Bilder som ALDRI skulle vært på bloggen!

Jepp, det ER et innlegg av typen som vanligvis kalles ‘bildene som ikke kom på bloggen’. Men nå kommer jo disse bildene, som ikke hører noe sted hjemme bortsett fra å fremstille meg i et latterlig lys, på bloggen, så her er det bare å holde seg fast folkens! – For her kommer bildene som aldri skulle vært på bloggen!  

 

Jeg begynner liksågodt med de som smerter meg mest å legge ut til offentlighetens spott og spe, for ellers er jeg slett ikke sikker på om jeg vil gjennomføre det. – Jeg mener.. Hva i himmelens navn er dette her!? Jeg kjenner ikke igjen trynet mitt! – Men det er akkurat det det er, hvilket innebærer at jeg 1) innehar dette grusomme ansiktsuttrykket, og 2) at jeg ikke aner hvorvidt trynesnylten blir påsatt dette skrekkelige uttrykket i andre menneskers nærvær, og da eventuelt hvor ofte..

 

..- Og det stoppet, som du kan se, ikke med ‘miss Ugly-faced’ over her i denne fotoseansen fra helvete, for her drar jeg så jammen opp et annet, hittil ukjent gyselig ansiktsuttrykk! – Og resten av skrottens forknytte uttrykk, finner jeg ikke engang ord som kan dekke..

 

Her fortsetter touren i gyselighetens galleri med det sannsynlige ‘sex-face’ i en alternativ tilværelse som heroinavhengig..

 

Dernest følger en alternativ form for mislykkethet, om en kan si det sånn. Dette makkverket har nemmelig sin årsak i et elendig mobilkamera hvor innstillingene attpåtil er så gale som de kan få blitt.

 

-.. For så at vi vender atter igjen tilbake til gamle feilskjær, som her er mesterlig eksemplifisert gjennom dette uomtvistelige bevis for at stramme, anstrengte forsøk på smil når solen stikker en i øynene så tårene renner overhodet ikke kan komme heldig ut..

 

– Også var det ‘hun her’, da, som har passet på å stille seg i et lys som gjør at alt av undertøy avtegner seg i kjølestoffet ned til minste detalj!.. Og når man i tillegg ser ut som om man har holdt pusten de siste 5 minuttene eller noe sånt, så gir vel utkommet seg selv..

2 kommentarer
    1. For å være helt ærlig, så er dette innlegget et strålende bevis på at man er sin egen største kritiker, for ingen av disse bildene fikk meg til å tenke “herregud, så gyselig! Hun kan da ikke legge ut disse på bloggen?”
      Det første bildet er veldig fint av deg, synes jeg.

      1. (haha) Takk [I guess..] Det der er typ min reaksjon til andres ‘bildene som aldri kom på bloggen’ -innlegg! Innstillingen da jeg trykket ‘publiser’, var dermed ‘nå skal verden få se virkelig grufullhet (mwwwhaha) 😛 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg