17 mai -hacks!

Bunadskjorten ble til slutt funnet liggende i en skrukkehaug på bunnen av klesskapet, du fikk aldri rotet deg til å få fikset håret, de eneste skoene som passer antrekket gnager som et sant helvete, og det er en time til 17 mai toget går..

– Slapp av! Her har du nemmelig hacks’ene som redder [nasjonal]dagen!

 

df-foto

 

•  Har du en tørketrummel, ‘strykes’ skjorter o.l på kun noen få minutter ved at du legger noen isbiter inn sammen med plagget, og kjører maskinen inntil isbitene er fordampet og plagget er tørt.

•  Unngå gnagsår ved å ta babyolje på innsiden av skoene der de gnager (helpartiet).

•  Dersom du ikke har hatt tid/anledning til å fikse håret, kan etterveksten fikses lett med øyenskygge. Bare finn frem den hvis farge er mest nærliggende hårfargen, og påfør med en liten kost i hårfestet.

•  Unngå at kjolen sklir opp ved å påføre en ‘dæsj’ hårspray på lårene under kjolekanten, for så å klemme denne inntil. Kjolen vil sitte som støpt dagen igjennom!

•  Både neglelakkfjerner og ren alkohol (vodka) funker som erstatning for det skopusset du finner ut så alt for seint at du ikke har/ikke finner.

•  Dersom du påfører vacilin under parfymen fohindrer du at duften forsvinner etter bare noen få timer, men holder seg istedet dagen igjennom.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg