Googling av følgende emner setter forstanden i fare

Alle vet at en kan ‘google’ alt mulig, men de færreste vet imidlertid at det ikke er alt som BØR googles av hensyn til sinnets friskhet. I dette innlegget vil jeg dele de emneområder jeg gjennom egen erfaring såvel som andres feilgrep & gode råd på det sterkeste vil anbefalle å avstå fra nett-søk..

 

 

ALT SOM INKLUDERER/INVOLVERER PARASITTER! 

Noe så hinsides motbydelig som å se/høre om disse satans skapningenes gjøren & laden under huden, i magen, eller hvor det enn måtte være på ‘vertsorganismene’ finnes ikke! Dette er så urovekkende, at det rett & slett ikke kan unngås å bli hjemsøkt av det du fikk se/vite i lang tid fremover [forutsatt at en ikke er fullutviklet psykopat, og derav er fullstendig blottet for det som måtte finnes av følelser]. -Hvis en i det hele tatt skulle være så heldig å komme over det i det hele tatt.. 

Det lar seg rett & slett ikke gjøre å foreta et søk innenfor dette emneområdet uten at det avstedkommer med avskyeligheter ut av denne verden, det våre seg i form av bilder, fortalte opplevelser, eller rene, skjære faktaopplysninger ang disse livsformene fra helvetes livsløp.. Dette har rett & slett en formidabel evne til å feste seg til fobi & irrasjonell frykt -senteret i hjernen på permanent basis, og du ender brått opp i full fobisk frykt for parasitter som eksempelvis kun går på andre insekter, osv, og på toppen av alt, holder hus i ett eller annet sentralafrikansk bush-område jeg aldri vil sette min fot!..,

~~~~~~~ 

INNSEKTER, LEDDYR, OG ANNET KRYP! 

Du behøver ikke å være spesielt redd de, det holder lenge at du ikke ‘liker’ de for at jeg fraråder å google innenfor dette området. Oddsene praktisk talt ikke-eksisterende for at det skal kunne komme noe som helst positivt ut av et slikt søk, da det nærmest uansett hva du søker etter her, vil finnes et gudjammerlig antall hesligheter, -i bilder, du er helt klart best tjent med ikke å se.. 

NB: Dette gjelder [i aller høyeste grad] også usynlige kryp, som f.eks ‘bed-bugs’. Gjennom å være usynlige, fører de under normale omstendigheter heller ikke til traumer, men med en gang hjernen mottar et visuelt bilde av disse, derimot, har denne usynligheten brått en tendens til å virke mot sin hensikt, om en kan si det på den måten; Da utløses gjerne et massivt noia nettopp av vissheten om dette hinsides ekle som skjuler seg [i ti-tusentall] i alt som er av poter & madrasser uten at det er en dritt du kan gjøre for å forhindre det..

~~~~~~~

NØDANROP og/eller PRIVATE OPPTAK/FOTO FRA 11 SEPTEMBER, 22 JULI OG ANDRE STORE KATASTROFER! 

Søk innenfor dette feltet, vil nemmelig avstedkomme med opptak av de rammede menneskenes nød-telefoner, samt bilder & filmatiseringer hvorav en god del er av en slik karakter at de ikke kunne sendes/trykkes i noe nyhetsmedie. -Og som om ikke det var nok, får en også de personlige traumene & tragediene. Det er som kjent en menneskelig forsvarsmekanisme som gjør oss i stand til å fordøye info som dreier seg om høye antall dødsfall. Vi er imidlertid langt dårligere rustet til å takle dette med en gang vi kommer litt under huden på et enkeltmenneske. -Bare tenk på hvordan vi fint klarer å fordøye nedslaktingen av 6 mill jøder under 2 verdenskrig, men kjenner det knyter seg i magen ved den minste påminnelse om den sørgelige slutten for Anne Frank.. I vårt følelsesregister, forholder det seg rett & slett slik at vi anser denne ene jentas død som betydelig værre enn de øvrige 6 mill som led samme skjebne. -Og det er nettopp denne effekten du får slengt rett i fleisen ved å søke innen denne kategorien..

~~~~~~~

SYKDOMMER [innkl. medfødte SKADER & LYTER]! 

Det å google de symptomer, smerter & skavanker du måtte ha, er rett & slett synonymt med katastrofe. -Og det samme gjelder den andre veien, dvs å søke opp sykdommer for å finne dennes symptomer & følger. Selv de av oss som i utgangspunktet utgjør intet mindre enn hypokonderiets rake motpoler, er sjangseløse ved slike søk..  

Jeg vet det kan være vanskelig å tro for de det gjelder, -for jeg har nemmelig selv vært der.. – JEG, som hadde en urokkelig oppfatning av at jeg nærmest var å regne som uimottagelig og immun mot medisinske tilstander, og seriøst anså [vel.. anser, siden jeg nå i bunn & grunn må sies å være rehabilitert fra sjokket] meg selv som sannsynlig fremtidig verdensrekordholder hva levealder angår.. Jeg endte kort fortalt opp syk & skjelvende av frykt for at jeg fakjtisk var rammet av HIV/AIDS, da det ikke var måte på hvor mange & hvilke symptomer jeg kunne kjenne meg igjen i!.. -Og dette var bare toppen av isfjellet, da jeg tidligere hadde vært igjennom flere alvorlige kreftsykdommer og annet snusk før da denne “HIV-smitten” kom inn fra sidelinjen og feide alt annet av banen [med unntak av noen sørs lumske indikasjoner på nervesykdommen ALS som overlevde AIDS-kuppet, og derav sto parat til å ta over tronen som panikk-objekt dersom AIDS’en skulle vise seg å feildiagnosert..] 

Gudsjelov var både HIV’en & ALS’en, samt alt det andre invalidiserende & dødbringende faenskapet jeg ‘pådro’ meg i løpet av denne ettermiddagen/kvelden i kjedsomheten & nysgjærrighetens slue tjeneste, kun i mine vrangforestillinger! Gudsjelov lærte jeg oxo ALDRI å begi meg inn på noe slikt igjen etter denne ene gangen.. 

 

Foto:  DF Foto.

 

*

 

#google #internett #søk #nettsøk #humor #psykologi #psyke #menneskeligpsyke #samfunn #kunnskap #søkemotorer #dagsaktuelt 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg