O,boy!.. Det er O’BOY -KRISE!!

Føkk Syria-krigen, Trump & President Duterte! For hva er et skarve blodbad eller å skryte på deg Hitlers effektivitet i sin nedslakting av de narkomane under et statsbesøk til Israel mot den krisen som har rammet vårt broderfolk i Sverige, og som dermed kan få ringvirkninger også her i landet: 

Det er tomt for O’boy!! 

 

foto: blocket.se, via nrk.no 

 

Krisen som har slått ned som ei bombe i vårt naboland i øst, skyldes en teknisk svikt hos produsenten, hvilket omfang skulle vise seg å være av det omfang som har medført at butikkhyllene er rensket for O’boy. Nasjonen befinner seg i skrivende stund på randen av unntakstilstand, da ingen kan svare på hvor lenge denne tørken vil vare. Det er jo ikke tvil om at denne usikkerheten også gir stein til byrden for et allerede hardt prøvet broderfolk..  

Hvordan situasjonen ser ut akkurat nå, er at det strømmer på med kynikere og kriminelle som skruppelløst robber  katastroferammede områder uten tanke på ofrene. Det er bla.a fullstendig lovløse tilstander på svartebørsen, så vel som på E-Bay og lignende nettsteder, hvor ei bakke av det ‘brune gull-pulveret’ allerede har en utsalgsverdi på flere tusen kroner. Dette vil si en prosentøkning tilsvarende det antall tusen i utsalgsprisen, da veiledende butikkpris er satt til et sted mellom 35-40 kr. [inkl.mva] 

 

 

Undertegnede, som er godt kjent med den Skandinaviske kulturen og mentaliteten, ser svært alvorlig på det som nå er i ferd med å utspille seg i nabolandet. Det hersker en urolig stemning i gatene, med enkelte tilløp til panikk. Disse urolighetene er antatt å øke etter som påkjenningen ved plutselig å få verden snudd på hodet, -som om ingenting lenger henger sammen øker til et bristepunkt for standig fler.  

Det ser heller ikke lysere ut ved at O’Boy -nødskatastrofen som i disse dager rammer Sverige og det svenske folket later til å ha passert fullstendig under radaren utenfor Skandinavia. Dette innebærer at det iallefall ikke hva meg bekjent er igangsatt noen form for nødhjelpsaksjoner annetstedsfra enn Norge og Danmark, samt at jeg har mottatt ubekreftede meldinger på at ett eller annet kan være på gang fra Finland.. 

Det var alt jeg hadde for nå. Jeg kommer imidlertid tilbake med nye oppdateringer fortløpende!..

 

 

foto: offisielt varemerke/logo via Google.

 

*

 

#skandinavia #oboy #luksusproblem #ironi #sverige #norgeogsverige #velferd #velferdsland #humor #oboykrise 

4 kommentarer
  1. poesimylife: Ja, de andre produktene til O’boy er ute som normalt. -Men hva godt gjør det en stakkars avhangig når det eneste som betyr noe, -sjokomelk-pulveret er borte!?..
   I dag ble det forresten annonsert at krisen allerede har rukket å snike seg innenfor grensen, hvorav de gjeldende myndigheter anså det nødvendig med en henstilling til folket om, etter beste evne, å unngå svartebørsen..

   [[..Og det værste er at jeg ikke har overdrevet noe i dette innlegget. Det ER faktisk akkurat så galt som jeg beskriver det.. ]]

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg