Hverdagsbildet!

Hverdagsbildet er rett og slett et aldri så lite ‘bli kjent’-konsept, bestående av at blogg-dagen avsluttes med et utvalgt hverdagsbilde sammen med historien rundt.

 

Klikk her for det sist utgitte bildet i dette konseptet! 

 

Bokstavelig talt på bærtur! 

De siste årene har en vært heldig om en bare får smaken av markjordbær i løpet av sommeren her på berget, men i år har jeg formelig snublet over det ene stedet etter det andre hvor det er mengder av busker. Så nå leves det herrens glade dager i så måte, med minst en ‘gumlepause’ innlagt i hver eneste gåtur.

Det ene av de to virkelig store områdene, har det imidlertid vist seg å være x-antall frekkaser som frekventerer, da mange bær er observert fjernet fra stilken hver eneste dag *haha*, men det andre later imidlertid til å være tilnærmet utelukkende bespist av meg. I begynnelsen, ble disse spisepausene møtt med en relativt snarlig utolmodighet fra det firbeinte følget, men nå er de vlitt så vant til dette her at de bare setter seg til på de respektive stedene, for så at de nesten blir litt paffe i det den gunlende ‘moder’n endelig har gjort sitt, og annonserer at fremdriften gjenopptas.

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg