Blogger å besøke

Reklame | Adviral

Blogg-Norge er så mye mer enn topp 15. – Så mye mer enn ‘rosa’-bloggende 20 åringer som drar inn millioner på tenåringer og unge mødre. I mine øyne, er det en skam hvor mange fantastiske blogger det er der ute som ikke når ut til folket i den grad de fortjener.  Jeg tenkte derfor å presentere dere for noen av mine favoritter her i dag.. 

 

 

[Tilfeldig rekkefølge

 

« Tonje »

 

url: http://toonje.blogg.no

Tonje er bare 16, men er alt annet enn en ‘rosa-blogger’. Det som gjør dette til en interessant, og ikke minst viktig blogg, er måten hun tar for seg den urett som så alt for ofte begås i norske barnevernsinstitusjoner etter at hun selv urettmessig ble plassert i fosterhjem.

 

« Deveny »

 

url: http://deveny.no

Deveny, eller Lene Kanden som hun egentlig heter, er forfatter, og har bla.a gitt ut bøkene ‘Farlig enke’ og ‘Tur-retur Helvete’. Dama skriver dermed særdeles godt, og bloggen formlig renner over av interessante og relevante emner.

 

 

« Ex on the beach mamma »

 

url: http://exonthebeachmamma.blogg.no

Denne bloggen drives av moren til ‘Ex on the beach’ -deltager Rikke Isaksen, og er kun planlagt å bestå i tiden serien går på TV. Kort fortalt: Dama er hysterisk i sine betraktninger av livet som mor til en av deltagerne i det drøyeste reality-konseptet på norsk TV pr. i dag.

 

‘Startoppsettet’ i sesong 1 av Ex on the beach, Norge, hvor Rikke Isaksen (lengst til venstre) er en av de fem som fremdeles er med.

 

« Aylar Von Kuklinski »

 

url: http://fullstendigkaos.blogg.no

Kuklinski spenner fra det interessante og dagsaktuelle til det hysteriske og stein hakke gale, men det som kommer fra denne kanten er iallefall aldri kjedelig!

 

 

« Mamma som 16 »

 

url: http://mammasom16.blogg.no

En blogg som ofte er å finne på topp 15 jeg nylig ved en tilfeldighet fant ut slettes ikke var den typiske ‘mamma-bloggen’ jeg hadde avskrevet den for å være. Jenta er nå 20, og leverer svært gode, dagsaktuelle innlegg.

 

« Andrea Sveinsdottir »

 

url: http://andreaasveinsdottir.blogg.no

Andrea er paradise hotel bloggeren som er så mye mer enn det. Hun har meningers mot og vet å bryte tabuer. Dama har føttene solid plantet på jorden, og utmerker seg gjennom å være svært tilgjengelig for leserne i kommentarfeltet.

 

 

Dette knippet samfunnsbloggere er bare den første av flere blogg-anbefalinger, så bare følg med; Det er flere kategorier i vente! 

~ ~ ~ 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Top / 2. Tights

 

#blogger #bloggere #blogg #blogganbefaling #samfunnsblogg #samfunnsblogger #samfunnsbloggere #besteblogg #toppblogg 

 

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg