Influencer-kritiker og nettmobber med uthenging som spesialfelt!..

For to år siden, var Mads Hansen en uvurdelig pioner i hht å få bukt med den hurtig eskallerende normaliseringen av plastiske inngrep, hvilket har ført til at stadig fler får et positivt kroppsbilde. Den kritikken som falt i denne prosessen var såvisst beinhard, og i mine øyne hendte det også den gang at det enkelte ganger ble gått over streken. Men Hansen var ikke engang i nærheten av å kunne defineres som mobber på noen som helst måte i denne perioden.. – I dag, derimot, kan jeg desverre fortelle at mannen (bla.a) oppfordrer til uthenging av unge meningsmotstandere generelt, og i corona-tematikken spesielt, i tillegg til å foreta regelrette angrep på unge nettaktører for de latterligste ting. Mannen skulle rett og slett vært stanset, da det han nå foretar seg på sin Instagram, så visst ikke er greit! 

 

 

Et virkelig talende eksempel på den adferden jeg refererer til, var et utsnitt av et intervju Paradise hotel -deltakeren Sania Smestad gjorde med TV2-underholdning som ble lagt ut 1 april. Den stakkars jenta kom nemmelig i skade for å røpe at hun syntes det var litt kjipt at den pågående rundens deltagere går glipp av det rushet som normalt følger for realitydeltagere i kjølvannet av den respektive sesongen grunnet coronautbruddet. Smestad er ærlig om at hun håpet å kunne bruke den oppmerksomheten hun fikk gjennom programmet som et springbrett for en videre karriere innen underholdningsbransjen. – Altså; Sania Smestad oppfordrer hverken til skjødesløshet mht overholdelse av smittevernstiltakene eller insinuerer at hun har forbrutt seg, forbryter seg, eller vil forbryte seg mot de påleggene som til enhver tid er fastsatt av myndighetene. Hun gir ikke engang uttrykk for det minste lille snev av uenighet i måten pandemien er blitt/blir håndtert her til lands! Det eneste den stakkars jenta gir uttrykk for, er det forsmedelige i at P.H -casten hun selv er en del av, blir nødt til å avstå fra alt av eventer, hvilket reduserer deres muligheter til å ‘smi mens jernet er varmt’ betraktelig. – Og det må da for pokker være lov til å lette litt på sløret m.h.t tapte muligheter, liksom alle andre tap som lides rundt i det ganske land som følge av de hinsides stramme tiltakene som er blitt gjort i så henseende! Jeg mener.. Mads Hansen har da vitterlig selv måttet ha båret et brennende ønske om en fremtid i underholdningsbransjen, med tanke på hvordan han har evnet å kravle seg opp til en A-kjendisstadus i løpet av en skarve toårsperiode! Hvordan han da kan gyve løs med en forakt på elitenivå for en uttrykt skuffelse over reduserte muligheter, er over min fatteevne.

Her følger det aktuelle innlegget i all sin skrud: 

Photo by Mads Hansen on April 01, 2020. Image may contain: 1 person, text

Jeg kan da umulig være alene om å den opptreden Hansen utviser her som helt horribel, og derav fullstendig uakseptabel!?
Var det bare så vel at dette var et enkelttilfelle, hadde jeg glatt avskrevet den som en ‘menneskelig glipp’. Men beklageligvis, er dette bare et betimelig eksempel på hva det har blitt av den tidligere så positive virksomheten til Spårtsklubben-profilen..
Eksempelvis kan bla.a nevnes at fjordårssesongens Ex on the beach -profil Johanne Noreng fikk følgende skyllebøtte fra helvete kastet over seg da hun begikk den horibelt sjokkerende forbrytelsen å la offentligheten få vite at hun savner det å kunne få vippe-extensions!

Jeg siterer:  mads_hansen11
“Fucking corona! Kan ikke alle dere respiratorpasienter jekke ned maset om å få sympati noen hakk, så vi heller kan få fokusere de ekte ofrene i denne tiden: influencere og tidligere Ex on the Beach-deltakere som må gå rundt (hjemme) med slitte vipper”.

Johanne Nordeng må da for pokker kunne uttrykke savn etter skjønnhet- og velværetilbud akkurat som alle vi andre, uavhengig av deltagelsen i det kontroversielle TV -programmet! Vi alle savner de velferdstilbudene vi normalt benytter oss av, Mads!! – Og det er det overhodet ikke noe som helst klanderverdig med!

Neste post på programmet for meg nå, blir å sette sluttstrek for mitt følge av Mads Hansens Instagram, nå som innlegget er ferdigskrevet, og jeg dermed har innhentet de data som ble benyttet i så henseende. Takk for meg, og Goodbye with a grin from a girl named Gry!

 

6 kommentarer
  1. Er så utrolig sjarmerende med menn som nærmer seg 40 som bruker SÅ mye tid på å harselere hva yngre jenter (eller gutter for den saks skyld) tar for seg, sier og måtte mene. Nesten så en skulle tro de hadde noe ekstra tid til gode.

   1. Ja, det blir en litt sånn uggen ubalanse i makt- og styrkeforhold der som i vesentlig grad bidrar til at virksomheten har gått fra å dreie seg om skarp kritikk til å bli uthenging og mobbing..
    Isabel Raad var i sin tid også svært ung da krigen mellom de to pågikk på sitt værste, noe som også førte til episoder jeg syntes gikk over streken. Men når det er sagt, var det bråket som foregikk mellom de to alikevel legitimt i den forstand at Raad for det første drev en millionbedrift, hvilket i utgangspunktet gjorde henne til den største kjendisen av de to. Videre, kommer en ikke utenom at Raad på den tiden var landets fremste til å fronte en trend/tendens som var hinsides skadelig, først og fremst for ungdom, men også for oss som hadde inntatt de voksnes rekker. Noe måtte rett og slett gjøres! – Og Isabel Raad er jo også i dag sitt gamle ‘jeg’s fremste kritiker..
    De ‘forbrytelser’ Hansen tar for seg i dag, derimot, ser jeg overhodet ingen mulighet for å kunne påvirke folk og samfunn negativt. Ja, det er så absolutt ting jeg syntes er tåplig, irriterende, og uibegripelig fordummende! Men her evner til og med jeg å innse at jeg ikke har noen rett til å gå løs på folk kun basert på egen smak!.. 😛

  2. Mistet respekten for Mads Hansen for noen år siden selv om han hadde noen viktige poeng i den kampen om kropppress,måten han gjorde ting på på den tiden var det jeg ikke likte. Er på tide at guttevalper som han gir seg med den oppførsel som han holder på med. I mine øyne er han mer ute etter enda mer status enn disse menneskene han da velger å henge ut.

   1. Ja, som nevnt i kommentaren over, var det også episoder den gang hvor jeg følte kritikken gikk over streken til personangrep. Men samtidig var det at noen med et sterkt gehør tok den kampen med de midler som trengtes for å vinne frem, en nødvendighet for folk generelt og for kvinne-kjønnet spesielt at jeg lett lot disse glippene passere. Her må det jo også føyes til at hovedmotstanderen, Isabel Raad, tross sin unge alder, innehadde såpass med kjendisstatus at det hele ikke bar preg av den ubalansen i makt- og styrkeforhold som foreligger mellom Hansen og det store flertallet av de som han i dag fyrer løs mot.
    Videre, er jeg helt enig i det du er inne på her med at Hansens virke som ‘vaktbikkje’ over nettaktørene har utviklet seg til å bli en typ merkevare-greie han er nødt til å holde gående for at ikke ‘Mads Hansen’ skal svekkes som ‘brand’. Det vil altså si at når den kampen som ligger til grunn for hans kjendisstatus vel må sies å være vunnet, blir han pokka nødt til å finne nye kampsaker. -Og når det som her blir utpekt som ‘forbrytelser’ ikke kan sies å ha noen nevneverdig skadelig påvirkningskraft på folk og samfunn, blir det for meg snakk om (forsøk på) å ‘kneble’ folk for det overordnede formål å opprettholde egen markedsverdi. – Finner en ikke noe legitimt å ta tak i, så finner vi rett og slett frem til noe som er av et slikt slag at befolkningen lett lar seg manipulere til å la seg rive med. – Og da er vi vel brått oppe på samme samfunnsfientlige nivå som bidragsyterne til det stadig økende kroppspresset i sin tid var!..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg