God bless the idiots, as they shall inherit the earth..

Siden den første asteroiden inneholdende molekylsubstansen vi kjenner som grunnlaget for å skape liv slik vi kjenner det klasket ned på den pur unge moder jord sammen med den nødvendige vannmengden, har dette utviklet seg etter et ufravikelig mønster som kort summert går ut på: ‘Survival of the fittest’. 

Som den opplyste personen jeg går ut fra at du som leser dette er, er du fullstendig inneforstått med at dette går ut på at det sterkeste individet av en art er den som overlever, får formert seg, og sakte men sikkert muterer frem enda bedre egenskaper. Et par set-back har det jo vært, men selv disse har jo så absolutt vist seg å enmde opåp med et fordelaktig utkomme, for å si det mildt. -Ja, for ellers ville jorden fremdeles være “gigantosaurene med peanøtthjernenes” lekestue.. 

Jeg føler meg såpass på trygg grunn m.h.t å få vitenskapsfolket på nakken at jeg våger å stadfeste at startskuddet hva den reelle utviklingen hva avansert liv angår ble avfyrt i det den store steinen dundret ned på planeten med den, enden på dinosaurenes æra, og scenen satt for pattedyrenes overtagelse.

Som seg hør og bør, begynte oxo denne æra i det små, ved underjordiske småtasser som dermed sto prøvene med de følgende kulde og varmeperioder. Like fullt fulgte de Darwins oppskrift for artenes opprinnelse ved at den sterkeste overlevde, fikk videreført sine gener, med de små (og litt større) utbedringer disse innehadde, så nye, bedre & georgrafisk tilpasningsdyktige arter ble bragt til liv. 

Dette har med andre ord rullet og gått knirkefritt i 250(!) millioner år, -det være seg inntil et hundretalls individer av hårløs primat som var dødsdømt i utgangspunktet på ett eller annet vis klarer å klore seg fast i en fortsatt eksistens ved at de snublet over det faktum at samarbeid, huler & skinnet fra byttedyr var nøkkelen til å stå i mot kulden, og derav overleve som hårløs gjennom istiden. Det var kun et fåtall som sto prøven, så her er det jo heller ingen tvil om at Darwinismen har slått til med full kraft.. 

Det skal oxo i all rettferdighet sies at denne primaten greide seg svært så gått i noen årtusen til. -Men.. 

Så kom det første støtet: Religionen. Store, imponerende vitenskapelige & kulturelle fremskritt ble derav forkastet, forbudt & straffet med den værst tenkelige tortur & død. (Vel.. I all rettferdighet.. Hva oppfinnsomheten på disse områder angikk, manglet derimot intet) 

Det vi hoverer med å kalle den moderne vitenskaps set-back, middelalderen, er jeg desverre redd fremdeles holder stand. Selvfølgelig skal en ikke kimse av de store oppfinnelser & vitenskapelige fremskritt som er gjort i løpet av de siste 200-250 år, men alvorlig talt, folkens.. Hvor stor del av den samlede gruppen individer som går under den ærerike (vel & merke pr. egen definisjon) artsbetegnelsen ‘Homo sapiens’, eller ‘menneske’ kan per i dag sies å inneha en intelligens, eller noe annet for den saks skyld, som er noen av de andre mer avanserte arter overlegne?.. 

Om du er blandt de som har gått rundt i den tro at vi tross alt innehar en høyere intelligens enn noen annen av jordens arter, tar du faktisk skammelig feil; 

Det er nemmelig gjort flere & omfattende intelligenstester mellom mennesket, og de det er mest nærliggende og ikke minst gjennomførbart å stille opp mot hverandre på en måte som kun skal fremsette intelligensen, og ikke andre arvelige & innlærte egenskaper; Primatene. 

Dette foregikk ved at de testet et gitt antall gjevnaldrende unger fra følgende arter: 

 • Menneske, 
 • Chimpanse,
 • Gorilla, 
 • Orangutang

Testene var nøye utarbeidet slik at det i den grad det overhodet er mulig KUN er den enkeltes IQ som er avgjørende for utkommet. 

Artene ble (åpenbart) valgt grunnet deres fysiske likheter, da det åpenbart er et langt mindre utvalg av sammenlignbare ting som kan utøves av unger med poter vs unger med hender & føtter. 

Individene ble testet gjevnlig fra de var nyfødt til de var 6 år, da de i denne alderen 1) Blir såpass preget av tillært artstypisk adferd at de ikke lenger kan nullstilles på samme måte. 2) 6 år er oxo den alderen hvor individets intelligens er ‘opplest & vedtatt’, so to speak. 

Med andre ord: Her hadde National Geographic m.fl satt sine ypperste representanter av den cocky primaten vi alle tilhører på det gjeldende området i sving med å lage en så rettvisende intelligenstest som overhodet mulig for hva de gikk ut fra ville bevise vår interlektuelle fortreffelighet. 

– Men den gang ei.. 

Det hører oxo i aller høyeste grad med til historien at den testen jeg personlig fant mest gjennomført, i bunn & grunn ble igangsatt av National Geographic i det henseendet å finne ut hvordan det i himmelens navn kan ha blitt et såpass stort avvik mellom to arter, -mennesket & chimpansen, når det kommer til artsmessig dominans når det genetisk sett kun dreier seg om usle 1,4% avvik!? 

– Ja, du leste riktig.. Mennesket & chimpansen har 98,6 felles gener! 

Og herav går svaret på primatenes IQ test, hvilket jeg i aller høyeste grad mistenker ble utført som hva de tenkte seg ville være en stadfestelse av at forskjellen lø i hjernen!

-I stedet skulle det imidlertid for dette første vise seg at dette er vel stort sett hvor feil det går an å ta, og for det andre at hovmod står for fall, -og det så til de grader!..

For saken forholder seg nemmelig slik at disse primatungene holdt følge hele veien, -hvilket ikke avstedkom med noen forandring i de påfølgende undersøkelsene av dette slaget. 

Det eneste var små individuelle forskjeller, som f.eks at (eksempelvis, -da jeg ikke husker detaljene i hvem som var først ute med hva når) gorillaen var kjappest med gjennkjennelse av speilbildet, mennesket kjappest til ansiktsgjenkjennelse & chimpansen kjappest på verktøytasten.

Sum-a-summarum, endte de opp med samme påviste hjernekapasitet (-og her snakker vi ikke tilnærmet like gode som mennesket e.l, for dersom vi på død & liv skal kåre vinneren etter den siste runden som 6 åringer, ville seieren gått til chimpansen..)

Så da gjenstår jo forskernes store spm: Hva faen er det med de 1,4% som har ført oss til verdensrommet mens de henger i trærne?..

– For å ta den hyggelige, flatterende siden av saken først: Mennesket er utstyrty med to gigantfordeler m.h.t å bygge videre på oppnådd kunnskap; Vi har nemmelig et vansinnig reportoar av lyder som kan frembringes gjennom både stemmebånd, og ikke minst en ekstremt bevegelig tunge + kjeveparti. Dette gjør at denne arten er i en særklasse når det kommer til å videreformidle detaljert informasjon, ikke bare individene imellom, men oxo fra den ene generasjon til den neste. I tillegg har vi en like unik asset i menneskehånden, noe som gjør oss i stand til en finmotorikk ingen av de andre artene har mulighet til. -Og herunder kommer oxo skriften, hvilket igjen forsterker den nevnte kommunikasjonsevnen ytterlighere! 

Her er altså svaret på den menneskelige dominans på kloden. 

– Og takke faen for det!! For som tideligere nevnt, er det nå et ytterst lite mindretall av denne arten jeg ved min beste vilje kan tillate meg å definere som tilhørende ‘intelligent livsform’.. Jeg beklager hva må fremstå som å ta hovmod på et helt nytt nivå her, men jeg kan bare ikke ved min beste vilje klassifisere individer som ved å gi sin stemme til Donald Trump stemmer frem sin egen, sin nasjon, og hva som like fullt kan ende med store deler av planetens undergang! -Og det fordi de IKKE LIKER personligheten til den kandidaten som faktisk innehar de kvalifikasjoner som kreves for å styre landet! 

Videre har vi den enorme andelen av den opplyste verden som går rundt og er hellig overbevist om at denne idiotiske primaten som holder hus på en liten stein i Melkeveiens ytterkant den kraft innehar en form for særstilling hos hva nå enn det er som i sin tid sørget for at en hinsides ekspansjon som brøt med alt som finnes av fysikkens lover spant ut  fra ingenting, -så vidt oss bekjent, i det vi refererer til som ‘the big bang’ og universets tilblivelse! -En særstilliung de nekter å gi slipp på tross alle tenkelige bevis på det motsatte! Jeg mener.. En trenger ikke være hverken rakettforsker eller kvantefysiker for å skjønne følgende regnestykke: 

En gjennomsnittsgalakse sies å inneholde et gjennomsnitt á 150 000 000 000 (150 milliarder) stjerner, mens det mest realistiske anslaget hva antallet galakser (i synlige univers) angår, skal være oppe i en 1000 milliarder (oxo kaldt en billion)! Og bare ut fra det vi har oppdaget pr i dag, innehar hver av disse stjernene et gjennomsnitt på rundt 2 planeter (senest  anslag jeg har fått med meg lyder på 2,1 (høsten 2017)  i sin omkrets (og månene har vi ikke engang begynt på!) 

Men her er det iallefall ingen grunn til å strekke fakta så mye som en mm i hht å påvise sakens ufravikelige sannhet. (Det er faktisk like greit å heller holde tilbake for dermed å klappe igjen eventuelle ‘noobs’ som kan irritere en ved utsagn som “men vi VET jo ikke om det finnes måner andre steder, da, og jada, jada, jada”).

For det regnestykket vi VET er godt innenfor rammene av de faktiske forhold er følgende: 

stjerner pr. gj.snittsgalakse X ant. galakser = ant. stjerner;

150 000 000 000 x 1 000 000 000 000 = 150 000 000 000 000 000 000 000 

Derav ganger du dette tallet med to, hvilket jeg ikke gidder å knote ned, da poenget bør være satt forlengst. 

Je, altså STØRRELSEN vi snakker om, er fastsatt.. Selve poenget, er jo denne hærskaren av idioter som har for seg at VI er ‘creme de la creme’ hva livsformer angår i dette hinsides skaperverket her! -Ja det er jo til & med en urovekkende andel som får seg til å lure på om ikke vi kan ha æren av å inneha universets ENESTE beboelige kule!! Det er jo for pokker mer sannsynlig at vi er innkapslet i et sort hull, og ikke skjønner det fordi romtiden er fullstendig ‘fucket’, på godt norsk, eller at vi er avatarer i tidens trend hva dataspill hos en hoyere livsform angår enn at vi er i nærheten av noe ‘top-spot’ hva skaperverket angår! -For ikke snakke om det eneste! 

Vel.. Jeg kunne fortsatt denne redegjørelsen om den menneskelige idiotien til min dødsdag (hvilket oddsene taler for skal ligge rimelig langt frem i tid). -Men da dette oxo krever at jeg jobber, tjener penger til føden, og ikke minst tar meg den tiden det tar å spise denne, ser jeg ingen annen mulighet enn å avslutte på en så velvalgt måte min begrensede hatteholder kan oppdrive, hvilket vil si å kopiere sitere en av de som VIRKELIG er tittelen intelligent verdig,   

Albert Einstein; 

Two things are infinite; The universe & human stupidity. 

…and I’m not so sure about the universe..

Om du ønsker at arten du tilhører virkelig skal kunne klkassifiseres som intelligent, må noe gjøres, for slik det ligger an pr. i dag, er Darwins successoppskrift brutt ved at idiotene (les: de svakeste) er blitt gitt de sterkestes rett, og om ikke noe gjøres, vil de overta jorden! 

(Igjen beklager jeg ovenfor de som måtte finne dette støtende, men vi er nå en gang kommet dithen hvor vi må foreta valg og se sannheter så ubehagelige i øynene som nok er verdig tittelen de politisk ukorrekte erkjennelsers mor om ikke menneskeheten skal ende opp som en vits av knappest mulig tidsmessig varighet).

 

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg