6 tegn på at du har funnet mr.Right!

Reklame | Adviral

Valget av livsledsager må vel sies å være blandt de aller viktigste avgjørelsene ethvert menneske tar her i livet, og jeg vil vel si DEN viktigste for de av oss med planer om å stifte familie. Det er faktisk dette valget som mer enn noe annet vil ha betydning for ens fremtidige lykke/ulykke. Men ikke desto mindre foretas dette valget så alt for ofte i en euforisk rus av forelskelse med fatalt utfall dersom en ikke er forsiktig. Det kan være en ren fysisk tiltrekning, og det er derfor det er av avgjørende betydning at du stanser opp og vurderer relasjonen opp i mot følgende 6 faktorer.. 

 

 

♥ Dere forblir sterkt tiltrukket av hverandre over tid:

Er en fremdeles like seksuelt tiltrukket av den respektive partneren i det den intense, nyforelskede fasen ebber ut, eller har den tiltrekningen du følte dabbet av sammen med det euforiske rushet?..

 

♥ Personlighetene deres utfyller hverandre:

Som f.eks at A’s utadvendte personlighet får B ‘ut av skallet’, mens B’s sindige vesen gir A den roen i sjelen han/hun har manglet.

 

♥ Dere kan fremdeles leve med den andres uvaner & særegenheter etter at nyforelskelsen har lagt seg: 

Ingen er perfekt, og dersom det forventes at en er så, er iallefall ikke han/hun den perfekte partneren for deg! Dette kjennetegnes gjerne ved at en til stadighet hakkes på for den minste ting, hvilket er fatalt for trivselen og livskvaliteten for den som utsettes for dette dersom det vedvarer over en viss tid.

 

♥ Dere enes om det økonomiske og tar avgjørelser sammen: 

Penger er en av de absolutt største stress- og slitasjefaktorene i et forhold, og det er dermed av avgjørende betydning at dere er i stand til å enes om det økonomiske, hvorav begge parter er like delaktige i de avgjørelser som tas.

 

♥ Dere kommer overrens med hverandres familie og venner: 

Ikke sånn og forstå at en vanskelig svigermor betyr at partneren må dumpes, men det er svært vanskelig å skape varig lykke og harmoni dersom det ikke finnes så mye som det minste håp om aksept for relasjonen i den ene eller begge familiene.

 

♥ Dere håndterer konflikter på rett/konstruktiv måte: 

Ingenting er så ødeleggende for et forhold som dårlig håndtering av de konflikter som oppstår. Det kan eksempelvis være at en eller begge til stadighet drar frem gammelt grums, det kan være at disse eskalerer til stygge krangler og i værste fall vold, eller at den ene parten er sterkt dominerende, slik at det blir en ubalanse mellom partene, m.m. Et sunt forhold er helt avhengig av at partene kan føre konstruktive og sakelige meningsutvekslinger for så å komme frem til en løsning som to likeverdige parter.

 

 

 

 

4 kommentarer
      1. Takk! Jeg kjente meg igjen i flere av disse punktene for å si det sånn, så det er så absolutt ting det lønner seg å være seg bevisst før en bestemmer seg for å gå videre med et forhold..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg