6 bevis på et sunt forhold!

Mens jeg i dette innlegget tok for meg sikre tegn på at det kun er et tidsspørsmål for når et forhold vil ryke, har jeg denne gang skredet til verket for å finne ut hvordan en kan se om et forhold er sunt, og hvor alle forutsetninger ligger til rette for at partene skal kunne ‘leve lykkelig i alle sine dager’..  

 

df-foto

 

1)  Partene i sunne forhold ‘importerer’ stadig mer av den andres personlighet til sin egen. Dette gjelder alt fra interesser til vaner, ord og utrykk, osv.

 

2)  Partene i sunne forhold hjelper, oppmuntrer og støtter hverandres muligheter for vekst fremgang og i streben for å nå sine mål både på det profesjonelle og det personlige plan.

 

3)  Partene i sunne forhold deler sine tanker, ideer og følelser med hverandre på et dypere, mer intimt nivå enn hva som vanlig er å dele med venner og øvrige familiemedlemmer.

 

4)  Partene i sunne forhold søker stadig fysisk kontakt av ikke-seksuell karakter. Dvs at de kysser, klemmer, holder hender, osv uten at det ligger noen seksuelle intensjoner bak.

 

5)  Partene i sunne forhold vier andre attraktive mennesker forsvinnende lite av sin oppmerksomhet. De blokker simpelthen urinstinktet for søk etter alternative partnere.

 

6)  Partene i sinne forhold ser nesten utelukkende de positive sidene ved å være i et forpliktende forhold. Det er jo som kjent fordeler og ulemper ved alt, også det å forplikte seg ovenfor et annet menneske. Er en i et godt forhold med den rette partneren, får en imidlertid ‘boostet’. de positive sidene ut av sine proposjoner, slik at de fullstendig overskygger de negative.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg