Burde vi alle bli kjønnsløse?

Atter en gang har jeg kommet over en av disse tordentalene for at all kjønnskategorisering skal elimineres fra offentligheten som høster unison applaus. De som måtte våge seg frempå med innsigelser, blir verbalt slaktet av den reneste lynsj-mobben, ved at de i beste fall henges ut som fordomsfulle. Og da mener jeg en har gått alt for langt.. For selv om jeg støtter LHBT, så anser jeg det for intet mindre enn urimelig å kreve at vi alle skal oppgi kjønnsidentiteten vår av hensyn til det bittelille mindretall som ikke kan identifisere seg som mann eller kvinne!

 

 

Altså.. Jeg evner bare ikke å se at det ikke skal kunne gå an å få til et samfunn der alle aksepteres, samtidig som vi beholder kjønnsinndelingen som den er! – Eventuelt med en tilleggsoppføring for ‘ubestemt’ eller noe i den duren!?

For nå er det engang slik at vi alle enten blir født med ‘utovertiss’ eller ‘innovertiss’, hvilket innebærer en kjønnstilhørighet som hhv mann eller kvinne. Unntaksvis, skjer det som kjent at det kjønnet en identifiserer seg med, ikke stemmer overens med den kjønnstilhørigheten vedkommende rent fysisk er hjemmehørende i, og i det dette er brakt på det rene, så bytter man, enkelt og greit. Liksom i de fleste sammenhenger, skal det også i denne forbindelse være det indre som teller, slik at det ikke er de legemlige antibutter som er det springende punkt her, men hvordan en selv identifiserer seg. Et mer talende eksempel for dette, er jo den kjente influenceren Emma Ellingsen, i det det iallfall ikke var tvil om hvor hun hørte hjemme allerede da hun først trådte ut i offentligheten som barn i serien ‘Født i feil kropp’.

Men i og med det tross alt også finnes de som rett og slett ikke klarer å plassere seg i den ene- eller den andre ‘boksen’, så av hensyn til disse, så syntes det å være en grei skuring om det bare opprettes en ‘ubestemt’ -kategori.

Men at vi alle skal late som om vi er kjønnsløse pga at det går i retning av å bli det politisk korrekte, og noe tilnærmet en betingelse for å kunne erklære seg som støttespiller for LHBT, det går jeg ikke med på. Det blir rett og slett for dumt!

6 kommentarer
  1. Kankke vi nøye oss med bedre kontroll på hvem som får tilgang til internet, når de har gruppe terapi. Alle disse titlene de vil smykke seg med,er likedan som kommunismen,de funker ikke. Vedder 50 spenn på,at de omatler andre som han/hun.

    1. Må jo vere intr å leke bom gjemsel med dem…Innen de er ferdig med å ramse opp alle akronymene de smykker seg med. Har man kommet seg i mål

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg