MAMMA-ANNA mot MADS

For noen mnd tilbake, tok nysgjærrigheten overhånd, og mitt første frivillige klikk på bloggen ved navn ‘Mamma til Michelle’ var et faktum. Dette bekreftet mine mistanker om at dette var et makkverk av en pengemaskin det er umulig å forstå hvordan har kunnet la seg gjøre.. Det andre besøket, var et uhell, og det tredje fant sted i dag etter at damens særs voldsomme reaksjon på kritikken fra Mads Hansen kom meg for øret..

 

 

Jeg er redd jeg ville tatt fullstendig av dersom jeg skulle gått inn på språk og innhold hos denne ‘skribenten’, så jeg lar rett & slett bare dette utsnittet fra det gjeldende innlegget tale for seg selv.. 

«faksmile: ‘mamma til michelle’ 26.07.2018 »

 

Vel.. Når en tjener flere mill i året på å skrive +/- en halvside daglig, og dette med gramatikken og ordforrådet til en 6. klassing, for så å bære seg som om en var hensatt til et liv som uteligger med byens søppelkonteinere som matkilde over en ‘one-liner’, så skorter det på medfølelsen hos meg..

Om jeg hadde hatt Anna Raqsmussens årslønn for å skrive noe som helst, ville jeg ønsket all verdens nett-troll hjertlig velkommen med flagg & faner! -Og Mads Hansen er ikke engang et nett-troll! Mads Hansen har hverken ytret seg truende, kommet med ondsinnede bemerkninger hva utseendet angår, eller noe annet som faller inn under definisjonen ‘nett-mobbing’. Her dreier det seg simpelthen om en kritisk ‘one-liner’ med humoristisk vinkling, og det må faktisk alle & enhver som utgir noe som helst tåle! -Innkludert Anna Rasmussen!

 

Over halvparten av den korteste av videoene (den lengste innså jeg umiddelbart ville bli mer enn jeg kunne tåle) som ‘mamma-Anna’ la ut i forbindelse med Mads Hansens utspill, viste en hulkende Rasmussen (med diskutabel troverdighet).  

«faksmile: ‘mamma til michelle’ 26.07.2018 » 

 

Jeg mener.. Det virker jo her som om dama ikke har fått med seg at de fleste forfattere/skribenter av utgivelser med innhold har opplevd å bli slaktet med hele artikler i landets største aviser, uten å felle en [krokodille]tåre i offentligheten! -Og det samme gjelder musikere/artister, skuespillere/produsenter, programledere, osv. Da må det selvfølgelig også fritt kunne rettes krass kritikk av reinspikket møl uten at dette på noen som helst måte skal kunne defineres som mobbing! -Spesielt om opphavspersonen på toppen av alt håver inn penger på dette her! Jeg må bare krype til korset og innrømme at jeg mangler ord. [-Og det er jaggu ikke noe dagligdags fenomen, det er sikkert & visst!..] 

Alt jeg kan si i så måte, er at om en tar utakknemmelighet & narsissisme til et helt nytt nivå, for så å blande disse to sammen, blir utfallet Anna Raqsmussen i et nøtteskall! 

Er jeg missunnelig!? -Visst faen er jeg misunnerlig! Hvem ville ikke knotet ned noe crap om dagen, lagt det ut på nett sammen med et knippe selfies, og fått 1000-lappene rullende inn på kontoen!?.. Men det er faktisk ikke det urettferdige i dette som ‘gnager’, men den så til de grader uvitenheten om hvor grassalt priviligert og griseheldig hun er som frøken Rasmussen gir utrykk for. -For ikke å snakke om at hun oppfører seg som om hun har et grunnlovsfestet fritak for enhver form for kritikk rettet mot seg selv & sitt virke, og sist men så absolutt ikke minst at all den dritt, såvel som berettiget kritikk som kastes i hennes retning, fører til ENDA mer penger! Da må man da i anstendighetens navn kunne holde seg for god til å bære seg som en suisidal etter en slengbemerkning i story..

Djeeze!.. 

 

All verdens kritikere, nett-troll, og hva det enn måtte være; Kjør på, med alt dere har! -Og jeg vil sitte på nettbanken og beskue tusenlappene rulle inn på kontoen med et stort smil om munnen!

« Foto:  DF Foto » 

 

*

 

#toppblogger #influencer #kritikk #idioti #bloggere #blogg #samfunnskritiker #samfunn #bloggverden #mobbing #nettmobbing 

#kjendisblogger #blogger #rosablogger #bloggerne #rosabloggere 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg