Værste sminke-produkt ever!!

Reklame | Adviral

 

Vel.. Jeg tenker vi kan vise utkommet av dette utysket av et produkt med det samme, slik at dere vet hva det dreier seg om. Dessuten vil det bli klargjort for alle og enhver at ‘stygt’, ‘grusomt’, ‘skrekkelig’ & ‘for jævlig’ i denne sammenhengen ikke kan sies å være min subjektive mening, men en objektiv sannhet.. 

 

Jeg gjenskaper sjokket fra da jeg prøvde produktet første gang..

 

La det ikke finnes noen tvil; Det blir seende nøyaktig så jævlig ut som bildet viser. -Om noe, ser det enda værre ut i virkeligheten..

 

Som dere kan se, ser det ut som om jeg har dyrket frem en trønderbart over hvert øye. Hvordan dette produktet er blitt sluppet inn på markedet, står for meg som et mysterium jeg umiddelbart innså vil forbli uløst. Dessuten følger det også et par øvrige merkverdigheter ved denne varen:..  Produsenten er kinesisk (eller whatever asiatisk land med uforståelige skrifttegn), men navnet er etter alt å dømme Leez.. Produktnavnet er Eyebrow stamp, hvilket står skrevet i sirlig løkkeskrift under. Den ene siden er imidlertid merket med ‘Eyebrow powdwe seal’, så det ikke skulle foreligge noen tvil om hva som er pudderskyggen og hva som er stempelputene..(?) – At dette derimot forårsaket forvirring m.h.t produktnavnet hos undertegnede, får så være..

 

 

Vel.. De skal i det minste ha kred for ikke å ha løyet i annonsen!.. ‘Gjort på sekundet’, sto det, og det stemmer også det! Påføringen kunne faktisk ikke vært enklere.  Problemet er imidlertid at resultatet faktisk ikke kunne vært styggere heller!..

Når det er sagt, så er det kun ideen med stemplet som er fullstendig idiotisk. Det er også stemplingen som sto for skrekkeligheten vist over. Ironisk nok, er nemmelig selve make-up produktet, – altså skyggen, upåklagerlig! Så utfallet blir altså noe så fullstendig forkvaklet som at jeg så absolutt kommer til å bruke det jeg ikke er et øyeblikk i tvil om er det værste produktet som noensinne er lansert!.. – Nøkkelen for forståelse av denne galskapen, er imidlertid noe så enkelt som en god, gammeldags aplikator, av den sorten det ikke er noe inovativt over i det hele tatt. Denne er kanskje ikke så spennende, men den funker i allefall! 

 

Den ser jo så staslig og råflott ut der den ligger, med sine innovative stempelputer og alt..  

~ ~ ~ 

 

 

 

#sminke #makeup #øyenbryn #bryn #øyenbrynsminke #eyebrowstamp #øyenbrynstempel #nylansering #nyhet #dårligide #sminkeprodukt #øyensminke #pudderskygge 

 

4 kommentarer
  1. Deveny: Du kan bare tenke deg sjokket når dette produktet en har høye forventninger endelig kommer. -Du river opp pakningen, klasker det inn i ansiktet, og titter opp; Også “WÆÆÆÆ!!” (ha ha)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg