Ukens galeste fra Kvinneguiden!

‘Hold your horses’, godtfolk! Det er nemmelig atter igjen tid for vår ukentlige kåring av det aller galeste fra nettsamfunnenes ultimate galehus, Kvinneguiden!  

 

 

→  Når velferdsstaten ryker. 

Jeg siterer:..

Hvilke tilstander vil vi få da? Familier som må ta vare på sine multihandicappede barn, foreldre som ber om at for tidlig fødte ikke blir reddet, mer kriminalitet, mer rus?

Jeg spør:.. Hvor dumt er det menneskelig mulig å spørre!? Om vedkommende virkelig har greid å leve i ei boble, totalt skjermet for omverdnen, og derav alt av nyhetsoppslag og samfunnslære, viser h*n gjennom postingen av spm. at h*n i det minste evner å logge seg på nettet, så; Google u-land, og forholdene i store deler av verden vil poppe frem for et riktig så utfykt svar på dette spørsmålet!

 

→  Er oral sex på damer vanlig?

Jeg siterer:.. 

Er dame. Hatt 4 partnere og ingen har gjort det.

Jeg har sugd de. Synes egentlig at det er litt dårlig.

Her har vi tilsynelatende enda en som etter alt å dømme har vært boende ‘under en busk’.. Altså, jeg mener.. – Hallo!.. News-flash; Dette ER normalt, bare sånn så alle er inneforstått med dette..

 

→  .Når er man for gammel til å ha sex, altså samleie?.

Jeg siterer:..  

Kom til å tenke på dette av ren nysgjerrighet. Greit å vite liksom..

– Og det værste er at ikke bare gir svarene inntrykk av dette ikke er det minste åndssvakt å spørre om av et voksent menneske i et opplyst samfunn, men det er at mange av svarene er enda mer lavpannede enn spørsmålet, slik som f.eks. følgende:
Jeg siterer:..

Tenker det er på tide å legge inn årene i midten av 40-årene. Kvinner er ferdige med overgangsalderen og menn begynner å slite med libido.

– Men kanskje det aller rareste er at plutselig, midt i et gjørmehull av vrøvl, så dukker det plutselig opp en uttalelse som virkelig tyder på god refleksjonsevne! Og da mener jeg ikke ‘god’ etter Kvinneguiden-standard. men en som faktisk er å betrakte som velreflektert.etter en normal, oppegående målestokk!
Jeg siterer:..

Når og hvis man får en demenssykdom som gjør at man ikke lenger er sammtykkekompetent. Så lenge man kan ha sex frivillig og fysisk klarer dette er alder ingen hindring.

..- Noe som gjør meg særdeles nysgjerrig på hvordan i himmelens navn denne intelligensens oase har funnet veien til dette internettets galehus!?

 

→  Kan det være pga Kvinneguidens negative miljø?

Jeg siterer:..  

Har blitt så innmarrrrrii negativ etter jeg kom på kg! Jeg ante ikke at et forum kunne ha slik effekt, men jeg begynt å tenke på at å oppsøke dette er litt som å oppsøke en gruppe negative mennesker? Det er faktisk ikke særlig mye oppfløftende. Noe er det jo, men det er ALLTID ALLTID de som kommer og skal dra deg ned og disse får flest likes.

Alt har faktisk begynt å gå skikkelg nedover etter jeg begynte å henge her. Jeg har blitt sååå negativ, og jeg får jo bekreftelse her inne om at alt er rett når det har gått galt. Som om negative erfaringer bare er livets vekst, mens positive mennesker fremdeles bare er dumme og naive.

Sammenlign det med folk som blir med i sekter? Oppsøker religiøse steder. Disse tror på sin sak og påvirkes av det..

noen andre her med erfaring?

(???) Altså.. H*n går altså til Kvinneguiden(!) for råd etter at h*n opplever det rådende miljøet i nettopp dette forumet som så negativt at det har en i aller høyeste gtad merkbar negativ effekt på ham/henne og hans/hennes liv!?.. ..- Hæ!?..

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg