Bloggtoppen for de sterkeste meninger!

Etter å ha lagt ut blogganbefalinger i kategoriene Landets viktigste blogger og De beste ‘feel good’ -blogger, er det denne gang de råeste meningsytrerne som skal kåres og krones. Denne kategorien er jo spesielt morsomt å foreta en slik kåring, da det jo er her min egen blogg er hjemmehørende..  

 

 

Bloggene er listet i tilfeldig rekkefølge

BunnyTrash: Dersom jeg skulle finne frem til mine topp-3 av samtlige blogger jeg har besøkt, ville Roger og hans Bunnytrash etter alt å dømme vært en av de. Denne fyren er nemmelig ‘right up my alley’ i det han synger ut sin hjertens mening uten å ofre slikt som politisk korrekthet, tabu og kontroverser så mye som en tanke. Her har vi et menneske som opparbeider seg meninger og holdninger gjennom å tenke selv, og utkommet i bloggs form er rett og slett spektakulært.

 

Lena Lykke (tidl. Tastaturheks): Lenas blogg er ikke en typisk meningsblogg som de andre, men jeg føler alikevel hun passer best inn i denne kategorien da hennes store styrke ligger i å si ting akkurat slik som de er, eller hva hun måtte mene om dette og hint uansett hva andre måtte syntes og mene. Denne dama har bein i nesen, ‘so don’t let the pretty pics fool you’!

 

Torjus Dølo: Når du ankommer bloggen til Torjus Dølo, møtes du av coverbildet av en fyr som gir inntrykk av å være av en helt annen støpning enn mannen som befinner seg på innsiden av dette ‘skallet’.. Torjus Dølo er nemmelig en mester når det kommer til å uttrykke sine hjertens, gjerne kontroversielle på toppnivå, meninger med en sarkasme som med gjevne mellomrom trigger latterkramper av typen som medfører regelrett åndenød. Er du imidlertid en tilhenger av det politisk korrekte i meninger såvel som i språkføring, så må det imidlertid rettes en advarsel, for Dølo kaller en spade for en spade – og en mørkhudet for en neger, for å si det sånn!..

 

Bestefars klimasannhet: Selv om Bestefars klimasannhet ikke er en blogg jeg kan sies å følge, fortjener den alikevel en plass blandt mine favoritter innen ‘meningsbloggerne’ av den enkle grunn at mannen overhodet ikke er redd for å fremme sitt syn i klimapolitikken, -hvilket bryter fullstendig med den rådende politisk korrekte innstillingen til emnet. Hvorvidt en er enig eller uenig i mannens ståsted, er han et sårt tiltrengt innslag i en debatt i desperat behov for motargumenter til det synet som frontes av Greta Thunberg & co. Bestefars klimasannhet vil, uansett ståsted, tilføre flere elementer, som dessuten er utførlig dokumentert til ens kunnskaper, slik at en dermed får utvidet ens perspektiv.

 

* Neste kategori opp for kåring: De morsomste av blogger

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg