6 typer bestevenner som vil berike livet ditt!!

For noen, faller det seg naturlig å kun ha en person en betrakter som bestevenn, mens andre har flere personer som de anser for å være deres beste venner. Selv var jeg i tenårene da det gikk opp for meg at de som tilhørte min nærmeste krets faktisk dekket ulike behov ut i fra personlighet og væremåte. Det tok imidlertid mange år før jeg fikk de første nyss om at det faktisk var ganske så mange som individuelt hadde det på samme vis som meg, -og som på toppen av alt opererer med hva som må sies å være de samme kategoriseringene, hvis en kan bruke det uttrykket.. 

 

 

♠  ‘The social butterfly:  Dette er h*n du først blir kjent med i det du trer inn i et nytt miljø. ‘The social butterfly’ er den reinspikkede utadvendte typen som henvender seg til fremmede med den største selvfølgelighet, er superfestlig og omgås, og særs inkluderende.

♥  ‘The secret-keeper:  Dette er en de fleste av oss trenger å ha i livet vårt. H*n er den vi kan gå til med våre mest sårbare, mørkeste, og/eller mest pikante hemmeligheter med en 100% visshet om at det du forteller aldri vil bli fortalt videre til en sjel. ‘The secret-keeper’ er lojal til beinmargen, og den som alltid vil stille opp for en venn i nøden, såvel som en venn å glede seg over sine triumfer med.

♥  Den fryktløse eventyrern: Dette er h*n som står for de store opplevelsene. – Den som bare tar opp telefonen og bestiller tur til LA, fallskjermhopping eller hva det måtte v ære, hvorpå de gir deg beskjed om at nå er det bare å pakke kofferten, for flyet går om 4 timer!

 

 

♥  Mamma-substitutten:  H*n kan imidlertid like gjerne være en mannlig- som en kvinnelig venn, da tittelen kun er blitt ansett som passende fordi dette dreier seg om h*n som later til å ha som livsoppgave såvel som lidenskap å besørge at de rundt h*m har det bra. Dette er personen som besørger at menneskene de omgås har hva de trenger, uten noengang å forvente noen form for godtgjørelse. De er blottet for egoisme, og har en hinsides kjærlighet og omsorgstrang ovenfor familie og venner.

♥  Storesøsteren/broren:  For de med nære forhold til et eldre søsken, er det gjerne disse som utgjør denne rollen, mens det også finnes de personer som utgjør et fullverdig substitutt for de av oss som er enebarn, er eldstemann i søskenflokken selv, eller hva det måtte være.  Dette er den du alltid kan rådføre deg med. De deler gladelig av sin tilsynelatende endeløse kunnskap og  livserfaring, og guider deg trygt og sikkert på livets vei. De er de beste motivatorer, og intet gleder de mer enn å se deg lykkes.

♥  Den lojale barndomsvennen:  Dette er h*n som har stått last og brast ved din side helt siden barndommen/ungdomstiden. Ulikt så mange andre ‘barndomsbestiser’, har dere ikke vokst fra hverandre, men med hverandre. Pga deres eviglange bekjentskapshistorie, er dette personen som kjenner deg bedre enn noen andre på planeten, muligens også bedre enn du kjenner deg selv. H*n er bunnløst lojal, og selv når ærligheten  deres  virkelig treffer et sårt punkt, vet du at de alltid vil ditt beste, uansett.

 

 

 

 

3 kommentarer
  1. Ja, greit å ha ulike venner, for de kan såvisst dekke litt ulike behov og har ulike personligheter og egenskaper. Jeg synest det er fint med en eventyrer blant de andre, selv om man ikke trenger dra helt til LA. Men ett spontant ja- menneske. 🙂

   1. Jeg er fullstendig avhengig av å ha folk som regelrett kaster meg ut av huset, for ellers haddejeg vel knapt nok beveget meg utenfor huset utenom jobben (haha)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg