Miljøvern-Fundamentalismens invasjon av blogg-Norge

Reklame | Adviral

Jeg ser i likhet med befolkningen forøvrig nødvendigheten av at tiltak ihverksettes på det nasjonale plan, såvel som at hvert enkelt individ gjør en innsats for å redusere gassutslipp, forsøpling og tap av reinskog gjennom slikt som kildesortering, redusert bilbruk, osv. Men der hvor oppmuntring og inspirasjon til innsats er positivt, har det i den senere tiden vært en oppblomstring av hva som er best beskrevet som miljø-fundamentalister. -Og som all annen fundamentalisme, faller heller ikke denne i god jord hos undertegnede..  

 

df-foto

 

Etter noen måneders fokus på- og verbal nedslakting av folk generelt og bloggere spesielt som velger Dubai som reisemål, opplever jeg at vi nå har beveget oss over til fordømmelse av bloggeres reisevirksomhet generelt. Anti Dubai -aktivismen kan jeg imidlertid være med på inntil det når et punkt hvor instendig oppfordring glir over til utilbørlig press til å underkaste seg deres vilje på bekostning av sin egen. Det er tross alt en kjennsgjerning at de som velger Dubai som reisemål bidrar økonomisk til en nasjon hvis rettsvesen har vist seg å praktisere Sharia-juss i sin mest barbariske form.

Men i det jobben for å forhindre at den norske oljerikdommen skulle komme det tidvis barbariske regime i araberstaten til gode etterhvert må sies å være gjort, og bloggerne etter alt å dømme atter igjen skulle få farte fritt etter eget- og ikke minst sponorenes forgodtbefinnende, så skjer det motsatte.. For i det anti Dubai -aktivistene trekker seg ut av kommentarfeltene, så kommer miljø-fundamentalistene inn, og det med brask og bram!..

For her begynner de hverken med en viss beskjedenhet eller finnes det noen form for avgrensninger; Her syntes de respektive kommentarfelt å være invadert av en komplett hærskare hvis misjon er å komme ethvert reise-relatert blogginnlegg til livs grunnet de miljøbelastninger som følger lufttrafikken denne reisevirksomheten innebærer.. Ethvert innlegg fra en av de mest leste bloggerne som omhandler reisevirksomhet, følges av et knippe av disse miljømoralistene i kommentarfeltet, hvorpå de lyder “Bryr du deg ikke om du ødelegger miljøet gjennom all denne flyfartingen, du el!?” , “Egoistisk, bortskjemt, etc bitch som oppfordrer unge til å drite i miljøet”, osv, osv..

Slik virksomhet provoserer meg faktisk grenseløst. At det er noe ved denne angripende moralens vokter-greia jeg ikke fikser uansett hva det måtte gjelde, er nå en ting.. Måten det angripes på er faktisk ikke greit, da det direkte eller indirekte gis en karakteristikk av vedkommende kun på bakgrunn av sin hyppige bruk av luftfartøy. Jeg mener.. Ingen er så perfekt som de ynder å gi uttrykk for! -Og for alt vi vet, kan den reisende bloggeren være en kildesorterer ned til minste detalj, ikke ha eid en bil i sitt liv, og/eller gi betydelige bidrag til reinskogsfondet, for den saks skyld! Videre kan jeg opplyse at jeg har enda til gode å se den miljø-fundamentalist som ikke støtter opp om norsk oljeutvinning i nordsjøen gjennom både å ha dekk og luftslange på sykkelhjulene sine, eierskap av både gummistøvler og regnfrakk, for ikke snakke om den maskinelle produksjonen av stort sett alt som er!..

Vi lever i et fritt land, og mens det er av enorm viktighet og oppfordre til miljøhensyn, er det overhodet ikke greit i det det går over til å bli de reneste persionangrep, hvor det vekselsvis manipuleres, stigmatiseres og/eller utøvelse av utilbørlig press gjennom eksempelvis massive og/eller agressive eller fornærmende angrep i kommentarfelt o.l. -Og det blir jo langt fra noe bedre om de det gjelder eventuelt skulle løse problemet ved å unnlate å blogge om reisevirksomheten, for dette innebærer jo at det er selveste ytringsfriheten som er blitt rammet!..

Nå kan det nok være de som har fulgt denne bloggen i en tid kan klø seg litt i hodet i undring over at en som leser fint lite av de bloggerne som hovedsakelig utsettes for disse angrepene. Årsaken er helt enkelt at mine interessefelt, -og selv min oppfatning av hva som er hvalitetsmessig helt elendig, for den saks skyld er fullstendig irrelevant m.h.t den grunnlovsgitte retten disse har til å leve sine liv etter eget forgodtbefinnende, så vel som å ytre seg om- og dele opplevelser fra hva pokker de måtte ønske. Det er faktisk en rekke utgivelser, både innen blogg-verden og andre media hvis kvalitets-/innholdsmessige lavmål vs leser/seertall er hinsides min fatteevne.. Men selv om dette er utgivelser hvis nedleggelse/opphør ville frembragt de reneste jubelscener, er det ingen grenser for hvor langt jeg er villig til å gå for å forsvare den respektive utgivers ufravikelige rett til å gi de ut!..

 

 

2 kommentarer
  1. Alle må få velge fritt i livet sitt. Det må være opp til den enkelte. De som fordømmer bør heller bruke tiden på å lage gode forslag til hva som kan gjøres.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg