9 stylingtips for oss dronninger!

På ett eller annet tidspunkt i livet, kommer vi alle til et punkt der en ikke lenger kan betegnes som ei yndig prinsesse. En har nemmelig nådd dithen hvor en er klar for å ta spranget over til å ta for seg dronningstatusen istedet! For mange, krever imidlertid denne overgangen at en foretar visse endringer på hår- og make-up fronten.. 

 

 

→  Marker øyenbrynene, men styr unna sort! For de av oss med nordiske, lyse farger, blir nemmelig sort seende billig og regelrett ‘harry’ ut på ei voksen dame. Hos en ungdom, kan gjerne de kontrastene det sorte gjør til den lyse hudtonen bidra til å gi ansiktet karakter, mens det bare blir malplassert i det ansiktet har fått nok karakter i seg selv.

→  Lip-liner er et must for godt voksne med smålinjer rundt munnen! Denne sørger nemmelig for at leppestiften blir forhindret fra å flyte utover, samt markerer leppene langt bedre enn kun leppestiften evner å gjøre. Når det er sagt, er det imidlertid av avgjørende betydning at lip-lineren har (tilnærmet) samme farge som leppestiften.

→  Conceler og high-lighter er din venn! Vær raus med dekkstiften rundt øynene for å skjule mørke ringer, og ikke minst bør en sørge for å dekke de mørke feltene på sidene av neseroten. Dernest, påfør high-lighter for å forsterke effekten, samt sørge for liv i hus og ansikt.

→  Begrens bruken av kompakt pudder til et absolutt minimum! – Også det løse pudderet bør brukes i mindre mengder enn tidligere, da overskudd av pudder gjerne legger seg i linjer og rynker, hvilket fører til et ‘slitent’ uttrykk.

 

 

→ Marker øynene! – Bare ikke med sort (av samme årsak som for brynene). Dette fremhever nemmelig øynene på en svært gunstig måte.

→ Lys skygge over hele lokket før du drar den mørkere litt oppover fra globallinjen! Også et triks for å få et mer våkent blikk, samt at en visuelt bør dra trekk oppover, og for all del ikke nedover.

→ Klipp panneluggen!  Ikke sånn og forstå at du må klippe rett lugg i øyenbrynshøyde. Det holder lenge med en lugg som ligger løst over pannen i en sideskill e.l. Videre er sideskill å foretrekke for de godt voksne, da dette ‘usynliggjør’ det en måtte ha pådratt seg av asymmetriske trekk.

→  Langt hår krever fasong!  Som tidligere nevnt, bør voksne damer unngå slikt som visuelt trekker nedover, hvilket gjelder langt hår i rett linje. Har en langt hår, er det som oftest langt mer kledelig om en klipper det i en fasong der sidehåret som faller ned over sidene av ansiktet ikke er særlig lenger enn til kjevebeinet. Da kan nemmelig det øvrige skrås til å være ‘hur langt som helst’ i de bakre gemakker.

→  Voksen hud og hår krever rikelig med fukt!  Det er nemmelig alt annet enn flatterende med ‘brusehår’ og en knusktørr hud som ser ut som om den flasser når en har make-up på.

2 kommentarer
  1. Mange gode tips fra ei som kan triksene! :)Her synder jeg nok mot det meste. Jeg er ikke tålmodig nok, og gidder ikke å øve på å legge en god make-up. Så blir resultatet deretter. Men: Jeg er flink til å rense huden og bruker god fuktighetskrem morgen og kveld! 🙂

   1. Jeg syntes du ser virkelig så fresh ut, jeg!
    Den freshe looken jeg som regel fronter på bloggen, er som regel påført i anledning fotograferingen. Ellers går det i en kjapp hverdagssminke på jobb, og i beste fall et strøk mascara hjemme (hehe).
    Det bør også presiseres at disse tipsene i bunn og grunn er forslag hvor den enkelte tar med seg det som passer deres ansikt 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg