Med gjensidig hat for en felles agenda..

I Norge, så vel som i brorparten av verden forøvrig, er de to grupperinger som nærer det aller største hatet mot hverandre høyreekstreme/kristenkonservative og islamister. 

Like forbannet, er det disse to grupperinger som holder PST- og deres søsterorganisasjoner/enheter verden over i ånde m.h.t terrorbekjempelse i disse Pride-tider. 

La den få synke inn før du fortsetter..

 

Et fåfengt krav om utlevering

 

Det sier jo unektelig alt om den kollektive galskap som har rammet menneskeheten når de to grupperingene som hater hverandre aller mest; Altså de høyreekstreme og islamistene, er identiske med de tre grupperingene som fremdeles, i det herrens år 2024, fremdeles står standfast i den tid det var legitimt å sette seg til døms over andre menneskers valg av livsstil.

Som et slags årlig paradoks, inntrer altså en uutalt våpenhvile mellom de to sidene, da det gjensidige hatet de nærer ovenfor de homofile er det eneste som har det i seg å kunne endre fokuset deres vekk fra det gjensidige hatet mot hverandre.

Som kronen på verket, medfører så den terrortrusselen som avstedkommer fra begge ekstremistgrupperinger at det i all sin gru fremkommer hva som ligger til grunn for at de respektive grupperinger også har det til felles at de er de mest fryktede og forraktede av befolkningen forøvrig. Hvert eneste år meldes det fra PST om aksjoner rettet inn mot vekselsvis høyreekstreme a-la Anders Behring Breivik -style- og islamister helt ned i 12-årsalderen som ansees å utgjøre en fare for folks sikkerhet i forbindelse med de ulike Pridemarkeringene som avholdes i løpet av junimåned.

Jeg mener.. Ironien kunne jo umulig vært mer komplett!

Her kjøres det m.a.o på i gjensidig hat mot et felles fullstendig forkvaklet mål der de på begge sider står for den største ødeleggelsen/motarbeidelsen i hht samfunnets aksept for det fremmedkulturelle på den ene siden- og en strammere innvandringspolitikk på den andre. – Og dette her får altså utspille seg år etter år uten at en kjeft later til å ha oppfattet den forkvaklede ironien!

Når det er sagt, kan en vel ikke si annet enn at det gjensidige hatet som råder mellom de to grupperinger som faktisk anser seg berettiget til å ønske de som ønsker folk til livs av den absurde grunn at de velger en annen livsstil enn de selv, er av det gode.. Det må tross alt være langt enklere å bekjempe to stridende parter enn det ville vært å bekjempe utysket dersom de hadde innehatt den nødvendige mentale kapasitet for å se at de faktisk er to alen av samme stykke.

Ergo er det vel ikke annet å si i sakens anledning enn lenge leve ironien! – Måtte den til syvende og sist besørge at dere får utryddet hverandre..

,

4 kommentarer
    1. Er det noe jeg virkelig aldri kommer til å forstå, så er det alle menneskene som lever på hat og vold mot uskyldige mennesker. syns det rett og slett bare er kvalmt.

      1. Samme her.
        – Og hva i heiteste er greia med å legge seg så til de grader oppi hvordan andre velger å leve livene sine, liksom!? Selv om en argumenterer ut i fra den religiøse fundamentalismen som ligger bak, har jo ikke andres syndelige livsstil noe å si for deres adgang til himmelriket, så hvorfor ikke bare la de seile sin egen sjø, om så skal være! Jeg mener.. Han der oppe skal jo til og med ha ombestemt seg i forhold til dette med arvesynd, så det skal m.a.o være hevet over all tvil at enhver er sin egen lykkes smed m.h.t hvilken lokalitet det blir å tilbringe evigheten.. Jeg skjønner meg faktisk mindre og mindre på menneskesinnet jo eldre jeg blir

    2. Tjaa. Her hopper du jo litt bukk over at Pride gjengen er blitt ganske så fanatisk og militante i sine standpunkter/synspunkter.
      De er gått fra og skulle være fredelige til å bli:enten er du med oss eller vi skal sørge for at du går konkurs,om du ikke flagger.
      Pers. Tror jeg egentlig mannen i gata driter langt faen opp i hvilke hoteller som ikke flagger for pride. Men holdingen til disse pride folka er blitt veldig extrem.
      Pers synes jeg det må være opp til vær enkelt om de vil flagge eller ei. MEN.Jeg synes ikke at offentlige institusjoner skal flagge for pride. De ska holde seg til å flagge det norske flagget på flaggdager. Alt utover det,er tull.
      Men så er det jo dette med at vi lot Islamistene dekorere rådhusplassen i oslo for ikke så lenge siden….

      1. Jeg ser så absolutt poenget her.. Pride er så langt i fra den moro-greia med glitter og over-the-top outfits som ikke ville passert i noen annen anledning enn i Prideparaden. slik det var før pandemien.. Den gang sto jo Pride i bunn og grunn for retten til å være seg selv, -for alle, for så at altså hele greia blir kuppet av denne transbevegelsen på steroider.. Nå er det dessverre i alt for stor grad blitt til å handle om hvorvidt en respekterer idiotiet med de +/- 100 kjønnsbetegnelsene med sine påkrevde flertallspronomen eller ei. Selv de homofile begynner jo å trekke seg unna Pride slik det er blitt!
        Men når det er sagt, må folk få leve fritt i sin egenkonstruerte virkelighet uten at det forsvarer terrorangrep og masseskytinger av den grunn. Ja, den kjønnsidentitetsgreia har gått fullstendig av skaftet, og det er ubegripelig hvordan storsamfunnet har latt de ture frem, og til og med erklært galskapen for en realitet, og ja, disse kjønnsforvirrede har vitterlig inntatt en ganske så agressiv holdning. Men samtidig har de nå enda til gode å ty til vold/trusler om vold, og der ligger det tross alt en vesensforskjell i forhold til den praksis som bedrives av de respektive ekstremistgrupperingene..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg