Hæ!? – Aldri hørt om!..

En ny sesong av ‘Skal vi danse’ står for døren, og med årets cast, har de utrolig nok klart å toppe andelen av deltagende kjendiser jeg ikke har den ringeste anelse hvem er.  En del av forklaringen ligger selvsagt i min generelt lunkne interesse og labre fascinasjon for dette med kjendiser. – Men er det bare meg, eller har de senket listen ned til lavest mulige nivå i hht kjendisfaktor for å få fylt opp deltagerkvoten?.. 

 

 

Altså.. Greit nok at jeg har vist meg å ha betydelige svekkelser på det genet som gjør at mennesker rangerer hverandre høyere ut i fra grad av kjendisfaktor og yrkesrelatert- så vel som familiær anseelse. Følgelig, er sånt som idoldyrkelse et fenomen jeg aldri har evnet å forstå meg på. Ikke sånn og forstå at jeg ikke har sett opp til noen, men i motsetning til den rene persondyrkelsen andre bedriver, har det for meg vært relatert til beundringsverdig talent og/eller dyktighet. Videre, så er jeg jo ikke noen eremitt, liksom jeg har denne greia med ikke å ha vokst fra ‘trash-TV’ som Paradise hotel og Ex on the beach, så jeg mener da iallfall selv at jeg burde få med meg det grøvste!

– Jeg kan iallfall ikke se hvordan det kan være så til de grader ute m.h.t folk som tilsynelatende skal være kjent over det ganske land som fremgår av bildet av årets cast (bildet under)..

(foto: tv2) 

 

Altså.. Når det kun er 4(!) av de 12 som jeg kan si er kjente ansikter, i tillegg til to som nylig ble googlet opp i forbindelse med deltagelse i andre TV-program, så vil jeg jo si dette er direkte urovekkende dersom dette bare skyldes ‘meg’! – Altså.. Dersom folk gjengs over kjenner til noe sånt som fra 10 av 12 – 12 av 12, så må jeg jo si det vitner om en pinlig ignoranse kun å ha kjennskap til 4 til 6 av 12!

Ikke sånn å forstå at kjendisdyrking er en egenskap jeg på noen måte ønsker, i det jeg, når sant skal sies, har problemer med i det hele tatt å respektere fenomenet! Det er snarere rotfestet i det å ha en noenlunde snøring på det som foregår rundt meg, i samfunnet og verden!

Så nå krysser jeg fingre i håp om at denne casten faktisk består av en uvanlig høy andel totalt ukjente kjendiser! Alternativt, ser jeg ikke noen annen mulighet enn at jeg må begynne å lese meg opp på emnet i Se & hør, Her & nå, og gud vet hva de heter, disse kjerringmagasinene i bladhyllene.. Så måtte herren være meg nådig, slik at det ikke vil gjøre et så alt for stort innhugg i de stakkars hjernecellene mine! Det er underbemannet nok som det er oppi der..

HVIS JEG VAR DEG! – fullstendig kaos (1)

Hvis jeg var deg’ er et konsept som går ut på at en tilfeldig blogg trekkes ut fra blogg.no’s toppliste, for så at jeg skal gjøre et innlegg hvor jeg utgir meg for å være den respektive bloggeren. Da det krever litt forberedelser å skulle opptre som andre enn meg selv, strekker det seg over to dager, hvor man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i dennes ånd ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

..Nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut papirkulen som avgjør hvem som blir sentrum for det kommende ‘identitetstyveriet’ er:.. 

84

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

 

FULLSTENDIG KAOS! 

 

I morgen, står jeg igjen ovenfor en av de imitasjonene jeg har sett aller mest frem i mot. – Nemlig Aylar von Kuklinski, med bloggen Fullstendig Kaos.

Kuklinski var nemlig en av de aller første jeg stiftet bekjentskap med i det jeg trådte inn i bloggverdenen, og dermed den bloggeren jeg har kjent lengst.

Da jeg gikk inn i dette, var jeg ikke bare helt ‘grønn’ når det kom til å skrive blogg, for jeg hadde praktisk talt ikke lest noen blogg heller! Samtidig var jeg på det rene med at mine interesser lå utenfor det rosa spekteret generelt, og de unge og rosa spesielt, hvilket innebar litt av en utfordring i det blogg.no den gang inneholdt typ en million blogger hvorav 99% av de var nettopp unge og rosa! Her var det altså bare å finne måter å sile ut blogger hvis tittel tilsa de beste oddsene for å tilhøre alternativene, -og hvordan kan vel noe lyde mindre ‘rosa’ enn ‘Fullstendig kaos av Aylar von Kuklinski’ i følge med et profilbilde som gav typ death-metal assosiasjoner!? Svar: Ingen verdens ting!

Og som antydet, fant jeg akkurat den atypiske galskapen jeg var ute etter bak denne linken. For Kuklinski på sitt aller beste, er nemlig synonymt med den ‘fullstendige galskap’, i det fyren har en velsignet evne til å presentere verden fra vinkler som aldri før er blitt vist, for å si det sånn, liksom fyren er fullstendig ‘unfiltered’. – Noe som virkelig kommer til uttrykk i et av de mest episke Kuklinski-innlegg ever. – Et innlegg som vil forbli tatovert inn i hukommelsen min til den dag jeg dør; Innlegget der han hadde gjort sin versjon av de ‘rosas’ typiske konsept bestående av mål en søker å oppnå for den kommende måned. Istedet for å trappe ned på konsumet av Pepsi max og bli flinkere til å stå opp i god tid, hadde Kuklinski satt seg fore en betydelig reduksjon av hva han betegnet som ‘unødvendig runking’. – Hvilket selvfølgelig gikk til helvete, i følge oppfølgingsinnlegget ved månedens slutt..

Altså; Her ligger den komplette galskap å kunne boltre seg i, samtidig som utfordringen ligger i at jeg ikke begriper hvordan den skal kunne la seg gjøre å matche denne mannen. Kuklinski er one of a kind, og jeg kan bare gå all in for en så begrense elendighetsnivået av kopien..

Vil di se hvordan i heiteste dette skal gå, så følg med i neste episode!

HVIS JEG VAR DEG! – geriatriks (2)

Fordi det er tidkrevende å innta en annens personlighet, strekker dette konseptet seg over to dager, der man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i vedkommendes spirit ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

Så nå skal det altså komme for en dag, for dere så vel som for meg selv, hvorvidt jeg evner å være noen andre enn meg selv!..  Den første delen av denne runden, åpenbarer seg  umiddelbart om du klikker   

           –>>> HER! <<<–

 

 

GERIATRIKS! 

 

Etter hva som må være ca 3,5 år etter første blogginnlegg, så har jeg ENDELIG håp om å få vist mitt potensial i hht usaklig argumentasjon, ‘name-calling’, og ikke minst hva jeg anser for å være min paradegren innen ‘Meningsytringer’ under min verdighet; Uttrykk for andres mangelfulle intellekt! Den eneste haken i så måte, er at jeg ikke får gjøre mitt mest lavmåls innlegg noensinne SOM meg selv, men OM meg selv, i det jeg nå trer inn i rollen som Geriatriks.. Her skal også nevnes at denne gang, har jeg lyktes i å foreta transformasjonen til midlertidig mann fullt ut, i det jeg har foretatt en aldri så liten ‘gender-bender’ i Photoshop.. 

 

 

UNIONEN FRA HELVETE!

 

Herregud.. Det neste blir vel at ‘homsen & blondinen’ får et eget talkshow!

Greit nok at blogg-genren har gjennomgått en totalforandring det siste året, slik at den er blitt mye mer variert, men at den er blitt så mye mer voksen, går jeg imidlertid ikke med på! Jo, om vi tar utgangspunkt i bloggernes gjennomsnittsalder, så har jo genren blitt mer voksen, men det er imidlertid innholdet som teller, også her.

For du er jaggu ikke mye til oppegående voksen borger når du hiver deg på en hyllest av de største idiotene som noensinne har operert på blogg. Rart de ikke har møttes fysisk før nå, i grunn, i det de har operert som et tohodet troll med eneste mål å spre konspirasjonsteoriene sine i flere år nå. Altså;  Jeg mener ytringsfriheten har feilet når sånne folk som de to der, som ikke har peiling på hva de snakker om får uttale seg fritt!

Snakk om at det er dårlig stilt her til lands, da, når du har en soper på den ene siden, og prototypen av ei stokk dum blondine som ser ut som om hun er legemliggjøringen av de illustrerte vitsene i ‘Vi menn’ som får operere som medisinsk ekspertise i vaksinespørsmål! Og som om denne unionen fra helvete ikke sto for mer enn nok spredning av imbissile tanker og korka spørsmål fra før, så blir det enda verre nå! De klarer jo ikke engang å skjønne at det som verdens maktelite sier er riktig! Akkurat som om myndighetene i flere land brått skulle drive å konspirere i hemmelighet. Det er bare for dumt!

Men nå er jo alt som kommer fra disse ‘Vendela og Jan-Thomas 2nd edition’ vi er belemret med selvsagt dumt. Det er jo umulig å få annet enn dumt på et helt nytt nivå ut av en symbiose mellom to individer hvis IQ er den man kan forvente hos en gjennomsnitts glassmanet! For de HAR jo ikke hjerne disse to her! For i det man blåser med litt styrke inn i det ene øret deres, så kjenner man trekken komme ut av det andre!..

Så jævla lavpannede er de altså at de tror deres primale evne til å trekke simple logiske slutninger gjør de kapable til å vite mer enn legene om ting ikke legene har greie på en gang! Legene kan jo ikke engang si noe mer om innholdet i vaksinene enn det som følger de virkestoffene de får oppgitt av sprøytene innholder! Jeg skjønner bare ikke!..

Det er jo ikke sånn at de stopper der heller, for de graver jo rundt etter faktaopplysninger på nettet, for så å benytte seg av disse til å stille spørsmålstegn rundt hver eneste logiske brist og selvmotsigelse som fremkommer! For meg, er dette så idiotisk, stokk tett tjukkskallet at jeg knapt kan tro det er mulig! Om du i det hele tatt tviler på om vaksinen er trygg, og om det styresmaktene i Norge, så vel som de andre respekterte land i verden sier er sant, så må du jo rett og slett være skyldig i IQ! – Og dersom du tror på sånne som det tohodede trollet ‘Rogry’ her på blogg, så har skyldnaden eskalert til å bli total gjeldskrise og konkurs!

 

 

 

PS! Om du er blant de som lar deg underholde av sånt som parodiene i dette ‘Hvis jeg var deg’ -konseptet her på bloggen, så hvorfor ikke gå inn for å sprite opp denne Vixen-greia med litt god, gammeldags uforutsigbarhet og originalitet!? Dette kan enkelt gjøres ved å klikke inn på Vixen.no, og nominere yours truly (gryende.blogg.no) til kategorien; Årets underholder, samt bytte inn intetsigende forkynnere av det politisk korrekte budskap med den, i Vixen-øyenmed, vidunderlig malplasserte Bunnytrash, Kokken vår for beste forretningsmann og stjernen selv, Vivian, aka mammapahjul.blogg.no for årets stjerneskudd, gullpenn, og gud vet hva de heter for noe!
– Om ikke annet, så for å øke underholdningsverdien av dette fesjået! 😉

LET VIXEN BE A BLOG-AWARD AGAIN!

– Takk! –

Dubai-Drammen!..

Som sagt (et gudjammerlig mange ganger), er intet så galt at det ikke er godt for noe! Denne helgen, fikk jeg altså erfare at kravene til reisemål blir betraktelig senket etter halvannet år i isolasjon! Den følelsen av å skulle besøke eksotiske strøk som så sent som første kvartal 2020 ville krevd en min. 2 ukerstur til Dubai (rosa)blogger-style, skulle i disse dager vise seg ikke å kreve mer enn en helgetur til Drammen!.. 

 

Nå tenker jo dere selvsagt at jeg overdriver, men den gang ei! Og nå tenkte jeg å vise dere hvordan man får en vel så eksotisk opplevelse ved å ta turen som for mitt vedkommende innebærer 1 1/2 – 2 timers biltur unna; Altså fra Askim (ca 40 km fra Oslo S) til Drammen!

Ved ankomst midt i helgehandelen, var jeg etter alt å dømme det mest ‘over-dressed’ personen i denne byen, men bortsett fra det..

 

Det er noe med vindusfasader som gir assosiasjoner til eksklusivitet, og som bildene over viser, er det ikke bare Dubai som kan skilte med eksklusivt utseende hotellfasader!

 

Gangene var aldeles nydelig og oste av class! – Og som jeg vil tro tilfellet er for et arabisk land, bød også hotellet i Drammen på merkverdige disposisjoner/innretninger, liksom det også skulle vise seg å gjelde for byen generelt; Her fantes nemlig overhodet ingen system på romnummerne, liksom det ei heller var noen tallrekkefølge å spore hva husnummerne angikk..

 

Likeså var rommene vakre i delikate farger og interiør, mens de av uforståelige grunner verken fantes stikk til mobillader eller TV uten at en gikk å spurte etter det..

 

Men til gjengjeld, hadde rommet mitt det desidert beste fotolyset jeg har vært borte i i mitt liv! Greit nok at jeg hadde lagt hakket mer ‘effort’ i ‘tryne-sparklingen’ enn normalt, hvilket selvsagt hadde en viss begunstigende effekt, men ikke desto mindre, er disse bildene uredigerte! – Og det lyset der er- og blir helt fucking utrolig, for å si det på godt norsk!.. (Det tragiske, er jo at jeg ikke hadde vett på å utnytte det mer enn til en skarve 4-5 bilder!)

 

Street-arten denne byen kunne by på, var virkelig et kapittel for seg!.. Dessuten er jo dette en kunstart som virkelig tiltaler meg, kontra disse ubegripelige smøreriene hvis verdi er hinsides all fornuft, mål og mening som en finner i de eksklusive museene rundt om.

 

..- Og når selv statuene er dekorative, for ikke snakke om forestiller noe, ja da er jeg fornøyd!

 

Kanskje ikke det helt store dyrelivet (her representert ved ei særs lite samarbeidsvillig- og turistvennlig and), men det er etter alt å dømme bedre enn i Dubai, der jeg ikke kan se for meg noe dyreliv i det hele tatt..

 

Videre, var utsikten virkelig upåklagelig i denne byen!

 

Men den eksotiske kulturen får man jo ikke her, tenker du jo nå.. -Og så feil kan man ta! For var det noe Østlandets Dubai kunne varte opp med, og det så til de grader, så var det fremmedkultur!! Jeg har faktisk ikke opplevd så mange fremmede kulturer på et sted i mine levedager! – Og ei heller har jeg vært nærmere den minoritetsfølelsen i eget land en får på t-banen mellom sånt som f.eks Oslo og Stovner enn under gåturene i sentrumsgatene i Drammen!..

 

[Mer fra Nordens Dubai i innleggene; Nå drar vi! & Når legendene møtes!.]

HVIS JEG VAR DEG! – geriatriks (1)

Hvis jeg var deg’ er et konsept som går ut på at en tilfeldig blogg trekkes ut fra blogg.no’s toppliste, for så at jeg skal gjøre et innlegg hvor jeg utgir meg for å være den respektive bloggeren. Da det krever litt forberedelser å skulle opptre som andre enn meg selv, strekker det seg over to dager, hvor man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i dennes ånd ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

..Nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut papirkulen som avgjør hvem som blir sentrum for det kommende ‘identitetstyveriet’ er:.. 

87

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

 

GERIATRIKS! 

 

Nå er jeg redd jeg er i ferd med å miste det fullstendig her, folkens! For ikke bare har jeg brutt med min edsvorne boikott av Vixen, men jaggu står jeg ikke på terskelen til å bli både styresmaktene og vaksineoppfordrernes talerør også!..
Det første kan jeg i grunnen leve med, takket være Vivian aka Mamma på hjul, mens det andre ville krevd at jeg utslettet meg selv. – Men nå er det jo akkurat dét som dette konseptet består av; Nemlig å legge eget sinn og person til side, for så å innta en annens personlighet for en stakket stund! Og det er vel få, om noen, som kan tenkes å være fjernere fra min egen persona, iallfall hva meninger og holdninger angår, enn denne fyren som kaller seg Geriatriks (her kan du lese dagens blogg -omtalen av ham).

Men enig eller uenig; Meningsytrere er en nødvendighet! Dvs.. Under forutsetning av at de faktisk argumenterer for sine syn, kontra de som kun ‘informerer’ om at de som ikke innehar tilsvarende oppfatninger som de selv er ‘retards; Lavpannede imbasiler med IQ på høyde med en gjennomsnitts glassmanet som ikke innehar annen utdannelse enn ‘livets (høyst foraktede) harde skole’, og dermed burde knebles, da alt som kommer fra de uten medisinsk utdannelse eller noe annet politisk korrekt i sammenhengen, er konspirasjonsteorier QAnon-style..

Jøsses! For første gang, kan jeg faktisk si uten forbehold at denne her kommer jeg til å naile!..

Men for all del; Fyren får i det minste sagt det han skal si på det mest hysteriske vis som tenkes kan! Jeg klikker alltid inn på denne bloggen etter å ha gått ut med ett eller annet i forbindelse med C19 for å få en god latter, og det er så visst ikke til å kimse av! – Og det skal faktisk bli overmåte artig å få trashe meg selv, så denne gleder jeg meg virkelig til..

Om du er nysgjerrig på hvor ordrik jeg evner å være i hht å male et bilde av folk [les; Roger (aka Bunnytrash) og meg (ja, i betydningen ‘meg’ som meg selv, altså)] som borderline tilbakestående, så følg med i morgen!

Midnight Memes!

HVIS JEG VAR DEG! – bforb (2)

Fordi det er tidkrevende å innta en annens personlighet, strekker dette konseptet seg over to dager, der man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i vedkommenes spirit ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

Så nå skal det altså komme for en dag, for dere så vel som for meg selv, hvorvidt jeg evner å være noen andre enn meg selv!..  Den første delen av denne runden, åpenbarer seg  umiddelbart om du klikker   

           –>>> HER! <<<–

 

 

BforB! 

 

Bloggeren hvis identitet skal kuppes i dagens utgave av ‘Hvis jeg var deg’, innehar en evne til å få en hel masse ut av ‘ingenting’ som er selveste Jerry Seinfeld & co verdig (dere husker vel ‘the show about nothing’ som gikk som en rød tråd igjennom hele serien!). Og siden jeg er fan av både Seinfeld og bforb, så er det jo ikke noe spørsmål om hvor dette bærer..

 

 

 

PLANLØS BLOGGING!

 

I det jeg nå setter meg ned ved skrivebordet for å produsere dagens innlegg, har jeg ikke den ringeste anelse om hva jeg skal skrive om.

 

 

 

Jeg bare legger hendene over tastaturet, hvorpå jeg bare skriver det som måtte dukke opp av tanker ettersom de kommer.
I kraft av at jeg ikke er sprøyte gal, så har det aldri hersket den minste tvil om at de tankene som åpenbarer seg på skjermen er mine egne. Men i dag, er jeg sannelig ikke sikker..

 

I dag KAN jeg nemlig ikke være sikker på at det er mine tanker som i denne stund i tur og orden overføres fra hodet til skjermen foran meg, via fingre og tastatur.
– Og jeg er fremdeles IKKE GAL.

 

– Iallfall ikke for det jeg kan vite.

Jeg er ikke gal. Jeg er bare blitt stjålet. På fredag ble jeg nemlig gjort kjent med at den infamøse bloggeren og identitetstyven Gry (som er navnet hun faktisk opererer under, og ikke det noe villedende linknavnet ‘Gryende’) hadde sett seg ut meg som sitt neste offer.

Til alt hell, fikk jeg hele tre dager å stålsette meg for hva som skulle skje, i motsetning til den ene dagens varsel som hun vanligvis opererer med. Men ikke desto mindre, er jeg nervøs borderline livredd her jeg sitter.

 

Dama er jo sprøyte gal!

 

 

Altså er hun like gal som den tidligere nevnte galskapen jeg IKKE er meg bekjent av!! Og det er jo både morsomt og skummelt. For det er jo umulig å si hva hun

kan finne på at jeg skal kunne finne på å gjøre!

 

 

Ellers leser en jo til stadighet om skribenter, alt fra bloggere til forfattere, der de hevder at de skriver først og fremst for sin egen del. Jeg har fundert en del over nettopp dette fenomenet i den senere tiden. For jeg kan nemlig ikke rent forstå meg på hva de mener i det de hevder først og fremst å skrive for seg selv!
For dersom det ikke dreier seg om dagboknotater,
Hva er vitsen med å skrive da? Da burde det jo rekke å tenke!
Dessuten;

 

Hvorfor i himmelens navn utgi noe som er skrevet for ens egen del??

For hele poenget med å utgi må jo være at det nedskrevne inneholder tanker, historier eller budskap en ønsker å dele? – Ergo når en deler, deler en jo for andre, gjør man ikke?..

Når legendene møtes..

Som nevnt i innlegget Nå drar vi!, så har jo jeg vært på min første ‘post lock-downs’ -reise i helgen; Altså så meget som et 2 timers biltur unna; Jeg har vært i Drammen! I tiden før C19, ville jo ikke dette kvalifisert for en reise-betegnelse; Da var dette pr. def. en ‘tur’. Etter halvannet år i isolasjon hvor en knapt har forlatt heimen, derimot, så føltes en hotellovernatting i Norges ‘harry-hovedstad’ derimot tilsvarende hva en utenlandsreise (utenfor Skandinavia) gjorde den gang.
Anledningen var, som nevnt i innlegget, årsmøte i Mental helse, Viken, men dette må vel nesten sies å være for en bagatell å regne satt opp i mot det episke møte mellom to legender; Me & the male me, aka Gry & Roger (bunnytrash). For de som ikke måtte skjønne omfanget av hva nom nettopp ble fortalt, så innebærer dette at unionen fra helvete nå er komplettert i det ‘Rogry’ med dette ikke lenger er et fenomen som begrenser seg til den virtuelle verden..  

 

Aldeles nydelig, om jeg får si det selv… 

 

For de som måtte lure på hvordan dette her fortonet seg, så (forsøk etter beste evne) å forestille deg følgende;

– To personer hvis ‘super-power’ er å kunne plapre non-stop, på inn- og utpust, i timesvis, og samtidig få med seg alt hva den andre sier..

– Og i denne metaforiske ‘grunndeigen’, så legger du til at de to stemmene som utgjør denne grøten av ‘kakling’ innehar et tilsvarende høylytt desibel, med en tilsvarende høy prosentandel av bannskap, eder og generelt upassende ord og vendinger fra begge sider. Ergo; Vi ender opp med et scenario som ville tatt knekken på ENHVER tilhører på planeten, untatt én eneste mann; Snuppen!..

 

(foto: ‘Snuppen’)  Bye bye, sobriety!.. 

 

Da klokken brått viste det lettere sjokkerende 04:30, så evner selv min lettere parkerte hjerne følgende;

A) Det er på tide å ta turen tilbake til hotellet, i det man er forventet å stille i presentabel forfatning i møte kl. 09:00. og

B) For at dette skal kunne gjennomføres, gjør du lurt i å foreta denne retretten i form av en ca 20 min. gåtur i frisk luft kontra en 5-10 min. taxi-tur..

– Hvorpå jeg fikk oppdatert min selvinnsikt på følgende;

De på min alder (og yngre, for den saks skyld) som  gnager om at ‘alderen tynger’, og at de ikke lenger er i stand til å feste som da de var 20, kan snakke for seg selv! – Cause I’M STILL YOUNG!!! Jeg fikk, i form av denne rotbløyten med et påfølgende opplagt og nydelig oppsyn på min anviste plass kl. 08;55 still going strong at 16:00, bekreftet at I’ve still got my 20 year-old ‘self’ intact!!

Takk for en superb kvel..  ehh.. – natt, Bunny & Snuppen!

Nå drar vi!!..

Etter å ha bedrevet ‘identitetstyveri’ over en lav sko de siste to månedene, føles det faktisk litt rart å være meg selv fullt og helt i dagens første innlegg! Men som jeg nevnte i gårsdagens intro av BforB som nestemann ut, så bærer det altså til hva som vel må sies å være Norges harry-hovedstad; Drammen. Det er nemlig nå det skal skje.. 

 

 

Nå skal ‘gjøkeredet’ altså settes inn for å styre asylet! – Hvilket formelt vil si at ‘yours truly’ skal velges inn i fylkesstyret for Mental helse Viken!..

Og det er jo rene kroningen, dette her, i det dagen i dag er avsatt til å avvikle de gamle fylkesavdelingene; Altså Øst (Østfold), Akershus, Oslo og Buskerud, for så at den nye fylkesavdelingen, Viken, blir reist av ‘asken’, som fuglen ‘fucking’ Phoenix (- Ja, bortsett fra at i dette tilfellet, så er det en stor metaforisk ‘fugl’ som reises av den likeså metaforiske asken av fire småfugler, da, vel og merke). – Og i morgen er det den formelle innsettelsen av det nye styret som står på dagsorden. Jeg mener.. Det er liksom ikke småtteri, når et årsmøte strekker seg over flere dager, med hotellovernatting og styr!

Jeg har jo, som de fleste andre, ikke akkurat vært bereist de siste par årene, for å si det sånn, så en skarve tur til Drammen blir jo nærmest håndtert som om jeg sto på farten til å catche en flight til de ‘rosabloggendes’ paradis, Dubai! Men allikevel, er det knyttet en langt større spenning rundt hva det faktisk vil si å inneha dette vervet!.. – Hvilket i mitt tilfelle, fritt kan oversettes til; Hvor mye -om noe, vil jeg faktisk ha å si? Vil dette innebære en mulighet til å få satt ting på dagsorden, eller blir det ‘bare’ å kunne avgi stemme i hht hvilke områder innen mental helse organisasjonen skal prioritere m.h.t å være til hjelp for enkeltmennesker (som f.eks hjelpetelefoner o.l) og opplysningskampanjer?..

For er det sånn på de møtene som skal foregå på fylkesplan at vi, styremedlemmer, er gitt å komme med forslag om saker og meninger, så vil jo jeg bli et svært så synlig medlem h.h.t å fremme forslag og meninger, for jeg evner jo ikke å holde kjeft om så livet hadde stått på spill! Scenariet jeg ser for meg, forløper seg nemlig slik at det er en spesiell sak som fremmes, en sak av den typen der det liksom ligger i kortene at den påfølgende diskusjonen blir utført av kvalifisert personell/fagfolk. – Og meg!..

 

 

For i mitt indre, ser jeg for meg en diskusjon mellom to eller flere med ekspertise innen psykiatrien, for så at min hånd spretter til vers, med et ‘Men vil ikke det føre til.. – Så jeg vil nå si det vil være bedre å gjøre det sånn og slik..’

På det første møtet i lokallaget, var siste gang jeg svor på at jeg for en gangs skyld skulle holde nebbet klappet sammen der min mening ikke var direkte etterspurt. Jeg visste jo ikke en dritt om hva jeg gikk til på det tidspunktet, og all fornuft tilsa dermed å lytte og lære til de som hadde greie på hva de snakket om!

Vel.. Det holdt nesten frem til pausen midtveis..

Og når det ikke en gang DA lot seg gjøre for meg å holde den brødsaksen klappet igjen, så har jeg innsett at det er meningsløst å anse dette for å være noe gjennomførbart! – Og det smått ironiske, er jo at det etter alt å dømme er nettopp dette som ligger til grunn for at jeg nå er på vei til å innsettes som en av de som skal være med å styre  Mental helse..

AniMe!

Etter å a sett anime-Frodith måtte jeg bare sjekke ut hvordan jeg selv ville ta meg ut i tegnefilm-utgave også!.. 

 

Jeg bare lastet ned den appen av sitt slag med det høyeste snittet på ratingen, så jeg aner ikke hva som er vanlig, men den her viste seg å ha en rekke forskjellige varianter! Dermed får jeg jo umiddelbart blod på tann, slik at jeg ender med å laste ned utkommet av alle som en, hvorpå den over var den første i rekken..

 

For i det den andre som ble sjekket ut bare var en typ ‘ugly twin’ -utgave av den første, så blir jeg jo umiddelbart nysgjerrig på hvorvidt alle de fire variantene hvis ikon vel må sies å være uforskammet like, ville være tilsvarende ‘nesten-kopier’ av hverandre. – For det blir jo bare for dumt, tenker jeg i det jeg klikker på den tredje..

 

Men her skjulte det seg brått en ganske annen stil! Ironisk nok, er denne den desidert mest realistiske varianten, samtidig som den er den som er desidert minst lik meg!..

 

Dernest bærer det inn i det samme sporet som de to første igjen..

 

..- Før den som kanskje har den aller største likheten på ett eller annet vis jeg ikke klarer å sette fingeren på, også viser seg være den minst sjarmerende, om en kan bruke det uttrykket..

 

Sist, men så absolutt ikke minst, så har vi altså denne, som sammen med den første er de to jeg likte best selv.