‘LIFE-HACKS’ som virkelig forenkler hverdagen!

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har klikket på linker pga såkaldte ‘life-hacks’ [hvilket betyr tips & trix for en enklere hverdag] uten at de innfrir til forventningene. Nå har jeg imidlertid fått et knippe av den typen som ligger til grunn for den endeløse jakten; De som VIRKELIG forenkler tilværelsen, iblandet en og annen innimellom som rett & slett gjør den litt morsommere.. 

 

Foto: DF Foto.

 

->> Istedet for punge ut i [svin]dyre dommer for Microsoft Word, last ned gratis-programmet ‘Open Office‘ istedet! Det er nøyaktig samme ‘greia’, bortsett fra at Open Office ikke koster ei krone, i tillegg til at det faktisk har flere funksjoner! 

->> YouTube -videoer kan enkelt lastes ned ved å tilføye ‘ss‘ mellom ‘www’ og ‘youtube’ i nettadressen! 

->> For billigst mulig flyreise, sett nettleseren på ‘incognito mode‘, da prisene har en tendens til å stige om du blir registrert på en side flere/gjentatte ganger!

->> En iPad -lader vil lade opp iPhonen din mye raskere!

->> FutureMe.org lar deg sende brev til ditt fremtidige ‘jeg’. 

->> Glemt passordet til PC’en?.. Gå inn i ‘safe-mode‘ [F8 med en gang du starter maskinen], logg inn som ‘administrator‘, og endre passordet!

->> Last ned gratis musikk helt legalt ved å kopiere en YouTube -link med den aktuelle låten, for så å gå til http://youtube-mp3.org . Sett inn den kopierte adressen, og trykk ‘Convert’.

->> Om du oppdager at en nedlastet PDF -fil har .exe -suffix, kvitt deg med den ASAP, da det vanligvis er ensbetydende med et virus!

->> Å sette tlf i ‘Airplane’ -modus vil sette en stopper for reklameinnslagene når du spiller spill! 

->> Å sette tlf i ‘Airplane-mode‘, forkorter også ladetiden, samt er det mest strømbesparende du kan gjøre dersom du har lite strøm som skal vare lengst mulig! [Å slå av tlf virker derimot mot sin hensikt, da det å slå den på igjen, virkelig ‘suger’strøm]. 

->> Om du lurer på hvorvidt det er noe nevneverdig med strøm igjen på batteriene [typ; Duracel etc] som ligger slengt i kjøkkenskuffen [o.l], så finner du faktisk ut dette ved å slippe batteriet i bakken. Spretter det en gang for så å ligge, er det fullt [ev. tilnærmet fullt]. -Fortsetter det å sprette flere ganger før det legger seg, er det lite eller ingenting å hente.

->> Om du kommer i skade for å lukke en tab/fane, åpnes den igjen ved å klikke ctrl+shift+t.

->> Og om du skulle komme i skade for å slette noe du nettopp har tastet inn på iPhone, kan du faktisk få omgjort dette ved å riste på telefonen! 

->> Du får vite nøyaktig hvor et ventet fly befinner seg ved å Google flynummeret!

 

Foto: DF Foto

 

*

 

#tips #tipsogtriks #enklerehverdag #teknologi #internett #enklereliv #hverdagstips #lifehacks #hacks #iphone #nettbrett #ipad #pc #data 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg