De minste ting..

En går glipp av svært mye her i livet dersom en overser de små ting..

         

 

Jeg har latt meg inspirere av bloggere med en enestående evne til å finne frem til, og ta de mest spektakulære bilder av disse detaljene i omgivelsene, og begynt å ta med kamera på tur med hunden min. Her er et utvalg av hva jeg har klart å oppdrive til nå..   

 

 

Rom ble som kjent ikke bygget på en dag, så det krever mye mer trening for å komme i nærheten av de som virkelig kan dette her.. Mine erfaringer når det kommer til foto går på å bli fotografert, men når det kommer til å fotografere, er erfaringsgrunnlaget nada.. Men som Paradise Hotel deltageren Majoo uttrykte det i det mest kjente sitatet i programmets ti-årige historie; “Livet er en lære, man må alltid lære”, så da må en jo bare ‘hive seg rundt’..

Jeg klarte nå iallefall å finne frem til motiv, pluss at jeg fikk lekt litt med filtre & ulike modereringsfunksjoner, Da har en jo fått noe å bygge videre på, og da må jeg faktisk bare si meg fornøyd, da dette er langt mer enn jeg hadde i utgangspunktet, for da hadde jeg nemmelig ikke en dritt (he he) 😉

 

*

 

#foto #friluftsliv #natur #villblomster #sommer #rekreasjon #juli #norge #norsknatur #ferieogfritid #debut #læring 

 

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg