Norge er ikke en araberstat!..

Reklame | iDeal of Sweden, Mad Lady

Norge: Vestlig, fritt, opplyst, moderne & et foregangsland innen likestilling og likebehandling, både i hht kjønn, seksuell legning m.m. Her ligger ingen makt hos islamske [eller annen religions] fundamentalister, og her råder ingen sharialov.. 

En følge av denne friheten & moderne verdisyn, er at det i flere tiår har vært helt naturlig med vennskap på tvers av kjønn. 
- Så hvorfor finner du deg i sjalu kjæresters krav om å kutte ut disse vennene!?..  


foto: df -foto.

 

Jeg opplever at det i løpet av de siste årene har blitt en økt aksept, og da spesielt blandt unge, for å [mer eller mindre] avslutte vennskap med personer av motsatt kjønn i det en går inn i et forhold. – En tendens som provoserer like mye som den skremmer, da dette er steg i GAL retning! Etter all den tid, blod, dedikasjon og lidelse som ligger bak utviklingen for å komme hit vi er i dag, skal vi da ikke begynne å henfalle til gammel styggdom!? – En styggdom som dominerer områder styrt av religiøse fundamentalister, og dessuten fremdeles har et fast grep på mange av områder i store deler av verden forøvrig..

foto: df -foto. 

 

Det provoserer så det er fysisk smertefullt når jeg ser/blir fortalt om ‘forbud’ mot å ha private bekjentskaper av motsatt kjønn oppført på kontaktlisten. Jeg kan imidlertid ikke si hva som smerter mest; Det å forlange at ens partner gjør dette [med ditto telefoninspeksjoner for å kontrollere at intet ‘ulovlig’ er oppført, og gud forby, at ingen sådan kommunikasjon har funnet sted], eller det å finne seg i dette. Ofte går det begge veier, hvor det ene tar det andre av innskrenkninger, hvor de virvler inn i en stadig eskalerende spiral av sjalusigrep og frihetsbegrensninger.

Dette er sykt, og selv det minste baby-steg bakover mot økt aksept av slikt, så vel som en generelt lavere aksept for platoniske forhold på tvers av kjønn er hinsides ødeleggende for samfunnet som sådan! Slalusi av denne typen, er ene og alene vedkommendes eget ansvar å få kontroll på. En skal ALDRI finne seg i å kutte folk ut av livet etter ønske fra en partner UANSETT hvor forelsket en måtte være!

 

foto: df-foto. 

 

Det vil være intet mindre enn en tragedie om vi begynner å reversere utviklingen.. Så om dere det gjelder ikke har selvrespekt nok til å ta de grep som kreves for å ta deres del av ansvaret, så gjør det i det minste for de som kommer etter oss, og av respekt for de som var før oss som gav oss denne friheten.

~

~

#kjærlighet #parforhold #samliv #sjalusi #vennskap #kvinnerogmenn #guttogjente #jentevenner #guttevenner #platoniskforhold #sykeligsjalusi #sjalusidrama #adferdskontroll #kontrollerendeadferd #psykiskvelvære #samfunn #samtid #mannogkvinne #forhold  #fremtidsutvikling #samfunnsutvikling #fremskritt

3 kommentarer
  1. Jeg kunne aldri ha vært sammen med noen som hadde nektet meg vennskap med mine kompiser.
   Da hadde jeg heller vært singel!
   Alt du skriver her er riktig!
   Ha ei fin helg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg