Hva faen er Rubbel & Bit!?..

Uttrykk som ‘Jeg har fått med rubbel & bit’ er helt vanlig i vår dagligtale, men like fullt er det vel neppe en kjeft som vet hva det betyr! Bit er i og for seg greit nok, men rubbel!?.. 

Og dette er på langt nær det eneste uforståelige babblet vi regelmessig slenger rundt oss med.. -Ja, for der dukket det jo faktisk opp et annet uttrykk som vel må sies å tilhøre nevnte kategori, for hva det egentlig innebærer å slenge rundt seg med noe når det er snakk om ord, har jeg ikke den ringeste anelse om, -uten at jeg ikke har noen tro på at det finnes noen som kan svare på hva ringeste betyr heller!.. 

Førstnevnte uttrykk benyttes vekselsvius med det like velkjente, men om mulig enda mer uforståelig uttrykket rubb & rake. For hva rake har å gjøre i denne sammenhengen, -iom det nå er i form av substantiv eller verb, er meg fullstendig ubegripelig, -og rubb kan vel neppe sies å være et ord i det hele tatt! 

Videre har ting en tendens til å skje titt & ofte, –hvilket inkluderer at en både går mann av huse og/eller piler avgårde, for ikke snakke om de gangene ting går som fot i hose, noe som gjerne begrunnes med at det det er snakk om viste seg å være lett som en plett…

Like ubegripelig er det å kunne ta kaka, ved eventuelt å gå fra sans & samling!… 

 

* Foto:  DF Foto 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg