6 feil om sex!

Tilhørigheten til et samfunn på grensen til det overseksualiserte til tross.. Selv ikke med den horden av seksuelt relaterte opplysninger vi utsettes for daglig i vår del av verden, har klart å eliminere det som måtte være av feiloppfatninger og vranglære på denne fronten; Som om ikke det var nok,  dreier disse hinsides seiglivende mytene seg ene og alene om de mest grunnleggende ting hva sex angår. -Myter som på mirakuløst vis har klart å bestå som ubestridte sannheter hos et folkeferd der dette i utgangspunktet skulle vært tilnærmet umulig..

 

(foto: df-foto)

 

♥ Gutter/menn er mer ‘sexfokusert’ enn jenter/kvinner… Tro det eller ei, men begge kjønn tenker faktisk like mye og ofte på sex!

♥ Sex med kondom er ‘som å spise sjokolade med papiret på’… Det er i mine øyne helt utrolig at dette imbasile argumentet fremdeles holder stand i den opplyste delen av verden anno 2019. Følgen er altså at folk villig vekk ikke bare risikerer uønsket graviditet og greit kurerbare kjønnsykdommer, men varige, -og til og med livstruende sykdommer ved tilfeldig sex av redsel for tap av Casanova-imaget ved eventuell småfikling ved påføringen!..

♥ Manglende sexlyst (i kortere eller lengre perioder) er i bunn & grunn et kvinnefenomen, mens det gjengs over er utroskap som ligger til grunn når dette inntreffer hos menn.. En katastrofal missoppfatning/vranglære som ofte fører til alvorlige samlivskriser.

♥ Ved påvist kjønnssykdom, pliktes en (etter beste evne) å gå igjennom den, for mange, særs traumatiske ringerunden til samtlige sexpartnere gjennom X-antall år…  For det første, kommer en eventuell opplysningsplikt helt an på hvilken sykdom det dreier seg om, og om det så skal være, finnes det faktisk folk her du kan bes henvist til som kan foreta disse opprigningene for deg. -Helt anonymt.

♥ Manglende orgasmer = dårlig sex… Dette er faktisk IKKE tilfelle, -hverken for menn eller kvinner!

♥ Mens noen er gode, er andre ‘dårlige i senga’… Det er faktisk ingen målbare standarder som kan legges til grunn for å generalisere folks skills mellom laknene, for å si det slik. Dette går mer enn noe annet på personkjemi, så mens en person oppleves som en seksuell tragedie av den ene, har vedkommende brått  legendestatus hos den andre.

1 kommentar
  1. Havna i prat med ei dame på fest engang. Hu mente det fantes ikke dårlig sex. Det fantes dårlig Kjemi.Dårlige instruksjoner.Dårlig oppfølging av nevnte instrukser. Men ikke dårlig sex. Nu ska det sies at dama var rablende dritings+ At hu leverte dette midt under en diskusjon om musikk. Hvor det ikke hadde noen relevance.
   Men har tenkt på at hu kanskje var inne på noe. =Dårlig sex,er egentlig rett og slett resultatet av dårlig kjemi,med personer man egentlig ikke burde ha sex med in the first place. Nettopp pga da blir sexen kjip.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg