Sov deg rynkefri!

Reklame | Nordic Invasion, Glitter, Bangerhead, iDeal of Sweden

Ehh.. ‘Rynkefri’ er vel å ta litt hardt i, men ikke desto mindre er søvn det beste midlet for en glattere og mer spenstig hud  som ikke involverer operative inngrep og filers..

 

Gode hudpleierutiner er heller ikke å forrakte. Selv bruker jeg for tiden denne serien fra Eliabeth Arden. 

 

Jeg har sagt det før, og sier det gjerne mer enn gjerne igjen; Oppfatningen som har rådet de siste tiårene om at økt alder er ensbetydende med tapt skjønnhet er en uting av dimensjoner. Det er rett & slett ikke riktig i det hele tatt, for en eldre dame kan være vel så vakker og attraktiv som ei på 19. Skjønnheten endrer imidlertid karakter med tiden. Den søte prinsesseaktige ungdomsskjønnheten modnes med tiden til den classy, ‘over the top’ skjønnheten til ei dronning. – Hun som feier inn og ‘tar’ rommet  som om hun eier verden, oser sensualitet og myndighet i en salig blanding, og ser ut som ‘a million bucks’.. En ungjente kan aldri ‘ta’ en forsamling på denne måten, da dette krever en viss mengde livserfaring.  

 

 

Når det er sagt, er det like fullt en sannhet at ungdomsskjønnheten er noe som kommer ‘gratis’ og krever i utgangspunktet ytterst lite eller ingen innsats, mens det derimot langt i fra er gitt å oppnå den skjønnhet som følger de kommende stadier. Det er jo ingen tvil om at det er betydelig flere vakre blandt de unge enn blandt de eldre, noe som hovedsakelig skyldes manglende insats. At den freshe ungpiken skal utvikle seg til ei ‘skjønnhetsdronning’ krever nemmelig at det legges ned en god del innsats, og jo tidligere denne iverksettes, jo bedre.

Våre medfødte gener spiller selvsagt en betydelig rolle når det kommer til utseendemessige fordeler og ulemper hva angår både unge og hvordan unviklingen forløper etterhvert som vi blir eldre. Noen er rett & slett heldigere stilt enn andre, -sånn er det bare. Men genetikken er jo som sagt, ikke alene om å avgjøre hvordan vi blir seende ut når vi blir eldre. Lar en seg selv forfalle, -ja så forfaller en mot å bli ei hvapsete og dratt ‘kjærring’ i en stadig økende hastighet. Men dog er det her den voksne faktisk har en fordel kontra sine yngre medsøstre, da en som ikke var det store blikkfanget i ungdommen ofte kan klatre et godt stykke oppover i ‘gradene’ i moden alder ved å gjøre en innsats. 

 

foto: heggen

 

– Og hva består så denne ‘insatsen’ av? Hva kroppen angår, er det bare god, gammeldags trening som gjelder, samtidig som en etter beste evne bestreber seg på å få i seg de næringsstoffer kroppen trenger. Når det kommer til ansiktet, er det nok en del som forventer seg en oppramsing av det ene svindyre produktet/behandlingen etter den andre, men du slipper faktisk unna langt rimeligere enn som så!  Selvsagt er gode produkter og regelmessige hudpleierutiner en nødvendighet for å kunne få det maksimale ut av seg selv, MEN det klart mest effektive midlet for en spenstig hud med frisk glød, er faktisk helt gratis: Nemmelig SØVN! Selv ikke de beste og dyreste produktmerkene jeg har vært borte i som hudterapaut øker spensten og glatter rynker i nærheten av det som oppnås ved 9-10 timer med søvn. En kommer ganske langt ved å sørge for å få de elementære 7 1/2 timene av daglig søvndose også, men om du vil få max ut av utseendet ditt, gjør du dette ved virkelig å sovet ut et par dager i uken eller mer. 

Jeg har dessuten funnet en metode for å forsterke effekten ytterligere!  Før du legger deg, legger du remser av plaster (fordi plaster ‘puster) langs rynkene som vist i eks under i tråd med hva som passer ditt ansikt. Poenget er enkelt & greit at dette får ansiktsmusklaturen til å slappe av maksimalt. Grunnen til at Botox glatter ut rynker, er at dette faktisk er et giftstoff, men som i såpass små mengder det her er snakk om, ikke gjør annet enn å lamme ansiktsmuskelaturen der det injiseres lokalt. Og det er en slags light-utgave av dette som blir effekten av det vi gjør her. Selv sitter jeg gjerne med dette i ledige stunder på ettermiddag/kveld også, for jo mer/oftere disse musklene er satt ut av spill, dess glattere hud. Samtidig unngår en det snodige, fastfrosne uttrykket som følger bruk av ‘fillers’, og ikke minst; En ser fremdeles ut som et voksent menneske. – Bare et vakrere voksent menneske. . 

 

Nå er dette kun de områder jeg selv behandler, så de som ønsker kan selvsagt inkludere smilerynker ved å legge tynne strimler fra utsiden av øyet mot tinningen. 

foto: df-foto 

 

 

#skjønnhet #egenpleie #hudpleie #modenskjønnhet #velvære #helseogvelvære #livsstil #søvn #modenhud #voksenhud 

 

4 kommentarer
  1. Må jo snart plastre hele fjeset jeg da hahaha
   Nei men rynker har jeg ja!
   Hjelper virkelig dette med plaster. Jo jeg tror det egentlig på dette. Men det viktigste er å rense og pleie ansiktet/ kroppen.
   for jeg har også soverynker ( slike du får når man ligger for mye på den ene siden med ansiktet ). Et tips er å snu seg ofte om man ligger på siden hehe

  2. Jeg synes jeg blir vakrere og vakrere med alderen…. bruker litt Spenol, ellers ingenting.
   Det skal sies at min mor, mormor og oldemor har vært rynkefri til 80 årene ❤️

  3. poesimylife: Tro det eller ei, men det funker det, ass!
   Jeg vet ikke om du husker at Ingeborg Sørensen lanserte en hudpleieserie for en del år tilbake?.. Den var ikke på markedet særlig lenge, men i denne serien var hva som best kan beskrives som papir-pads. Disse ble lansert med brask og bram i bransjen som revolusjonerende. Disse gikk ut på å fukte den ene siden, og klistre de over de mimiske rynkene, for at ditt & datt så skulle frigjøres og absorberes.
   – Fader eller, tenkte jeg, det er jo perioden med total avslapning i muskelaturen i forbindelse med disse rynkene som står for virkningen her! – Dette her må da funke like bra med plas… Ehh Teip var den opprinnelige tanken, før det gikk opp for meg at det som ble brukt nok burde puste (he he).. Som sagt, så gjort, altså, -og dette funker som et fly (he he) 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg