Et barn er født i Betlehem kun for å tortureres til døde

Hei hå, nå er det jul igjen!.. – Selv for de av oss som ikke engang er medlem av noen kirke, står julen frem som årets høydepunkt. Men ikke desto mindre er det jo unektelig en kristen høytid. Julen er i hht læren til ære for den gode, kjærlige gud som sendte sin sønn på en jordisk gjestevisitt ene & alene for at han skulle tortureres til døde slik at himmelporten atter skulle kunne åpnes for dette makkverket av et skaperverk..

I mine øyne, er imidlertid jule-budskapet et av de elementene fra den kristne lære som forteller meg at denne feterte guden langt fra er denne godheten selv som det gis uttrykk for.. Om noen skulle sies å være skapt i guds bilde, som det heter seg,  så dreier det seg iallefall om psykopaten/sosiopaten, for her er det jaggu nok av fellestrekk!.. 

bilde: absoluttmetodist.com  

For det første, er jo gamletestamentet fylt til randen av motbydeligheter ‘Vår Herre’ enten står bak, eller støtter opp om. Eksempelvis kan nevnes både incest/pedofili, voldtekter, samt ofring av barn & dyr. Videre har vi halshugginger, historier om folk som blir steinet til døde, og ikke minst oppfordring til sådan straffeforfølgelse for de som ikke benytter sin frie vilje til å danse etter pipen til ‘the big guy in the sky’. Det er forfølgelser meg her & seksuel perversjon meg der, for ikke snakke om at han faen meg også holder oss ansvarlig for foreldre & besteforeldres gjøren & laden på toppen av alt! Her hylles nemmelig ‘arvesynden’, så om en selv skulle klare å holde hodet over vannet, bærer det like fullt ned i steinrøysen, opp på korset eller noen annen barbarisk innretning dersom det skulle finnes en eller annen som påstås å ha ett eller annet ustraffet snusk på samvittigheten et par tre generasjoner før en.. 

Det gammeltestamentariske faenskapet blir imidlertid mer eller mindre trukket tilbake i det denne guttungen, hvis fødselsdagsfeiring nå står for døren, endelig får satt sammen sin egen ‘blekke’ takket være en driftig romersk keiser som var higen på noe nytt på religionsfronten et par-tre hundre år i etterkant av hans grelle død. At det foreligger flere logiske brister og reinspikkede paradøx i dette image-skiftet av en uforandelig og ufeilbarlig gud fra hevngjærrig og mordersk til å bli tilgivelsen og kjærligheten selv, får så være for denne gang. Det samme gjelder kredibiliteten til det bildet som blir gitt etter at høytstående romere har foretatt et nitidig utvalg og ditto modifikasjoner av det som er skrevet av folk som faktisk kjente den godeste herr Kristus for det formål å snekre sammen en religion som funket for det formålet å kue, straffe og krige som seg hør & bør en religion med respekt for seg selv.. 

Dette imageskiftet har visstnok lurt et stort flertall av verdens befolkning, men jeg kjenner imidlertid lusa på gangen! Julieevangeliet viser nemmelig til at den gammeltestamentariske psykopaten lever i beste velgående.. For Gud er nemmelig ikke mer tilgivende enn at han faktisk ikke har tilgitt en dritt! ‘Tilgivelse’ innebærer nemmelig at det ikke skal straffes for de begåtte ugjerninger. En straffereaksjon, betyr nemmelig at en har betalt for det en har gjort! -Og her befinner vi oss jo ved kjernepunktet; De begåtte synder kan slettes ikke tilgis, -de skal betales for! -Og den prisen, den sender han liksågodt guttungen ned for å betale.. -Er ikke det sjukt, så vet jaggu ikke jeg!.. Om en elsker noen, -det være seg om en er gudelig eller ei, så ligger det jo i kortene at en ikke påfører de unødig lidelse, i det minste!

bilde: google

Hva som gjorde meg bevisst på dette, var intet ringere enn nyheten om at ‘Den sataniske bibel’ nå er oversatt til norsk..

Dette dreier seg om en samling ritualer, spells o.l fra gammelt av, slik som bla.a Simon’s Necronomicon og den slags. -Med andre ord det som i dag betegnes som magi, men som like fullt fremdeles sees på som noe djevelsk og syndig av mange den dag i dag.  Det som imidlertid er påfallende, er at mens det i forbindelse med den såkaldte gode guden er en endeløs historie om hvor galt det er å nyte livet, med askese som idealet for hvordan det bør leves, oppfordring til kriging, undertrykkelse, kvinnediskriminering og alskens tortur & forfølgelser. -Ikke bare i form av slike ekstremiteter som heksebrenningen i middelalderen, men også hvordan eksempelvis de homofile er blitt behandlet, og fremdeles blir behandlet mange steder i verden, og en masse annet dømmende og livsfornektende crap. Hva angår det som krediteres den falne erkeengelen, derimot, er imidlertid et ditto register av hvordan en kan få det best mulig; Bli kvitt plager, bli sterkere, finne kjærligheten, oppnå velstand/rikdom, uskadeliggjøring av negative energier/input i livet, og gud-hakke-og-hans-oldemor som vil kunne booste livskvaliteten til den enkelte som tar i bruk de råd som gis! Etterlivet blir kun gitt å være en nye runder på planeten, eventuelt etter å ha tatt en hvil i åndelig tilstand. -No fuzz, liksom.. 

– Og da må det jo være lov å spørre seg om ikke disse to velkjente kamphanene egentlig hører hjemme i motpartens bås, for å si det slik.. Jeg må i allefall tilstå at jeg ikke ville nølt et øyeblikk med å gå til den som hele tiden har villet meg vel, aldri hverken hevnet seg eller på annen måte skadet noen så vidt meg bekjent fremfor en som står bak en overveldende majoritet av all den faenskapen som har funnet sted på planeten i tusenvis av år!.. 

Avslutningsvis, kan jeg røpe at jeg anser det slettes ikke for usannsynlig at det venter en tilværelse etter at kroppen har tatt kvelden. Forskjellen er imidlertid at de faktiske svarene på de store spørsmålene ligger i fysikken snarere enn i disse svunne, primitive tiders overtro som fremdeles klorer seg fast i utgangen av det herrens år 2018. 

God Jul!  

1 kommentar
  1. Velkommen tilbake 😊

   Bibelen er verdens mest solgt bok, ingentimg mer, ingenting mindre, en bok med røver historier fra lenge siden. Fra en tid hvor gull og myrra var alt. Makten lå hos de få, og de måtte ha en måte å kontrollere massene.

   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg