Mine beste hemmeligheter!..

Selv om det ikke fremkommer i noen særlig grad i bloggen, er jeg faktisk utdannet hud- og kroppsterapaut, og har jobbet i faget i bøttevis av år før jeg rett og slett gikk lei, og trampet inn i en helt annen bransje. Men selv om jeg ikke lenger har det som yrke, og ei heller har gjort noe særlig ut av det i bloggs form, anser jeg det like fullt viktig å ivareta kroppens største organ så godt en kan. – Både i hht å kunne føle seg fresh rent utseendemessig, og rent helsemessig, da vi tross alt snakker om kroppens aller største organ. 

I de senere år har jeg imidlertid oppdaget at de aller mest effektive hudpleietriksene faktisk er helt gratis! – Og det er disse hemmelighetene jeg tenkte å dele i dette innlegget..

 

Realiteten er jo at det er menn som forfaller med alderen!

 

Trylle-massagen!

Aller først har vi en sånn ca halvannet- til to minutters ansiktsmassage som jeg skulle ønske jeg kunne ta cred’en for, da jeg faktisk ikke trodde mine egne øyne i det jeg så tydelig forskjell umiddelbart. Når sant skal sies, vet jeg ikke engang hva som fikk meg til å forsøke, da jeg i utgangspunktet anser slike lovnader om mirakler på nulltid for fjas og kun mulig i eventyret om Askepott. Men ikke desto mindre, dedikerte jeg nå et minutts tid av mitt liv til dette her, -og holdt rett og slett på å få innfarkt da det var en tydelig forskjell på den masserte siden av ansiktet vs. den andre.
Og massagen får du i sin helhet under:

Om ikke videoen vises som den skal, klikker du bare her

Det eneste jeg kan si som ikke fremgår av videoen, er at du bør legge litt trykk/ktaft i det. For all del ikke sånn at det gjør vondt- og du lurer på om du kan ha påført deg selv en blåveis i stedet, men sånn at det er en reell massage og ikke stryking. Føles det litt ‘trådt’, fikses det enkelt ved å påføre en dæsj med krem.

 

 

Ingen antirynkebehandling kan måle seg med nok søvn! 

 

Som ung syntes søvnmangel kun i form av at en kanskje er litt blek og gusten om nebbet. Men med tiden blir det stadig større forskjell på hvordan du ser ut med for lite søvn- og hvordan du tar deg ut fullstendig utvilt. Om en går inn for å få 7-9 timer på øyet (alt etter ens individuelle behov) i døgnet, tar det ikke lange tiden før du ser stor forskjell.

Effekten kan så boostes ytterligere ved å sørge for å få i seg ens daglige dose av vitaminer og mineraler. Er man like lite glad i grønnsaker som meg, finnes disse stoffene gudsjelov i pilleform.

 

 

Teip som botox! 

 

Jepp, du leste faktisk riktig!! – Og denne er iallefall i bunn og grunn eget oppkomme (det kan selvsagt være andre som har kommet på samme ideen, men non the less, altså..)

Greia er altså at du ved å legge en tape-bit (- og da snakker vi selvsagt først og fremst tape som ‘puster’, som f.eks den på bildet over) over de rynkene du vil til livs hver kveld før du går til sengs, og om du virkelig vil maxe det, tar du også frem tapen når du sitter hjemme i eget selskap.

På bildet under, har jeg tegnet opp hvordan jeg legger mine:

Greia her, er at denne tapebiten faktisk gjør at den ansiktsmusklen som benyttes for å utføre den respektive mimikken som i sin tur har forårsaket rynken slapper fullstendig av, -liksom botox-sprøyten gjør at den lammes. Den viskes selvsagt ikke fullstendig ut slik som med botox, men den blir i den minste betraktelig redusert, -i tillegg til at du fremdeles har ansiktsmimikken på stell når du fjerner tapen, for ikke snakke om at du ikke får det der ‘botox-trynet’ der det ser ut som du har fått tildelt ansiktshud i en hakket for liten størrelse/har tilbragt litt for lang tid stående i en litt for sterk motvind.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg