Hva i..??

I morges la jeg ut innlegget Kriminalitet lønner seg; Et innlegg fylt til randen av bitre oppstøt og tenners gissel der det å synke til et sådant lavmål for første gang i min tid som blogger kunne la seg gjøre på skamløst vis med hevet hode ut i fra de daværende forutsetninger. – Jepp, du leste riktig: Ut i fra de daværende forutsetninger.. 

 

 

Etter et par timer bestående av avslapning og matinntak etter nevnte utladning av et innlegg, har jeg plassert meg foran PC’en, hvorpå tanken er å sveipe innom blogg.no for å sjekke hvorvidt det var dukket opp noe nytt fra mine utvalgte, for så å ta turen innom eget dommene for å sjekke kommentarfeltet o.l. Men i det jeg ankommer ‘modersiden’ registrerer jeg umiddelbart at her var det ett eller annet rart av den udefinerbare sorten en ikke kan sette fingeren på..

Tilfeldighetene gjør imidlertid sitt for at det ikke blir mange sekundene jeg forblir i denne uvissheten, da jeg har skrollet meg nedover slik at det som treffer øynene mine i det overblikk skal skaffes før ferden eventuelt går videre nedover, er bloggen på en listeplassering som iallfall må ha vært en 10-12 plasser høyere enn der den var i det jeg forlot åstedet et par timer tidligere..

Hæ!?.. Hadde det skjedd en teknisk svikt i oppdateringen til dagens topp 100-liste som der en tidligere versjon hadde blitt satt inn i stedet for den nye, eller hva?? Dernest farer blikket over de nærmeste omgivelser i dette nye plasseringssjiktet, hvorav jeg nærmest umiddelbart kan konstatere fraværet av de døde blogger som lå til grunn for min rettmessige nedrighet i morges..

 

 

Som flaks var med tanke på sinnets friskhet (vel.. så friskt det får blitt i mitt tilfelle) , hadde jeg for en gangs skyld merket meg det eksakte antall sidevisninger, slik at jeg kunne konstantere at dette var uendret, hvilket automatisk utelukket et (vil jeg tro) ukjent antall mer eller mindre latterlige forklaringer på det inntrufne. Det kunne med andre ord konstantere at min uttømming av oppsamlet ‘mugg’ i blogg sammenheng later til å ha.. Gjort at jeg fikk viljen min i form ev eliminering av irritasjon!..

Og her har jeg gått rundt til langt inn i voksen alder og antatt min mor var sannferdig i det jeg ble innlært at det rett og slett ikke lot seg gjøre å få viljen sin gjennom hyl og skrik og tenners gnissel!.. (Ja, ser man det.. Her kommer det frem, mamma..)

Fjas til side: Om denne opprenskingen av døde blogger som opptok plasser på topplisten er en etterfølgelse av min uttrykte vilje, eller den vel så sannsynlige muligheten for at dette ble registrert og håndtert av staben uavhengig av min ‘rant’, så er den like fullt en oppvisning i den kvaliteten som har rådet i denne virksomheten hele veien.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg