Grys Gale Verden!

En ny dose selvbeskrivende Insta-quotes!

 

 

 

Dummere blir det ikke!..

Ladies and gents, sit back and fasten your seatbelts! Det er (på høy) tid med et nytt dykk i Kvinneguidens uendelige univers av galskap for å kåre de 3 aller mest hårreisende.. 

 

 

Førstemann ut i dagens kåring, fikk tanken umiddelbart til det uheldige med innavl. – Hmm.. 

Direkte etterkommer etter norges konge – har jeg krav på tittel?

Har akkurat oppdaget at jeg er direkte etterkommer etter norges konge, 23 generasjoner/ledd bakover. Det er altså ikke snakk om søskenbarn eller inngifte her, men direkte farslinje bakover. Såkalt “direkte ane”. Dette er tilbake til de “ekte” norske kongene, vikingkongene – og ikke disse danskimporterte som sitter i kongehuset idag. Jeg bare lurer; har ikke jeg rett på en tittel? Eller et eller annet…

Det er sikkert mange som har en slenger i familien, en inngiftet eller et søskenbarn som har en fetter som har en onkel og så videre – men hvor mange kan si at de er “direkte ane”? Er ikke dette ganske spesielt?

Jeg mener.. Når ikke engang ungene til Martha Louise har krav på tittel, så burde jo svaret gi seg selv, eller??

 

Hva nestemann ut angår, har vel unektelig dukkeleken tatt over for virkeligheten når de poster følgende i kategorien for graviditet og fødsel:..

Barselgruppe for oss som har reborn-baby❤

Noen flere her som er med i reborn barselgrupper? Isåfall hvor i landet?❤

For de som ikke måtte vite hva reborns er for noe, kan jeg opplyse at de er de mest creepy dukker ever made, da de skal være etterligninger av ekte babyer (i den mest creepy betydning som tenkes kan). 

 

Sist men så avgjort ikke minst, har vi selve definisjonen på hvordan den menneskelige småligheten overgår alt, -selv viten om at ens barn er elsket av to sett foreldre/bonusforeldre..

Stefar sa han elsket datteren min!!!

Er så sint at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Min datter bor hos sin mor, jeg har samvær. Hver kveld pleier hun si god natt og “jeg elsker deg” til moren sin. Hun vil aldri si dette til meg.

Nå har jeg fått høre at hun hadde sagt dette mens stefar var der, og han svarte “elsker deg og!” Tilbake.

Jeg tok kontakt med mor om dette, som ikke ser et problem med dette og bare mener jeg er dust. Men jeg får ikke lov av vår datter og si dette for det er “kleint” og hennes stemor får heller ikke si sånt, så hvorfor er det ok at stefar sier sånt?

Mor sier det ikke er noen big deal, det bare kom ut og ingen av de tenkte mer på det. Men som vanlig driter jo mor i meg

 

En påminnelse om normalverdien av et liv!

De siste dagene har statens vurdering av 8 millioner som mer enn de kan ta seg råd til for at lille Ulrik og de 7 andre som liderav den svært sjeldne øyesykdommen Retinitis pigmentosa (RP) i mutert form skal kunne beholde synet, fått stor oppmerksomhet i media. Selv om det ikke er snakk om å forlenge- og/eller redde liv her, er det alikevel såpass alvorlige følger av ikke å få utført den nødvendige operasjonen at saken gir en gyslig påminnelse om hvor liten verdi et liv er gitt der det ikke dreier seg om COVID-19.. 

 

 

Om ikke det å høre om disse åtte menneskene som står i reell fare for å miste synet fordi staten nekter å betale de, hva statskassen angår,, skarve 8 millionene det koster å forhindre at de blir blinde var opprørende nok i seg selv, trigget det også minnene om saker der summer helt ned til en million for muligheten til å redde et liv er avslått. Det siste tilfellet av sitt slag som virkelig gjorde inntrykk i de pre-COVID’ske tider, ble satt på dagsorden av den tidligere håndballproffen, og nåværende rebellken Frank Løke, og dreide seg om ei ung dame som hadde fått avslag på søknaden om å få reise til USA der det finnes en behandling som innebærer en reell mulighet for hennbe til å bli kurert for kreftsykdommen. Summen som ble vurdert for høy for at denne dama skulle få en reell mulighet til å bli frisk fra sykdommen kontra gå den sikre død i møte, dreide seg om en sum så latterlig lav at jeg måtte lese saken i ulike medier for å få bekreftet at det virkelig kunne dreie seg om så lite.

 

(foto: tv2) Her ser vi den lille gutten Ulrik (t.v) sammen med sin mor og 28 når gamle Torgeir som lider av samme sykdommen.

 

Denne saken har også vært av avgjørende betydning for min oppfatning av at det er noe som skurrer når det kommer til den prisen et liv plutselig ble skrudd opp til i det det er snakk om korona. Det er jo ikke til å komme forbi at det ikke henger på greip at et par mill var for mye forlangt for livet til en ’30-something’ kreftpasient et par måneder før livet til en koronapasient brått ikke kan måles i penger! Eller.. Det henger jo forsåvidt på greip.. Når jeg tenker meg om, kunne det vel knapt hengt mer på greip, da det første tilfellet ikke fremkommer på noen internasjonale statistikker med mulighet til atter igjen å høste heder og ære blandt verdens øvrige toppledere.. For en nasjons leder med respekt for seg selv, er det vel ingenting som verdsettes høyere enn det å være den mest lyssterke metaforiske stjernen på den likeså metaforiske internasjonale stjernehimmelen!..

Make-up favoritter!

En sjelden gang, kommer selv de av oss som er mest kresne over make-up som virkelig holder det de lover. Her følger de produktene jeg på det varmeste kan anbefale uten at det avstedkommer med en eneste krone på kontoen.. 

 

Kort fortalt, er Jen-Thomas min nr.1 hva alt som skal på selve huden å gjøre, fra primer til setting-spray og pudder. Pudder og foundation er rett og slett ut av denne verden mht å dekke, sitte som støpt til du selv finner det for godt å fjerne sminken, samtidig som de er det eneste merket jeg har vært borti (-og jeg har sannelig vært borti en del) som treffer spot on m.h.t hudfargen, hvilket sammen med konsistensen gjør at selv en full kveldsmake-up ser ut som om ‘you just happened to be born this way’.

 

Når det kommer til bryn, er det denne fra Sleek som er gjengangeren. På dette området, er hva som skiller klinten fra hveten for mitt vedkommende rett og slett brukervennligheten (les;hvor fort det lar seg gjøre å få jobben gjort).

 

Videre, så har vi altså dette med leppeprodukter.. Her er jeg på konstant jakt etter to ting: A) Produkter som sitter som støpt, og B) Lip-boosters som faktisk funker.

Hva førstnevnte kategori angår, er Make-up Mekka og Nyx det nærmeste jeg kommer å få oppfylt dette til fulle, hvorpå Nyx går av med sammenlagtseieren da de også har klart kunststykket å snekre sammen en fungerende lip-booster.

 

Øyenskygge, rouge og highlighter er, sammen med eye- og lip-liner produkter der valget står og faller på hvilket merke som innehar de fargetoner som faller mest i smak. Om en kan snakke om en gjenganger her, må det v’re Bare Minerals. Spesielt pudderskyggene deres er absolutt å anbefale.

 

Hva ingen til dags dato har lykkes med, derimot, er å frembringe en mascara jeg ikke har så alt for mye å utsette på.. Clarins ville ha klart det, dersom produktet hadde hatt et minstemål av varighet, med tanke på prisen.. Ellers, har vi i det minste ‘Love my lashes’ fra Deborah som jeg i det minste ikke har så alt for mye å utsette på.

Nå skal det imidlertid sies at mascarabruken, såvel som behovet har minsket betraktelig de siste årene, da falske vipper er langt å foretrekke.

 

 

 

Størst av alt er maktesløsheten..

I det fremkommer at regjeringen har avstått fra å ta i mot svimlende 700 000  av de vaksinedoser som er kjøpt og betalt av det norske folk, med den åpenbare følge at vi fremdeles befinner oss i torturens grep når det hele kunne vært over, blir det også klart hva som vil bli det neste som legges til grunn for at en tilstrekkelig andel av den metaforiske flokken eller ‘bermen’ som det heter seg på fagspråket) holder frem sin ørkesløse dilting etter den likeså metaforiske bjellekua for at torturtiltakene skal kunne holdes i hevd enda noen måneder.. 

 

 

Først skulle smittevernstiltakene vare til det ble fremskaffet nok pustemaskineri til sykehusene for å dekke det eksploderende behovet. Straks etter, ble det istedet til ‘man fikk kontroll over smitten. Da dette viste seg ikke å ta lengre tid enn noen måneder, fikk det på vei til eliminerte viruset plutselig bein å gå på ca halvannen måned senere, hvorpå de gjeninnførte tiltakene ble gitt å skulle vedvare til en vaksine ble stablet på beina. Nyheten om denne, kom som bestilt i hht at årsskiftet skulle innebære en slags eliminering av hele elendigheten som om selveste Harry Potter skulle vært ute med tryllestaven sin, for så at Lord Voldemort ubiddelbart gjeninnfører ondskapen ved på like magisk vis å sørge for at viruset plutselig gis en sprettenhet tilsvarende ei loppe på steroider.. Dette førte til en utsettelse av torturtiltakene pålydende ‘et par måneders tid’, da så og så mange av de risikoutsatte skulle være vaksinert. -Så til enda fler var vaksinert, og deretter til samme antall var vaksinert to ganger. – Og nå har altså det som antas å bli utsettelsesgrunnen lekket ut i forbindelse med at det begynte å lyde en anelse murring i flokken grunnet den logiske bristen som ligger i at det like fullt påbys avstandsholdende mellom de som har mottatt full vaksine; Viruset har mutert på seg en spenst som strekker seg så til de grader at det nå kan mellomlande på en vaksinert, for så å sprette videre derifra til det tilslutt finner et mottagelig offer!.. Jeg mener.. Give me a break!!

For noen dager siden, kom jeg over den dokumentaren som for alvor fikk frem den skepsis (som etterhvert har utviklet seg til å bli så mye mer enn en ‘skepsis) jeg hele veien har frontet i forhold til se norske smittevernstiltakene, og fikk med det også et gjenhør med de formaninger som ble gitt den første tiden. Å få den kontrasten som foreligger mellom disse og hvordan parolen lyder i dag, gjorde ikke akkurat saken bedre, for å si det sånn.. Dette gjorde nemlig den manipulasjonen som har foregått gjennom gradvis å få folk til å ‘kjøpe’ et stadig dødligere virus, og derav være med på stadig mer omfattende tiltak av stadig lenger varighet. I begynnelsen, vedgikk de til og med at viruset faktisk er ufarlig for folk flest, da det jo den gang, som i dag, kun har en dødlighet på under 3% av de registrerte tilfeller, hvilken andel derav blir betydelig mindre enn det igjen om vi også tar de mange uregistrerte tilfellene med i betraktningen. Folk ville aldri ha gått med på dagens dommedagstrusler uten at dette skjedde gjennom en gradvis tilnærming. I utgangspunktet, gikk man med på tiltakene av hensynet til de gamle og syke risikogruppetilhørende..

 

 

Videre, omfatter den maktesløsheten jsom følger livet utenfor flokken en stadig økende grad av frustrasjon over at heller ikke det faktum at vi vitterlig står på stedet hvil etter å ha levd under denne smittevernstorturen nær sagt et år til ende. Selv om en ikke ser de brister, selvmotsigelser og absurde ’tilfeldigheter i begrunnelser og forklaringer som har blitt min nemisis oppe i dette her, og dermed lever ut i fra at vi gis det sannferdige bildet avsituasjonen, burde jo all den tid som nå har gått uten at situasjonen er nevneverdig forskjellig fra situasjonen for ett år tilbake i det minste få folk til å innse at tiltakene ikke fungerer! Et eksperiment med varighet tilsvarende den tid det tar å foreta en hel runde rundt solen uten at det har avstedkommet med noe som helst, beviser jo med 100% sikkerhet at det har feilet!

Erkjennelsen av hvor maktesløs en er som enkeltmenneske, kunne jeg virkelig vært foruten. Jeg tar meg hele tiden i å ønske at min uro også var sentrert rundt COVID 19 slik som ‘alle andre’ i stedet for den som følger opppdagelsen av logiske brister i informasjonen rundt virusutbruddet sammen med den følelsen av maktesløshet som følger at ens uro er sentrert et annet sted enn den som råder hos allmennheten. I skrivende stund, føles det nå som om alt står og faller på hvorvidt folk begynner å innse det faktum at den prisen vi betaler ved å holde dette gående etter så lang tid blir for høy i forhold til den gevinsten som i beste fall kan tenkes å komme ut av det.. Forhåpentligvis, vil ikke så alt for mange måtte bukke under som følge av den rovdriften vi blir utsatt for før så (eventuelt) skjer..

 

 

Kveldens Teite Tanker!

I går kveld startet jeg hva som er tiltenkt å bli en gjenganger på kveldingen, hvor jeg legger ut mine Insta-quotes, hvilke (mildt sagt) skiller seg greit ut m.h.t hva som er normen for disse for tiden.. Videre, er de alle representative for mitt mind_set, så ved å få med deg disse, får du et unikt innblikk I hva som foregår på innsiden av denne galskapens hatteholder.. (Gårsdagens innlegg, er forresten å finne HER.) 

 

Selvinnsikt, Mads! SELVINNSIKT!!..

Mads Hansen.. Mannen jeg regelrett digget for sin kamp i det sunne samfunnets tjeneste i form av first class humor i 2018, har i løpet av tiden som har gått siden sommeren gikk over i høst dette året, endt opp i toppens ytterste tinde av folk (les;kjentfolk) som irriterer meg mest.. 

 

 

Som om det ikke var nært nok å koke over at hans høyst samfunnstjenlige kamp mot kroppspress og en normalisering av kosmetisk kirurgi som var i ferd med å ta helt av, har utviklet seg til å bli en vendetta med sikte på å forårsake størst mulig ødeleggelse av unge nettaktørers virksomhet! Nå viser han også, i det han kommenterer tapet av kampen mot Se og hør i pressens faglige utvalg, at han ikke eier det minste snev av ydmykhet ovenfor de utallige menneskene han har hengt ut mot sin vilje, da dette, sier han, ‘jo er noe heeelt annet’ enn det fryktelige overtramp Se og hør har gjort ovenfor meg ved å sitere meg, i tillegg til å ta biilde av huset mitt!..’

Her har vi i mine øyne, ikke mindre enn en demonstrasjon av manglende selvinnsikt, og hvordan dette igjen gjør en ute av stand til enhver form for selvkritikk. Samtidig, utvises, som seg hør og bør, en oppvisning i selvrettferdighet, for ikke snakke om selvgodhet som er intet mindre enn fysisk smertefull å bevitne.

Jeg anser meg for å være såpass storsinnet som menneske at jeg unner andre suksess, selv om jeg ikke nødvendigvis bifaller det de står for. Men greia er at de STÅR for noe! Når Mads Hansen derimot møter pressen etter tapt kamp mot nevnte ukeblad, så begynner fyren showet med å hevde han hele tiden har visst at det pressejuridiske var helt på stell hva den respektive artikkelen angår, men han valgte å saksøke alikevel fordi han ville understreke et poeng!..

 

(foto: tv2)

 

Bare her hadde jeg mitt første utbrudd med greit høylytte tilrop til bildet av Mads Hansen, så en kan jo bare begynne å forestille seg hvordan det fortonet seg i det han besvarer paralellen som ble dratt mellom det ubehaget han mener seg påført i det Se og hør skriver om ham uten hans samtykke, og det faktum at han selv faktisk har gjort karriære på hinsides mer negativt ladede omtaler av andre uten deres samtykke, og mannen svarer; ‘I motsetning til meg, tjener de respektive influencerne og nettaktørene (altså de han henger ut) penger på privatlivet sitt, og bør dermed forvente det..’

Men FOR FAEN DA, MADS! Artikkelen kom i forbindelse med boken du gav ut som i vesentlig grad omhandler PRIVATLIVET DITT!! – Og så vidt meg bekjent, var heller ikke denne boken, lik som alle andre bøker, gratis, og med inntekt fra en bestseller som omhandler PRIVATLIVET ditt, så har du LIKE FULLT som en hvilken som helst personlig blogger eller SoMe -profil TJENT PENGER PÅ PRIVATLIVET DITT!! – Give me a break!..

Den stakkars uskyldige terroristen..

Jeg tror jeg må ha hatt tidenes hakeslipp i det jeg klikker meg inn på TV2.no, og jeg ikke bare får vite at forsvarerne til den terrortiltalte kvinnen som nå står for retten krever henne frikjent i det de hevder at hun slettes ikke var noen terrorist, men et offer for menneskehandel. Som om ikke det var hinsides nok i seg selv, følgter intet ringere enn aktoratet opp galskapen i det de nedlegger påstanden om skarve 4(!) år!..  

 

 

Altså.. Denne norsk-pakistanske dama reiser høyst frivillig ned til den IS -kontrollerte delen av Syria en gang i 2013, hvor hun så blir værende frem til hun etter 3 ekteskap (med 3 forskjellige IS-krigere) og flere barnefødsler blir hentet hjem igjen på den norske stats regning og risiko seks år senere, altså i 2019 grunnet et sykt barn. Tiltalen går ut på at hun under dette oppholdet var del av en terrororganisasjon. Dette mener både PST, og i aller høyeste grad også jeg, gir grunnlag for å dømme henne for å ha bidratt til terrorvirksomhet. Det avsindige, er imidlertid at PST og aktoratet ikke anser dette for værre enn at hennes gjeld til samfunnet vil være tilbakebetalt etter å ha sonet en fengselsdom pålydende latterlige 4 år (med de avkortelser som seg hør og bør bestandig fører til at de dømte aldri blir sittende den tid dommen lyder). Jeg mener.. Hva faen er det de driver med, egentlig!? Uansett hva dette kvinnemenneske har hatt for rolle og oppgaver der nede, det være seg som vedlikeholder av utstur, utlevering av proviant og legemidler, eller rett og slett å være ei rugehøne for nye terrorister/IS-krigere, så har hun bidratt til at denne terroristvirksomheten får holde frem slik den gjør. – Ergo; Dama er like fullt deltagende i krigen FOR terror som hvilken som helst av de sjeggtufsene som bomber og skyter, og det er derfor avsindig at hennes bidrag ikke skal straffes deretter!

 

(foto: tv2) Den terrortiltalte kvinnen avbildet under sitt opphold i Syria.

 

At dette fripasset er grunnet i at hun er kvinne, syntes hevet over enhver tvil. Ikke bare har rettssystemet en lei tendens til å la bildet av kvinner som mindre kapable til ondskap enn menn som fremdeles råder blandt folk prege straffeutmålingen, men dette blir selvsagt hjulpet frem av vår forbløffende evne til å fremstå som offer, uansett hva. Det er nemlig ikke en snøballs sjangs i helvete for at en mann i en tilsvarende rolle ville sluppet med en påstand om latterlige fire år. Her ville det etter alt å dømme ‘issuet’ vært om det inntrufne gav grunnlag for en sikringsdom eller ei!

Om det i det minste hadde vært en snev av anstendighet igjen i verden, ville i det minste forsvaret ha tatt i mot denne gavepakken fra oven med tårevåte takksigelser. – Men neida! Disse er faktisk skamløse nok til å kreve full frifinnelse, da hun jo bare lurte seg forbi alt av oppsatte hindringer for utreise for IS -krigere og annen support, og reiste ned fordi hun var forelsket, stakkar! – Hvis utkårede var ingen ringere enn den infamøse krigeren, Bastian Vasquez!!

Jeg mener.. Give me a fucking break! Det er overhodet ikke noe som tilsier at denne dama ikke skal måtte stå til rette for sine handlinger, det være seg om de aldri så mye er foretatt i en forelskelsesrus, som alle andre! Men det kunne vel brått bli å betrakte som rasisme, eller noe.. – Ikke vet jeg. Alt jeg vet, er at her er det noe som er riv ruskende galt i det en straffes hardere om en skulle finne på å omsette en hekto eller to med weed..

Tanker og tull..

Har de siste par årene gitt et innblikk I eget sprø mindsett ved hjelp av  sitater som definerer meg og mitt mindset. Jeg tenkte at det kunne være en hyggelig greie om de også ble delt her på bloggen I form av faste kveldsinnlegg.. 

 

Sosiale medier generelt og Instagram spesielt, flommer jo nærmest over av quotes. Disse består imidlertid av poetisk formulerte skildringer av hva som kjennetegner gode venner og mennesker av det banale slaget (typ; De gode er de som stiller opp for deg.. – No shit, liksom), I tillegg til slagord for positivitet, for ikke snakke om de endeløse påstander om at alt er mulig om en virkelig jobber for det (Vel, det er faktisk ikke det..)

De ‘normale’ Insta-sitatene tilsvarer vel den grad ‘normal’ matcher min person. Så her har vi altså ‘life-quotes’ Gry -style..