GRYXEN-AWARDS 2022!!

Brått så slår det meg; Det er jo jaggu ikke lenge til det er adventstid igjen! Hvilket vil si at det er på høy tid for å lodde stemningen for å fortsette det vi slapp i det den siste i rekken av GRYXEN-AWARDS 2021 ble utdelt på selveste julaften! 

M.a.o; Er folket klare for GRYXEN-AWARDS 2022?? 

 

GRYXEN-AWARDS 2021

 

Ja, nå er det vel muligens en og annen nykommer som ikke har den ringeste anelse av hva dette her er for noe kviss-kvass;

Kort fortalt, ble GRYXEN-AWARDS lansert i fjor som et ‘fuck-you’ til dette uforholdsmessig høyprofilerte fesjå som var ment å være en bloggerpris, men som er blitt anything but; Nemlig Vixen..

Nå hadde dette konseptet irritert meg greit mye i flere år allerede, men da de i forbindelse med fjorårets nominasjon og påfølgende utdeling tok steget fra irriterende til regelrett korrupt, kunne jeg ikke annet enn å synge ut i et fullblods ‘rant’ i et innlegg i konseptet ‘en bloggers bekjennelser. Jeg mener.. Når de, som tidligere har opptrådt som de reneste nazis i hht å diskvalifisere kandidater som måtte ha hatt en eller annen forglemmelse ang. reklamemerking brått vraker kandidaturet til vår tidligere bloggerkonge, Asbjørn Sandøy, aka ‘Kokkejævel’ til fordel for Sophie-Elise Isaksen etter at hun nettopp var blitt dømt for ganske så graverende økonomiske misligheter i kategorien ‘årets buisiness’, så har en jo selve definisjonen av dobbeltmoral! – Og når de så skal vise seg å rangere et konsept bestående av ‘kukk og fitte’ som en større bidragsyter til folkeopplysningen enn vår egen Vivians innsyn i livet med kanskje den aller jævligste sykdommen et menneske kan rammes av, bare sånn for å nevne noe, så burde det jo si alt om dette idiotkonseptet.

Avslutningsvis, letter jeg imidlertid på stemningen litt ved å avslutte med at ‘dette var alt fra GRYXEN-AWARDS 2021’, eller noe i den duren, -og voila! GRYXEN-konseptet får bein å gå på!

GRYXEN-AWARDS 2021 ble utgitt i 24 kategorier, hvis utnevnelser ble foretatt daglig fra 1 – 24 desember. Disse er plassert i egen kategori og dermed enkle å finne for de som måtte ønske å ta en titt..

 

Sultkatastrofe i Afrika vs. Norge

Som jeg vil tro en del av dere husker, har jeg ved flere anledninger gitt uttrykk for det avviket som foreligger mellom samfunnets fattigdomsbegrep vs. min egen ‘de fattige barna i Afrika’ -inspirerte forståelse av konseptet. Tidligere har dette imidlertid vært knyttet opp til den, i mine øyne, ikke-eksisterende problematikken vedrørende barn som vokser opp i den såkalte fattigdommen bestående av ikke å kunne finansiere slikt som dyrt sportsutstyr (alpint skiutstyr, sportsdykkerutstyr, o.l), merkeklær- og skolevesker, for ikke snakke om utenlandsferier. Men om det var aldri så galt, kan det se ut som det er i ferd med å gå fullstendig over stokk og stein nå; For nå har vi nemlig blitt presentert for hva jeg går ut i fra er de første i en uendelig rekke oppslag som, grunnet den siste tidens strømpriser kombinert med noe dyrere matvarer, redegjør for et Norge på vei mot en sultkatastrofe i obskure hastigheter. – Og da evner jeg bare ikke se det på annet vis enn at vi må ha mistet perspektivet fullstendig.. 

 

Urettferdig rettferdighet!?

 

For all del.. Jeg er minst like forbannet over de prisøkningene vi har fått i løpet av det siste året som noen! Spesielt strømprisene provoserer meg vitterlig fra sans og samling siden jeg på det sterkeste vil argumentere at kostnaden for myndighetenes giganttabbe vedr. bortlovt energi ikke er innbyggernes å betale, og spesielt ikke i et land med kongerikets økonomiske ressurser. Men samtidig er det like fullt en nødvendighet å beholde perspektivet her!

Jeg leste nemlig i helgen en stor sak der de faktisk gikk så langt som til å fremstille matmangel for å ha blitt et samfunnsproblem, og da har det jo unektelig blitt dratt så hinsides ut av sine proposjoner at det en sitter igjen med ikke kan sies å ha rot i virkeligheten i det hele tatt. Jeg føler det dermed er på sin plass med en kjapp sammenligning mellom den norske ‘nøden’ og den reelle nøden;

 

‘Det daglige brød’… 

DE:  Ca 1 milliard mennesker lever under det som faller inn under begrepet ‘ekstrem fattigdom‘, hvilket vil si at de har under kr. 7,- pr. dag å klare seg på. – Og da snakker vi ikke engang etter at sånt som de faste utgifter er betalt, -men at det er det de har! Nasjonene med den mest ekstreme elendigheten i så måte, er Den sentral-afrikanske republikk, Eritrea, Somalia og Ghana.

OSS:  Kjapp hoderegning med utgangspunkt i den oppgitte ‘fattigdomsgrensen’ pålydende kr. 247 000,- tilsier at en, for å falle inn under det norske fattigdomsbegrepet, har under kr. 680,- pr. dag å leve for. Greit nok at en nok kan gå ut i fra en viss prisforskjell, for å si det sånn, men  jeg kan ikke engang se at dette kan ha den minste relevans når spriket er så hinsides som det vi ser her..

Sikkerhet/trygghet….

DE:  Til tross for at jeg aldri har satt fot i et slumområde i Eritrea, føler jeg meg allikevel rimelig sikker i min sak når jeg sier at her finnes det ikke noe slikt som hverken statelige trygdeordninger eller et helsevesen. – Selv hjelpeorganisasjoner som Frelsesarmeen der det er fullstendig krise er ikke-eksisterende i disse jordiske helvete! Får du ikke skrapt i hopes et minstemål av et næringsinntak her, så ‘dævver’ du. -Enkelt og greit.

OSS:  At den praksisen som bedrives innen NAV og de norske trygdeordningene har et betydelig forbedringspotensiale er vel hevet over all tvil, men ikke desto mindre er det at vi faktisk HAR en sikkerhet der staten trer inn som ‘forsørger’ der en selv ikke evner å besørge den nødvendige innkomsten er for reinspikket utopi å regne for de fleste av verdens innbyggere. – For ikke snakke om det å ha et (tilnærmet) fritt helsevesen!..

Krav til levestandard…

DE:  ‘Fattig’ i den tredje verden, er synonymt med at en i beste fall lever fra hånd til munn bokstavelig talt, da alt av energi går med på å få skaffet det nødvendige for å holde seg selv og sin familie i live nok en dag. Her er m.a.o kravene til det vi kaller ‘levestandard’ ikke-eksisterende, da ‘luksus’ i disse delene av verden er å få tilgang til de nødvendige medisiner og legebehandling, og å ha en viss beskyttelse mot ytre farer i form av en leir- eller stråhytte. – For ikke snakke om at her er det ikke noe sånt som ikke å like den maten de måtte ha klart å skaffe til veie!

OSS:  Ja, hva skal en si?.. Her kaster folk fremdeles mat over en lav sko, liksom det ikke å like noe på smak er ensbetydende med at det er for uspiselig å betrakte. Forskjellene i fattigdomsstandard er m.a.o tilsvarende de som råder for levestandard, da vi stiller hinsides mye høyere krav til ‘livsnødvendigheter’ her på berget enn hva som strengt tatt er nødvendig for å holde seg i live; For slikt som PC, mobil og bolig med et soverom til hvert av barna er vel strengt tatt ikke for primærbehov å regne. – For ikke snakke om slalåmski og årlig sydenferie!

 

(foto: nasa) Det er nær0est paradoksalt at en så til de grader vakker planet som jorden er sett fra utsiden kan inneha så enormt mye ‘dritt’ på ‘innsiden’..   

 

Altså.. Det er ikke sånn å forstå at jeg ikke er inneforstått med at det er folk som har langt mindre enn andre å rutte med her til lands, for å si det sånn. Likeså har jeg full forståelse for at det tar på å leve i konstant usikkerhet for at pengene ikke skal strekke til, liksom det å komme i økonomisk uføre ikke er synonymt med egen ‘skyld’. Det er enormt med tilfeldigheter som bistår m.h.t det livsløpet et menneske ender opp med, så det at enhver er sin egen lykkes smed, og that’s it, må du lenger ut på landet med. Men når det er sagt, kan jeg heller ikke si annet enn at i et overveldende flertall av de tilfeller jeg har vært vitne til, direkte- eller indirekte, så foreligger det dårlig disponering i en eller annen grad, slik at de dermed må sies å ha en skyld i form av å ikke foreta visse grep i hht prioritering- og disponering av det de har til rådighet.

F.eks formelig kryr det av bruktbutikker her til lands der en får alt fra klær til sportsutstyr for en slikk og ingenting. Jeg har selv jobbet i en av de, og har dermed egenhendig solgt poser med klær for en 50-lapp (jepp, kr. 50,- for hele dritten), sykler og fullt slalåmutstyr til priser mellom kr. 150,- til 300,- osv, osv. – Og her må det også presiseres at det strømmet inn så til de grader store mengder at varesorteringen (altså hva som ble lagt ut i butikken og hva som ble kjørt til søppeldyngen) ble foretatt ved at alt som kunne se brukt ut ble forkastet, slik at alt som ble lagt ut i butikken følgelig ikke kunne skilles fra det en får kjøpt i ordinære forretninger. For min egen del kan jeg røpe at jeg må ha hatt byens dyreste garderobe i denne tiden, da det ble uaktuelt å ta med noe som ikke var designer-brand.

Ei heller er det en livsnødvendighet å ta opp lån på millionvis av kr. for det å på død og liv skulle eie egen romslige og fasjonable og smakfullt innredede (les; perverst dyrt møblerte) bolig. Sliter en med å få endene til å møtes, -og iallefall der det er spå til de grader dårlig stilt at det kuttes måltider, er det, iallefall så vidt meg bekjent, faktisk ingen unger som har tatt skade av å dele soverom. Videre, kan en, uansett opphøyde samfunnskrav, fremdeles kun kan sitte på en plass av gangen, hvis komfort og funksjonalitet på det respektive møblementet det sittes i ei heller er avhengig av å ha det design som trender i tiden, for å si det sånn. – Og hva mat angår, tappes min sympati som ei sil der det kjøpes ordinære merkevarer der det finnes fullgode alternativ fra butikkjedenes egne merker som Prima (Rema 1000), First Price (Kiwi & Meny) og Extra (Coop Extra). Jeg mener.. I mine øyne, er det regelrett idiotisk å f.eks kjøpe en L’oreal sjampoo til en 50 -lapp når du får en minst like stor flaske som gjør håret like rent til rundt en 10’er, eller å betale 60-70 kr. for en pose med kjøttkaker når en kan få en tilsvarende vare i en hakket mindre fargesprakende pose til kr. 39,-

 

Mange av de som sliter med å få endene til å møtes har en god del å hente på å se om det ikke finnes måter å få mer ut av pengene sine på. 

 

Den innledningsvis nevnte artikkelen, tok utgangspunkt i en alenemor med en normalinntekt som oppgav å ha kr. 17,- igjen 14 dager før neste lønnsutbetaling. Dette er jo unektelig en overskrift som er for en empati-booster på steroider å regne, for en trenger jo så visst ikke være noen rakettforsker for å være helt på det rene med at det er klin hakke umulig å brødfø seg selv og et par unger i hele to uker til ende med en disponibel formue pålydende17 kroner. For den summen, får en jo knapt dekket transportutgiften for å komme seg til butikken!

Men, som seg hør og bør, viste jeg meg atter igjen ute av stand til å bare la det passere som den tragiske situasjonen det ble gitt å være slik som det faller seg for normale mennesker, da det ikke gikk mange sekundene før det første kritiske spørsmålet poppet inn; For en alenemor forsørger da vitterlig ikke det respektive avkommet kun på egen arbeidsinntekt, da denne vitterlig subsidieres av både barnetrygd, barnebidrag og det som ellers måtte være. – Og når jeg først oppdager en ‘feil’ i hht de gitte faktaopplysninger, er det kjørt..

I praksis innebærer dette en kjapp hoderegning i hht hva som anslagsvis måtte avstedkomme av innkomne beløp pr. mnd for denne husstanden bestående av en voksen + 2 barn, for så at jeg ikke kan få dette her til å rime med det å være fullstendig pengelens etter at kun halve lønnsperioden er gått! Jeg mener.. Lønnsnivået i kongeriket Norge innebærer vitterlig at en ‘normal-lønn’ for en fulltidsansatt + de respektive innkomster som følger ungene fint skal kunne holde måneden ut der det føres en normal livsførsel/forbruk. At det skal gå så kjepprett til helvete som dette her, kan jeg m.a.o ikke skjønne annet enn må avstedkomme et avsindig forbruk på ett eller annet område. Jeg mener.. Greit nok at det har vært noen horrible strømpriser det siste året, i tillegg til at det har vært en upassende prisøkning på dagligvarer i samme periode som unektelig har ført til at en del har merkbart hatt mindre å rutte med. Men hva som avstedkommer dette her er allikevel hinsides unna å kunne dekke opp for at jeg skal kunne ‘kjøpe’ at en norsk normalinntekt brått skal ha gått fra å inneha verdens høyeste kjøpekraft av sitt slag til å ikke dekke de primære behov for å overleve i hht mat, medisin, husly og varme! – Om så er, så vil jeg iallefall kunnet sette en god sum penger på at det selvforskyldte ligger i et strømforbruk hinsides alt av vett og fornuft!

Som sagt.. Jeg er vel til og med over gjennomsnittet harm over de folkevalgte generelt og den sittende regjering spesielt, da jeg er blant de som går lengst i å mene staten, grunnet sin avsindige rikdom, skulle tatt disse kostnadene, da AS Norge så avgjort har råd til det! – Og da spesielt siden strømprisene tross alt har sin årsak i de respektive forvalteres massive ‘fuck-up’. Greia er imidlertid at en må kunne kombinere det å argumentere dette her samtidig som en faktisk gir det sanne bildet av situasjonen, for ikke snakke om at en beholder perspektivet på ting! Ja, jeg er så visst blant de som ikke ønsker den minste reduksjon i hht egen kjøpekraft, og derav raser over den rådende økonomiske politikken, men samtidig er jeg klinkende klar over at jeg er født med den berømmelige sølvskjeen stappet godt inn i ‘kjeftamentet’ med den følge at jeg er gitt å kunne påberope meg en levestandard som ikke engang kan sammenlignes med den som avstedkommer det å være født de fleste andre steder i verden.

 

Stilig elendighet..

Nå har vi kommet dithen hvor den kule, fargesprakende delen av høsten er i ferd med å gå over i den grå elendigheten som preger den siste delen før snøen gjør sin anmasj. Jeg akter imidlertid ikke å la meg dra ned i dritten uten kamp, så som den vaskeekte, værbitte nordmann jeg er, trosset jeg alt av piskende regn til vind og faenskap med det mål for øyet å ‘booste’ den misserien som utspilte seg utenfor stuevinduet.. 

 

Drømme-fakta!!

Verdens forskere er fremdeles langt unna å komme til bunns de mysterier som er relatert til drømmene våre. Men en del har de nå klart å avdekke, og her er det vitterlig mye rart som vel må sies å stille en rekke nye spørsmål!.. 

 

Du kan ha minner fra et parallelt univers!

 

→  Alt av drømmer foregår i underbevisstheten, -altså i den ubevisste delen av hjernen!

→  Alt av ansikter som åpenbarer seg i drømmene dine, er ansikter du faktisk har sett! Dette er imidlertid ikke sånn å forstå at du kan huske å ha sett de, og langt mindre kjenne de igjen, men at du HAR sett de, er en absolutt nødvendighet for at de skal kunne åpenbare seg i drømmen din.

→  Fordi drømmene, som sagt, kun foregår i den ubevisste delen av hjernen, vil du aldri hverken kunne lese- eller skrive i drømme, da dette er egenskaper en har tilegnet seg i den bevisste delen av hjernen.

→  Ei heller lar det seg gjøre å se seg selv i speilet! Ethvert forsøk på sådan, vil enten avstedkomme et fullstendig tåkelagt/blurred speilbilde, eller det vil transformeres til et helt annet ansikt enn ditt eget.

→  Drømmen stanses umiddelbart i det noe fanges opp av sansene våre; Det kan være alt fra en plutselig lyd, lukt, eller at en må tisse, for den saks skyld, da dette kobler på den bevisste delen av hjernen, hvilket er ensbetydende med at den underbevisste drømmeverdenen slås av.

→  50% av drømmene dine er negative.

→  Det er såpass med oppsiktsvekkende tilfeller av sanndrømthet som er rapportert at det er noe forskerne er sett seg nødt til å ta seriøst.

→  Likeså har en rekke av verdens mest banebrytende oppdagelser/oppfinnelser sitt utgangspunkt i en drøm.

→  Noen drømmer i sort-hvitt.

→  Det finnes en spesiell form for drømmer; Lucid dreams, de en faktisk kan kontrollere de!

→  Drømmer, spesielt de gjentagende, kan avstedkomme fra angst, stress og/eller ubearbeidede hendelser.

→  ALLE drømmer, enten en husker de eller ei.

Du kan ha minner fra et parallelt univers!!

 

Hvorfor er det sånn??

 

Om du tenker at dette må være såkalt ‘psaudo-science’ i ordets fulle betydning, så har du min fulle forståelse, da tanken på at jordkloden tilhørende et annet, nærmest identisk univers på ett eller annet vis skal ha kommet i klinsj med eget hjem-univers unektelig gir assosiasjoner til hhv dårlige sci-fi -filmer og/eller konspirasjonsteorier på steroider. Men hvor surrealistisk det enn må lyde, er dette faktisk en av de fremste hypotesene det jobbes etter for å finne forklaringen på det fenomenet som har fått betegnelsen ‘THE MANDELA EFFECT’..

Vel.. Vi får vel begynne med begynnelsen, -som faktisk var tilnærmet så ‘jalla’ som parallelt univers-teorien lyder;

Så sent som i det herrens år 2010, blir nemlig fenomenet ‘Mandela-effekten’ (the Mandela effect) for første gang definert som en egen ‘greie’ av (selv-erklært) paranormal consultant, Fiona Broome. Fenomenet består kort og godt i falske minner som av en eller annen uforståelig grunn går igjen hos en uforholdsmessig stor del av befolkningen. Navnet ‘Mandela-effekten’, som skulle gi fenomenet sitt internasjonale gjennombrudd, ble imidlertid ikke gitt før flere år senere. For dette stammer nemlig fra det allmenne feilminnet som vekket den seriøse vitenskapens interesse for dette her; Hvilket dreier seg om et globalt gjennomgående feilminne vedrørende Nelson Mandelas død…

 

(foto: nasa) Om ikke universet var et merkelig nok sted, -hva vil da ikke et multivers kunne by på!?

 

Den Sør-Afrikanske apartheid-aktivisten, Nelson Mandela, satt, som jeg vil tro de fleste kjenner til, fengslet fra 1962 til 1990. Dernest får han heldigvis oppleve friheten, hvorpå han får se fruktene av sin innsats frem til han dør ved årsskiftet 2013/14, 95 år gammel.  Men det merkelige er at en betydelig andel av verdens befolkning husker klart, detaljert og tydelig at Mandela døde mens han fremdeles satt fengslet en gang på 80 -tallet!

– Og med ‘husker’, snakker vi her husker i ordets fulle betydning, for det er nemlig langt mer omfattende enn  et feilminne som går på at han døde, og ikke med nød og neppe overlevde, det sykeleie som faktisk var alvorlig nok da det rammet. For her huskes faktisk både gravfølget, hvordan nyheten ble presentert, osv, osv, -og det eksakt samme feilminnet går igjen hos en betydelig andel av befolkningen, over hele forbannede verden!

Selv var jeg imidlertid blant de som hadde minnet om Mandelas livsløp på stell. Men som sagt, slo dette fenomenet ned som ei bombe i vitenskapens verden, slik at det i kjølvannet av at det nevnte globale feilminnet ble kjent er blitt avdekket en rekke andre feilminner av samme uforklarlige unisone rekkevidde, hvorav også jeg skulle få mine WOW -opplevelser. For det skulle nemlig vise seg at jeg innehar riktig så mange klare minner om ting og tang som aldri har funnet sted, hvilket nærmest er garantert også vil gjelde dere. Her følger et par eksempler på ting som avstedkommer det nøyaktig samme feilminnet hos en uforholdsmessig stor andel av verdens befolkning:

Monopol-mannen:

Hvilken av disse versjonene av ‘monopol-mannen’ mener du figurerer på esken til det berømte spillet?

 

Dette er feilminnet som gjorde at jeg virkelig fikk øynene opp for det ‘spooky’ ved dette fenomenet. Jeg kan nemmelig enda ikke begripe at den versonen av figuren over jeg så skråsikkert mente å huske som den som figurerer på esken til det berømte spillet ikke er den rette! – Om du også er en av de mange som er skråsikre i sin sak, så er det slettes ikke usannsynlig at du er i ferd med å få deg en real overraskelse i det jeg kan røpe at den rette versonen av ‘monopol-mannen’ er:…

…- versonen til venstre. -Altså uten monokkel!

Pikachu’s hale og ‘We are the champions’:  

Videre kan nevnes at fenomenet virkelig gjør seg gjeldende når det kommer til rockebandet Queen’s velkjente ‘We are the champions’, da ‘alle’ er skråsikre på at de siste ordene i denne låta lyder; ‘..of the world!’, mens den i realiteten faktisk ender med ‘We are the champions!’

Dernest forekommer det dessuten et massivt feilminne i hht hvorvidt haletuppen til denne karen er sort eller ei:

Så hvilken av disse to versonene husker du som den rette Pikachu? – Den med sort haletupp eller den uten?..  

 

Som i de to foregående eksemplene, tok jeg feil også her, da jeg var skråsikker på at denne særdeles velkjente Pokemonfiguren hadde sort haletupp, -hvilket den såvisst ikke har..

Dette er altså bare et par av de stadig flere ting og hendelser hvor den globale hukommelsen har blitt forkvaklet på dette viset. Hva fenomenet skyldes, er det altså til dags dato ingen som har funnet ut av, men den hypotesen som har vunnet den aller største interessen blant forskerne verden over, er altså hvorvidt det kan være grunnet i en eller annen form for interaction med et parallelt univers, hvor minnet om de ulike fenomen og hendelser fra de to tilnærmet identiske jordklodene har blitt mikset opp.

Selv elsker jeg alt som avstedkommer denne hypotesen, for når sant skal sies, kan jeg vel ikke engang forestille meg noe som kan være kulere enn hva som måtte følge dette her..

Seksualiseringskrise!

Som jeg vil tro de fleste av dere fikk med dere, ble det en uforholdsmessig stor ståhei ut av at en og annen fant det for godt å kommentere Aston Villa-spilleren Alisha Lehamanns kroppslige attributter  i forbindelse med målfeiringen hun foretok etter å ha truffet nettmaskene i den siste ligarunden mot Man.City.  Men mens den godeste frk. Lehamanns samboer, Douglas Luiz er i fullstendig harnisk med uforbeholden støtte fra en unison presse og et fullsatt hylekor bestående av vest-Europas kvinner i følge med de menn som har livet kjært, så tar jeg meg nok en gang i å undres over hvordan denne seksualiseringen kan oppleves som en negativ! For mitt vedkommende, innebærer det kommende opphøret av slikt som kommentarer ved passering av byggeplasser og at ethvert tilløp til skjening i veibanen i det en passeres på hhv sykkel- eller bil opphører  en kjensgjerning som antas å avstedkomme en livskrise, i større eller mindre grad. Og jeg har en sterk misstanke om at avviket mitt i forhold til hva som syntes å råde blant allmennheten faktisk ikke består i at vi opplever det å bli såkalt ‘seksualisert’ så veldig ulikt, men snarere i det at jeg er skamløs nok til å gå ut med dette her i offentligheten!..  

 

Så i dette mind-settet setter jeg meg altså ned ved tastaturet i den hensikt å komme med noen velvalgte ord i sakens anledning da jeg brått kommer på at jeg allerede har de respektive velvalgte ord nedfelt! For det har seg nemlig slik at jeg for halvannet års tid siden delte mine reaksjoner, tanker og refleksjoner etter mitt første møte med MILF -betegnelsen! – Og slik jeg mente å huske denne teksten, så ville jeg neppe finne noen bedre måte å uttrykke mitt ståsted i dette her anliggende enn hva som avstedkommer fra det respektive innlegget. Følgelig, så overlater jeg altså ordet til ingen ringere enn ‘vår 2021’ -utgaven av ‘yours truely;

“Begrepet ble innført med successkomedien American Pie, og er unge gutter/menns (eller lesbiske jenter/kvinner, for den saks skyld) uttrykk ei flott dame som teknisk sett kunne vært moren deres (aldersmessig). – Eller rett og slett ‘pulbar’, for å si det på godt norsk.. For de av dere som kjenner til denne filmserien: Jeg er blitt ‘Stiflers mum’!

Jeg har jo, som jeg vil tro en del av dere har fått med dere fra tidligere, hatt ‘aldersangst’ siden jeg nylig var fylt 23, og raste rett fra gleden av å være gammel nok for samtlige nattklubber til full blown panikkalder. Det som skjedde, var at min ett år eldre kompis, ymtet frempå at vi ikke var SÅ unge lenger, da han kun var ett år unna å fylle 25..

Følgen er at jeg i all ettertid overhodet ikke har fikset bursdager og det ene året lagt til alderen som følger. Da kan man jo bare begynne å forestille seg hvordan det føles som om hele hodet , med hele det virkelighetsbildet en hat klart å stable på beina ved hjelp av hardt opparbeidedede fornektelser i det en får opplevelsen av av å få en hel generasjon lagt til alderen! – Og ikke nok med det; Det var tross alt en MILF det var snakk om her, og ikke noe ‘classy’ i retning stilig og/eller vakker; Jeg fikk, rettet direkte til meg, betegnelsen MILF, – altså ‘Stifler’s mum’, folkens!! – STIFLERS MUM!!! Det metaforiske knyttneveslaget traff midt i mellomgulvet med en styrke som ville stilt selveste Mike Tyson i skyggen..

WÆÆÆÆ!!! Hva-faen-i-fucking-satanshelvete!?!..  Dette er krise! – Og da snakker vi full-blown eksistensiell- så vel
som identitetskrise, og hva det ellers måtte være av kriser, for den saks skyld!

 

 

Dette gav virkelig opplevelsen av å bli slått knock-out av en tungvektschampion, for jeg var så ute som en kan få blitt.. Gudskjelov og takk og pris så fant dette sted i en online samtale! Dersom det hadde skjedd ansikt til ansikt, f.eks stående på et utested, ville det nemlig brått kunne gått fra krise til krise på et helt nytt nivå ved at jeg gikk rett i kanvasen med all den uønskede, og ikke minst pinlige oppmerksomhet det ville innebære. Sittende i sofaen med lap-top’en i min egen stue, gjorde at jeg i det minste slapp unna med å bli sittende som forsteinet i den tiden det måtte ha tatt fra bevisstheten forlot kroppen til den smått om senn kom tilbake, og hadde inntatt såpass kontroll over legemet at jeg i det minste var meg selv bevisst..

At jeg skulle komme meg på beina igjen etter et slikt sjokk, anser jeg for intet mindre enn et lite mirakel å regne. Etter denne førstegangsopplevelsen av å bli satt i MILF -kategorien, har det faktisk gjentatt seg flere ganger. Men mot alle odds har jeg imidlertid klart å bearbeide dette på forbløffende vis, om en sammenligner med den totale ‘melt-down’ som vanligvis inntrer i det jeg har fått ett eller annet alders-crap kastet i fleisen.

Det har seg nemlig slik at jeg faktisk har evnet å gjøre denne MILF -betegnelsen om til det kompliment det tross alt er ment å være. – For betegnelsen MILF, i følge med referansen til den berømte moren til karakteren Steven Stifler er og blir en bekreftelse på hotness holdt i hevd, hvilket igjen jo er ubetalelig lindring m.h.t aldersangsten; Altså; MILF er jo faktisk selve motstykket til ‘kjerringskvæl! – Hvilket jo er ensbetydende med; I’ve still got it! Jeg er m.a.o like pulbar som før!!..

Følgelig, tar jeg altså skamløst til meg den nesegruse beundringen som ble Stiflers hakke gale mor til del i det jeg med stolthet og ære takker på mitt aller nydeligste vis for enhver henvisning til MILF -betegnelsen som måtte bli sent i min retning.

Vakker død..

Løvbladene kan vel sies å ha et litt vel kort livsløp her til lands, men til gjengjeld så er de jo unektelig i en klasse for seg når det kommer til konseptet ‘vakker død’..  

 

Helt stein! 

En ekte venn, – eller??

Er du blant de mange som har brent deg på vennefronten en- eller flere ganger i løpet av livet? Mangler du evnen til å skille de ‘ekte’ menneskene du møter på din vei med de falske? 

Her følger en check-list som kan hjelpe deg til å kunne skille klinten fra hveten på et tidlig tidspunkt i bekjentskapet, og derav spare deg for slike opplevelser i fremtiden..

 

Karmas 10 bud!

 

♥  De virkelig lytter, og viser genuin interesse til hva du har å si, i motsetning til de mange som bare venter på muligheten til å bryte inn med sin egen historie/mening.

♥  De er ærlige med deg! – Med unntak av de situasjonene der intet godt kommer ut av det, og sannheten ikke vil kunne gjøre annet enn å såre.

♥  De liker deg for den du er, og respekterer grensene dine. De vil med andre ord ikke forsøke å forandre/forme deg.

♥  De er genuint glade på dine vegne, og støtter deg av hele sitt hjerte.

♥  De blir genuint forbannet på dine vegne, og levner ingen tvil om at de ville gått i krigen for deg.

♥  De prioriterer deg og vennskapet deres, og setter derav andre gjøremål til side for å pleie dette og/eller for å stille opp for deg når du trenger det.

♥  De tar seg brydderiet med å bli skikkelig kjent med deg, og ikke minst så husker de detaljer ved deg og ting du har fortalt.

♥  De utnytter ikke deg og vennskapet deres, liksom de aldri ville ha funnet på å ‘guilt trippe’ deg.

♥  De stiller opp for deg 100% med råd og hjelp i motgang så vel som i medgang.

♥  De inkluderer deg i familien sin ved å invitere deg i typiske familiesammenkomster som barnebursdager o.l. Og dersom anledningen skulle by seg i et ekstra nært vennskap, innlemmes du også formelt igjennom slikt som f.eks forlover/ringbærer i bryllupp, fadder for barn, osv.

Vaksineinnrømmelser fra professor i medisin sensureres på sosiale medier!!

Så jaggu skulle det ikke vise seg at det fremdeles var ‘baller’ nok igjen i COVID-19 -anliggendet til nok en gang å hensette meg i en  sjokktilstand over hva som lar seg gjennomføre i et tilsynelatende fritt, åpent og opplyst samfunn. For, som forutsett, skulle jeg nok en gang oppleve å parkeres så til de grader at jeg mister evnen til vettig bruk av både munn og mæle for en kortere eller lengre periode.. 

Men denne gangen skiller seg faktisk ut fra de talløse avsløringer og meningsytringer som er blitt lagt ut i løpet av disse pandemiårene på et par vesentlige områder; 1) Dere som har vært umotakelige for det som tidligere er blitt formulert av meg grunnet min manglende medisinske utdannelse, anbefales å bli værende, da det denne gang faktisk ikke er jeg som står for ytringene! – Og dette innebefatter selvsagt også alt fra egenformulerte henvisninger til vitenskapelige fakta, så vel som at det er jeg, med mitt manglende forskerbevis/legebevilgning, som trekker logiske slutninger ut i fra disse fakta. For dette innlegget er nemlig i sin helhet viet til vitneprovet til Doktor, professor, cardiolog, m.m Peter McCullough, som har vært blant de involverte i det som refereres til som ‘the response to the outbreak of COVID-19’, hvilket på godt norsk betyr en av de som har vært involvert i oppkoket av den berømmelige ‘vaksinen’. 

2) Jeg hører siste del av det respektive vitneprovet i skrivende stund, samtidig som den respektive videoen lastes ned fra YouTube. Her var det nemlig ikke tvil om at filen måtte sikres pronto da samtlige sosiale medier later til å ha satt inn alt av ressurser på å plukke opp disse opplastningene asap!.. 

 

Peisforbud!

 

For å gå ret på sak, inneholder altså den respektive videoen under vitneprovet der det nevnte medisinske orakel rett og slett går ut med det han vet angående den berømmelige vaksinen som den skeptiske delen av befolkningen ble utsatt for et mildt sagt svært så kritikkverdig press til å la seg injisere av fra både myndigheter- og folkeflertallet. Faktisk var det unektelig like ved å bli et tvangsinngrep, da det åpenbart kun var ment å skulle gå et par-tre måneder før et vaksinepass ville være en betingelse for all deltagelse i samfunnet utenfor hjemmet. Faktisk hadde det gått så langt at jeg anså at jeg antagelig ikke ville ha noe annet valg enn å gå for å investere i et falsk pass dersom jeg skulle kunne ha noen realistiske intensjoner om slikt som å få arbeide utenfor hjemmet, reise kollektivt, osv uten å kapitulere for overmakten, og la meg injisiere av den respektive guffen..

Men som kjent, så skulle vi altså få det hardt tiltrengte mirakel i denne nødens stund, da det skulle vise seg å bli i overkant mange- som ble i overkant syke etter å ha tatt den 2 dosen, slik at trykket lettet til levelige former. – Og når så den tredje dosen avstedkommer et sykdomshelvete som syntes å være oppe å nikke med selveste Spanskesyken av 2020, så var det jo faktisk kjørt hva denne innsprøytningen angikk..

Så hva er det så som er så til de grader eksplosivt at pandemihelvetes høye beskyttere setter all verdens ressurser inn på å tilbakeholde informasjon som om det skulle ha vært mars 2021 nå som siste dråpe av tortur-tiltak viste seg å være skviset ut av pandemipropagandaen da det jo ikke ble noe av den varslede sisterunden i kjølvannet av sommerferien? – Hva i hule helvete er det ved dette vitnemålet som frembringer en slik reaksjon nå som det har kommet dit hvor det faktisk ikke er en dritt igjen å tape!?? Jeg mener.. Det blir jo som om en skulle satt alle krefter inn på å tviholde på pengesekken etter at pengene er satt i banken, og det dermed kun er ei tom tøylefse igjen!

– Og for aller første gang, vet jeg altså ikke en dritt mer enn dere; Ingen av de sedvanlige undersøkelsene, faktaanalysene og det sedvanlige ‘nazi-regimet’ mitt er altså foretatt.. – Da er jo det naturlige spm. hva som fikk meg til å legge alle disse prinsippene mine til side for dette her;  -Og svaret på dette, er helt enkelt at de nedlagte ressursene i å sensurere disse opplysningene er så hinsides at det tilsier en overveiende sannsynlighet for at det opplyses om ting her som verden har krav på å få vite. M.a.o anser jeg det for sannsynlig at denne filen inneholder opplysninger av en slik karakter at jeg ikke kunne ta noen sjanser på det eventuelt ikke å rekke å få fått det ut før det er for seint.. Her må det jo også åpnes for at den/de respektive brannfakler ikke nødvendigvis bør ‘kicke’ inn hos oss legfolk før de ev. kan sees i sammenheng med andre opplysninger.. – Hvem vet!

 

 

(Nå går altså denne i første omgang ut her i sin originalutgave (altså via en embedded YT-link), for så at jeg vil laste den opp på en dark-web -konto når dens tid på det åpne nettet (eventuelt) er passee..)