Obama er Bin-Ladens alias der hvor Jorden er Flat!..

Reklame | Adviral

 

foto: NASA

 

Som en del av dere kjenner til fra tidligere innlegg, har jeg en manglende evne til å godta de såkaldte ‘gitte sannheter’ som gjerne prentes inn i oss med morsmelken. Selv slikt det normalt ikke stilles spørsmålstegn ved, som f.eks at demokrati er å forertekke kontra et diktatur, måtte under lupen før jeg fullt & helt kunne dele denne overbevisningen. Dette fører jo også til at jeg på en rekke områder ender opp med en oppfatning som bryter med  allmenne oppfattelsen. Jeg er med andre ord et godt over gjennomsnittet selvstendig tenkende individ, for å si det slik, hvilket er en side jeg bærer med stolthet.

Dette har som nevnt vært oppe i en rekke sammenhenger tidligere. Men i det jeg satt å bladde i et ukergammelt VG helg som var blitt bortglemt i bladbunken, blir det meg brått bevisst at det faktisk også finnes de som har tatt dette med skepsis og selvstendig tankegang for langt. – ALT for langt!..  

Det var en artikkel om den lille, men dog hurtig voksende andelen av befolkningen [den norske innkludert] som er hellig overbevist om at jorden faktisk ER flat. Vrangforestillinger som dette, er et resultat av konspirasjonsteorier fra ‘Gal-manns-land’, hvilke igjen er grunnet i at mistroen til det en blir fortalt fra ulike kilder har gått fullstendig av skaftet (mildt sagt). 

 

 

foto: plus.google.com / truth11 

 

At en betydelig del av den allmenne oppfatning av den virkeligheten vi lever i og hvordan ting og tang fungerer i større eller mindre grad er en illusjon er hevet over enhver tvil. Her kan eksempelvis nevnes at dersom det overordnede målet om å bekjempe kriminaliteten i et område [mot formodning] skulle lykkes, ville hele infrastrukturen gått lukt til helvete. Årsaken, er helt enkelt at det på den ene siden ville ført til et utall tapte arbeidsplasser innen alt fra politi, fengselsvesen, advokater, dommere, deres sekretærer, vaskepersonell, og faen hakke og hans oldemor, mens det på den andre siden ville ha ‘frigjort’ den andelen av befolkningen som besto av kriminelle.. – NAV og dets paraleller rundt i verden ville forsåvidt få et øket behov for arbeidskraft, men den positive dråpen forsvinner umiddelbart i havet med de økningene i trygdeutbetalinger som følger.. Ellers er det kommet for dagen at Saddam Hussein i sin tid iscenesatte den for ham lønnsomme Kuwait-krigen ved å sette kurdiske grupper opp mot hverandre, og galskapen som foregikk i tidligere Jugoslavia, ble i stor grad fremprovosert av topper fra flere nasjoner. Inkludert de stridende parter! Ellers syntes det åpenbart at sterke krefter sørger for at afrikanerne holder koken hva kriging angår, samt en rekke annet ‘snacks’. 

Personlig, går jeg faktisk såpass langt at jeg heller ikke utelukker at det hemmeligholdes bevis for besøk av høyerestående livsformer med utenomjordisk opphav. Hvorvidt disse består av små, grå menn som holder hus i det ikke ukjente Area 51, har jeg imidlertid ingen formeninng om, men når selveste Buzz Aldrin (mannen som trådte ut av Apollo hakk i hel med Neil Armstrong som det andre mennesket som satte sin fot på månen, (i tillegg til å være den første som tisset på utenomjordisk grunn)) forteller om at de møtte på fullstendig uforklarlige fenomen på ferden, tar en det på alvor. Han kunne videre fortelle at rapporten de avla om dette ble mottatt på en slik måte at mannskapet raskt ble enig om å holde dette innenfor gruppen, hvilket de altså har holdt inntil Aldrin altså anså at det ikke lenger var noe å tape ved å dele opplevelsen. Det er jo heller ikke vanskelig å komme på.. Bare tenk på hvordan en presentasjon av et individ hinsides vår utvikling ville fucket til religionenes virkelighetsbilde, hvilket er helt og holdent bygget opp rundt mennesket som selveste kronen på skaperverket, rosinen i pølsen, og hva det måtte være! Jeg kan iallefall ikke forstå annet enn at det vanskelig skal la seg gjøre å få skviset den blotte eksistensen av et skaperverk som stilt ovenfor vår begrensede kapasitet faktisk innehar flere av de egenskaper som hittil har vært forbeholdt Vår Herre, alias Allah! 

 

foto: apollo 11 

 

Men som sagt, hva angår dette området er kun basert på teoretiske sannsynlighetsvurderinger, og er derav ikke noe jeg har faktabaserte holdepunkter til stort annet enn tankeeksperimentering.. Poenget er imidlertid å få frem at det ikke kan utelukkes. Dette er nemmelig å anse blandt skjeldenhetene innen det utenomjordiske. – Her er det nemmelig mer galskap å finne enn noe annet område. Av eksempler kan nevnes:..

– Årsaken til at det ikke er blitt foretatt flere månelandinger, blir i de gale kretser gitt å være at Appollo 11 dumpet rett ned i en svært så ‘folksom’ og veletablert basestasjon hvor de fikk klar beskjed om at de ikke ønsket besøk, for å si det slik..  

– Det skal være utenomjordisk beboelse både på sydpolen og på havbunnen..

– Videre er det gitt å ha vært en pyramidebyggende sivilisasjon også på Mars..  

– Min personlige favoritt, er imidlertid at en rekke prominente personer generelt, og den britiske kongefamilien spesielt skal være hybrider hvor reptiler av ymse slag av ukjent(e) årsak(er) skal ha blitt  mixet med mennesket.. 

Ellers har vi alle ‘beviste’ observasjoner for at hverken Elvis eller Michael Jackson har forlatt planeten, mens Paul Mc.Cartney, derimot, etter sigende er død, hvorav hans stadige nærvær forklares med at de i sin tid så seg nødt til å sette en dobbeltgjenger inn i hans sted.. 

 

foto: NASA

 

Moralen som ligger til grunn for dette innlegget, er altså at selv de beste menneskelige trekk og sider kan dras fullstendig ut av proposjoner, slik at det som i utgangspunktet er et varemerke for intelligens, flakser hinsides utenfor det rasjonelles grenser, og langt inn i ‘LaLa -Land’..  

At intet er så galt at det ikke er godt for noe, er viden kjent, men det er vitterlig aldri så godt at det ikke er galt for noe heller!.. 

~ ~ ~ 

 

 

 

 

 

 

#konspirasjon #konspirasjonsteori #rykte #spekulasjon #spekulasjoner #rykteflom #flatearth #flatjord #jordenerflat #reptilmenneske #humanreptile #falksnyhet #falskenyheter #galskap #myte #urbanmyth #ufo #alien #månelandingen #denmenneskeligedumhet #humor #samfunn #samtid #internett #skepsis #tro #troogtvil

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg