8 mennesketyper du IKKE vil ha i livet ditt!

Reklame | Adviral

Ingen er perfekt, og det er helt OK. Men det er enkelte mennesketyper som rett & slett vil forsure livet ditt og dermed bør kutte ut asap.. 

 

df-foto

 
⊗  ‘Sladrekjærringa’ (som like gjerne kan være en gutt/mann): Du kan være 100% sikker på at den som hele tiden skal snakke [negativt] om andre som ikke er tilstede, vil snakke om deg på samme vis med en gang du snur ryggen til.

⊗  Snylteren:  Den som til stadighet låner småbeløp som sef aldri betales tilbake, som på finurlig vis klarer å sno seg unna taxi-regningen hver bidige gang dere er ute på byen, osv.

⊗  Låneren’ [Beslektet med snylteren]: Den som tilstadighet raider leiligheten din for ting å låne, men aldri leverer tilbake, – det være seg klær, bøker, bruksgjenstander, osv, osv.

⊗  Den nedsettende:  Den som alltid syntes å ha en negativ kommentar på lur [gjerne for å føle seg bedre selv], det være seg om ditt utseende, klær, eller hva det måtte være.

 

df-foto

 

⊗  Latterliggjøreren [beslektet med den nedsettende]:  Den som hele tiden syntes å skulle slå vitser på din bekostning, og latterliggjøre deg i sosiale sammenhenger.

⊗  Lystløgneren:  Den som du til stadighet tar i å skryte på seg ting som ikke er sant, eller pynte kraftig på sannheten slik at du aldri kan føle deg sikker på at det han/hun sier er sant.

⊗  Den negative:  Den som aldri syntes å kunne se noe positivt og gledelig i noe som helst, men istedet kjører på med et konstant gnål om hvor syke, svake og dårlig stelt de er, og hvordan samfunnet og alle andre er skyld i det hele.

⊗  Narcissisten:  Den som aldri viser interesse for noe eller noen andre enn de selv. Alt de kan snakke om, er deres liv, problemer, gleder og sorger, noe de også  demonstrerer i praksis ved aldri å stille opp for andre, men forlange fult oppmøte når det gjelder dem selv.

 

2 kommentarer
  1. Du glemte psykopaten/sosiopaten. Narsissister og psykopater er kort og godt onde til tider. Ligg unna! sier jeg bare.

   Det er noen som skylder både meg og flere andre penger, mens årene går. Ser neppe mer til pengene, men vedkommende får ikke låne mer fra noen heller. Det er rimelig dumt å hensette seg selv i en slik situasjon, men det er vedkommendes eget ansvar.

   1. Jeg tenkte først å inkludere poykopat & sosiopat, men endte opp med å la de utgå fordi de er samlebetegnelser på en rekke personlighetstrekk. Jeg valgte heller å fokusere på disse enkeltfaktorer som samlet sett gjerne kan indikere at en nettopp har med en av disse personlighetsforstyrrelsene å gjøre 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg