Ta de på underbevisstheten!

Reklame | Adviral

Underbevisstheten vår har en enorm makt over de valgene vi foretar, såvel som våre handlinger. I tillegg, røper den hva vi egentlig mener via et kroppsspråk vi ikke aner vi fører. Kan du triksene, vil folk gi deg det du vil ha; Verden ligger for dine føtter. -Garantert! 

 

foto: energilederskap v/google 

 

Jeg kom for en tid tilbake over en artikkel som tok for seg hvordan en i en rekke situasjoner i livet kan apellere til egen og andres underbevissthet for å oppnå det en ønsker, såvel som å avsløre hva folk egentlig syntes & mener i en gitt situasjon; Du får drømmejobben, blir festens dronning, gjør success i forhandlinger.. Ikke for det, Youtube m.m har riktignok et utall videoer med denne typen innhold, men seriøsiteten på det jeg har fått med meg av det mer amatørmessige slaget har det imidlertid vært så som så med. Jeg hadde neppe lagt noe særlig alvor i denne publikasjonen heller om det ikke var for at jeg faktisk kjente til et par av disse knepene fra før, og visste at de virket. Dette gjorde at jeg i det minste bestemte meg for å forsøke meg på det første og beste av de andre når anledningen bød seg, -og det virket!.. 

 

 

Et av de nevnte eksemplene gikk ut på å korrigere folk som bestandig er for sene til avtaler o.l, hvilket anledningen bød seg for å få sjekket allerede samme kveld da jeg avtalte klokkeslett med en slik ‘forsent-kommer’ av en venn; Etter sigende, får nemmelig klokkeslett utenom de vanlige kvarterene få folk til å komme presis. Om det var et møte, kunne det gjøres helt ideelt ved også å unngå 5-minutterne, og f.eks satt tiden til 12:42, men det er jo sef ikke noe en gjør på privaten, så jeg filkk nøye meg med 5 over halv istedet for halv. -Og så jaggu dukket ikke fyren opp mellom ti over halv og kvart på istedet for min. en time etter avtalt tid som er normen! -At det vel og merke ikke var presis i vanlig betydning av ordet, var alikevel som et mirakel å regne i dette tilfellet.. Jeg startet derav en jakt på slike ‘vinneroppskrifter’, og her er en samling jeg vil tro alle finner noe de vil dra nytte av:.. 

 

foto: google pluss 

 

 Avsløringer

Når latter brer seg i en gruppe mennesker, vil samtlige se på den de liker best av de øvrige personene. Dette har sin begrunnelse i ur-menneskets behov for å søke aksept hos vedkommende ved å dele slikt som i dette tilfellet, humor for å bånde. 

~ ~ ~ 

Stirring kan få frem al den info du trenger. Tviler du på om noen snakker sant, -sett øynene i dem [uten å si noe], og sannheten vil garantert komme, hvorvidt de faktisk var sannferdige i utdangspunktet eller ei.

~ ~ ~ 

Føler du noen stirre/glane på deg, kan du lett finne ut hvorvidt følelsen er reell eller ei ved å fake gjesping. Gjesping er nemmelig hinsides smittsomt, så vedkommende vil eventuelt avsløre seg raskt gjennom å svare med et gjesp av det ekte slaget om du har rett. 

~ ~ ~ 

Følg med på i hvilken retning folk vender føttene, da dette røper hva de virkelig føler og mener om samtalen, selskapet eller situasjonen de befinner seg i: Føtter vendt mot en person -> liker vedkommende, og syntes samtalen er interessant. Føtter vendt fra en person -> ønsker å ‘rømme’ fra vedkommende og/eller samtalen. Føtter vendt fra hverandre -> kjeder ‘livskiten’ av seg. 

~ ~ ~ 

I det hele tatt lener en kroppen automatisk mot et menneske dersom en liker det, og fra dersom det motsatte er tilfelle.

~ ~ ~

Snakker folk sant, vil de ubevisst nikke og riste på hodet alt ettersom det korrensponderer med hva som sies. F.eks “Jeg er ikke skyldig i dette” vil derav bekreftes gjennom det negative å riste på hodet, mens en [subtilt] nikkende proklamerer; “nei, jeg har ikke vært utro” avslører at dette ikke er like sant som det er sagt.. 

 

foto: df-foto

 

♥ Jobb & skole::

Er du nervøs for noe (eksamen, jobbintervjuv, tale forran en forsamling, osv), hjelper det betydelig på nervene å tygge på noe rett i forkant (mat, tyggis, whatever). Dette kommer av urmenneskets avhengighet av å forbeholde spising til de tider & steder de visste de var i trygghet. Underbevisstheten din vil dermed sende de nødvendige signaler om at her er ingen fare på ferde.

~ ~ ~ 

Et annet hjelpemiddel for å få kontroll over nervene, er å forestille seg at eksempelvis sensor ved muntlig eksamen eller intervjuver for drømmejobben istedet er en gammel venn/bekjent du ikke har sett på lenge. Dette vil faktisk roe nervene øyeblikkelig. Husk også å gjøre entré med et smil, da dette er et boost for selvtilliten.

~ ~ ~ 

Har du å gjøre med vanskelige motstandere i forhandlinger o.l, ligger nøkkelen i å få satt opp/sørget for at det befinner seg et speil [stort eller lite] bak deg. Dette gjør folk betydelig enklere å ha med å gjøre. Årsaken er helt enkelt at alle og enhver føler ubehag ved å se seg selv irritert og/eller sint. 

~ ~ ~ 

Avtal viktige møter (som f.eks et jobbintervjuv) som dagens første eller siste begivenhet. Det er nemmelig dagens første og siste gjøremål som vil feste seg i hukommelsen, mens det imellom blir fort gjemt. 

~ ~ ~ 

Diskret kopiering av- og/eller tilsvar ved kroppsspråk vinner tillit. 

~ ~ ~ 

Vil du ha hjelp til noe fysisk, eller helt å overlate dette til noen andre, for den saks skyld, still de et spørsmål som enten er av personlig karakter, eller at de skal gi sin mening. -Derav bare overleverer du søppelposen, papirbunken eller hva det nå måtte være til vedkommende mens han/hun snakker. Hjernen deres er da fullt fokusert på uttalelsen at de garantert vil ta i mot som vijeløse nikkedukker og gjøre jobben for deg. 

~ ~ ~ 

Vil du vinne en plass på ‘godsiden’ hos noen, er det å be om en enkel tjeneste utrolig nok veien å gå. Det kan være alt fra å be den snerpete potensielle svigermoren om å sende deg sausen, til å be om å låne en hundrelapp av en kollega grunnet crash i bankterminalen. Vedkommende vil dermed bli gitt en tro på at de liker deg fordi de gjør noe for deg.. 

 

foto: google

 

♣ I krig & kjærlighet: 

Det er en rekke små [primitive] gester du kan gjøre som har en nærmest latterlig apell på gutter/menn: 

* Å ha en hårlokk hengende ned over det ene øyet slik at ca halve er dekket.

* Bruk sko med hel, og dersom du skulle sette deg på en barkrakk e.l, sørg for korslagte bein, og løs skoen fra helpartiet på det øverste beinet, slik at den derav blir ‘dinglende’ på fremfoten. 

* Hold det møtende blikket akkurat slik at det ikke levner tvil om at du har sett deg ut vedkommende, men sørg for å slå det ned før denne trekker sitt blikk (hold max 2 sek). Derav slår du det ned, lett rødmende med et lite smil. Den ubestridte mester på akkurat dette, var prinsesse Diana. Så forestill deg hvordan hun slo ned blikket mens hun smilte sjenert & lett rødmende, og voila!

* Lek, ordne på, og/eller dra fingrene igjennom håret. 

* Når du går fra A til B, er du ikke gjesten på vei til baren, men dronningen av denne forsamlingen på gjennomreise i lokalet. Dvs rak holdning m/bryst & bak ut, mage inn, skuldre en tanke trukket bakover og rakt blikk, mens en smiler, hilser, etc ‘left, right & center’. Her kan vi igjen gå til den britiske kongefamilien for eksempel: Meghan Markle. Studer hvordan hun møter de fremmøtte under representasjon, og du har fasiten. 

* Finn den hårfine ballansen mellom ‘hore & madonna’. En god start, er å kjøre en smådristig & sexy over eller underdel, men aldri begge deler! Eksempelvis er overdelen nødt til å være ‘tekkelig’ om skjørtet er kort, mens en dristig topp, må følge med langt skjørt eller bukser. 

~ ~ ~ 

I den innledende fasen, så viser du sef at du har noe mellom ørene, men hold igjen såpass at du ikke avslører at du er smartere enn ham før senere. 

~ ~ ~ 

‘Ri kjepphestene hans’ ved å lytte interessert til det han sier, le av vitsene, og ikke minst, vis beundring for merittene hans på ‘wow’ -nivå. 

~ ~ ~ 

Når tiden er inne for det uungåelige spm. om antall sex-partnere, er svaret 8. Dette var før hans tid, og dermed ikke hans business, og et emne han derav ikke skal tillates å grave noe mer i uansett. Men sier du ikke noe, lurer en automatisk på hva som er å skjule her, og et antall på 8 tilsier at du så langt fra har gått fra seng til seng, samtidig som du heller ikke er noen prippen peppermø. 

~ ~ ~ 

Om du skulle komme over en slåsskamp, og ønsker å bryte opp denne, så skaff ett eller annet spiselig å holde i mens du går imellom. Dette med mat & spising er som tidligere nevnt noe ur-mennesket forbeholdt trygge og fredlige omstendigheter, så dette er garantert å dempe gemyttene til et akseptabelt nivå. 

 

 

Så da gjenstår det bare for meg å ønske lykke til før dere bare kan løpe avgårde for å legge verden for deres føtter, folkens!

~ ~ ~ 

 

 

Under ser du mine utvalgte favoritter blandt nyhetene på klokke-fronten! Klikk på disse, og du vil finne disse og mange andre merkevare-klokker til så absolutt overkommelige priser.

 

 

#psykologi #underbevissthet #psykologisketriks #underbevisstheten #ubevisstehandlinger #bevissthet #bevisst #ubevisst #arbeidsliv #vinneforhandlinger #forhandling #jobbintervju #drømmejobben #løgn #sannhet #løgnogsannhet #avsløring #psykiskvelferd #mentalstyrke #urmennesket #urinstingt #hulemannen #drømmemann #drømmedame #sexappeal

 

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg