Barnefritak fra smittespredning??

Mitt tilholdsted innenfor omegnen til Oslo, innebærer at man omfattes av smittevernsbestemmelsene fra helvete. Herav følger at folk polstrer inn nedre del av ansiktet slik at det blir hermetisk lukket for virus. Her skal det vernes, både om en selv og andre, det er sikkert og visst! Stadige meldinger renner inn om mutasjoner med okende smittefare. Men at viruset tydeligvis ikke lenger smitter via barn, har imidlertid gått meg hus forbi.. 

 

 

Nå unngår jeg bruk av munnbind etter beste evne. Jeg, som ikke engang takler å dra skjerfet opp slik at munnpartiet dekkes, avstår glatt fra nær sagt alt av tjenester for ikke å måtte utsette meg selv for det ubehag som følger det å ha et nærmest pottetett polster over åndedrettsorganene.

Folk flest, føler det derimot ikke på samme måte, da tilgangen til ulike tjenester og tilbud utvilsomt settes høyere enn ubehaget fom følger maskene..

Om maskebruk er påbudt eller ei, er store deler av befolkningen I en modus der alle er å betrakte som vandrende COVID-bomber. Stadig oftere ser jeg folk som opptrer som om selv det å ha tigang til O2 skulle være sekundært i forhold til selv den minste muliggjøring for at en  virusjævel skal klare å snike seg inn i det en trekker pusten.. I det nyhetsoverskriftene skriker om stadige mutasjoner til mer smittefarlige varianter, eskalerer hysteriet tilsvarende om så panikken I hovedsak dreier seg om dødsangst på egne- eller andres vegne.

Hva jeg imidlertid ikke er I stand til å begripe, er hva som ligger bak den adferden hvor maskerte foreldre toger uanfektet rundt I butikker og offentlige lokaler I følge med et eller flere avkom som uten unntak spoler I vei fullstendig ubeskyttet for det viruset de selv gladelig ånder inn overdoser av CO2 fra egen utpust for å beskytte seg imot!?

 

 

Det er vitterlig ikke påkrevd noen medisinsk ekspertise for å være helt på det rene med at det overhodet ikke foreligger noen forskjell på barn og voksne når det kommer til smitte. Med andre ord, følger COVID-19, lik som absolutt alle andre bakterier og virus som spres gjennom luft-og dråpesmitte de eksakt samme prinsipper for mennesker uansett alder. Når en i tillegg tar barns adferdsmønster med i betraktningen, hvilket inkluderer alt fra at sosial distansering overhodet ikke er gjennomførbart i barnehager og skoler til at det til stadighet er små hender som plukker på varene i butikken.

For meg personlig, er det overhodet ikke noe stress å spore i forbindelse med dette. Det som for mitt vedkommende provoserer i anledning det maskefritaket, sammen med andre lettelser og fritak fra smittevernet de politisk korrekte kutymer har gitt de yngste, er at det peker i retning av dobbeltmoral. Altså.. Folk polstret eget ansikt for å sikre sin stilling som en politisk korrekt del av besteborgeligheten, og derav privilegier av å kunne fronte sin opphøyethet gjennom hoderystende øyehimling over andre.. At dette skal skyldes et glødende samfunnsansvar for å få bekjempe viruset, faller så langt jeg kan se på steingrunn i det de ikke ofrer ungene en tanke da dette ikke er politisk påkrevd for korrekt corona-adferd.

Ja, jeg er inneforstått med de problemer og utfordringer som følger maskebruk for barn. Men slik de presenterer seg selv, og de holdningene de fronter med flagg og faner, så skal smittevern et tilsynelatende gå foran alt, – inkludert all den faenskap og frustrasjon som måtte følge det å tildekke avkommets åndedrettsorganer som ens egne. Jeg mener.. Skal en gå såpass beinhardt ut med å fronte et regelrett totalitært smittevernsregime, hvilket gjerne innebærer at vedkommende er aktiv innen ‘coronapolitiet’, så får man også stå for det 100%. Det eneste alternativet til at de i bunn og grunn styres av trangen til å korrigere, klage og sette seg til dømes over andre i det de lar avkommet få ferdes fritt for smittevernspålegg, er at de rett og slett må ligge godt under gjennomsnittet hva intelligens angår i det de ikke har evnet å trekke den åpenbare slutningen om at virussmitte er virussmitte, uavhengig av alder!

 

2 kommentarer
  1. De har jo sagt en periode at barn ikke blir særlig syke HVIS de blir smittet, og hvis man ikke blir særlig syk så smitter man visstnok ikke heller. Munnbind er også etter hva jeg har skjønt kun for å ikke smitte andre, og ikke noe som beskytter en selv. Munnbind på barn blir som på de eldste tror jeg, mye under nesa og i full bruk dagen lang… Med gramsing og fingring all over 😀

   1. Men dersom de som ikke er/blir syke er mindre smittsomme, så får jeg fremdeles ikke dette til å stemme med alt dette styret (maskene, albuehilsingen, maxantallet i butikker, osv, osv) som gjelder samtlige postpubertale med begrunnelsen at man er smittespredere som potensielle bærere av viruset..(?)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg