HVIS JEG VAR DEG! – heges lille rom *2*

Fordi det er tidkrevende å innta en annens personlighet, strekker dette konseptet seg over to dager, der man på dag en blir utropt som vinner, mens innlegget som utgis i vedkommendes spirit ferdigstilles den påfølgende dagen.

 

Så nå skal det altså komme for en dag, for dere så vel som for meg selv, hvorvidt jeg evner å være noen andre enn meg selv!..  Den første delen av denne runden, åpenbarer seg  umiddelbart om du klikker   

           –>>> HER! <<<–

 

 

HEGES LILLE ROM! 

 

Da det skulle vise seg at forbudet mot såkalt homoterapi skulle vise seg å ikke bli annet enn en papirlov, i det det kun gjelder barn under 16 år, så er jo dette nærmest for ei gavepakke å regne i det jeg, med min skrudde hjerne, skal kuppe identiteten til forkjemperen for LHBT, Hege. For ‘the sake of the argument, skal nemlig Hege nå forutsette at det faktisk kunne la seg gjøre å endre legning gjennom tvilsomme terapimetoder. – Bare at den kuppede Hege vrir det hele i en litt annen retning enn hva som vanlig er, for å si det sånn..

 

 

HETROTERAPI!

 

Nå ble det jo i realiteten ingen lovbestemmelse som forbyr å utsette folk for psykisk tortur med det som formål å endre seksualiteten deres. Men etter å ha kommet over den umiddelbare skuffelsen, så begynner det imidlertid å snike seg frem en tanke om at dette kanskje ikke er så galt allikevel.. For dersom det faktisk skulle kunne la seg gjøre å endre folks seksualitet gjennom terapi, så kunne vi faktisk sitte på nøkkelen til å redde verden her! – Bare vi vrir det i en litt annen retning, mener jeg..

For den logiske følge at det kunne la seg gjøre å behandle homofili til hetrofili, er at det like fullt vil kunne la seg gjøre å endre hetrofil- til homofil legning! – Og det er her vi kommer til sakens kjerne.. For dersom en fikk majoriteten av verdens befolkning homofile og lesbiske, så ville dette faktisk løst de største av verdens problemer;

Overbefolkning:  Om homofili ble ‘normen’, så ville man naturlig nok oppnå den hardt tiltrengte reduksjonen i antallet barnefødsler. Ved å få satt en slik stopper for all uforutsett reproduksjon, så ville man kunne fortsette utviklingen i retning av å stadig forlenge menneskelivet uten å være nødt til å få kverket en betydelig andel av verden (les; den overbefolkede delen av verden) på lyssky vis! I en slik verden ville jo enhver nye borger enten være utkommet av krevende medisinske prosedyrer, eller seksuell aktivitet som er alt annet enn lystbetont selv i grøftefull tilstand.. Utkommet ville jo selvsagt være at dagens tilskudd av nye verdensborgere ville blitt sedusert til en brøkdel av hva det er i dag, antallet dødsfall ville i en passelig lang periode overstige antallet fødte, slik at bestanden innen noen tiår ville vært redusert i tråd med den naturen i utgangspunktet tillater for arten hvor vi har vår tilhørighet!

Fred på jord:  Ikke nok med at en homofil verden ville betydd slutten på sult, nød, naturkatastrofer, og faen hans oldemor som følger befolkningsveksten, men dette ville etter alt å dømme også bety fred på jord.. For som kjent, har jo verden helt fra menneskehetens begynnelse vært (van)styrt av hetrofile menn, med all den krigføring, undertrykkelse og faenskap som følger deres innehavende nivå av det mannlige kjønnshormonet testosteron. Homofile menn har på langt nær det samme testonivået, slik at i en homofil verden, vil dette være høyt nok til å gi stødige og gode ledere (lesbiske, så vel som homofile), men lavt nok til at det temperament, grådighet og hersesyke som styrer deres hetrofile brødre vil være eliminert! Likeså, ville man jo fått kvittet seg med en god porsjon av det crappet som følger den hetrofile kvinnens hormonelt styrte adferdsmønster!

Så etter å ha tatt noen runder med meg selv og min så solid innarbeidede aversjon mot homoterapi, har jeg faktisk tatt helomvending; Nå håper jeg av hele mitt hjerte at det skal kunne la seg gjøre å endre seksuell legning, for at en da kunne oppnå en homofil verden; En himmelsk verden som overgår selv det paradis vårherre pastas å kunne skilte med!

6 kommentarer

Siste innlegg