Helt på Nett!

I disse sommertider, blir vi atter igjen møtt med stadige oppfordringer om å logge av internett generelt, og sosiale medier spesielt. Om begrunnelsen i det gitte tilfellet er redusert risiko for depresjon, bedre forhold til familien, eller ‘what-ever’, er utfallet det samme for min del; Jeg logger PÅ!.. 

 

 

– Telefon, iPad, PC.. Jo mer av en bedrevitende oppfordring det er, jo mer barnslig blir jeg. -Rett & slett fordi jeg er et voksent menneske med evnen til selv å bedømme hva jeg skal bruke tiden min på, hva som føles fordummende og deprimerende, og gud vet hva! Derfor logger jeg inn, med alt jeg har;  Facebook.. Instagram.. Blogg.. -Til og med de særs lite brukte kontoene på Twitter & Snap får besøk når noen legger seg opp i den voksne selvbestemmelsesretten, og gjør at jeg blir barnslig! 

Av alt idiotisk, er det alikevel intet som kommer opp mot den rene skremselspropagandaen; Den som truer deg med kreft og svidde hjerneceller.. For Ja, jeg tror de så absolutt når de sier at økningen av kreft-, hjerneblødning-, slag-, eller ‘hva-det nå måtte-være-denne-gangen’-tilfeller blandt gjevnlige brukere av datatilkoblede remedier har vært markant fra 2005 og frem til i dag. -For det skulle da for pokker  bare mangle, med hensyn til den generelle økningen i data-bruk, som har økt hinsides i løpet av denne tiden!.. 

Hadde det ikke vært for sosiale medier, ville vi heller ikke hatt noe som ‘tvang’ oss opp og ut for å finne på ting! Nå er vi tross alt nødt til å delta på NOE som kan legges ut på Insta, så vi ikke ramler helt i bakleksa sosialt! 😉 

 

 

 

Nå er imidlertid tiden inne for meg å logge av PC’en, og på med telefonen for en stund, da jeg skal ut å nyte det fine været, hvilket jeg håper vil resultere i noen bra bildebevis for at jeg ikke har sittet her inne uten å gjøre en dritt hele dagen.. 

Vi blogges! 

 

 

*

 

#internett #data #dataoginternett #samfunn #psykiskvelvære #psykiskvelferd #sosialemedier #venner #instagram #facebook #snapchat #twitter #humor

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg