En Bloggers Bekjennelser!

En bloggers bekjennelser er et slags dagbok-konsept, dog med en humoristisk vri, der jeg vil dele de tanker og reaksjoner som utspiller seg i forbindelse med den besettelsen man, i kraft av det å være blogger, har i forhold til listeplasseringer og ditto antall sidevisninger + litt attåt. Tanken bak dette her, er at det kan være artig å få et usensurert innblikk i en bloggers mind-set på sitt mest navlebeskuende, hvilket tidvis vel må kunne sies å være borderline narsissistisk.. 

 

 

Back after a break!!..

Nå er det dessverre blitt noen dager der jeg rett og slett ikke har hatt tid til å blogge grunnet at har jobbet en del i restauranten, i tillegg til at jeg har en julemeny som må ferdigstilles innen ukens utløp! Vel.. ‘Ikke hatt tid’, er vel i utgangspunktet en anelse drøyt å si, for teknisk sett, kunne jeg selvsagt ha skviset inn et innlegg i løpet av dagen.. – Sannheten er snarere den at jeg ikke har hatt tid til å blogge ut i fra den standarden jeg mener bør følge en blogg med respekt for seg selv! Å slenge ut en 3-4 bilder i ‘Quotes til Kvelds’ e.l, krever rett og slett at dette kommer som en avslutning på en dag der det er utkommet noe av en viss substans tidligere, for å si det sånn. Så derfor er det altså ikke blitt noe blogging siden jeg kuppet Vixen i forrige uke..
Nå skal det sies at jeg så langt i fra er ferdig med den nevnte julemenyen, hvis fjorårsmodell så slik ut:..

første- og siste side
midtsidene

 

Nå innebærer jo årets utgave på langt nær så mye arbeid som det var i fjor, i og med at malen er der! Men det er allikevel nok, i det prisene skal reguleres, en og annen rett skal byttes ut, og ikke minst er skal samtlige overskrifter høyrestilles (- what was I thinking!?) I tillegg skal logoen (forsiden) endres i tråd med firmalogoen som sådan, som ser slik ut:

Dette høres ut som noe som er gjort i en håndvending, men jeg kan skrive under på at det så visst ikke er tilfelle! Men det er imidlertid utrolig artig å kunne presentere det ferdige resultatet til slutt! Dessuten er det jo noe med denne mestringsfølelsen.. – Det å ha et eget dommene, so to speak, der du er eksperten (-og derav får anledningen til å sjefe litt med sjefen som bonus *hehe*..)

Men nå er jeg, som sagt i gang, gjenåpningen har skjedd fyllest i alle tre lokaler, slik at ting dermed er i ferd med å gli over i god, gammel rutine. – Og med dette på stell, så også tidsskjemaet mitt!

 

17 kommentarer
      1. *hehe*
        Her kan jeg faktisk med hånden på hjertet si at jeg til dags dato aldri har kommet utfor et sted hvis kjøtt er så mye som i nærheten av kjøttet til ‘Onkel’. 😋
        Min personlige favoritt, er pekinganda på H3. Da snakker vi food-porn, ass 😜

    1. Nam! Godt at det lukter mat i stua her også akkurat nå, for jeg ble ikke mindre sulten av dette 😀
      Fint at du er tilbake. Det er jeg også, etter tre år! 😉

      PS. Linket til bloggen din i det forrige blogginnlegget mitt her på blogg.no

      1. Næmmen, so moro!! 😃 Velkommen tilbake!! 🤩 – Og godt at du slapp å gå innom MiniBlogg først, og, da..
        Jeg tror nok det vil gi langt større gevinst å være en del av blogg.no. Et overveldende flertall av mine lesere later til å komme via lanseringene av innleggene på hjemmesiden, i tillegg til at du allerede har bånd til en god del av oss, slik at du både får boost gjennom fremsnakk, for ikke snakke om det sosiale 👌

        1. Tusen takk, Gry! Så hyggelig velkomst! 😃🤩😃 Ja, slapp å gå innom miniblogg, siden jeg hadde en sovende bruker her fra før. Merker allerede at det er fint å være en del av blogg.no. Mye lettere å skrive kommentarer og ha kontakt med dere, noe som har klare fordeler når man er supersosial som meg 😃 Jeg gleder meg til fortsettelsen!

      1. Ja, maten er rett og slett ut av denne verden.. Her har du altså en kokkeduo bestående av et ektepar i 70 årene som jobber 10-12 timer, 6-7 dgr i uken året rundt; Altså de jeg kaller Tante og onkel.. Restaurantdrift er for de en livsstil, og de spinner rundt med en kapasitet det ikke finnes en 20 åring nord for ekvator som ville klart å følge en dag over ei uke! Så har du da 100 års kokkeerfaring som legger all sin kjærlighet ned i maten din.. Det kan liksom ikke bli feil det, ass *hehe* 😋

          1. – Og det der er ‘bare’ julemenyen! Det er faktisk en god del mer enn de som er med der å velge i også! Men ikke desto mindre, er det disse rettene som ‘selger’, for å si det sånn..
            Fra nå av, så går det jo såpass med julemat at en er nødt til å begrense menyen for å unngå svinn 😉
            Men SVIN, derimot, er det imidlertid fri tilgang på, jul som Ramadan! – Og det er vel kanskje ikke noen selvfølge lenger, med tanke på at du tross alt har bebor det første området de fikk gjennomslag for jallakauket *hahaha*

            1. Som utdannet innen hotell og restaurantfagarbeider —> kokk og kurset servicearbeider må jeg si at jeg verdsetter menyer med ikke sky for mange retter da dette gjør at kokken selv blir dyktigere på hver enkelt rett og det blir mer kvalitet over det hele. Og ikke tull med meg, her er ikke vedtatt noe ‘jallakauk’, dem skal være klar over det at da starter jeg både hundeskole og grisefarm her!

              1. Enig. 🙂 Det er langt å foretrekke med få retter de virkelig KAN enn at de er sånn noenlunde på det dobbelte, for å si det sånn!
                Vi har jo både tante og onkel som står for maten, men jeg har jo etter hvert fått med meg at de har temmelig fastsatte oppgaver seg i mellom, for å si det sånn. Bla.a har jeg til dags dato enda ikke sett de vike en tomme i hht at han gjør kjøttet og hun gjør fisken.. 😛
                – Jeg beklager skremselen, – og gratulerer med den foreløpige galskapsstoppen, b.t.w! 😀
                Men ikke desto mindre, er Fjell i Drammen det nærmeste fedrelandet har vært jallakauk. – Og det sier virkelig sitt, med tanke på at yours truly har en snaue 14 dager lang yrkeskarriære på Stovner vgs bak seg. (- Hvilket såvisst ikke er å kimse av for en som kun er talefør på Norsk/dansk, engelsk og svensk, i tillegg til å være borderline tilbakestående i hht å holde inne med ting som provoserer! *hehe*). I løpet av disse snaue to uker, lærte jeg nemlig følgende;
                Stovner er i hovedsak styrt etter muslimske prinsipper, og dette er også kulturen som vel må sies å være den som rådet i hverdagslivet med f.eks bønnepauser- og rom, for ikke snakke om min trigger-knapp; Detnne skolen hadde den feteste kantinen jeg har sett i mitt liv. Ikke desto mindre, var hele forbannede skolen kjemisk renset for ALT som i det hele tatt kunne minne om svinekjøtt! Glem ost og skinke på baguetten, og 2-3 ulike kjøttdeiger til tross; Her var ikke så mye som en trevl fra svin!.. Jeg mener.. Om det så kun var 3(!) etnisk norske elever ved denne skolen, så er det like forbannet en offentlig norsk skole.. And don’t even get me started on the stores!..
                Men nok om det.. My point is..
                Selv på STOVNER – Altså kommunen som har tatt svinekjøttet ut av kosten, så viste grensen seg å være nådd i hht at det skulle kaukes Allahu akbar på 1000 desibel i tide og utide! Derfor trekker jeg den slutning at det stedet som var farlig nær, og er vel i grunnen fortsatt, dette ultimate inngrepet i norsk hverdagskultur, er underlagt en betydelig sannsynlighet for at det kun er et tidsspørsmål før unge herr Pettersen ser seg forvirret rundt etter krydderskinken i matshappa, for så til slutt å få det inntrufne bekreftet etter å ha fått huket tak i en ansatt..
                For all del.. Måtte gud forby! Men det kan nok være greit å være forberedt! Ut i fra de siste rapporterte stunt der oppenfra, så er det ikke så mye mer som skal til før du og Snuppen må foreta en sikkerhetsvurdering i hht det å være homofil om Sharialoven skal begynne å sette sitt preg på ting og tang der oppe.. 😮

    2. Regnet med at det var mye jobbing på deg!
      Du kom deg fort opp igjen da, herlig.
      Veldig fin meny og jeg ble fristet altså. Forskjellig mat i lange baner…………..Topp!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg