sammen med dets forgjengere. blir jeg bevisst på hvor mange sidetopper det faktisk er blitt etterhvert.. I den anledning, tenkte jeg det kunne være artig å ta dere med på en aldri så liten ‘trip down the memory lane..

Min aller første sidetopp.

 

Mens noen har blitt værende over tid, er det andre som ble fjernet og erstattet nærmest umiddelbart. Dette fordi det er noen jeg har vært vesentlig mer fornøyd med enn andre, men 100% fornøyd har jeg enda til gode å bli, da det bestandig syntes å være ett eller annet..

Hva angår min aller første sidetopp, er bildet et av mine absolutte favoritter. Hva i all verden jeg så for meg kunne være flatterende med den rammeinnretningen der, er imidlertid helt ubegripelig. Heldigvis går det ikke lenge før jeg innser at det sorte ‘rælet’ med disse hjørnene må vekk, slik at sidetoppen etter modereringen blir sende slik ut:

 

Den modererte versonen av denne første sidetoppen, ble stående ganske så lenge.

 

Den modererte versonen (over), er blandt de jeg har hatt minst å utsette på, for å si det på den måten, slik at dette ble stående riktig så lenge. Men til slutt går en jo alltid lei, og jeg begynner også å tenke som så at det kunne gjort seg med noe som både var litt lysere, og som hadde litt farge. Så etter noen måneder skrider jeg atter igjen til verket, hvorpå jeg presenterer dette:

 

Min andre sidetopp rakk knapt nok å bli publisert før den forsvant igjen..

 

..Tett fulgt av dette:

 

Heller ikke dette toppbildet ble værende..

 

Heller ikke denne gang var jeg det minste fornøyd med hvordan sidetoppen ble seende ut, slik at det bærer straka vegen tilbake til ‘tegnebordet’, hvorpå jeg ender opp med å bruke det samme bildet i to versoner som begge fikk bli værende en god stund:

 

Ett bilde, to toppbilder..

 

Dernest er det flytting på gang, og nytt sted, vekker lysten på fornyelse, hvorpå den neste toppen i rekken blir dette bildet tatt i bruk i en header som ikke lenger syntes å kunne oppdrives:

 

Bildet som ble benyttet i toppbildet som ikke lenger er å finne.

 

Dernest når jeg toppbilde-bunnen med dette makkverket:

 

Et aldeles skrekkelig innslag som ble værende til egen irritasjon så alt for lenge (hvilket jeg mener å huske dreide seg om ei snau uke)..

 

Etter fadesen over, graver jeg frem et bilde som dere kan se over er blitt benyttet tidligere i hva som må sies å ha være et mislykket verk, men som nå skal vise seg å bli det bildet som gar fått figurere desidert lengst her på bloggen:

Toppbildet som har figurert lengst her på siden

 

Bildet over ble faktisk benyttet i to omganger, da jeg en kort periode på forsommeren hadde den følgende sidetoppen:

 

Sommeridyllen til tross.. Dette toppbildet fikk vel kun et par ukers tid på siden før det ble byttet ut med sin forgjenger..

 

Hvorpå jeg fulgte opp med et par ukers tid med følgende bilde på topp:

 

 

Og med dette, er vi faktisk ved veis ende, da det neste bildet som står for tur, er det nåværende, -hvilket ble presentert for en halvannen til to uke siden:

 

Det siste skuddet på tippbilde-stammen, er jeg hittil så fornøyd med som det lar seg gjøre å få blitt for mitt vedkommende.

 

Er det noen her som kanskje burde ‘få en ny vår’ her på siden, eller er det siste det beste?..

 

 

 

 

 

Slik kan det ikke fortsette!..

I dag har jeg nok en gang latt meg sjokkere av en historie relatert til hvordan norske barne- og dyrevernsinstitusjoner rennes ned av såkaldte ‘bekymringsmeldinger’ jeg har vanskelig for å se kan være grunnet i annet enn ren & skjær ondskap.. 

 

df-foto 

 

Jeg kan enda huske den gangen den nåværende ordningen med bekymringsmeldinger ble igangsatt. Da var det Gro Halem Brundtland etterlyste ‘nabokjærringa’ som bryr seg med hva som skjer- og hvordan folk har det i nabolaget, hvorpå folk kappet om å lovprise ihverksettelsen av dette tiltaket.  Tenåringsversonen av ‘selv’ reagerte imidlertid sporenstreks med vanntro over at hun, som allerede var å betrakte som en verdenspolitiker, kunne være så forbannet naiv at hun genuint trodde dette ville bli en praksis i det godes tjeneste. ‘Dette kommer til å gå lukt til helvete grunnet sladrekjærringer uten annet livsinnhold enn å bry seg i andres saker’  tenkte jeg. – Og jeg tør påstå at jeg fikk helt rett..

Ikke sånn å forstå at jeg betviler at barn enten har blitt reddet ut fra uholbare forhold, så vel som at det er barn hvis dårlige kår har blitt snappet opp betydelig tidligere enn de ellers ville ha gjort uten at det ble ihverksatt tiltak på disse områdene. Men disse rettmessige tilfellene kunne like fullt vært oppnådd ved tiltak som istedet for å oppfordre til ‘kjærringkonspirering’. heller ble rettet inn mot skole/barnehage, og den slags, da jeg er skråsikker på at dette ville luket vekk nær sagt alt av den urettmessigheten som foreligger blandt dagens bekymringsmeldinger..

 

Tassen min <3

 

Desverre er det faktisk ikke ‘bare’ foreldre med barn som blir gjenstand for slike innrapporteringer, da det til stadighet er å høre om dyreeiere som får mattilsynet på døren som følge av grunnløse bekymringsmeldinger. – Dyreeiere hvis firbeinte åpenbart lever under de best tenkelige kår  Når det kommer til dyr, så har en jo faktisk ingen andre instanser å rette seg mot når det kommer til å få nyss om misslighold enn til innrapporterte observasjoner fra allmennheten. Men like fullt så sendes det falske/urettmessige anmeldelser også her i stor skala, slik at det ikke bare er dyreeiere som får den særs ubehagelige- og sjokkartede opplevelsen av å få kontrollører på døren, men også medfører bortsløsing av tid for mattilsynet, liksom for barnevernet, å måtte bruke tid på grunnløse henvendelser.

Hva som virkelig provoserer meg vedr. denne typen innrapportering, er at de det gjelder fritt kan holde frem med hva som i beste(!) fall er grunnet i fordommer av værste sort, mens de i værste fall har sitt utspring i ren ondskap, hevnlyst og/eller skadefrohet. I mine øyne, burde det vært åpnet for at slikt kunne bli straffeforfulgt. – At jeg, som generelt er en ihuget motstander av alt som blir lagt fram av lovforslag, kan jo fremstå som det reneste paradox, men det er faktisk kun lover som går på å innskrenke ens personlige frihet jeg er motstander av. Det som derimot går ut på å påføre andre skade, det være seg fysisk eller psykisk, er imidlertid noe helt annet. -Og å påføre andre skade, er i aller høyeste grad det som bedrives gjennom å sende inn urettsmessige bekymringsmeldinger slik det i dag gjøres fullstendig fritt for konselvenser..

Hva skal jeg gjøre?

Jeg har, som en del av dere sikkert kjenner til, hatt særs lite nett-troll aktivitet her på bloggen. At jeg praktisk talt har gått fri for denne utingen til nå, taler sterkt for at jeg også i fremtiden vil få fint lite av dette kastet min vei i forhold til normen blandet oss bloggere. Men noe vil det uungåelig bli, og i den siste tiden har det vært et par ‘drypp’ som har fått meg til for alvor å innse at et ‘evig’ fritak fra netthetsen er umulig ved en fortsatt gjevn vekst. For meg personlig, gjør det ikke noe fra eller til, men hva med familien?.. 

 

 

Som jeg har snakket om tidligere her på bloggen, var jeg vel så forberedt på det som måtte komme av netthets som det  kan være menneskelig mulig å få blitt da jeg tok steget inn i ‘bloggverdnen’. -Dvs.. Jeg personlig var beredt ‘to the T’. Det som imidlertid ikke har slått meg før nå, er at det som eventuelt måtte komme av ‘dritt’ også vil bli lest av min familie, og hvorvidt f.eks mamma er beredt på å få en mld. om at hennes datter er så stygg og blåst i hodet at hun ikke har livets rett slengt i fleisen..

Ikke for dèt.. Mutter’n er et rimelig tøft kvinnemenneske som både har bein i nesen, og er godt oppdatert på hva som foregår her i verden, men alikevel.. Som blogger mener jeg en er nødt til å være beredt på fenomenet i sin groveste utgave. -Og som dere som selv er bloggere vet, er dette såpass drøyt at det å være generelt godt skikket til ikke å la seg affisere, så langt fra er noen garanti for ikke å la seg offisere av dette, så..

Jeg vil, etter beste evne, forberede de muntlig på hva de kan risikere å komme over. Det jeg imidlertid er usikker på, har også med dere lesere å gjøre, da dette, kort fortalt, dreier seg om hvorvidt jeg skal gå inn og slette det som etter allmenn oppfatning er å regne som grovt og sjikanerende?..

Årsaken til at jeg føler dette som et dilemma, er at jeg hele veien har tatt avstand fra alle former for sensur. Kommentarfeltet mitt er så åpent som det kan få blitt, og for min del, mener jeg det bare får stå for sin egen dumhet, om en kan si det på den måten. Men som nevnt, har jeg vært så heldig å unngått dette problemet med unntak av ett og annet lite drypp. Den dagen det eventuelt måtte komme noe skikkelig grovt, er jeg også nødt til å ta i betraktning hvordan dette vil oppleves av dere lesere..

Så hva gjør jeg så den dagen dette kommer?..

 

Mine ondeste øyeblikk..

Er det noe jeg har tatt til meg i løpet av min tid som blogger, er det at ‘er man en blogger, så er man en blogger’. Det være seg om en definerer seg som en samfunns-/samtidsblogger eller ei.. – Og når en først gjør noe, så får en gå ‘all in’, ellers er det ingen vits.. Dette innebærer at det holder ikke bare å vise seg fra sin ‘rosenrøde’ side. De mørke sidene er like fullt en del av oss, og krever dermed også sin plass, og i dag er det mine ondeste gjerninger i kjæreste/datingøyemed som skal frem i lyset.. 

 

df-foto

 

De færreste av oss går jo i utgangspunktet ikke inn for å være bevisst slemme mot andre og/eller såre noen. Samtidig, er det også de øyeblikk hvor vi virkelig ‘er oss selv nær’, som det så fint heter, men som på godt norsk heter seg ‘hvor egoismen tar overhånd, hvor vi er de reneste drittsekker av værste sort. – Der vi driter langflatt i at det vi er i ferd med å gjøre/gjør vil ramme et eller flere andre mennesker, og kanskje til å med ramme de svært så hardt, og som dermed ikke er greit på noen som helst måte..

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke akkurat gleder meg til å publisere dette innlegget, for jeg har vel enda til gode å se noen andre som har vært ute med denne typen ’tilståelse’.. Vel.. Da er det vel ikke noe mer å vente på, så:..

 

 

→  Jeg har hatt flere episoder hvor jeg har trådd over den grensen for hva som av folk flest defineres som utroskap. Grunnen til at jeg ikke sier ‘utro’ rett ut, er at det ikke har dreid seg om sex som sådan, men det har i aller høyeste grad dreid seg om ‘klining’, for å si det sånn.. – Videre har disse episodene gjerne endt med at jeg har ‘dumpet’ den respektive kjæresten rimelig hensynsløst og kynisk.

→  Jeg dumpet en fyr jeg datet på stedet fordi han dukket opp i ei bukse jeg syntes var aldeles grusom.. – Og dersom du nå ser for deg at dette dreier seg om typ pinetrange slangeskinnsbukser med neonfargede frynser, så tror du nok (desverre) for godt om meg, for det var faktisk ei olabukse hvis snitt ikke falt meg i smak.

→  Jeg er av en eller annen grunn svært god på ‘lese’ andres følelser, hvilket også innebærer en evne til å ‘spotte’ folks svakheter/sårbare sider, og enda bedre på dette, blir jeg når jeg blir sint. Jeg har derfor et hardtslående ‘våpen’ i kjeften, for å si det sånn, og det er så avgjort tilfeller hvor jeg har gått alt for langt, for å si det sånn.. Et eksempel på dette, var da jeg i en verbal tirade slo inn ‘dødsstøtet’ med å fnyse at vedkommende, -som led av dysleksi og ADHD, var så jævla dum at han ikke engang greide å stave navnet sitt riktig. -Og det var ikke en ‘heat of the moment’ -greie, for jeg visste utmerket godt hva jeg sa, og ikke minst hvilken effekt vært eneste ord av det jeg sa ville ha på vedkommende. Det var imidlertid ikke en kjæreste i dette tilfellet, men jeg regner med at folket forstår tegningen..

→  Den av mine ‘toppsynder’ som i allefall ikke i utgangspunktet var bevisst ondskap i samme utstrekning som de øvrige, var å begynne å le fordi en som var i ferd med å bli en kjæreste viste seg å være svert så liten.. -For så å etterlate fyren ‘high & dry’ uten noengang å snakke med ham igjen.

→  Det har vært noen ‘beundrere’ med stor ‘B’ opp igjennom årene, -hvilket vil si at det er nesegrust, og går over år, og dermed langt overgår ‘normale’ crush. Selv om jeg ikke har hatt den minste interesse for disse på ‘den’ måten, og de har vært verdens beste som mennesker, har jeg, i min egosentriske elsk for beundring, ved enkelte anledninger gitt de akkurat den nødvendige oppmerksomheten for å ‘reele’ de in i det jeg har ant at de kanskje kunne være på vei over denne forelskelsen, og endelig få kommet seg videre.

→  Jeg har flirtet skikkelig, og regelrett sjekket opp kjærestene til jenter jeg på en eller annen måte ikke har kommet overrens med og/eller ikke har likt kun for å ‘ta’ de..

 

Vel.. Da var iallefall den ‘katta ute av sekken’.. Ikke særlig sjarmerende dette her akkurat, men en får jo i det minste håpe jeg har lært noe av dette, og unngår fremtidige repetisjoner.