FOTBALL-VM ¤ for damer ¤

Da er sirkuset i gang! Fotball-VM vil ha enerett på din kjæres oppmerksomhet i de kommende 2-3 uker. Mannfolket vil være som fjetret av det som foregår på skjermen, og fullstendig ubrukelig til alt annet enn å samle støv. Du, derimot stiller deg fullstendig uforstående til hvordan 22 mann løpende etter en ball kan overskygge selv primære behov som sult, tørst, sex & søvn.. 

Jeg kan imidlertid røpe at det kun handler om hvordan en følger spillet. Se fotball ‘my way’, og jeg kan garantere du vil være minst like facinert som ham!.. 

 

 

Feilen ligger nemmelig i at du har lagt hans forutsetninger til grunn for hvordan du har betraktet dette spillet! I stedet foreslår jeg at du går innom vinmonopolet og kjøper med deg ei flaske god vin eller ‘sprudlevann’ på vei hjem fra jobb og setter deg godt til rette i godstolen, for nå skal du & jeg se fotball-VM!.. 

Her gjelder det som sagt å legge ens egne forutsetninger til grunn for hvordan en betrakter det som foregår ute på denne opptegnede gressplenen. I praksis innebærer dette helt enkelt; Drit i spillet som sådan! Hvorvidt det er rød- eller blåtrøyene som får den ballen flest ganger inn i det nettet, og dermed, ut i fra den mannlige synsvinkel, vinner kampen, er [akkurat som det høres ut] fullstendig irrelevant. 

Du skal imidlertid ta en titt på den enkelte spiller, i stedet for 22 enheter som flakser rundt etter en ball på et avgrenset område.. Forbered deg gjerne på forhånd ved f.eks å gjøre et bildesøk på “profiler i fotball-VM 2018”, eller noe i den duren, og jeg vil tro min misjon vil åpenbare seg ganske så snart.. For det er nemmelig ikke spillet som teller fra vår synsvinkel, men spillerne

 

Pantovic, Tyskland

(foto: off. utgivelse – Google)

Denne måten å betrakte fotballspillet på, er faktisk latterlig godt forenelig med den tradisjonelle metoden; Når den svartkledde mannen som løper rundt på den nevnte gressplenen sammen med de andre uten å jakte på ballen [i mannens verden kaldt ‘dommer’] blåser i fløyten, og veiver med ett eller annet, betyr ‘heads up’, for nå er det tid for ‘close-ups’. 

Mål er i aller høyeste grad relevant også for deg, da dette brått kan vise seg å avstedkomme med enda mer snaks for deg enn for ham! Her er du for det første garantert en rekke close-ups, av jublende & glade lekkerbiter, såvel som sinte & macho! For det andre byr dette scenariet ikke så rent sjelden på bonusoverraskelser i form av flashing av alt fra ‘abbs‘ til ‘shirt-less’.. 

Skulle bruduljen ende opp med hva som etter mannlig synsvinkel betegnes som uavgjort, da er det bare å meske seg til enda mer, for dette innebærer at det faktisk er VI som har vunnet den kampen! Dette innebærer nemmelig at en og en snadder-pakke skal forsøke å skyte [altså sparke] ballen i målet, hvorav keeperen [målmannen] som seg hør & bør skal forsøke å forhindre dette. Hvorvidt dette lykkes eller ei, har forsåvidt ikke noen relevans for oss. Det som betyr noe her, er at dette er en eneste lang serie av snasne nærbilder med etterfølgende mål-scenarios, det være seg både om det er spilleren eller keeperen som går seirende [fra det mannlige perspektiv] ut av den gitte duellen! -Og dette gjentas min 10 ganger [5 ganger pr.lag]. 

Aller sist, når kampen i mannens øyne er over, da får vi den absolutte høydaren på hele greia, for da skal nemmelig samtlige av disse veltrente mannebeina bytte trøye med en fra motstanderlaget! 

Som en velkomstpakke til deg som en gryende fotball-fanatiker, legger jeg ved et par smakebiter til.. 

¤ Enjoy ¤ 

 

 Neymar – Brazil

(foto; off. utgivelse, Google)

 

Pogba – Frankrike 

(foto: off.utgivelse – Google)

 

..- Og sist, men definitivt ikke minst; Min personlige favoritt:.. 

Ronaldo – Portugal

(foto: off.utgivelse – Google)

 

*

 

#humor #fotball #sport #fotballVM #idrett #menn #trening #fitness #verdensmesterskap #mesterskap #sexy #fotballspillere

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg