Fakta Faen!

Virkelighetens verden kan faktisk skilte med svært så mange tilsynelatende uvirkelige ingredienser! Her har dere et utvalg av ny & gammel viten av begrenset nytteverdi som har brent seg fast hukommelsen:.. 

 

** Endenes ‘kvakk, kvakk’ gir ikke ekko, og ingen har den ringeste anelse hva grunnen kan være! 

** En ‘halshugget’ kakkerlakks kropp er i stand til å overleve uten hode helt til den ender opp med å sulte ihjel! 

** Den aller første (iallefall lederskikkelsen) i verden som proklamerte at kvinner såvel som slaver var like mye verdt som frie menn (og derav besørget de første kvinners eiendoms- og arverett) var faktisk Islams grunnlegger, Muhammed!  

** Tallenes tale er klar: Det er mer sannsynlig at ditt endelikt blir forårsaket av en kjosk-automat enn at du vil bli bitt av en hai! 

** Giraffer er ute av stand til å hoste! 

** Antallet stjerner i universet overgår antallet sandkorn på jorden! 

** Sannsynligheten for at nettopp DU skulle bli født, var 1 av 4 trillioner! 

** Nær 70% av vegetarianerne har faktisk på ett eller annet tidspunkt spist kjøtt i all hemmelighet.. 

** Dersom du tegner en ring rundt maur med kalk, vil de faktisk aldri krysse denne streken, og dermed være sperret innenfor denne opptegnede rammen for resten av livet! 

** Hva ren intelligens (IQ) angår, er vår klokketro på egen fortreffelighet gjort betydelig til skamme da vi beviselig ligger på samme nivå som våre nærmeste slektninger blandt primatene, Chimpanse & Gorilla! Det påfølgende spm ble dermed grunnen til at vår art er deres så overlegen når det kommer til teknikk & vitenskap (hvilket har ført oss til topps blandt jordens arter); Svaret på dette viste seg å være en kombinasjon av 1) Mennesket syntes å være alene om den  nysgjærrigheten som driver oss til å konstant stille spm til våre artsfeller når vi kommer over noe vi ikke vet. De sammenlignede primatene lot til å gi fullstendig blaffen i det ‘ukjente’, såfremt det ikke hadde noen ‘matnyttig’ hensikt. -Men selv da er policien helt klart å finne ut av det på egen hånd. 2) Evnen til å kunne fremkalle et unikt antall lyder ved hjelp av stemmebånd & tunge, da dette muliggjorde utveksling av detaljert informasjon individene imellom, hvilket oxo innebar fra den ene generasjon til den neste.  3) Menneskehåndens unike evner innen finmotorikk, noe som i tillegg til det åpenbare muliggjorde det å ta den nevnte kommunikasjonsevnen til enda et nivå gjennom skriveevnen. For de andre artenes del, er det ikke IQ’en som stopper de, men at deres manglende finmotorikk gjør det hele fåfengt da det vil ta både vinter og vår før de i de har klart å klore ned et eneste ord. 

** Det regner faktisk diamanter på både Jupiter & Saturn! 

** Mens vi er inne på Saturn, har denne planeten en så lav massetetthet at den faktisk er flytende på vann! (-Hvilket i praksis vil kreve et rimelig stort vann (he, he)) 

** Grisen er fysisk ute av stand til å se opp (mot himmelen). 

** Hele 42% av USA’s befolkning vet ikke at solen er ei stjerne, mens så mange som 38% viste seg være ute av stand til å peke ut sin egen hjemstat på verdenskartet! 

** Norge var landet som holdt ut desidert lengst mot den tyske okkupasjonsmakten under 2. verdenskrig! Den høyst uventede motstanden var av avgjørende betydningen for britene, hvis hær var temmelig skakkjørt på dette tidspunktet. Den norske motstandsstyrken klarte faktisk å holde det gående helt til britene fikk foretatt den nødvendige reorganisering, og dermed foreslo overgivelse i den hensikt å forene styrkene hvis base som kjent lå i Storbritania. 

** Jordbær er faktis IKKE bær. -Bananer derimot, ER bær, mens tomaten i realiteten er en frukt og ikke en grønnsak.. 

**Den norske stat inkluderer faktisk et landområde på Sydpolen (Dronning Mauds land) som er større enn landet i seg selv (slik vi kjenner det). 

** Mens det er allmenn kjent at Neil Armstrong var den første som satte sine bein på månen, er det kun de færreste som vet at det første mennesket som tisset på månen var Buzz Aldrin! 

** Når katten ser på deg med det døsige blikket og den saktegående blunkingen, er det faktisk dennes måte å si “Jeg er glad i deg!”

** Det er faktisk bare ett eneste land imellom Norge & Nord-Korea!  

** Kirsebær kan faktisk få kreftceller til å begå selvmord!  

** Du kan leve livet ut på et kosthold kun bestående av smør & poteter, da dette vil forsyne kroppen med samtlige av de næringsstoffene den trenger! 

** Utløpsdatoen som oppgis på flaskevann gjelder faktisk selve flasken, og ikke vannet! 

** Setningen “I never said she stole my money” innehar faktisk hele 7(!) forskjellige betydninger avhengig av hvilket ord en legger trykk på! 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg